Gość: test_kropka IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.04, 09:24 Czy nie uważacie, że Marek Wiejski Zaczes jest troszkę jakby Endim Garsiją ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: MjM - Marek 17.11.04, 09:32 w sensie fryzu,czy jest podejrzenie,że Hanuś pociąga z buteleczki,jak Meg R.;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skakanka Re: MjM - Marek IP: *.pl / *.pl 17.11.04, 09:37 Jakby i nie troszkę, to Zaczes może być jedynie bardzo marną imitacją E.G. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: MjM - Marek 17.11.04, 09:39 ciekawe jaki ma glos, Marek Wiejski Zaczes... w sensie spiewu rzecz jasna.... moze to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: MjM - Marek 17.11.04, 12:56 Powinniśmy ogłosic konkurs na wymyslenie jakiegos lepszego fryca dla Marka. Mój typ--> Irokez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: MjM - Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:40 Nawet najbardziej tandetna podróba Endiego nie byłaby za cholerę podobna do tego wieśniaka. On jest mutacją klaczy pociągowej z pawianem, jakimś przymierającym morświnem no i jeszce pewnie jeden wykolejony i naćpany hipis włączył się do tej prokreacji i powstało coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: MjM - Marek 17.11.04, 13:42 Gość portalu: Duncan napisał(a): > Nawet najbardziej tandetna podróba Endiego nie byłaby za cholerę podobna do > tego wieśniaka. On jest mutacją klaczy pociągowej z pawianem, jakimś > przymierającym morświnem no i jeszce pewnie jeden wykolejony i naćpany hipis > włączył się do tej prokreacji i powstało coś takiego. zas Duncan nie przesadzaj.....ja podarowalabym sobie tego morswina..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoka Re: MjM - Marek IP: 80.51.245.* 17.11.04, 15:55 O nie Kochani. To Endi jest podobny do Mareczka. Znaj proporcjum mocium panie! Mareczek gra w Serialu Wszechczasów, a w czym niby gra ten cały jakiś latinlover, no w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: MjM - Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:59 Gość portalu: wysoka napisał(a): > O nie Kochani. To Endi jest podobny do Mareczka. Znaj proporcjum mocium panie! > Mareczek gra w Serialu Wszechczasów, a w czym niby gra ten cały jakiś > latinlover, no w czym? Chciałaś powiedzieć "w Kiczu Wszechczasów". Wybaczam Ci to przesłowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoka Re: MjM - Marek IP: 80.51.245.* 17.11.04, 16:45 Ty Ninie wybacz jeśli potrafisz, bo to zdaje się ona obwieściła światu. W Bezl. Wyspie bodaj. Myślisz, że mam aż takie zasoby fantazji? Nie mam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś