Gość: Owsik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:15 Chyba dał dupy w Finlandii,w programie rozdaje pomidory i olej.Olądajcie Tele 5 deprecha natychmiastowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhbsk Re: Pijanowski-oby niewielki powrót 30.04.02, 15:59 Nigdy mi Pijanowski nie pasował. Zawsze był przemądrzały i niegrzeczny wobec uczestników teleturniejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Pijanowski-oby niewielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 16:23 To oburzające że takie typy wracają po latach.Tv 5 jest skazana na niepowodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Pijanowski-oby niewielki powrót IP: *.bn.krakow.pl 01.05.02, 13:21 Wczoraj oglądałem, wrażenia niespecjalne, reguły gry do pojęcia tylko dla Pijanowskiego, sama gra nudna i nieciekawa z koszmarną scenografią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywąs Re: Pijanowski-oby niewielki powrót IP: *.stdavid.org 01.05.02, 23:01 A do tego mamrotał coś niewyraźnie spod tych swoich wąsów. Jak można faceta z tak fatalną dykcją zatrudniać w telewizji? Zawsze mnie ciekawiło czy to te wąsy tak tłumią dzwięk? To jest problem dopiero, takie wąsiska w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Livia Re: Pijanowski-oby niewielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:54 On nie zawsze miał te wąsy i o ile sobie przypominam słyszalność zawsze była kiepska.Natomiast sposób bycia nie zmienił się absolutnie naburmuszony jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:55 O kim mówicie bo nie jarzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 17:08 Otóż powstało cosik takiego jak Tele 5 i ponoć wyłożono na ten cel 40 mln USD. Stacja dostępna jest na kablu i sacie, a Pijanowski prowadzi tam niezafajny teleturniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 17:51 Dzięki,a czy ten teleturniej to ma jakiś tytuł,bo pewnie tam tego pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 19:10 Teleturniej nosi nazwę Ryzyko, ale to nie jest żaden cymes. A Pijanowski był star, ale 10 lat temu jak prowadził Koło fortuny z Masny. Te nogi pamiętam do dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 20:32 A to już wiem to ta co kręciła tymi literami czy coś,no to teraz faceta kojarzę,dzięki za info raz spojrzę co to takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.idzik.pl 02.05.02, 22:15 Przecież Wojtuś odziedziczył po ojcu pokaźną spuściznę w postaci setek pomysłów na gry, teleturnieje itd. póki korzystał z zasobów ojca szło to jako tako . Jak został skazany na ruszenie czachą - ona zaczęła dymić i efekt był piorunujący. Facet nie odziedziczył niestety nawet w jednym procencie tego co dane było ojcu. Pomyłką było zatrudnienie za zasługi ojca. Nie jeden to zresztą przykład negatywnej selekcji w TVP. Kolesie nie dają zginąć i Come Back. Tak to już jest w tym gnuśnym paskudnym światku. Rada jest jedna. Nie oglądać. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 07:45 Czy jego ojciec również prowadził w tv teleturnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weee Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.abo.wanadoo.fr 10.05.02, 22:06 qqqqq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pijanowski-wielki powrót IP: 217.197.165.* 13.05.02, 17:45 Za czasow jego ojca to byla chyba tylko Wielka Gra. Stary Pijanowski prowadzil rubryke lamiglowkowa "Rozkosze lamania glowy" w "Zyciu W-wy" i wydal co najmniej dwie ksiazki - jedna chyba o pasjansach. Jakbym cos pokrecil to niech stara wiara prostuje. A mlody Pijanowski przeszedl tez przez etap popularyzacji golfa w telewizji. Facet jest rzeczywiscie beznadziejny, ale pamietajcie, ze to nie TVP wyciagnela po niego reke, ale jacys Wlosi - a to ludzie z wielka wyobraznia medialna. Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Pijanowski-wielki powrót 13.05.02, 20:20 Co wy chcecie od Pijanowskiego i Ryzyka? całkiem niezły teleturniej... A TELE 5 ma o wiele ciekawszą ofertę programową (wreszcie inteligentne brytyjskie seriale!!!) niż TVN w tej chwili, które już całkiem schodzi na psy... Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:00 Pewnie jesteś fanką Romantici,to oglądaj to na zmianę z tym zgredem pijonowskim rozwiniesz się intelektualnie i zastąpisz Magdę tę co kręciła literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.bn.krakow.pl 14.05.02, 12:46 No ale czy Katarzyna ma równie długaśne nogi ? Na marginesie Koło fortuny czyli Wheel of fortune jest produktem amerykańskim, gdyby Pijanowski to wymyślił to by to spieprzył. Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Pijanowski-wielki powrót 14.05.02, 14:20 Owsik, DON'T MAKE ME ANGRY!!!! Primo: Romantica to największy SHIT z wszystkich możliwych i osobiście walczę z ASTER CITY, żeby zamiast tego wprowadzili Le Cinema (szlag mnie trafia za każdym razem, jak mi Almodovar przechodzi koło nosa) albo chociaż równolegle. Secundo: Porównując TELE 5 do Romantiki, wyrządzasz niezasłużoną krzywdę całkiem niezłej stacji - osobiście jestem im bardzo wdzięczna choćby za serial DOCTOR WHO (w Polsce, a przynajmniej na żadnym polskim kanale do tej pory nie emitowany) i za humor z Monty Pytona w postaci FAWLTY TOWERS, czyli Hotelu Zacisze. Wystarczy? Do tego mogę ci jeszcze dorzucić humor australijski z Magdą Szubanski w BIG GIRL'S BLOUSE, czy nowozelandzki serial CITY LIFE (środy o 20.00) z doskonałą australijską aktorką, Claudią Black w jednej z głównych ról (to nazwisko do zapamiętania, osobiście uważam, że połowa Hollywood mogłaby się do niej zgłosić na lekcje aktorstwa, to co teraz robi na planie FARSCAPE to ARCYMISTRZOSTWO). Obejrzyj sobie przynajmniej jeden odcinek "Hakerów" (produkcja BBC, oryginalny tytuł BUGS - na www.imdb.com dostał znakomite recenzje, to tak BTW) w sobotni w niedzielny wczesny wieczór - dalej twierdzisz, że to ma coś wspólnego z Romantiką? Tertio: nie pamiętam już dokładnie Koła Fortuny, ale Ryzyko wydaje mi się lepsze, a pytania wcale nie są takie prościutkie, przynajmniej niektóre. Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Pijanowski-wielki powrót IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 14.05.02, 22:30 APEL DO "NIECH" Rany Boskie człowieku zlituj się, czy Ty choć raz w życiu obejrzałeś jakikolwiek totalnie chłamowaty program jakiejkolwiek włoskiej TV ?????? Takiego zgromadzenia zidiocenia, debilizmu, przekolorowanego kiczu do n-tej potęgi nie zobaczysz nigdy i nigdzie. Twoja teza o wyjątkowych przymiotach medialnych włoskich producentów telewizyjnych powaliła mnie. Uwierz mi że opery mydlane razem wzięte to przy programach Made in Italia - szczyt jakości. W każdym zakresie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2332 Żenada w TELE 5 IP: *.Ninth.biz 15.05.02, 08:43 Takie nudy, że aż się nie chce oglądać. To już telesklep jest ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Odpowiadam IP: 217.197.165.* 15.05.02, 11:05 Widzialem Polonie 1 - to powinno mi wystarczyc na trzy zycia. Ale widuje tez w kablu Rai i Rai2 - to jest naprawde raj. Chcesz mi powiedziec, ze transmisje z meczy pilkarskich, w trakcie ktorych pokazywane sa wylacznie komentujace kobiety to wzor - czego w takim razie? Spojrz na ktorys z tych programow w dowolnym momencie dnia i sproboj mnie przekonac, ze to ma cos wspolnego z tym, co uwaza sie ogolnie za profesjonalna TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Odpowiadam IP: *.bn.krakow.pl 15.05.02, 14:30 Po co te negatywne emocje, stacja padnie, góra za rok. Na razie będzie emitować odgrzewane seriale oklepane jak plecy gruźlika plus nieciekawe nowości z najlepszych europejskich stacji tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Nie zainteresują żadnego odbiorcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 21:00 Nie potrafią określić się jako stacja,sieczka z pokazów mody,dyskusje na tematy o niczym,a w godzinach przedpołudniowych reklamują samych siebie ! dno,jeden śmieszny chociaż też odgrzany serial (hotel)nie jest w stanie przyciągnąć widzów :((( Odpowiedz Link Zgłoś