Dodaj do ulubionych

Ciekawość...

06.11.04, 23:41
Ciekawe ile osób z tego forum pracuje w telewizji (obojętnie jakiej)...?
Obserwuj wątek
    • jakusia Re: Ciekawość... 06.11.04, 23:47
      Ja bym bardzo chciała...Przyjmie mnie ktoś?Podobno nie mam wady wymowy i ręce
      rzadko mi sie trzęsą...:-)))A tak poważnie to tez jestem ciekawa bo często
      spotykam się z postami typu:wiem jak to jest bo pracuje w telewizji, mam coś
      wspólnego z tym czy z tamty programem.
      Pozdrawiam.
    • Gość: piga Re: Ciekawość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:45
      przypuszczam, że w telewizji pracują fiona i siemiatkowska..
      • miki72 Re: Ciekawość... 07.11.04, 12:05
        a ja dodam jeszcze grazynke lubicz... fiona na 100% i jeszcze ed_norton... kto
        da więcej???? trzeba wykryć tę telewizyjną mafię, od razu sie atmosfera na tym
        forum oczyści...
        • jakusia Re: Ciekawość... 07.11.04, 12:35
          Miki, myślisz, że atmosfera się oczyście?Co to za problem zmienic sobie
          pseudo.Poza tym to chyba nie w tym rzecz...
          • miki72 Re: Ciekawość... 07.11.04, 12:52
            Jakusia, myśle, że będzie łatwiej odróżnić rzeczową krytykę od bezinteresownej
            zawiści... co często widać na tym forum... najczęsciej ci z tv wylewaja na tym
            forum żółć na swoich kolegów i koleżanki z pracy... i to jest obrzydliwe!!!
    • lisovva Siemiankowska vel ..... 07.11.04, 12:39
      Uwaza, w swoim chorym umyśle, że np. pracuje w TVP albo w Agorze. Na zmiane.
      Żeby jej sie nie nudzilo.
      • Gość: piga Re: Siemiankowska vel ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:55
        z siemiatkowska troche przesadziłam, ale fiona jest jak najbardziej wiarygodna.
        • jakusia Coż na to poradzić... 07.11.04, 13:00
          Miki racja, ale nic na to nie poradzisz. Nie wygonisz ich przecież stąd. A to,
          ze obrażają swoich kolegów z branży to już całkiem inna sprawa i świadczy tylko
          o nich samych.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Siemiankowska vel ..... 07.11.04, 13:02
          Nie przesadziłaś kochanie. Pracujemy z Fioną w tej samej stacji. Tylko się nie
          znamy :)) Grażynka Lubicz też tu jest.
          • Gość: piga Re: Siemiankowska vel ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:09
            w takim razie już wiem do kogo się zwrócić, jezeli będę chciała potwierdzić
            informacje zasłyszane w kuluarach...
          • qrnik Re: Siemiankowska vel ..... 07.11.04, 20:24
            wieslawa-siemiankowska napisała:

> Nie przesadziłaś kochanie. Pracujemy z Fioną w tej samej stacji. Tylko się
            nie
            > znamy :)) Grażynka Lubicz też tu jest.

:)))) :))) :)))

• Gość: milord Re: Ciekawość... IP: *.chello.pl 07.11.04, 13:00
      Atmosfera na tym forum robi się jakaś
      chora,przepychanki,bluzgi,oczernianie.Całe szczęście,że jest spora grupa
      osób,która tutaj zagląda po prostu po to,żeby się dobrze bawić,a nie komuś
      dopiec.Tylko dla nich tutaj zaglądam.Nicków nie wymienię,bo zaraz forumowe
      żmije mi zarzucą lizusostwo i dupowłazstwo.
      • Gość: ppp Re: Ciekawość... IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 13:17
        Tak naprawde tylko ludzie z tv maja jakies konkretne informacje i wyrobione
        poglady (mozna ie z nimi zgadzac lub nie). I tylko z nimi mozna podyskutowac.
        Resza pisze jakies wierutne glupstwa i najchetniej zajmuje sie losem bohaterow
        Klanu czy innego Baru.
        Najgorzej wypadl redakcyjny watek (calkiem niezle pomyslany) "Co nowy prezes
        moze dla nas zobic". Piramidalne glupstwa.
        • Gość: telewidzka Re: Ciekawość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:17
          siemiatkowska mitomanow tez lecza:)))
          • wieslawa-siemiankowska Re: Ciekawość... 07.11.04, 21:43
            Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> siemiatkowska mitomanow tez lecza:)))
            ----
            Telwidzko czy ty się we mnie zakochałaś ? Tropisz mnie we wszytkich możliwych
            watkach i wylewasz swoje utajone kompleksy. Muszę się Cię zmartwić po pierwsze
            nie gustuję w kobietach, po drugie nie znoszę takich starych larw z
            mentalnością niedopchniętych samotnic, a Ty niestety ten typ reprezentujesz.
            BTW- z innego postu wywnioskowałam,że miałas dziecko we Fryczu i to w wieku
            Skrzyneckiej, więc idź babciu pobaw wnuki a nie smędzisz na forum.
            PS. Rozumiem,że ty całe życie zapie..łas przy tasmie w Róży Luksemburg ?
            Stąd takie zdziwienie,że mozna pracować w ciekawszym miejscu.
    • adam.michnig Re: Ciekawość... 08.11.04, 13:59
      Czy to prawda że siemiatkowska to Lis???
      • lisovva Re: Ciekawość... 08.11.04, 15:16
        Jak najbardziej. I bukiet hiacyntów. I padalec.
    • lisovva siemiankowska vel hiacynto.bukiet 08.11.04, 15:08
      Żyrafa jest podobna do chomika, bo ma cztery kończyny dolne, zauważyłas to?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka