Dodaj do ulubionych

Beata Rafalska tuczy!!!

17.11.04, 17:16
I znowu mam dla Was przykra wiadomość. Jestem świerzo po powtórce „Klubu
młodej mamy”. Gościł ten klub panią aktorkę. Tą która gra Beatę Rafalską w
moim ulubionym serialu pt. „Klan”. I pani Beata ma curkę tak jak ja. Tylko ze
jej curka jest mlodsza to znaczy starsza od mojej. I co ja widze? Patrze i
przecieram oczy ze zdumienia! Bo dziecko to jest utuczone! Rączęta miała ta
dziewusia tak grubiutkie, ze wyglądały, jakby były pogryzione przez ruj os!
Dziecko poza tym nosiło spodnie. A to w przyszłości moim zdaniem może
utrudniac identyfikacje płci. A wiem co mowie. Ludzie! Ja znam się na zdrowym
żywieniu! Sama jestem laktoowowegetarianką. Nie jedzcie tyle i nie tuczcie
swoich dzieci! Nawet 3-miesięczne dzieci z Zairze umierają na zawały serca!
Obserwuj wątek
    • Gość: pytam Re: Beata Rafalska tuczy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.11.04, 17:18
      > Rączęta miała ta dziewusia tak grubiutkie

a BOMBELOSY ;) tez po mamusi ???;)
    • Gość: Ruda Re: Beata Rafalska tuczy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:25
      W szale wegeterianizmu zajrzyj do słownika.Lepsze dziecko troche pulchne niż
      głupie ..........
      Ruda
    • lezka_z_posen Re: Beata Rafalska tuczy!!! 17.11.04, 18:37
      nie denewruj się,cUrko;)
      żadną wegetarianką ani weganką nie jestem na szczęście i najgorszemu wrogowi
      nie życzę-nie ma to jak dobry schabowszczak:)-ale na jakims zdjęciu widzialam
      Beatkę z córeczką.to dziecko nie było pulchne,ale naprawdę monstrualne.
    • Gość: Jo-jo Re: Beata Rafalska tuczy!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 18:52
      Jaka Beata Rafalska? Nie ma postaci o takim imieniu i nazwisku.
      • joanna_naturalny Re: Beata Rafalska tuczy!!! 17.11.04, 18:55
        A właśnie że jest! I sie nie sprzeczaj bo to głupie.
    • magda.saracen Pani/e Joanno! 17.11.04, 18:55
      Takie wymuszone robienie błędów źle się i na psychice, i na motoryce odbija.
      Radzę na jakiś czas przerwę zrobić, ewentualnie jakiś kurs aplikować Joannie.
      • joanna_naturalny Re: Pani/e Joanno! 17.11.04, 19:00
        a słyszałas mądralo o dysortografii i dysgrafi? to sie do szkoły cofnij jak nie
        słyszałaś!
        • Gość: JK Re: Pani/e Joanno! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 22:23
          joanna_naturalny napisała:
          > a słyszałas mądralo o dysortografii i dysgrafi? to sie do szkoły cofnij jak
          nie słyszałaś!

Dysgrafia nie działa na komputerze, tylko w pisaniu ręcznym. Dysgrafia, jak
          sama nazwa wskazuje, to po prostu brzydkie, niekształtne, nierówno
          rozmieszczone itp. pismo (upraszczam, oczywiście). Jak można krzywo i
          nieczytelnie pisać na komputerze???
          Dysortografia to robienie błędów m.in. ortograficznych, pomimo tego, że
          człowiek zna zasady poprawnego pisania i stara się je stosować. Na komputerze
          naciskasz klawisze, a nie machasz długopisem, więc jeśli znasz zasady i się
          starasz, to szansa na naciśnięcie odpowiedniej literki jest większa niż
          prawidłowe napisanie ręcznie wyrazu. Poza tym są programy, które sprawdzają
          pisownię. Jeśli komuś zależy na tym, żeby cywilizowany sposób się wypowiedzieć
          na forum, to jest to do zrobienia, nawet w przypadku wszystkich dys-ów naraz.
          Zresztą teraz każdy podpiera się jakimiś dys-, ADHD itp. Moda taka.
      • Gość: skakanka Re: Pani/e Joanno! IP: *.pl / *.pl 18.11.04, 12:49
        Mnie też zastanowiło, jak osoba narodowości polskiej, płci nieznanej,
        pisząca po polsku, tak składnie stylistycznie i gramatycznie robi,
        takie idiotyczne błędy. I z dysortografią nie ma to, nic wspólnego.
        Szkoda, że czasu nie można kupić. Ja za stracony czas i nudzenie się
        Joanny/Joanniego :P , zapłaciłabym krocie.
    • mama_ewa25 Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 18:55
      Jesteś laktoowowegetarianką ? TO przepraszam...a co TY JESZ ?????????
      • Gość: Śnieżynka Re: Joanno Naturalny! IP: *.chello.pl 17.11.04, 18:58
        Ja jestem weguską i jem tylko soję, kapuchę i ogóry. Tak trzymać!
      • joanna_naturalny Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 18:58
        Mleko i jego przetwory oraz wszystko to co zrodzi matka natura
        • Gość: Miska Re: Joanno Naturalny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:18
          a pomiedzy jedzeniem, troche ksiazek poczytaj, slownikow - uwierz, to pomaga
          nauczyc sie odrobiny zasad
          • joanna_naturalny Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 22:24
            Misko a słyszałaś o dyzgrafi i dyzortografi? szefc bez butuw chodzi co????
            Poducz sie troche nie zaszkodzi
        • reniatoja Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 20:10
          Powinnas wiedziec, ze -ovo- sugeruje, ze jesz rowniez jaja. Warto wiedziec co
          znacza slowa, ktorych uzywasz w swoich wypowiedziach.
          • joanna_naturalny Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 22:25
            A co oznacza Mitgesellschaftversuchungskeit????
        • Gość: ewa Re: ale ale IP: *.com.pl 17.11.04, 20:20
          chwila, no dobra. Ale CO NORMALNEGO jesz jeszcze?
          • joanna_naturalny Re: ale ale 17.11.04, 22:27
            Zywie sie tym co daje nam matka natura. Nie jem miesa. Jem sery, zółtka kurze,
            mleko kozie i jaja przepiórcze bo są zdrowe.
            • mamalgosia matka natura 18.11.04, 12:40
              Nie zapomnij o korzeniach, szyszkach, lisciach, korze, płatkach kwiatów i innych
              darów matki natury
      • nelka25 Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 20:14
        widzę że jestes fanką joanny idiotki---brawo macie ten sam poziom umysłowy nie
        wspominając o....solarium.Takie samo bezguscie jak ty.
        • mama_ewa25 Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 20:29
          Matko boska,dziewczyno ty masz jakąś chorobę psychiczną!
          Jaką fanką? Gdzie Ty widzisz że jestem jej fanką? Dopowiadasz sobie rzeczy
          których nie ma, masz schizofrenię czy jak ?

Poziom umysłowy? A Ty jaki masz poziom umysłowy ? Co potrafisz innego oprócz
          wyśmiewania się z solarium, jak jeszcze potrafisz sie wykazać? Napisz coś
          inteligentnego, a nie coś że ręce opadają.

Bezguście? Masz pojęcie o moim guście, inteligencji, poziomie umysłowym?
          Mam wrażenie że mnie szczerze nienawidzisz tylko nie wiem za co?

Daj sobie spokój z tymi solariami itp, bo widze że masz na ich punkcie manię,
          zazdrościsz mi czy jak ?

