Dodaj do ulubionych

Monika..."swiatowa kariera modelki"

IP: *.rivnet 28.04.02, 20:43
no ludzie...martyna przeszla sama siebie...niby co to
za "swiatowa kariera" ??? na stronach agencji w ktorej
niby pracowala nie ma slowka o niej...

wczesniejsza kariera - dziecko w wieku 19 lat - super
..zwyczajna wpadka z kolesiem ..szybki slub ( z musu )
i teraz rozwod...

jesli to jest "swiatowa kariera" wg martyny to dzieks :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Anne-Kat Re: Monika... IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 21:26
      Juz wczesniej zastanawialismy sie na lamach forum .
      Dlaczego ta SUPER PARYSKA MODELKA jest tak malo znana?
      Dlaczego chwali sie wszystkim, a milczy o swojej pracy, badz co badz innej niz
      wiekszosci z nas. Nie musi mowic o sobie, ale ogolnie.
      Jak wyglada praca modelki zagranica, troche ploteczek, ot normalna rozmowa jak
      kazdy znas to zrobilby bez przechwalania sie. O Paryzu, zabytkach, zyciu w tym
      miescie..... Poprostu ciekawostki.
      A tu NIC, CISZA. Daje cos do myslenia i watpienia....

A teraz Martyna zrobila z Niej, SWIATOWEJ KARIERY MODELKE!!!
      Czy nie robi jej wilczej przyslugi?
      Agencje w Polsce beda baly sie zatrudnic taka znakomitosc, bo musza
      zaakceptowac wysokie honoraria.

Ok, zostanie jeszcze, przynajmniej jeden tydzien, moze wreszcie zacznie grac
      normalna dziewczyne?

pozdrawiam
      Anne-Katrine
      • siano01 Re: Monika... 28.04.02, 21:40
        Gość portalu: Anne-Kat napisał(a):

> Dlaczego chwali sie wszystkim, a milczy o swojej pracy, badz co badz innej niz
        >
        > wiekszosci z nas. Nie musi mowic o sobie, ale ogolnie.
        > Jak wyglada praca modelki zagranica, troche ploteczek, ot normalna rozmowa jak
        > kazdy znas to zrobilby bez przechwalania sie. O Paryzu, zabytkach, zyciu w tym
        > miescie..... Poprostu ciekawostki.
        > A tu NIC, CISZA. Daje cos do myslenia i watpienia....

Witaj!

Trzeba było oglądać jej wejście do domu BB i zorganizowane "100 pytań do..."
        przez współmieszkańców. Opowiadała o tym wszystkim czego żądasz, łącznie z
        adresem zamieszkania w Paryżu i innymi mało istotnymi szczegółami.

siano
        • Gość: Anne-Kat Re: Monika... IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 22:24
          Ogladam wszystkie programy po 20-tej i o polnocy, nagrywam TVNsiedem.
          Tej rozmowy o ktorej wspominasz nie widzialam. Widocznie przegapilam.
          Pewnie zapytasz po co trace czas na te glupoty!
          Tez sie nad tym zastanawiam. Glupota albo poprostu relaks po pracy? Sama nie
          wiem.
          Bylam przeciwna ogladania BB, wiecej pozytku mialabym ogladajac program
          National Geographic Channel.
          Tak glupio wciagnelam sie w dyskusje na Forum, wiec musze ogladac ten
          krytykowany program

pozdrawiam wielbiciela Moniki.

Anne-Katrine

• siano01 Re: Monika... 28.04.02, 22:37
            Gość portalu: Anne-Kat napisał(a):

> Pewnie zapytasz po co trace czas na te glupoty!

Nie zapytam, bo nie muszę: sam sobie to pytanie zadawałem niejednokrotnie i
            potrafiłem sensownie odpowiedzieć, hihi :))) I zakładam, że reszta ogląda z
            takich samych powodów i wszyscy jesteśmy w porządku. ;)))))

A co do wspomnianego przeze mnie "100 pytań do..." to nie jestem pewien ile
            pokazano w telewizji, ja w każdym razie wejście oglądałem "na żywo" via internet
            (nawet relacjonowałem na forum - heh...). Stąd wiem jak duży stopień
            szczegółowości miały pytania i odpowiedzi.

Pozdrawiam
            siano
            • Gość: Anne-Kat Re: Monika... IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 23:02

Ja czasami zagladam na www.bb3.wp.pl a Ty?

pozdrawiam A-K
              • Gość: M. Re: Monika... IP: *.pl 29.04.02, 12:31
                Myślę,że jakby Monika byłaby "światowej sławy modelką" to byłaby potwornie
                zajątą osobą i nie miałaby czasu na bezczynne siedzenie w BB.Raczej pilnowałaby
                castingów, wybiegu i sesji zdjęciowych i trzepałaby kasę- a ta co widać ma dużo
                czasu, że tak sobie tam siedzi.Pozatym mimo jej niewątpliwych warunków
                fizycznych( wzrost i chudość) nie wyobrażam sobie jej na wybiegu.Rusza się jak
                łamaga, ma koślawe nogi w iksa i przypomina źle złożonego manekina.
                • siano01 Re: Monika... 29.04.02, 12:48
                  Gość portalu: M. napisał(a):

> Myślę,że jakby Monika byłaby "światowej sławy modelką" (...)

I tak się właśnie rodzi plotka.
                  Martyna wspomniała o "światowej karierze", a nie "światowej sławie". Niby niuans,
                  a jednak wiele zmienia. Bo kariera światowa oznaczać może to, że wyrwała się z
                  rynku polskiego i zaistniała w innych krajach. Co nie jest równoznaczne z tym, że
                  zdobyła sławę.

Pozdrawiam
                  siano
                  • Gość: M. Re: Monika... IP: *.pl 29.04.02, 12:58
                    Siano, przepraszam przejęzyczyłam się, ale sens mojej wypowiedzi jest taki
                    sam.Jakby robiła światową karierę modelki, nie miałaby czasu na siedzenie w BB,
                    tylko pilnowałaby pracy i "kariery".Więc coś tam z tym jej modelingiem jest
                    nie tak skoro, sobie spokojnie mieszka w BB.Widać nie ma podpisanego żadnego
                    kontraktu, ani nic.Pozatym wiesz, z reguły zauważyłam,że do BB trafiają panny,
                    które tak naprawdę nie robią nic ciekawego, nie mają żadnego wykształcenia więc
                    dorabiają teorię kim to one nie są.Zauważ ,że w pierwszej edycji za modelkę
                    podawała się Alicja, w drugiej Karolina, a potem okazało się ,że to zwykłe
                    mafijne kurewki.Nie twierdzę,że i Monika nią jest, ale w światową Karirę
                    modelki po prostu nie wierzę.
                    • play4 Re: Monika... 29.04.02, 13:07
                      No w sumie mocno powiedziane, ale ja także wątpię w jej karierę, co jednak nie
                      przeszkadza, że była jeden czy dwa razy na castingu. Może jeszcze czeka na
                      odpowiedzi;))))))). Ale chyba nie te lata by zaczynać karierę...
                      I tak ją lubię i mam nadzieję że w następnych eliminacjach nie odpadnie, ale
                      cóż...
                    • siano01 Re: Monika... 29.04.02, 13:15
                      Gość portalu: M. napisał(a):

> Siano, przepraszam przejęzyczyłam się, ale sens mojej wypowiedzi jest taki
                      > sam.Jakby robiła światową karierę modelki, nie miałaby czasu na siedzenie w BB,
                      >
                      > tylko pilnowałaby pracy i "kariery".Więc coś tam z tym jej modelingiem jest
                      > nie tak skoro, sobie spokojnie mieszka w BB.Widać nie ma podpisanego żadnego
                      > kontraktu, ani nic.Pozatym wiesz, z reguły zauważyłam,że do BB trafiają panny,
                      > które tak naprawdę nie robią nic ciekawego, nie mają żadnego wykształcenia więc
                      >
                      > dorabiają teorię kim to one nie są.Zauważ ,że w pierwszej edycji za modelkę
                      > podawała się Alicja, w drugiej Karolina, a potem okazało się ,że to zwykłe
                      > mafijne kurewki.Nie twierdzę,że i Monika nią jest, ale w światową Karirę
                      > modelki po prostu nie wierzę.

Droga M.!!!!!! No więc... trudno się nie zgodzić :))) Masz rację - jakby z
                      karierą było okay, toby się człowiek nie chwytał brzytwy (znaczy się BB).

Ale co do tych panien itd. to nie do końca prawda - inaczej: dotyczy to młodych
                      kobiet, które liczą, że program otworzy im drogę do kariery a potem dostatniego
                      życia. No bo trudno o takie cus podejrzewać Rudi, która prawie pół życia ma za
                      sobą - ona nie chce robić kariery, traktuje ją jako efekt uboczny - zależy jej na
                      pieniądzach (z wiadomych względów).

Możemy bohaterów BB lubić albo nie, ale prawda jest niestety taka, że w
                      większości (w szczególności tyczy się to młodych uczestników) chcą oni zarobić na
                      życie...... nic nie robiąc ;))). Taki model zaradności powinien być traktowany z
                      przymrużeniem oka, bo jak się to upowszechni... ;)
                      Pozdrawiam serdecznie!
                      siano
                      • play4 Re: Monika... 29.04.02, 13:18
                        Z tego co pamiętam, to nie odkryłeś nowości, bo już dawno temu słyszałem że
                        trzeba zarabiać a nie pracować więc mnie to nie dziwi. Jeśli ktoś jest na tyle
                        operatywny by tego dokonał to gratulację
                        pozdr play4
    • Gość: La_ki Re: Monika... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 13:33
      Ale jaka kariera?W paryskich sklepach są wybiegi na których reklamuje się
      ciuchy sprzedawane w tychże.Monika kariery jako modelka nie zrobi nigdy i
      dobrze o tym wie,dlatego wzięła udział w takim programie.Nie ma warunków,aby
      zaistnieć u "wielkich" projektantów.Nie chcę być złośliwy,ale wzięta modelka
      musi mieć zgrabne nogi/ktoś słusznie zauważył iksa/ i proporcjonalną figurę-
      czego jej brakuje.Lecz najbardziej u Moniki denerwuje mnie jej zbyt wysokie
      mniemanie o swej urodzie.Rzeczywiście,ciekawa twarz,ale reszta bez kobiecego
      wdzięku, niezgrabnosci w ruchach i figurze.Przepraszam zwolenników,ale każdy ma
      prawo do własnego zdania.Hej.
      • play4 Re: Monika... 29.04.02, 13:37
        Masz całkowitą rację co do jej kariery, a co do tego czy jest ładna czy nie to
        rzecz gustu. Dla mnie jest bardziej kobieca niż Madzior, czy Ruda.
        pozdr play4
        • Gość: La_ki Re: Monika... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 13:44
          Nie twierdzę,że nie jest kobieca,bo z pewnością ma dziewczęcy urok,ale wielkie
          modelki mają "to coś",czego jej wyrażnie brakuje.I niekoniecznie muszą
          poprawiać naturę.Przepraszam bardzo,ale mnie bardziej przypomina
          anorektyczkę,niż kobietę szczupłą.Mam taki gust.
          • play4 Re: Monika... 29.04.02, 13:50
            ok, przecież nie każę Ci jej całować, nad gustami się nie dyskutuje i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka