Dodaj do ulubionych

JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:34
???
Obserwuj wątek
    • tezurus Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? 06.11.04, 13:44
      chciałbym też wiedzieć. Kiedy pojawi i Czy się pojawi na antenie TVN. A może
      przejdzie do Lisa i prowadzi obecnie rozmowy czy próby kamerowe?
      • wieslawa-siemiankowska Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? 06.11.04, 16:34
        tezurus napisał:

> chciałbym też wiedzieć. Kiedy pojawi i Czy się pojawi na antenie TVN. A może
        > przejdzie do Lisa i prowadzi obecnie rozmowy czy próby kamerowe?

No tak z pewnością, zwłaszcza, ze jest w bardzo, baardzo złym stanie . Raczej
        mało prawdopodobne jest abyś go już w ogóle zobaczył na ekranie.
    • lisovva Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? 06.11.04, 14:55
      Zadaj to pytanie Siemiankowskiej. Ona w tym siedzi po uszy. Nie ma nic innego
      do roboty tylko nękanie ludzi, obrzeranie się, picie, palenie i stukanie to w
      klawiaturke, to w pustoczaszkę, to w klawiaturkę, to w czaszkę, jako pudło
      rezonansowe. Ona Ci odpowie. Czyta namiętnie tabloidy do poduszki. Cmok!
      • lisovva Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? 06.11.04, 14:56
        Sor za orta
        • Gość: tekisk do p. Siemiankowskiej .................... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.11.04, 17:06
          Nie podoba mi się to , co pisze pani o M . Pawłowskim .
          Więcej dyskrecji .
          • wieslawa-siemiankowska Re: do p. Siemiankowskiej .................... 06.11.04, 17:21
            Gość portalu: tekisk napisał(a):

> Nie podoba mi się to , co pisze pani o M . Pawłowskim .
            > Więcej dyskrecji .
            ----
            Posłuchaj mnie
            1. Odpowiedziałam tylko na pytanie zawarte w tytule.
            2. Gdybym naprawdę chciała być niedyskretna, to napisałabym dużo wiecej
            szczegółów, a jednak ich oszczędziłam. A może powinnam kłamać i pisać,że czuje
            się świetnie i dziś wsytąpi w Faktach ?
            3. Pawłowski jest osobą publiczną, sam swoją chorobę również upublicznił, więc
            nie jest dla mnie dziwne ,że ludzie się interesują jak się teraz czuje.
            Tyle ode mnie
            • Gość: gruboskorny Do lisowej................. IP: *.acn.waw.pl 06.11.04, 18:55

pilnuj swojego lisa, bo Ci jeszcze jakas mloda filolozka ustrzeli.
              Jak nie teraz to za pare lat, jak juz troche sie przymarszczysz.
              • lisovva siemiankowska! 07.11.04, 11:05
                Nikogo nie musze pilnować, skarbie....... O! widzę wreszcie prawdziwy powód
                napaści na moją osobę! zazdrość cie zzera ze wygladam tak jak wygladam? ze
                jestem mloda, piekna, bogata, zdrowa {na umysle przede wszystkim, w
                przeciwieństwie do ciebie} szczupla i inteligentna? popracuj nad soba moze uda
                ci sie mnie doscignac...... nobody's perfect....buźka w ciup! remember!
                • Gość: liskow Re: siemiankowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:23
                  lisovva napisała:

> jestem mloda, piekna, bogata, zdrowa {na umysle przede wszystkim, w
                  > przeciwieństwie do ciebie}

coś za często podkreślasz sprawę swojego zdrowia umysłowego. próba maskowania
                  jakichś skrzywień, bejbe?... no ale nie denerwuj się już, spokojnie. w gruncie
                  rzeczy mało kogo obchodzi czy jakaś tam lisowa ma klepki w porządku czy nie.
                  trzymaj się megalomanko i przyjmij do wiadomości że dla większości na tym forum
                  jesteś mało szkodliwą maniaczką, którą zapomina się po kliknięciu na inne fora.
                  buziaki!
                • Gość: gruboskorny Re: siemiankowska! IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 16:23

Slonce !
                  ja chocbym nie wiem jak sie staral, to Cie nie doscigne :-(((
                  Wszystko kucwa przez te jaja :-)

Zreszta 22 lata, to chyba taki stary nie jestem,troche kasiory sie wytrzepalo i
                  nie jest zle, wymagalny nie jestem.
                  Pozdrawiam dziubek
            • zuckas Re: do p. Siemiankowskiej .................... 06.11.04, 22:45
              Witam !!!
              Napisała Pani na forum, że nie chce być niedsykretna i nie napisze
              Pani nic na temat stanu zdrowia p.Marcina Pawłowskiego. Ale czy
              mogłaby Pani podzielić się tymi niedyskrecjami w kilku zdaniach
              maila do mnie ???

zuckas@gazeta.pl
            • Gość: telewidzka Re: do siemiankowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 06:35
              Ty masz jakis problem siemiatkowska. Wedlug mnie nazywa sie to KOMPLEKS:)
              Nieustannie na tym forum probujesz sprawiac wrazenie osoby, ktora wie wszystko
              o pracujacych w mediach i to pracujacych w roznych stacjach i gazetach. A to
              Max Kolonko, a to Pawlowski a to Resich Modlinska. Przestan juz czytac te
              wszystkie plotkarskie brukowce i zajmij sie czyms pozytecznym bo na twoje
              wszystkie "rewelacje" noz sie czlowiekowi w kieszeni otwiera.
              • wieslawa-siemiankowska Re: do telewidzki 07.11.04, 12:58
                To Ty masz jakiś problem telewidzko,że z taką gorliwością wyszukujesz moje
                posty i na kazdy odszczekujesz. W przeciwieństwie do Ciebie zawsze się
                loguję,wrzuć więc mnie sobie do nieprzyjaciół i będziesz miała spokojniejsze
                życie. Proste prawda ?
                BTW- brukowców nie muszę czytać, wystarczy mi miejsce gdzie pracuję.

Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> Ty masz jakis problem siemiatkowska. Wedlug mnie nazywa sie to KOMPLEKS:)
                > Nieustannie na tym forum probujesz sprawiac wrazenie osoby, ktora wie
                wszystko
                > o pracujacych w mediach i to pracujacych w roznych stacjach i gazetach. A to
                > Max Kolonko, a to Pawlowski a to Resich Modlinska. Przestan juz czytac te
                > wszystkie plotkarskie brukowce i zajmij sie czyms pozytecznym bo na twoje
                > wszystkie "rewelacje" noz sie czlowiekowi w kieszeni otwiera.
                • Gość: telewidzka Re: do telewidzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:19
                  juz ci napisalam w jednym poscie lecz sie kobieto bo twoja mitomania zaczyna
                  sie robic niebezpieczna;)))
                  • wieslawa-siemiankowska Re: do telewidzki 07.11.04, 21:35
                    Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> juz ci napisalam w jednym poscie lecz sie kobieto bo twoja mitomania zaczyna
                    > sie robic niebezpieczna;)))

Myslę ,że bardziej niebezpieczna jest Twoja mentalnośc starej i do tego
                    upierdliwej panny. Może podlecz to swoje klimakterium i wtedy wróć na forum
                    wstrętna ropucho.
                • Gość: pam Re: do telewidzki- do wieśki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:32
                  wieśka wyluzuj nie przejmuje się głupami
    • Gość: gośka Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:45
      rozumiem troskę o pana MP, ale mam już serdecznie dość takich wątków -
      przerzucania się niedyskrecjami przez różne panie Wiesie;
      załóżmy, że wszyscy życzymy mu /jako osobie publicznej i nie tylko/ jak
      najlepiej i niech tak zostanie
    • Gość: Bolo Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:18
      leży w jednym pokoju z Arafatem i czuje się równie dobrze jak jego sąsiad :)
      • xxx131 Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? 06.11.04, 22:46
        eh, zart nie poprawny politycznie....
        gratuluje poczucia humoru...
        • Gość: paweł Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? IP: *.acn.waw.pl 06.11.04, 23:38
          O co macie pretensje do Siemiankowskiej, o prawdę???
          Pawłowski umiera- to smutne ,ale prawdziwe.
          I nawet jeśli napiszemy tu tysiąc razy, że życzymy mu zdrowia, lub wierzymy w
          cud- to i tak nie zmienimy rzeczywitości. TO ŻYCIE............
          • Gość: Pop Re: JAK SIE CZUJE M.PAWLOWSKI??? WIE KTOS?? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.11.04, 16:13
            Gość portalu: paweł napisał(a):

> O co macie pretensje do Siemiankowskiej, o prawdę???
            > Pawłowski umiera- to smutne ,ale prawdziwe.
            > I nawet jeśli napiszemy tu tysiąc razy, że życzymy mu zdrowia, lub wierzymy w
            > cud- to i tak nie zmienimy rzeczywitości. TO ŻYCIE............
            A właśnie zmienimy,i nie chodzi tu wcale o cud.Już samo nasze wsparcie to
            bardzo dużo.Ale najlepiej to albo być obojętnym albo wygadywać pierdoły!
            • kraxa POP on ma Twoje wsparcie gleboko 08.11.04, 17:21
              Pop Ty masz chyba cos z czaszka, naprawde my[lisz, ze dla czlowieka, którego
              zzera smiertelna choroba jakiekolwiek znaczenie maja "sBowa otuchy" jakie sie
              tutaj pojawiaja. W takim stanie liczy sie wsparcie rodziny a nie jakies bzdurne
              zaklecia sBuzace tylko temu zeby sie napawac czyjas tragedia. a do
              siemiankowskiej nic nie mam- Mówi jak jest i tyle.
    • lisovva do Telewidzki 08.11.04, 15:05
      Telewidzko! Podobnie jak Ty jestem zaniepokojona stanem zdrowia psychicznego
      osoby ukrywającej się m.in. za nickiem wieslawa.siemiankowska. Kobieta ta
      sądzi, że poprzez sam fakt, iż jest mieszkanką stolicy, pozjadała wszelkie
      rozumy i wie wszystko najlepiej. Jest to kobieta po przejściach. Ma
      niepoukładane życie osobiste. Nigdzie nie pracuje. Wiem to na 100%. Ale
      fantazje ma, tylko pozazdrościć. Chociaż może nie ma czego? Może to tylko efekt
      zażywania psychotropów? Pozdrawiam.
    • lisovva gruboskórny 08.11.04, 15:07
      Ty chyba uciekłeś z zakładu dla upośledzonych mózgowo.
      • Gość: gruboskorny Re: gruboskórny IP: *.acn.waw.pl 08.11.04, 19:56

Ja prosty gosciu jestem, ale zastanawiam sie dlaczego jak ktos jest piekny
        madry i bogaty jak Ty dziubus, to nie jest przepelniony szczesciem i poblazliwoscia
        tylko dowartosciowuje sie wylewajac zolc na lewo i prawo .
        Zlosc pieknosci szkodzi, kiziaczku...
    • lisovva liskow 08.11.04, 15:07
      Masz agresywną sklerozę. Nie widzisz tego? Całe to odpisywanie samej sobie i
      atakowanie innego self-nicka innym self-nickiem nie jest wystarczającym dowodem
      na to, że ci się klepki luzują i to forsownie?
      • kraxa Lisowa 08.11.04, 17:24
        te teksty o braku "poukBadanego zycia osobistego" u Wieski to jakas gruba
        schiza. Moze zaczniesz zadac aktu maBzenstwa przed dopuszczeniem do forum- jako
        swoistej gwarancji, ze ktos ma "poukladane zycie osobiste". Ty podejrzewam, ze
        nie tylko w zyciu osobistym masz niepoukladane, ale jeszcze cokolwiek nasrane
        • Gość: Paweł Re: Lisowa IP: *.acn.waw.pl 08.11.04, 21:19
          Ludzie wyluzujcie!!!!!
          Pawłowskiego uzdrowi tylko CUD. Ludzie, opamiętajcie się. Przestańcie wylewć na
          siebie żółć. Prawda czasami bardzo boli..... i tyle. Facet umiera, a Wy drzecie
          koty. Jescze raz powtórzę .. nasze pobożne życzenia są tylko życzeniami.
          A tak poza tym... Pawłowski żyje.... i ci którzy z nim pracowali i ŻYLI wiedzą
          jakim był człowiekiem .... niestety ... złym. Ale nie znaczy, że ktoś teraz
          życzy mu najgorszego.
          • wieslawa-siemiankowska Re: Lisowa 08.11.04, 21:25
            Paweł uważaj bo zaraz się zleci stado forumowych obrończyń Marcinka i cię tu
            spalą publicznie;))).
            • Gość: Paweł Re: Lisowa IP: *.acn.waw.pl 08.11.04, 21:43
              Wiesławo! Mam gdzieś ludzi, którzy są tylko obserwatorami. Ktoś kto zna
              sytuację będzie milczał. I to co piszę mam nadzieję przemówi do .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka