bigbrada 29.04.02, 12:09 Domagam się forum "Idol". Precz ze smętnym, bezsensownym Big Brother 3! A póki co jest idol.interia.pl/ Czy ktoś przyłącza się do Frontu Wyzwolenia "Idola"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan? Re: Front Wyzwolenia 29.04.02, 12:27 Fajnie by wyszło (i demokratycznie w pełni he,he) jak by pod wpływem cienizny obecnego BB3 forum to samoistnie przemieniło sie w forum o Idolu i Barze też (nie eliminując oczywiście dyskutantów o BB).Fora firmowe (inetria) nie sa tak ciekawe ,mało tam wymiany poglądów ,kontrowersji ,dialogu. Pozdrow, Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Front Wyzwolenia 29.04.02, 13:43 Porównajcie Kube Wojewódzkiego do Andrzeja Sołtysika. Uwolnić "Idola"! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Front Wyzwolenia 29.04.02, 13:45 bigbrada napisał(a): > Porównajcie Kube Wojewódzkiego do Andrzeja Sołtysika. Porównajcie A. Sołtysika do kogokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Front Wyzwolenia 29.04.02, 14:10 Poza tym ja w BB już dawno straciłem wątek. Nie wiem o co chodzi i kto ma wygrać, bo po 2 minutach przełączam na inny program. Naweyt losowanie Lotto jest ciekawsze, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Front Wyzwolenia 30.04.02, 12:23 Precz z nudnym BB3! Forum dla ludu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Re: Front Wyzwolenia IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 30.04.02, 17:21 ja tez chce forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Front Wyzwolenia IP: 217.99.216.* 30.04.02, 19:24 zgadzam się z Tabą!!! bardziej ode mnie zgadzać się nie mozna..kuba jest błyskotliwy, trochę chamski, ale jak cos powie to przynajmniej pośmiać się można...a co tu dużo mówić sołtysik inteligencją nie grzeszy...to jego wypowiedź "program big brother bitwa powstał specjalnie na potrzeby polskiej telewizji,a teraz zobaczmy jak wyglądała bitwa w Holandii" (???!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Front Wyzwolenia IP: 217.99.216.* 30.04.02, 19:25 ..a wracając do Kuby..nie wiem dlaczego ale facet na mnie działa... Odpowiedz Link Zgłoś