kmm23 04.05.02, 13:05 ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy kobietom sie w głowach przewraca :))) Pozdrv. kmm23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 14:59 kmm23 napisał(a): > ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy > kobietom sie w głowach przewraca :))) > Pozdrv. > kmm23 Nie znam "Seksmisji" . Nie mieszkam w kraju od dawna. Moze Ty wyjasnisz o co Ci konkretnie chodzi? pozdrawiam Anne-Katrine Moze napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
kmm23 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 16:14 Co do "Seksmisji"-kobietom przewraca się w głowach wtedy kiedy dawno faceta nie miały. Co do Ciebie i innych adresatek tego posta to skąd u Was tyle jadu i zawiści,chyba że patrz wyżej. A poza tym nie masz nic ciekawszego do roboty tylko ślęczeć cały dzień w necie? Pozdrv. kmm23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 16:53 kmm23 napisał(a): ɭ. Co do "Seksmisji"-kobietom przewraca się w głowach wtedy kiedy dawno faceta nie miały. 2. "...skad tyle jadu i zawisci..." 3. A poza tym nie masz nic ciekawszego do roboty tylko ślęczeć cały dzień w necie? Odpowiadam Ci na pytania: ad1. Faceta mam, nie przewrocilo mi sie w glowie. Z "facetem" (mezem) jestesmy na zasadzie partnerstwa. Jak narazie zadne z nas nie narzeka. ad2. Dlaczego krytyczne uwagi nazywasz jadem? Na to nie potrafie Ci odpowiedziec. Jaka zawisc? Nie ma powodu. ad.3 Nad 3-cim pytaniem zastanawialam sie niedawno piszac do bubezleb. Przekopiuje Ci fragment: "....jesli chodzi o nas, czy nie jest zabawnie podyskutowac, poklocic sie, anonimowo? Ktos powie mozna zuzyc czas na co bardzie pozytecznego. Zgoda !!. Nie wszystko jest negatywne. Przy okazji dyskusji tutaj, zagladam do SLOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO, moze z czasem zaczne przypominac sobie zasady poprawnej polszczyzny, gramatyke? Polski jezyk jest bardzo trudny nawet dla Polakow." Bawmy sie, prosze tylko nie obrazajmy sie. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: Do Anne-Kat.... IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 04.05.02, 17:08 ...och, ooch, jaka "mondralka"... :( Uwazam za zabawne skrytykowac Ciebie jako wredna, gorzka plotkare. Chyba nie szkodzi, ze uzylem takich konkretnych okreslen? A Twoj maz jest z twardego tworzywa czy z lateksu? Rozowy, zielony czy przejrzysty? Na baterie czy z recznym napedem? Chyba wszystko "spoko"? Masz racje - Po co sie obrazac? - Bawmy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 17:42 Hej moammar! No wiec bawisz sie tez. Sukces!. Na twoje pytanie odnosnie mojego prywatnego zycia nie odpowiem. Moze otworze taki watek ,ale w innym dziale, jezeli zaistnieje taka potrzeba. Wowczas poprosze Cie o uwagi i zdecyduje czy odpowiem. Nie pytam Ciebie tez, dlaczego okresliles mnie jaka "..wredna, gorzka plotkare". Nie zalezy mi zebys odpowiadal. Bo czy moge Twoje odpowiedzi traktowac powaznie, skoro nie widzisz mnie i wiesz ze jestem GORZKA. A zatem SLODKO zegnam Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Do Anne-Kat.... IP: *.bn.krakow.pl 04.05.02, 19:45 Panowie rzuciliście się na Anne-Kat, bo nie podoba wam się że tu często pisze. Skąd u was fascynacja szkieletem Modeliną, nie wiem.Póki co wejdźcie sobie na strony z seksem i wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Do tych którym przeszkadza IP: 212.244.106.* 04.05.02, 20:31 Powtarza się sytuacja jak z siano.. też przeszkadzało, że często pisał, to paru przygłupów rozpętało wojnę.. A już "argument" typu "co wy tu robicie, weźcie się do czegoś innego" śmieszy mnie do łez... >:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Do Anne-Kat.... IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 20:43 Uff, masz racje Belami, dzisiaj za duzo pisze. Musze pisac, bo mnie niektorzy prowokuja. Pocieszam sie, ze nie tylko pisze i siedze przy komputerze. W tej chwili wyjelam z piekarnika, pyszne, pachnace i chrupiace rogaliki. Mnam...mnam...mnam.. Szkoda, ze nie moge Was poczestowac. Nie czesto mam ochote na prace w kuchni. Dzisiaj niezbyt ladna pogoda, temperatura jak na ta pore roku niska, bo tylko 7 stopni, tak wiec dzisiaj relaksuje sie. pozdrawiam Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Do Anne-Kat.... IP: 212.244.106.* 04.05.02, 20:47 Gość portalu: Anne-Kat napisał(a): > Uff, masz racje Belami, dzisiaj za duzo pisze. > Musze pisac, bo mnie niektorzy prowokuja. > Pocieszam sie, ze nie tylko pisze i siedze przy komputerze. > W tej chwili wyjelam z piekarnika, pyszne, pachnace i chrupiace rogaliki. > Mnam...mnam...mnam.. Szkoda, ze nie moge Was poczestowac. Nie czesto mam ochote > > na prace w kuchni. > Dzisiaj niezbyt ladna pogoda, temperatura jak na ta pore roku niska, bo tylko > 7 stopni, tak wiec dzisiaj relaksuje sie. > > pozdrawiam > > Anne-Katrine W Polsce jest prawdziwe lato, prawie 30 stopni.. pewnie dlatego na forum przychodzą tylko ci, którzy - z różnych przyczyn - nie wyjechali poza miasto.. dlatego tak wyraźnie widać posty A-K, innego dnia zniknęłyby w zalewie innych wypowiedzi i nie rzucałyby się w oczy ;) A-K.. daj proszę, choć jednego rogalika, bo umrę z głodu zanim wyjdę z pracy... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Do Metaxa IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 21:14 Wyobraz sobie, ze teraz jesz, te jeszcze cieple, pachnace, chrupiace rogaliki. Smacznego !!! Anne-Katrine Nie jestem pewna czy zazdroszcze Wam 30 stopni ciepla. Odpowiedz Link Zgłoś
harpia1 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 22:43 kmm23 napisał(a): Hmmm... jako że przypadło mi w udziale być jedną z adresatek Twojego posta, to cóż, wypada mi odpowiedzieć: > Co do "Seksmisji"-kobietom przewraca się w głowach wtedy kiedy dawno faceta nie > > miały. W takim razie nie wiem, dlaczego stałam się adresatką Twojego posta. Chyba, że "dawno" u Ciebie oznacza kilka godzin. Czy nie uważasz, że wyciągając pochopne i sztampowe wnioski spłycasz zagadnienie? > Co do Ciebie i innych adresatek tego posta to skąd u Was tyle jadu i > zawiści,chyba że patrz wyżej. Nie wiem, gdzie zauważyłeś u mnie jad, czy tym bardziej zawiść (sic!). Czy Ty również jesteś wyznawcą teorii Moniki o tym, jak to wszystkie kobiety jej zazdroszczą? Mnie to pachnie paranoją. Może trudno Ci w to uwierzyć, ale nie mam czego zazdrościć Monice - a jeśli miałeś na myśli wygląd, to nie rozśmieszaj mnie :)))) Owszem, ona się może niektórym podobać, jak każda kobieta (sęk w rozmaitości :) Jak to się kiedyś mówiło: "nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba"), ale ja za nic nie chciałabym wyglądać podobnie. Zresztą podejrzewać wszystkich o zawiść na tle wyglądu może tylko osoba, której to uczucie jest znane. Ja wyglądu nie zazdroszczę. Po pierwsze na swój nie narzekam, po drugie ważniejsze dla mnie zawsze były cechy człowieka, charakter, osobowość. Wygląd jest tylko dodatkiem. I co ciekawe - jeśli ktoś jest miłym, dobrym człowiekiem, interesującą osobą, z którą można porozmawiać na wiele tematów (a nie tylko na temat wieku, do jakiego wolno ubrać obcisłą sukienkę), osobą życzliwą i sympatyczną, to choćby taki ktoś nie był najpiękniejszy, jakoś w moich oczach zyskuje. Po prostu wewnętrzne piękno rozświetla i taki człowiek wydaje się być ładniejszy także wizualnie, a ewentualna niedoskonałość rysów ma znamiona oryginalności. Jak łatwo się domyślić, w drugą stronę też to działa, niestety... > Pozdrv. > kmm23 Pozdrrr.... Harpia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena1 Re: Do Anne-Kat.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 20:52 Gość portalu: Anne-Kat napisał(a): > kmm23 napisał(a): > > > ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy > > kobietom sie w głowach przewraca :))) > > Pozdrv. > > kmm23 > > Nie znam "Seksmisji" . Nie mieszkam w kraju od dawna. > Moze Ty wyjasnisz o co Ci konkretnie chodzi? > > pozdrawiam > Anne-Katrine > Moze napiszesz Nie znasz, kochaneczko "Seksmisji"? Ty się w ogóle nie powinnaś do tego przyznawać. Może ja będę potrafiła Ci wyjaśnić, o co w tamtej scenie chodzi, hmmm... skoro, jak mówisz, nie mieszkasz w kraju od dawna, to ujmę to w takich słowach: YOU NEED A DEEP DICKING, BABE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moody3 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 20:41 Jesli wiedze o kobietach czerpiesz z komedii Machulskiego ... Jak troche porosniesz to przekonasz sie ,ze to nie jest takie proste :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moody3 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 20:41 Sorry , mialo byc oczywiscie "podrosniesz" :))) Chociz wlasciwie jedno z drugim sie laczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
harpia1 Re: Do Anne-Kat.... 04.05.02, 22:31 kmm23 napisał(a): > ...harpi1,rietty.Przypomnijcie sobie tekst Stuhra z "Seksmisji"-ten kiedy > kobietom sie w głowach przewraca :))) > Pozdrv. > kmm23 Rany, człowieku... jeśli chcesz się do mnie zwracać, to postaraj się przynajmniej w moim nicku błędów nie robić... Pozdrrr... Harpia Odpowiedz Link Zgłoś