qrnik 06.11.04, 23:41 Ciekawe ile osób z tego forum pracuje w telewizji (obojętnie jakiej)...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakusia Re: Ciekawość... 06.11.04, 23:47 Ja bym bardzo chciała...Przyjmie mnie ktoś?Podobno nie mam wady wymowy i ręce rzadko mi sie trzęsą...:-)))A tak poważnie to tez jestem ciekawa bo często spotykam się z postami typu:wiem jak to jest bo pracuje w telewizji, mam coś wspólnego z tym czy z tamty programem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: Ciekawość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:45 przypuszczam, że w telewizji pracują fiona i siemiatkowska.. Odpowiedz Link Zgłoś
miki72 Re: Ciekawość... 07.11.04, 12:05 a ja dodam jeszcze grazynke lubicz... fiona na 100% i jeszcze ed_norton... kto da więcej???? trzeba wykryć tę telewizyjną mafię, od razu sie atmosfera na tym forum oczyści... Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: Ciekawość... 07.11.04, 12:35 Miki, myślisz, że atmosfera się oczyście?Co to za problem zmienic sobie pseudo.Poza tym to chyba nie w tym rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
miki72 Re: Ciekawość... 07.11.04, 12:52 Jakusia, myśle, że będzie łatwiej odróżnić rzeczową krytykę od bezinteresownej zawiści... co często widać na tym forum... najczęsciej ci z tv wylewaja na tym forum żółć na swoich kolegów i koleżanki z pracy... i to jest obrzydliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisovva Siemiankowska vel ..... 07.11.04, 12:39 Uwaza, w swoim chorym umyśle, że np. pracuje w TVP albo w Agorze. Na zmiane. Żeby jej sie nie nudzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: Siemiankowska vel ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:55 z siemiatkowska troche przesadziłam, ale fiona jest jak najbardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Coż na to poradzić... 07.11.04, 13:00 Miki racja, ale nic na to nie poradzisz. Nie wygonisz ich przecież stąd. A to, ze obrażają swoich kolegów z branży to już całkiem inna sprawa i świadczy tylko o nich samych. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Siemiankowska vel ..... 07.11.04, 13:02 Nie przesadziłaś kochanie. Pracujemy z Fioną w tej samej stacji. Tylko się nie znamy :)) Grażynka Lubicz też tu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: Siemiankowska vel ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:09 w takim razie już wiem do kogo się zwrócić, jezeli będę chciała potwierdzić informacje zasłyszane w kuluarach... Odpowiedz Link Zgłoś
qrnik Re: Siemiankowska vel ..... 07.11.04, 20:24 wieslawa-siemiankowska napisała: > Nie przesadziłaś kochanie. Pracujemy z Fioną w tej samej stacji. Tylko się nie > znamy :)) Grażynka Lubicz też tu jest. :)))) :))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milord Re: Ciekawość... IP: *.chello.pl 07.11.04, 13:00 Atmosfera na tym forum robi się jakaś chora,przepychanki,bluzgi,oczernianie.Całe szczęście,że jest spora grupa osób,która tutaj zagląda po prostu po to,żeby się dobrze bawić,a nie komuś dopiec.Tylko dla nich tutaj zaglądam.Nicków nie wymienię,bo zaraz forumowe żmije mi zarzucą lizusostwo i dupowłazstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Ciekawość... IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 13:17 Tak naprawde tylko ludzie z tv maja jakies konkretne informacje i wyrobione poglady (mozna ie z nimi zgadzac lub nie). I tylko z nimi mozna podyskutowac. Resza pisze jakies wierutne glupstwa i najchetniej zajmuje sie losem bohaterow Klanu czy innego Baru. Najgorzej wypadl redakcyjny watek (calkiem niezle pomyslany) "Co nowy prezes moze dla nas zobic". Piramidalne glupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Ciekawość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:17 siemiatkowska mitomanow tez lecza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Ciekawość... 07.11.04, 21:43 Gość portalu: telewidzka napisał(a): > siemiatkowska mitomanow tez lecza:))) ---- Telwidzko czy ty się we mnie zakochałaś ? Tropisz mnie we wszytkich możliwych watkach i wylewasz swoje utajone kompleksy. Muszę się Cię zmartwić po pierwsze nie gustuję w kobietach, po drugie nie znoszę takich starych larw z mentalnością niedopchniętych samotnic, a Ty niestety ten typ reprezentujesz. BTW- z innego postu wywnioskowałam,że miałas dziecko we Fryczu i to w wieku Skrzyneckiej, więc idź babciu pobaw wnuki a nie smędzisz na forum. PS. Rozumiem,że ty całe życie zapie..łas przy tasmie w Róży Luksemburg ? Stąd takie zdziwienie,że mozna pracować w ciekawszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.michnig Re: Ciekawość... 08.11.04, 13:59 Czy to prawda że siemiatkowska to Lis??? Odpowiedz Link Zgłoś
lisovva Re: Ciekawość... 08.11.04, 15:16 Jak najbardziej. I bukiet hiacyntów. I padalec. Odpowiedz Link Zgłoś
lisovva siemiankowska vel hiacynto.bukiet 08.11.04, 15:08 Żyrafa jest podobna do chomika, bo ma cztery kończyny dolne, zauważyłas to? Odpowiedz Link Zgłoś