Gość: :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 17:57 yes yes yes ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.05.02, 19:47 Chyba oszalałaś/eś !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.a2000.nl 02.05.02, 19:57 Jezeli udzial Magdy w BB mial byc edukacyjny - czyli po to zeby pokazac ciemnogrodzianom, ze mozna sie przerobic i normalnie dalej funkcjonowac w nowej plci - to wedlug mnie ten zabieg sie nie powiodl. Widac, ze Magda jest czyms dziwnym i ani tym ani tamtym. Transseksualizm jest nieszczesciem i rodzajem kalectwa i nie ma sie co oszukiwac, tylko trzeba pogodzic z losem i tyle. Rozne sa nieszczescia na tym swiecie i to chyba jeszcze nie jest najgorsze, bo w koncu nie samym seksem zyje czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 20:09 To taka tania publicystyka, a seks jest najważniejszy, brak seksu prowadzi do produkcji takich bzdurnych i długich wpisów jak twój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.chello.pl 02.05.02, 20:11 tez tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 20:48 A niech sobie weżmie pokończy te wszystkie operacje i te zakola zlikwiduje.Niech ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doniczka Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.05.02, 13:15 to co napisałaś świadczy tylko o twoim ogromnym infantyliźmie i totalnym braku empatii! Lepiej się pogodzić z losem wg ciebie - super się mówi jak to ciebie nie dotyczy - hm.... może w przyszłości córcia lub synuś przyjdzie do ciebie i zakomunikuje, ze wprawdzie urodził się dziewczynką/chłopcem, ale czuje się kimś innym. Ciekawa jestem jaką będziesz miała mine egoistko?! Nie wiem jak naprawdę jest z Magdą, ale jeśli to prawda, że jest transseksualistką to jej współczuję. Polska jest nietolerancyjnym krajem bardziej niż inne - "bycie innym" w kraju nad Wisłą to tragedia....... "godzić z losem" można się w krajach, gdzie ten problem jest na tyle przerobiony, że nie piętnuje się tak bardzo "innych" ludzi - tam być może nie mają raju, ale żyje im się zdecydowanie łatwiej niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.a2000.nl 03.05.02, 14:56 A coz jest zlego w godzeniu sie z losem? Jakaz w tym nietolerancja i infantylizm? Chyba raczej dojrzalosc, bo wieczne szarpanie sie do niczego nie prowadzi. A ze jest sie na przegranej pozycji to niestety widac w tym programie. Chcialabym uslyszec jakies success story, ale BB ich nie ma niestety. Jasne, ze takie nieszczescie moze przytrafic kazdemu, czego oczywiscie nikomu ani sobie nie zycze. A coz wtedy mozna zrobic? Powsciekac sie, poszarpac nerwowo, zrujnowac na operacje i psychologa, a potem pogodzic sie z losem i tyle. Przychodzenie do BB w takim przypadku jest najglupszym rozwiazaniem - bo przeciez tym samym wyraza sie zgode na bycie osoba publiczna, na utrate prywatnosci i na to, ze obcy ludzie beda grzebac w zyciorysie. Ci ludzie z BB sprzedali prywatnosc TVN-owi, wiec o czym tu mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubezleb Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.conex.net.pl 03.05.02, 01:58 po co jej ta kasa? przecież na dobrego psychologa i prozak już zarobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 08:41 No na "wnętrze"tak ale musi dokończyć przeróbkę zewnętrzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 10:26 Niuniek, dorosnij. To samo do Ally (niby nik ladny ale w glowie sieczka). Kto dziewczyni Ci powiedzial ze ona byla trans. Oboje jestescie siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.poznan.multinet.pl 03.05.02, 11:00 Tak sobie czytam te wszystkie nienawistne notki o Magdzie i zastanawiam się (niczym Teresa Gens) dlaczego ewentualne jej zwycięstwo tak bulwersuje. W czym Magda jest gorsza niż wszyscy pozostali uczestnicy????. Większość- z tego co czytam- patrzy na Magdę przez pryzmat tego co chamsko przypisał jej Kenio- bycie transwestytą- co pewnie jest wierutną bzdurą i tego co tworzy Hydro "piękny umysł" (ładna to ty nie jesteś, chłopa to ty sobie nie znajdziesz, bo kto z taką babą wytrzyma, Mięczysława Nieszczególna) czym po mistrzowsku dyskredytuje ją w oczach widzów, którzy niestety w większości myślą tylko od święta. Hydro wie, że Magda może być dla niego poważną rywalką, bo jest inteligentną kobietą, a w pokoju zwierzeń to idiotyczne uzasadnienie przy nominacjach "że jest młoda(y)i sobie poradzi" w przypadku Magdy, która jest od niego starsza, będzie jeszcze bardziej idiotyczne. Ale się rozpisałam i trochę zirytowałam.... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 11:10 Nie irytuj się bo to wszystko tego nie warte.A najbardziej od początku nie lubię Rudej,kilka razy o tym pisałem i zdania nie zmieniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOOO Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.private.ramtel.pl 03.05.02, 12:54 Przeraża mnie to jak ludzie chętnie powtarzaja i rozstrząsają GŁUPIE PLOTKI. Czy ktoś z "plotkarzy" zastanowił się jaką krzywdę wyrządził (bo to już się stało) Magdzie??? Pastwicie się nad Magdą, a to bardzo mądra kobieta. Radzę też porównać rozważania , wypowiedzi Magdy (są zawsze sensowne i trafiają do mnie)i Hydra lub Harnasia, który nawiasem mówiąc poza stękaniem nie ma nic do powiedzenia. A widać najwyraźniej, że tak Harnaś jak i Hydro dziwnym zbiegiem okoliczności podążają do zwycięstwa, a powinni byli wylecieć z hukiem na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 12:28 Gość portalu: iga napisał(a): w przypadku Magdy, która jest od > niego starsza, będzie jeszcze bardziej idiotyczne. > Ale się rozpisałam i trochę zirytowałam.... > Pozdrowionka Tak gwoli scislosci: Arek jest dokladnie o rok starszy od Magdy. On rocznik 66, ona 67. Oboje sa strzelcami. Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.a2000.nl 03.05.02, 14:04 Bo to prawda. Nikt mi nie musial mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
lelum1 Re: Kasę bierze MADZIOR. 03.05.02, 12:05 to sluchaj Niuniek, schowaj sobie to nielubienie do kieszeni i spierdykaj do piaskownicy, bo nudne jest juz czytac Twoje posty na ten sam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 12:49 A ty co ? adwokat Rudej.Połącz się z polelum, to może coś dla nie razem zrobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
lelum1 Re: Kasę bierze MADZIOR. 03.05.02, 13:23 Doniczka, calkowicie sie z Toba zgadzam. Niuniek nie tylko jest infantylny ale w dodatku ograniczony. Z infantylizmu mozna wyrosnac, z ograniczenia nie. Osobiscie nie wierze zeby Magda miala operacje, bo to plotka zwiazana z tamta dziewczyna z Polsatu, ale gdyby tak bylo to co to nas obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 14:07 Będzie miała (miał) na operację zmiany płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booo Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.private.ramtel.pl 03.05.02, 16:57 skad to wiesz? bo przeciez stwierdzasz! Odpowiedz Link Zgłoś