• irenka82 Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 20:49
            boszzzzzzz,czy wszyscy musza byc tak smiertelnie powazni??niech joanna
            pisze,ja z checia poczytam:)
            • joanna_naturalny Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 22:28
              Dziękuję Ci Iręko miła z ciebie dzieweczka.
              P.S. Chcesz się zapoznać?
          • Gość: Paweł Re: Joanno Naturalny! IP: *.chello.pl 17.11.04, 21:06
            Matko boska,dziewczyno ty masz jakąś chorobę psychiczną!
            Jaką fanką? Gdzie Ty widzisz że jestem jej fanką? Dopowiadasz sobie rzeczy
            których nie ma, masz schizofrenię czy jak ?

Poziom umysłowy? A Ty jaki masz poziom umysłowy ? Co potrafisz innego oprócz
            wyśmiewania się z solarium, jak jeszcze potrafisz sie wykazać? Napisz coś
            inteligentnego, a nie coś że ręce opadają.

Bezguście? Masz pojęcie o moim guście, inteligencji, poziomie umysłowym?
            Mam wrażenie że mnie szczerze nienawidzisz tylko nie wiem za co?

Daj sobie spokój z tymi solariami itp, bo widze że masz na ich punkcie manię,
            zazdrościsz mi czy jak ?

A ty mamuśka to chyba ciągle baby blues masz i z 26 kg nadwagi,że taka jadowita
            jesteś.Zmień pieluchy,będzie czas na zastanowienie,zanim znowu zaczniesz
            chrzanić o swoim "poziomie umysłowym".Marnym bardzo,zresztą.
            • mama_ewa25 Re: Joanno Naturalny! 17.11.04, 21:11
              bez komentarza...
          • Gość: jynx Re: Joanno Naturalny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:42
            :o :o mama_ewa i joanna naturalny to ta sama osoba???
            dlaczego mnie to nie dziwi :P
    • umasumak Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... 17.11.04, 22:14
      Co się stało z Twoją dotąd nienaganną pisownią? Pzdr
      • Gość: max kolanko Re: Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:17
        joasiu
        pytał się o ciebie mój przyjaciel, zwany w pewnych kręgach jako kluczyk
        pytał pod jaki adres wysłać przetykany złotą nitką kaftanik bezpieczeństwa
        z autografem w dodatku.

to gdzie?
        pozdrowienia od veronicki rosatty!

maksio
        • joanna_naturalny Re: Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... 17.11.04, 22:23
          Pisz na berdyczów Kolanko
      • joanna_naturalny Re: Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... 17.11.04, 22:22
        Mam schizofrenię paranoidalną z elemętami afektywnymi poprostu Umuś moja
        kochana ;-) Ucałuj odemnie Anielkę moją najsłodszą!
        • Gość: max kolanko Re: Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:29

> Mam schizofrenię paranoidalną z elemętami afektywnymi

kochana napisz jeszcze o tym.
          jest takie forum na którym można umieszczać zdjęcia swoich zwierzątek. jeśli
          wrzucisz tam jakieś swoje a do schizofrenii dodasz traumatyczne dzieciństwo i
          wode w kolanach, masz duże szanse wskoczyć na pierwszą stronę tabloidów w
          przyszłym tygodniu.

uszanowanie
          max i veronka
          • joanna_naturalny Re: Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... 17.11.04, 22:37
            Nie jest to moim marzeniem. To zbyt osobiste. I bolesne zbyt.
        • umasumak Re: Joanno!!! Własnym oczom nie wierzę..... 17.11.04, 22:45

> Mam schizofrenię paranoidalną z elemętami afektywnymi poprostu Umuś moja
          > kochana ;-) Ucałuj odemnie Anielkę moją najsłodszą!

Joanno uwielbiam Cię :)))). Ucałuję napewno :)))
    • Gość: max kolanko naturalny - chryste panie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:33
      zęby sobie wstaw. w dolną szczękę.
      gala.onet.pl/5,14626,1,4,galeria.html
      • Gość: wysoka Re: naturalny - chryste panie! IP: 80.51.245.* 18.11.04, 09:54
        Joanno, możesz na mnie liczyć, zawsze Cię podciagnę, boś tego wart(a). Głupoty
        się wyroiło w związku z Tobą tyle, ze można w kartony pakować. Piana ludziom
        idzie i krwawa łuna oczy przesłania, bo biorą Cię dosłownie. Bardzo zabawne.
        Moja syjamska siostra tesz muwi, ze to śmieszne. Piszę ja, gdysz tak się
        umuwiłyśmy, że ja mam ręce, a ona głowę.
        I nie poprawiacie ludzie błędów. Bo one specjalnie są . Naturalny Joanna też
        zna ortografię.
        • joanna_naturalny Re: naturalny - chryste panie! 18.11.04, 11:40
          Tak przyznaje sie ze znam ortografie i to nawet w stopniu zaawansowanym.
          Niestety złośliwosc lucka nie zna granic. A tobie dziękuje za mile slowa.
          P.S. chcesz sie zapoznac?
          • Gość: wysoka Re: naturalny - chryste panie! IP: 80.51.245.* 18.11.04, 14:12
            Ooooo, w zaawansowanym! Podziwiam, Ja jeszcze niestety nie. Mam certyfikat z
            podstawowego kursu wakacyjnego, w dodatku rzadko chodziłam, bo tego, pod górkę
            było.
            Ty się tak gorliwie z każdym chcesz zapoznawać, że się niechcący
            zdemaskowałaś. Werbujesz ekipę na rurkę i do kalendarza pewnie. Niestety,
            bardzo bym chciała, ale znam swoje własne ograniczenia. Nie mam poczucia rytmu,
            a na rurce ładnie wychodzi, jak się do rytmu giba. Poza rurką to chyba nawet
            jeszcze bardziej jest istotne. Tak że dziękuję, ale i tak byś mnie wywaliła.
            • umasumak Błond Wysoka 18.11.04, 14:51
              Mylisz się Wysoka. Joanne znam nie od dziś i wiem, że ma szczytniejsze cele niź
              montowanie ekipy na rórkem. Ale nie mogę Ci powiedzieć jakie, bo nie wiem czy
              Joanna sobie tego rzyczy....
              • Gość: wysoka Re: Błond Wysoka IP: 80.51.245.* 18.11.04, 14:56
                Aha, a jednak cel ma jakiś. Szkoda, rozczarowałam się, łudziłam się, że to z
                życzliwości do świata i ludzi. Trudno. Przełknę i tę gorzką pigułkę.
                • umasumak NIE!NIE!NIE!!!!!!! 18.11.04, 16:29
                  Gość portalu: wysoka napisał(a):

> Aha, a jednak cel ma jakiś. Szkoda, rozczarowałam się, łudziłam się, że to z
                  > życzliwości do świata i ludzi. Trudno. Przełknę i tę gorzką pigułkę.

Będę krzyczeć póki mam powietrze w pócach!!! Cel jest, ale szczytny i mogę
                  tylko nadmienić, że powodowany jest wrodzoną życzliwością Joanny do świata i
                  ludzi. nie połykaj gorzkiej pigułki, bo morzesz(!) mieć zgagem..... :((
        • umasumak Wysoka - sprawiłaś mi bul :(( 18.11.04, 14:11

Dlaczego do słowa:
          > umuwiłyśmy, >

urzyłaś kwałka mojego nicka? Chciałaś mi dokuczyć???
          • Gość: wysoka Re: Wysoka - sprawiłaś mi bul :(( IP: 80.51.245.* 18.11.04, 14:14
            Nie, chciałam się podroczyć.Za bul przepraszam, spryskaj se oxycortem może.
            • umasumak Re: Wysoka - sprawiłaś mi bul :(( 18.11.04, 14:48

> Nie, chciałam się podroczyć.Za bul przepraszam, spryskaj se oxycortem może.

Eeeeeeeee... oxycort na bul nie pomoże.... ale cieszę się, że wykazałaś
              inicjatywę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka