Dodaj do ulubionych

Do Anne-Kat....

04.05.02, 13:05
...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy
kobietom sie w głowach przewraca :)))
Pozdrv.
kmm23
Obserwuj wątek
    • Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 14:59
      kmm23 napisał(a):

> ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy
      > kobietom sie w głowach przewraca :)))
      > Pozdrv.
      > kmm23

Nie znam "Seksmisji" . Nie mieszkam w kraju od dawna.
      Moze Ty wyjasnisz o co Ci konkretnie chodzi?

pozdrawiam
      Anne-Katrine
      Moze napiszesz
      • kmm23 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 16:14
        Co do "Seksmisji"-kobietom przewraca się w głowach wtedy kiedy dawno faceta nie
        miały.
        Co do Ciebie i innych adresatek tego posta to skąd u Was tyle jadu i
        zawiści,chyba że patrz wyżej.
        A poza tym nie masz nic ciekawszego do roboty tylko ślęczeć cały dzień w necie?
        Pozdrv.
        kmm23
        • Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 16:53
          kmm23 napisał(a):

ɭ. Co do "Seksmisji"-kobietom przewraca się w głowach wtedy kiedy dawno faceta
          nie miały.
          2. "...skad tyle jadu i zawisci..."
          3. A poza tym nie masz nic ciekawszego do roboty tylko ślęczeć cały dzień w necie?

Odpowiadam Ci na pytania:

ad1.
          Faceta mam, nie przewrocilo mi sie w glowie. Z "facetem" (mezem) jestesmy na
          zasadzie partnerstwa. Jak narazie zadne z nas nie narzeka.

ad2.
          Dlaczego krytyczne uwagi nazywasz jadem? Na to nie potrafie Ci odpowiedziec.
          Jaka zawisc? Nie ma powodu.

ad.3
          Nad 3-cim pytaniem zastanawialam sie niedawno piszac do bubezleb.
          Przekopiuje Ci fragment:
          "....jesli chodzi o nas, czy nie jest zabawnie podyskutowac, poklocic sie,
          anonimowo? Ktos powie mozna zuzyc czas na co bardzie pozytecznego. Zgoda !!.

Nie wszystko jest negatywne. Przy okazji dyskusji tutaj, zagladam do SLOWNIKA
          ORTOGRAFICZNEGO, moze z czasem zaczne przypominac sobie zasady poprawnej
          polszczyzny, gramatyke?
          Polski jezyk jest bardzo trudny nawet dla Polakow."

Bawmy sie, prosze tylko nie obrazajmy sie.

Anne-Katrine

• Gość: moammar Re: Do Anne-Kat.... IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 04.05.02, 17:08

...och, ooch, jaka "mondralka"... :(
            Uwazam za zabawne skrytykowac Ciebie jako wredna, gorzka plotkare.
            Chyba nie szkodzi, ze uzylem takich konkretnych okreslen?
            A Twoj maz jest z twardego tworzywa czy z lateksu? Rozowy, zielony czy
            przejrzysty? Na baterie czy z recznym napedem?
            Chyba wszystko "spoko"? Masz racje - Po co sie obrazac? - Bawmy sie!
            • Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 17:42
              Hej moammar!

No wiec bawisz sie tez. Sukces!.

Na twoje pytanie odnosnie mojego prywatnego zycia nie odpowiem.
              Moze otworze taki watek ,ale w innym dziale, jezeli zaistnieje taka potrzeba.
              Wowczas poprosze Cie o uwagi i zdecyduje czy odpowiem.

Nie pytam Ciebie tez, dlaczego okresliles mnie jaka "..wredna, gorzka
              plotkare".
              Nie zalezy mi zebys odpowiadal. Bo czy moge Twoje odpowiedzi traktowac
              powaznie, skoro nie widzisz mnie i wiesz ze jestem GORZKA.

A zatem SLODKO zegnam

Anne-Katrine

• Gość: Belami Re: Do Anne-Kat.... IP: *.bn.krakow.pl 04.05.02, 19:45
                Panowie rzuciliście się na Anne-Kat, bo nie podoba wam się że tu często pisze.
                Skąd u was fascynacja szkieletem Modeliną, nie wiem.Póki co wejdźcie sobie na
                strony z seksem i wyluzujcie.
                • Gość: Metaxa Re: Do tych którym przeszkadza IP: 212.244.106.* 04.05.02, 20:31
                  Powtarza się sytuacja jak z siano.. też przeszkadzało, że często pisał, to paru
                  przygłupów rozpętało wojnę..
                  A już "argument" typu "co wy tu robicie, weźcie się do czegoś innego" śmieszy
                  mnie do łez... >:))))))))))))
                • Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 20:43
                  Uff, masz racje Belami, dzisiaj za duzo pisze.
                  Musze pisac, bo mnie niektorzy prowokuja.
                  Pocieszam sie, ze nie tylko pisze i siedze przy komputerze.
                  W tej chwili wyjelam z piekarnika, pyszne, pachnace i chrupiace rogaliki.
                  Mnam...mnam...mnam.. Szkoda, ze nie moge Was poczestowac. Nie czesto mam ochote
                  na prace w kuchni.
                  Dzisiaj niezbyt ladna pogoda, temperatura jak na ta pore roku niska, bo tylko
                  7 stopni, tak wiec dzisiaj relaksuje sie.

pozdrawiam

Anne-Katrine
                  • Gość: Metaxa Re: Do Anne-Kat.... IP: 212.244.106.* 04.05.02, 20:47
                    Gość portalu: Anne-Kat napisał(a):

> Uff, masz racje Belami, dzisiaj za duzo pisze.
                    > Musze pisac, bo mnie niektorzy prowokuja.
                    > Pocieszam sie, ze nie tylko pisze i siedze przy komputerze.
                    > W tej chwili wyjelam z piekarnika, pyszne, pachnace i chrupiace rogaliki.
                    > Mnam...mnam...mnam.. Szkoda, ze nie moge Was poczestowac. Nie czesto mam ochote
                    >
                    > na prace w kuchni.
                    > Dzisiaj niezbyt ladna pogoda, temperatura jak na ta pore roku niska, bo tylko
                    > 7 stopni, tak wiec dzisiaj relaksuje sie.
                    >
                    > pozdrawiam
                    >
                    > Anne-Katrine

W Polsce jest prawdziwe lato, prawie 30 stopni.. pewnie dlatego na forum
                    przychodzą tylko ci, którzy - z różnych przyczyn - nie wyjechali poza miasto..
                    dlatego tak wyraźnie widać posty A-K, innego dnia zniknęłyby w zalewie innych
                    wypowiedzi i nie rzucałyby się w oczy ;)

A-K.. daj proszę, choć jednego rogalika, bo umrę z głodu zanim wyjdę z
                    pracy... :))))
                    • Gość: Anne-Kat Re: Do Metaxa IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 21:14
                      Wyobraz sobie, ze teraz jesz, te jeszcze cieple, pachnace, chrupiace rogaliki.

Smacznego !!!

Anne-Katrine

Nie jestem pewna czy zazdroszcze Wam 30 stopni ciepla.
        • harpia1 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 22:43
          kmm23 napisał(a):

Hmmm... jako że przypadło mi w udziale być jedną z adresatek Twojego posta, to
          cóż, wypada mi odpowiedzieć:

> Co do "Seksmisji"-kobietom przewraca się w głowach wtedy kiedy dawno faceta nie
          >
          > miały.

W takim razie nie wiem, dlaczego stałam się adresatką Twojego posta. Chyba,
          że "dawno" u Ciebie oznacza kilka godzin. Czy nie uważasz, że wyciągając pochopne
          i sztampowe wnioski spłycasz zagadnienie?

> Co do Ciebie i innych adresatek tego posta to skąd u Was tyle jadu i
          > zawiści,chyba że patrz wyżej.

Nie wiem, gdzie zauważyłeś u mnie jad, czy tym bardziej zawiść (sic!). Czy Ty
          również jesteś wyznawcą teorii Moniki o tym, jak to wszystkie kobiety jej
          zazdroszczą? Mnie to pachnie paranoją. Może trudno Ci w to uwierzyć, ale nie mam
          czego zazdrościć Monice - a jeśli miałeś na myśli wygląd, to nie rozśmieszaj
          mnie :)))) Owszem, ona się może niektórym podobać, jak każda kobieta (sęk w
          rozmaitości :) Jak to się kiedyś mówiło: "nie to ładne, co ładne, ale co się komu
          podoba"), ale ja za nic nie chciałabym wyglądać podobnie.
          Zresztą podejrzewać wszystkich o zawiść na tle wyglądu może tylko osoba, której
          to uczucie jest znane. Ja wyglądu nie zazdroszczę. Po pierwsze na swój nie
          narzekam, po drugie ważniejsze dla mnie zawsze były cechy człowieka, charakter,
          osobowość. Wygląd jest tylko dodatkiem. I co ciekawe - jeśli ktoś jest miłym,
          dobrym człowiekiem, interesującą osobą, z którą można porozmawiać na wiele
          tematów (a nie tylko na temat wieku, do jakiego wolno ubrać obcisłą sukienkę),
          osobą życzliwą i sympatyczną, to choćby taki ktoś nie był najpiękniejszy, jakoś w
          moich oczach zyskuje. Po prostu wewnętrzne piękno rozświetla i taki człowiek
          wydaje się być ładniejszy także wizualnie, a ewentualna niedoskonałość rysów ma
          znamiona oryginalności.
          Jak łatwo się domyślić, w drugą stronę też to działa, niestety...

> Pozdrv.
          > kmm23

Pozdrrr....
          Harpia
      • Gość: nena1 Re: Do Anne-Kat.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 20:52
        Gość portalu: Anne-Kat napisał(a):

> kmm23 napisał(a):
        >
        > > ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy
        > > kobietom sie w głowach przewraca :)))
        > > Pozdrv.
        > > kmm23
        >
        > Nie znam "Seksmisji" . Nie mieszkam w kraju od dawna.
        > Moze Ty wyjasnisz o co Ci konkretnie chodzi?
        >
        > pozdrawiam
        > Anne-Katrine
        > Moze napiszesz

Nie znasz, kochaneczko "Seksmisji"? Ty się w ogóle nie powinnaś do tego
        przyznawać. Może ja będę potrafiła Ci wyjaśnić, o co w tamtej scenie chodzi,
        hmmm... skoro, jak mówisz, nie mieszkasz w kraju od dawna, to ujmę to w takich
        słowach: YOU NEED A DEEP DICKING, BABE :))
    • moody3 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 20:41
      Jesli wiedze o kobietach czerpiesz z komedii Machulskiego ... Jak troche
      porosniesz to przekonasz sie ,ze to nie jest takie proste :)))
      • moody3 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 20:41
        Sorry , mialo byc oczywiscie "podrosniesz" :))) Chociz wlasciwie jedno z drugim
        sie laczy :)))
    • harpia1 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 22:31
      kmm23 napisał(a):

> ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy
      > kobietom sie w głowach przewraca :)))
      > Pozdrv.
      > kmm23

Rany, człowieku... jeśli chcesz się do mnie zwracać, to postaraj się przynajmniej
      w moim nicku błędów nie robić...

Pozdrrr...
      Harpia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka