Dodaj do ulubionych

Barbie w Allegro???????????????????????

IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.02, 19:58
Jak myślicie czy to Ania Hoksa jest na tym zdjęciu??
www.allegro.pl/showitem.php?item=5433536
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbie Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 20:05
      Na pewno nie taki podbródek to niemożliwe!!
      • n0name Re: Barbie w Allegro??????????????????????? 28.04.02, 20:09
        chce miec te rozowa kurtke!
        • Gość: Barbie Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 20:23
          Ależ oczywiście nie ma sprawy,jestem właśnie przy depilacji brwi,ale jak tylko
          skończę i dobiorę kolor kredki natychmiast biegnę na pocztę i ci ją
          wysyłam,będę szczęśliwa jeżeli ty będziesz szczęśliwy.Kolor jest przecudny
          wiedziałam że będzie się wszystkim podobała.Jak ją ubierzesz to dopiero będzie
          jazda :))
          • n0name Re: Barbie w Allegro??????????????????????? 28.04.02, 20:35
            slodko :)
            gdybys jeszcze byla tak dobra... chcialbym zebys na kolnierzyku odcisnela swoje
            usta (zaznacz to miejsce big markerem - ze wzgledu na zbieznosc barwy twoich
            szminek z kolorem tego rozkosznego wdzianka).

pozdrawiam,
            twoj prawdziwy przyjaciel
            • Gość: Barbie Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 20:46
              Och zrobię to z wielką przyjemnością , wybiorę najlepszą szminkę , sam
              rozumiesz że to musi trochę potrwać , ale dla ciebie wszystko , do kieszonki
              (wewnętrznej)włożę moje zdjęcie to tak na pamiątkę.Ateraz wybacz depiluję
              dalej tak ważnej czynności nie można porzucić nawet dla oglądania dzisiejszej
              edycji.Czułabym się żle z jedną brwią zrobioną a drugą nie wpadłabym w głęboką
              depresję.Pozdrawiam cię .
    • Gość: tak Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 29.04.02, 09:53
      jasne razem z monte christo
    • Gość: Asia Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: 213.225.62.* 29.04.02, 09:58
      Straszna kicha i jeszcze do tego, "makowke" jej obcieli:))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka