Gość: pp IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.02, 19:58 Jak myślicie czy to Ania Hoksa jest na tym zdjęciu?? www.allegro.pl/showitem.php?item=5433536 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbie Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 20:05 Na pewno nie taki podbródek to niemożliwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Barbie w Allegro??????????????????????? 28.04.02, 20:09 chce miec te rozowa kurtke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 20:23 Ależ oczywiście nie ma sprawy,jestem właśnie przy depilacji brwi,ale jak tylko skończę i dobiorę kolor kredki natychmiast biegnę na pocztę i ci ją wysyłam,będę szczęśliwa jeżeli ty będziesz szczęśliwy.Kolor jest przecudny wiedziałam że będzie się wszystkim podobała.Jak ją ubierzesz to dopiero będzie jazda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Barbie w Allegro??????????????????????? 28.04.02, 20:35 slodko :) gdybys jeszcze byla tak dobra... chcialbym zebys na kolnierzyku odcisnela swoje usta (zaznacz to miejsce big markerem - ze wzgledu na zbieznosc barwy twoich szminek z kolorem tego rozkosznego wdzianka). pozdrawiam, twoj prawdziwy przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 20:46 Och zrobię to z wielką przyjemnością , wybiorę najlepszą szminkę , sam rozumiesz że to musi trochę potrwać , ale dla ciebie wszystko , do kieszonki (wewnętrznej)włożę moje zdjęcie to tak na pamiątkę.Ateraz wybacz depiluję dalej tak ważnej czynności nie można porzucić nawet dla oglądania dzisiejszej edycji.Czułabym się żle z jedną brwią zrobioną a drugą nie wpadłabym w głęboką depresję.Pozdrawiam cię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 29.04.02, 09:53 jasne razem z monte christo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Barbie w Allegro??????????????????????? IP: 213.225.62.* 29.04.02, 09:58 Straszna kicha i jeszcze do tego, "makowke" jej obcieli:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś