Dodaj do ulubionych

Kasę bierze MADZIOR.

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 17:57
yes yes yes !
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.05.02, 19:47
      Chyba oszalałaś/eś !!!!!!!
    • Gość: Alla Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.a2000.nl 02.05.02, 19:57
      Jezeli udzial Magdy w BB mial byc edukacyjny - czyli po to zeby pokazac
      ciemnogrodzianom, ze mozna sie przerobic i normalnie dalej funkcjonowac w nowej
      plci - to wedlug mnie ten zabieg sie nie powiodl. Widac, ze Magda jest czyms
      dziwnym i ani tym ani tamtym.
      Transseksualizm jest nieszczesciem i rodzajem kalectwa i nie ma sie co
      oszukiwac, tylko trzeba pogodzic z losem i tyle. Rozne sa nieszczescia na tym
      swiecie i to chyba jeszcze nie jest najgorsze, bo w koncu nie samym seksem zyje
      czlowiek.
      • Gość: Belami Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 20:09
        To taka tania publicystyka, a seks jest najważniejszy, brak seksu prowadzi do
        produkcji takich bzdurnych i długich wpisów jak twój.
      • Gość: dd Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.chello.pl 02.05.02, 20:11
        tez tak uważam
        • Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 20:48
          A niech sobie weżmie pokończy te wszystkie operacje i te zakola
          zlikwiduje.Niech ma.
      • Gość: Doniczka Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.05.02, 13:15
        to co napisałaś świadczy tylko o twoim ogromnym infantyliźmie i totalnym braku
        empatii! Lepiej się pogodzić z losem wg ciebie - super się mówi jak to ciebie
        nie dotyczy - hm.... może w przyszłości córcia lub synuś przyjdzie do ciebie i
        zakomunikuje, ze wprawdzie urodził się dziewczynką/chłopcem, ale czuje się kimś
        innym. Ciekawa jestem jaką będziesz miała mine egoistko?!
        Nie wiem jak naprawdę jest z Magdą, ale jeśli to prawda, że jest
        transseksualistką to jej współczuję. Polska jest nietolerancyjnym krajem
        bardziej niż inne - "bycie innym" w kraju nad Wisłą to tragedia....... "godzić
        z losem" można się w krajach, gdzie ten problem jest na tyle przerobiony, że
        nie piętnuje się tak bardzo "innych" ludzi - tam być może nie mają raju, ale
        żyje im się zdecydowanie łatwiej niż u nas.
        • Gość: Alla Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.a2000.nl 03.05.02, 14:56
          A coz jest zlego w godzeniu sie z losem? Jakaz w tym nietolerancja i
          infantylizm? Chyba raczej dojrzalosc, bo wieczne szarpanie sie do niczego nie
          prowadzi. A ze jest sie na przegranej pozycji to niestety widac w tym
          programie. Chcialabym uslyszec jakies success story, ale BB ich nie ma niestety.

Jasne, ze takie nieszczescie moze przytrafic kazdemu, czego oczywiscie nikomu
          ani sobie nie zycze. A coz wtedy mozna zrobic? Powsciekac sie, poszarpac
          nerwowo, zrujnowac na operacje i psychologa, a potem pogodzic sie z losem i
          tyle. Przychodzenie do BB w takim przypadku jest najglupszym rozwiazaniem - bo
          przeciez tym samym wyraza sie zgode na bycie osoba publiczna, na utrate
          prywatnosci i na to, ze obcy ludzie beda grzebac w zyciorysie. Ci ludzie z BB
          sprzedali prywatnosc TVN-owi, wiec o czym tu mowic.

• Gość: bubezleb Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.conex.net.pl 03.05.02, 01:58
      po co jej ta kasa?
      przecież na dobrego psychologa i prozak już zarobiła...
      • Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 08:41
        No na "wnętrze"tak ale musi dokończyć przeróbkę zewnętrzną.
        • Gość: Black Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 10:26
          Niuniek, dorosnij. To samo do Ally (niby nik ladny ale w glowie sieczka). Kto
          dziewczyni Ci powiedzial ze ona byla trans. Oboje jestescie siebie warci.
          • Gość: iga Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.poznan.multinet.pl 03.05.02, 11:00
            Tak sobie czytam te wszystkie nienawistne notki o Magdzie i zastanawiam się
            (niczym Teresa Gens) dlaczego ewentualne jej zwycięstwo tak bulwersuje. W czym
            Magda jest gorsza niż wszyscy pozostali uczestnicy????. Większość- z tego co
            czytam- patrzy na Magdę przez pryzmat tego co chamsko przypisał jej Kenio-
            bycie transwestytą- co pewnie jest wierutną bzdurą i tego co tworzy Hydro
            "piękny umysł" (ładna to ty nie jesteś, chłopa to ty sobie nie znajdziesz, bo
            kto z taką babą wytrzyma, Mięczysława Nieszczególna) czym po mistrzowsku
            dyskredytuje ją w oczach widzów, którzy niestety w większości myślą tylko od
            święta. Hydro wie, że Magda może być dla niego poważną rywalką, bo jest
            inteligentną kobietą, a w pokoju zwierzeń to idiotyczne uzasadnienie przy
            nominacjach "że jest młoda(y)i sobie poradzi" w przypadku Magdy, która jest od
            niego starsza, będzie jeszcze bardziej idiotyczne.
            Ale się rozpisałam i trochę zirytowałam....
            Pozdrowionka
            • Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 11:10
              Nie irytuj się bo to wszystko tego nie warte.A najbardziej od początku nie
              lubię Rudej,kilka razy o tym pisałem i zdania nie zmieniłem.
              • Gość: BOOO Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.private.ramtel.pl 03.05.02, 12:54
                Przeraża mnie to jak ludzie chętnie powtarzaja i rozstrząsają GŁUPIE PLOTKI.
                Czy ktoś z "plotkarzy" zastanowił się jaką krzywdę wyrządził (bo to już się
                stało) Magdzie??? Pastwicie się nad Magdą, a to bardzo mądra kobieta. Radzę też
                porównać rozważania , wypowiedzi Magdy (są zawsze sensowne i trafiają do mnie)i
                Hydra lub Harnasia, który nawiasem mówiąc poza stękaniem nie ma nic do
                powiedzenia. A widać najwyraźniej, że tak Harnaś jak i Hydro dziwnym zbiegiem
                okoliczności podążają do zwycięstwa, a powinni byli wylecieć z hukiem na samym
                początku.
            • Gość: Milka Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 12:28
              Gość portalu: iga napisał(a):

w przypadku Magdy, która jest od
              > niego starsza, będzie jeszcze bardziej idiotyczne.
              > Ale się rozpisałam i trochę zirytowałam....
              > Pozdrowionka

Tak gwoli scislosci: Arek jest dokladnie o rok starszy od Magdy. On rocznik 66,
              ona 67. Oboje sa strzelcami. Brrrr....
          • Gość: Alla Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.a2000.nl 03.05.02, 14:04
            Bo to prawda. Nikt mi nie musial mowic.
    • lelum1 Re: Kasę bierze MADZIOR. 03.05.02, 12:05
      to sluchaj Niuniek, schowaj sobie to nielubienie do kieszeni i spierdykaj do
      piaskownicy, bo nudne jest juz czytac Twoje posty na ten sam temat
    • Gość: Niuniek Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 12:49
      A ty co ? adwokat Rudej.Połącz się z polelum, to może coś dla nie razem
      zrobicie.
    • lelum1 Re: Kasę bierze MADZIOR. 03.05.02, 13:23
      Doniczka, calkowicie sie z Toba zgadzam.
      Niuniek nie tylko jest infantylny ale w dodatku ograniczony. Z infantylizmu
      mozna wyrosnac, z ograniczenia nie.

Osobiscie nie wierze zeby Magda miala operacje, bo to plotka zwiazana z tamta
      dziewczyna z Polsatu, ale gdyby tak bylo to co to nas obchodzi?
    • Gość: Marcel Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 14:07
      Będzie miała (miał) na operację zmiany płci.
      • Gość: booo Re: Kasę bierze MADZIOR. IP: *.private.ramtel.pl 03.05.02, 16:57
        skad to wiesz? bo przeciez stwierdzasz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka