Dodaj do ulubionych

kolejka dla wszystkich...

• Gość: maryla Re: do autora wątku IP: *.chello.pl 12.05.02, 19:39
      może założysz nowy dla niepijących?
      • Gość: iwa Re: czy tu jeszcze piją? IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 00:22
        no kochani...duch w narodzie zamiera........co z Wami dorzucam skrzynkę teqilki
        i balet od początku:))))))))))
        • n0name Re: czy tu jeszcze piją? 13.05.02, 09:50
          Gość portalu: iwa napisał(a):

> no kochani...duch w narodzie zamiera........co z Wami dorzucam skrzynkę teqilki
          >
          > i balet od początku:))))))))))

i jeeeeszcze jeeedeen i jeeeszcze raaaz.... :D
        • mawyr Re: czy tu jeszcze piją? 13.05.02, 10:12

> i balet od początku:))))))))))

Ty z twoimi siostrami bliźniaczkami ,masz więcej? Bo widzę tylko cztery
          strasznie fajny balet robicie, tylko muszę się oprzeć o tą biała rure .O qurde
          to trąba słonia. Epp to są białe słonie? Zdrowie wszystkich i tego słonia też.
          • n0name Re: czy tu jeszcze piją? 13.05.02, 11:19
            rety jak tu senni... chyba musze sie napic. no to cyk...
            • mawyr Re: czy tu jeszcze piją? 13.05.02, 11:53
              Odsłoń mię to też się napiję.
              • Gość: iwa Re: czy tu jeszcze piją? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.05.02, 12:01
                mawyr napisał(a):

> Odsłoń mię to też się napiję.

cztery małe różowe słooonie każdy kokardkę ma na ogonieeeeeee...............jak
                miło Was widzieć to co? zdrówko? no to siup:D

• n0name Re: czy tu jeszcze piją? 13.05.02, 12:12

> mawyr napisał(a):
                  >
                  > > Odsłoń mię to też się napiję.
                  >
                  > cztery małe różowe słooonie każdy kokardkę ma na ogonieeeeeee...............jak
                  >
                  > miło Was widzieć to co? zdrówko? no to siup:D
                  >

ouch... wrocilem z urlopie - nie zniose calego dnia w pracy o suchym pysku...
                  zdrowko :D
                  • mawyr Re: czy tu jeszcze piją? 13.05.02, 12:31
                    n0name napisał(a):

> ouch... wrocilem z urlopie - nie zniose calego dnia w pracy o suchym pysku...
                    > zdrowko :D

Ja też tyle czasu do Was pędziłem eep dla dla Was pędziłem wg. starodawnego
                    przepisu przekazywanego z matki na syna. Wyszło super no to cyk powiedział
                    zegarek do kukułki.

• n0name Re: do autora wątku 13.05.02, 09:25
        Gość portalu: maryla napisał(a):

> może założysz nowy dla niepijących?

eee... wyszedlbym na hipokryte ;)

a swoja droga - moze sie jeszcze nawrocisz, drogie dziecie? moze nie wszystko
        stracone? :D
        • Gość: iwa Re: do autora wątku IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.05.02, 12:03
          hej maryla twoja abstynencja mnie zabijaaaaaaaaaa........Twoje zdrówko i za
          Twoje nawrócenie siup:D
          • Gość: iwa Re: watek wyżej do maryli:D IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.05.02, 12:04

> hej maryla twoja abstynencja mnie zabijaaaaaaaaaa........Twoje zdrówko i za
            > Twoje nawrócenie siup:D

• Gość: Safija Re: watek wyżej do maryli:D IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 14:34
              No nareszcie wszystko wróciło do normy,widzę wszystkich których brakowało :))
              do dzieła iwa,nuname no i marylko nie bądż taka jeden malutki i świat będzie
              lepszy,jak mówią rosjanie PIJMY ZEBY SZYBCIEJ ZWARIOWAC wasze nieustające
              zdrufko.
              • Gość: iwa Re: zdrufko nieustające IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.05.02, 14:40
                Safija jak miło znowu chlapnąć z Tobą kielicha, Twoje zdrufko i wszystkich
                wytrwałych na tym wątku, siup:D
            • Gość: Safija Re: Pijmy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 14:40
              Wlejmy kroplę gorzkich żalów do szkła
              Nie wstydżmy się słow,nie bójmy sie dna.

DO DNA zdrufko!!
              • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.05.02, 14:43
                Gość portalu: Safija napisał(a):

> Wlejmy kroplę gorzkich żalów do szkła
                > Nie wstydżmy się słow,nie bójmy sie dna.
                >
                > DO DNA zdrufko!!

a że dna dłuuuuuuuugo nie zobaczymy no to siup:D

• mawyr Re: Pijmy 13.05.02, 15:01

> Gość portalu: Safija napisał(a):
                  >
                  > > Wlejmy kroplę gorzkich żalów do szkła
                  > > Nie wstydżmy się słow,nie bójmy sie dna.
                  > >
                  > > DO DNA zdrufko!!
                  >
                  > a że dna dłuuuuuuuugo nie zobaczymy no to siup:D
                  >
                  A ja bym tak gorzką żoładkową I lu I znowu ten biały elefant , ale to nic
                  zdrowie i zdrowie bo o rozum wcale sie nie martwię ;-)

• n0name Re: Pijmy 13.05.02, 15:02

> Gość portalu: Safija napisał(a):
                  >
                  > > Wlejmy kroplę gorzkich żalów do szkła
                  > > Nie wstydżmy się słow,nie bójmy sie dna.
                  > >
                  > > DO DNA zdrufko!!
                  >
                  > a że dna dłuuuuuuuugo nie zobaczymy no to siup:D
                  >

witam niestrudzone milosniczki alkoholowych libacji. no to po jednym. siuup :D

• Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.05.02, 15:12
                    n0name napisał(a):

> Gość portalu: iwa napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Safija napisał(a):
                    > >
                    > > > Wlejmy kroplę gorzkich żalów do szkła
                    > > > Nie wstydżmy się słow,nie bójmy sie dna.
                    > > >
                    > > > DO DNA zdrufko!!
                    > >
                    > > a że dna dłuuuuuuuugo nie zobaczymy no to siup:D
                    > >
                    >
                    > witam niestrudzone milosniczki alkoholowych libacji. no to po jednym. siuup :D

libacji? my tak cichutko w kącie w kuchni przycupnęłyśmy, ale balecik to możemy
                    zaraz zrobić a jak! Safija do roboty! Jeeeeeeszcze jeeeeeednego...........!!!!!!
                    siup, chlup,...eepp zdrufko:D

• Gość: Safija Re: Pijmy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:17
                      Iwo kochana zasnęłam pod tym zlewozmywakiem,ale jestem jak najbardziej gotowa
                      do dalszych działań,wiec nieustające zdrufko,wszystkich niech nam lekko
                      wpływa.
                      • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:47

> Iwo kochana zasnęłam pod tym zlewozmywakiem,ale jestem jak najbardziej gotowa
                        > do dalszych działań,wiec nieustające zdrufko,wszystkich niech nam lekko
                        > wpływa.

a ja zaliczyłam stół kuchenny (tochę tam mało miejsca a butelka się zmieściła he
                        he he) kiedy ty smacznie zabawiałaś się w hydraulika ja opróżniłam butelecke a
                        druga czeka na Ciebie no to zdrufko i przenieśmy się na salony:))
                        • Gość: Safija Re: Pijmy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:52
                          A jasne zabawmy się na salonach,w końcu należy się nam za wytrwałośc,w tobie
                          moja nadzieja bo o innych słuch zaginął,może dla odmiany jakiś likierek,mam
                          nadzieję że nas nie zemdli:)) twije zdróweczko.
                          • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:44
                            prosze Safija siadaj, kanapy robione specjalnie na zamówienie, mięciutkie
                            co?..Janie! poprosze karafkę i kryształy, tylko pospiesz się bo gość
                            czeka......prosze Safijko napij się mmmmm miodzio likierek...zdrufko:D
                            • Gość: Safija Re: Pijmy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 01:18
                              No no nareszcie sobie odpoczniemy od zgiełku i chałasu właczymy
                              patefon,taaangooo milooongaaaa,ech ten spokój wzmocnię trochę ten likierek
                              doleję spirytusiku,pijmy powolutku,ach jak przyjemnie jaaaaak daaaaawnieeej
                              grajcieeeeeee .......zdrówko.
                              • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 14:51
                                nie ma rady na robali, insekty itp więc zapijmy robala, teqilka dla wszystkich!
                                czas przywrócic ten wątek do życia
                                • mawyr Re: Pijmy 15.05.02, 15:00

> nie ma rady na robali, insekty itp więc zapijmy robala, teqilka dla wszystkich
                                  > !
                                  > czas przywrócic ten wątek do życia

Kto pije i pali ten niema robali, no może w połowie bo już nie palę, aby było
                                  całkowicie to jeszcze raz na drugą nogę, o qurde poszło w ta samą.;-)

• Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 15:03
                                    mawyr napisał(a):

>
                                    > > nie ma rady na robali, insekty itp więc zapijmy robala, teqilka dla wszys
                                    > tkich
                                    > > !
                                    > > czas przywrócic ten wątek do życia
                                    >
                                    > Kto pije i pali ten niema robali, no może w połowie bo już nie palę, aby było
                                    > całkowicie to jeszcze raz na drugą nogę, o qurde poszło w ta samą.;-)
                                    >

a ja pije i pale i nie straszne mi robale, ale służe pomocą, to co? na drugą
                                    nóżkę? zdrufko:D
                                • n0name Re: Pijmy 15.05.02, 15:03

> nie ma rady na robali, insekty itp więc zapijmy robala, teqilka dla wszystkich
                                  > !
                                  > czas przywrócic ten wątek do życia

coz... w zasadzie od wczoraj nie pije... moze czas juz to oblac? ;D
                                  • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 15:09
                                    ooooo kolego na jak tak mozna ani kieliszeczka? ani piweczka?.......no to
                                    karniak.....luuuuuu zdrufko:D
                                    • n0name Re: Pijmy 15.05.02, 15:13

> ooooo kolego na jak tak mozna ani kieliszeczka? ani piweczka?.......no to
                                      > karniak.....luuuuuu zdrufko:D

fakt. pochopna decyzja to byla. no to siup! :D

• Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 15:26
                                        n0name napisał(a):

>
                                        > > ooooo kolego na jak tak mozna ani kieliszeczka? ani piweczka?.......no to
                                        > > karniak.....luuuuuu zdrufko:D
                                        >
                                        > fakt. pochopna decyzja to byla. no to siup! :D
                                        >

pomylic się....ludzka rzecz, ważne że odpowiednie wnioski wyciagnąłeś, Twoje
                                        zdrufko:D
                                        • n0name Re: Pijmy 15.05.02, 15:35

> n0name napisał(a):
                                          >
                                          > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                                          > >
                                          > > > ooooo kolego na jak tak mozna ani kieliszeczka? ani piweczka?.......n
                                          > o to
                                          > > > karniak.....luuuuuu zdrufko:D
                                          > >
                                          > > fakt. pochopna decyzja to byla. no to siup! :D
                                          > >
                                          >
                                          > pomylic się....ludzka rzecz, ważne że odpowiednie wnioski wyciagnąłeś, Twoje
                                          > zdrufko:D

no to lu - i obym wiecej nie zabladzil. zdrowie. tym razem Twoje, iw ;D
                                          • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 15:39
                                            nie bój się iwa ci zawsze drogę pokaże...:D
                                            Nasze zdrufko:DD
                                            • n0name Re: Pijmy 15.05.02, 15:50

> nie bój się iwa ci zawsze drogę pokaże...:D
                                              > Nasze zdrufko:DD

i chocbym nawet szedl ciemną dolina, zla sie nie ulekne - prowadz wiec ;D

na ktroas nozke nie pilismy? no to teeraz na te wlasnie ;)
                                              • Gość: Aśka Re: Pijmy i śpiewajmy! IP: *.chello.pl 15.05.02, 15:54
                                                Hej młody Junaku ! Smutek zwalcz i strach ! Przecież na tym piachu za
                                                trzydzieści lat ! Przebiegnie z pewnością ! Jasna, długa, prosta ! Szeroka jak
                                                morze ! Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg ! Na którym twój
                                                ojciec biegł ! La, la, la, laaa, la, la, la ...
                                                :D
                                                • n0name Re: Pijmy i śpiewajmy! 15.05.02, 15:59
                                                  Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Hej młody Junaku ! Smutek zwalcz i strach ! Przecież na tym piachu za
                                                  > trzydzieści lat ! Przebiegnie z pewnością ! Jasna, długa, prosta ! Szeroka jak
                                                  > morze ! Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg ! Na którym twój
                                                  > ojciec biegł ! La, la, la, laaa, la, la, la ...
                                                  > :D

tylko nie spiew... mam traumatyczne przezycia z dziecinstwa... pani od muzyki
                                                  kazala mi spiewac przed cala klasa... rety... nalejcie mi ;D

PS. Ale, pani nam to pieknie wyspiewala, pani Jaśko ;)
                                                • tiresias Re: Pijmy i śpiewajmy! 15.05.02, 15:59
                                                  gdyby nie to, że już łyknąłęm to bym się napił.
                                                  A słyszeliście, że jedneu facetowi wszyli frytkę i nie mógł jeść!!
                                                • Gość: iwa Re: Pijmy i śpiewajmy! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 15:59
                                                  Asiulka ja ci WSZYSTKO WYŚPIEWAM! ale najpierw na[pijmy sie
                                                  • Gość: Aśka Re: Pijmy i śpiewajmy! IP: *.chello.pl 15.05.02, 16:07
                                                    ...Żadnych kartek ja w twoim paszporcie,
                                                    byś był ze mnąąąąąą, byś był ze mnąąąąa
                                                    wyrywać nie muszęęęęęęęęe!!!!!!!
                                                    A co tam dzisiaj macie ...epp.. do picia? Nonuś mi zębami swemi wyrwał
                                                    zaszycie, teraz mogęe się... eppp... pocieszać.
                                                    Gdzie Sofija?!? Czemu zamknęła się w szafie?
                                                  • Gość: iwa Re: Pijmy i śpiewajmy! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:09
                                                    wszystko czego dusza zapragnie...pstryk stoliczku nakryj sie....co koleżanka
                                                    sobie życzy?:D
                                                  • Gość: Aśka Re: Pijmy i śpiewajmy! IP: *.chello.pl 15.05.02, 16:14
                                                    Ja poposzszsze ten, no....to w zieonej butlce.
                                                    Chodzcie przsuniemy tee ..en stół na szrodek, wiencej nas uśiandzie.
                                                    Nonuś, nie siadaj no roggu bo zostanisz staro panno...tfu...kawalerem!!
                                                  • n0name Re: Pijmy i śpiewajmy! 15.05.02, 16:25

> Ja poposzszsze ten, no....to w zieonej butlce.
                                                    > Chodzcie przsuniemy tee ..en stół na szrodek, wiencej nas uśiandzie.
                                                    > Nonuś, nie siadaj no roggu bo zostanisz staro panno...tfu...kawalerem!!

malzenstwo? brrr... nalej lepiej i siem cyms pseplucmy. wase zdrowie,
                                                    golabeczki ;D
                                                  • Gość: iwa Re: Pijmy i śpiewajmy! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:32
                                                    entilczek pentliczek
                                                    wesoły stoliczek
                                                    na kogo wypadnie
                                                    polewa nam ładnie

........heh zaczynam odżywać.....Wasze zdrufko:D......Saaaaaaaafijjaaaaaaaa!
                                                    wyłaź z tej szafy, i przestan gadać do wieszaka, czym on ci zawinił?
                                              • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:04
                                                n0name napisał(a):

>
                                                > > nie bój się iwa ci zawsze drogę pokaże...:D
                                                > > Nasze zdrufko:DD
                                                >
                                                > i chocbym nawet szedl ciemną dolina, zla sie nie ulekne - prowadz wiec ;D
                                                >
                                                > na ktroas nozke nie pilismy? no to teeraz na te wlasnie ;)

picie jest lepsze na główkę he he he.....no to siup:D

• mmpm Re: Pijmy 15.05.02, 16:34
                                                  Kurczę, dzisiaj to i nawet ja się napiję.

No to chlup w ten głupi dziób!

No kto mnie po twarzy polał?!! Tyle dobra się zmarnowało!

:-D
                                                  • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:41
                                                    mmpm napisał(a):

> Kurczę, dzisiaj to i nawet ja się napiję.
                                                    >
                                                    > No to chlup w ten głupi dziób!
                                                    >
                                                    > No kto mnie po twarzy polał?!! Tyle dobra się zmarnowało!
                                                    >
                                                    > :-D

ooooo kolego rączka drży, niedobrze, jednak abstynencja człowiekowi nie
                                                    służy...heh.......pij póki masz wątrobę.......
                                                    zdrufko wszystkich siup:D
                                                  • n0name Re: Pijmy 15.05.02, 16:55
                                                    znikam - nalejcie strzemiennego ;D
                                                  • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:58
                                                    n0name napisał(a):

> znikam - nalejcie strzemiennego ;D

pojawiam sie i znikam i znikam
                                                    mam bzika mam bzika........
                                                    no to siup:D
                                                  • Gość: Aśka Re: Pijmy IP: *.chello.pl 15.05.02, 17:04
                                                    To ci gospodarz!! Zaprasza gości a potem fru! i idzie sobie. Pewnie do tej
                                                    lafiryndy z partera polazł, a tu takie śliczne gołobeczki zostawił.
                                                    Iwaaaaa!! Polej mi ekstra, ja ciebie prosze i choź te rogi obetniemy...!!
                                                    Daaaaaj mi tę noc, tę jedno noc!! la lala laaaa....
                                                  • mmpm Re: Pijmy 15.05.02, 17:08
                                                    Słaaabą głowę maaaaam
                                                    komu ją daaaaaaaam....

Eep..., jak skończę...ep to mnie wynieście....eeee.
                                                  • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:12

> To ci gospodarz!! Zaprasza gości a potem fru! i idzie sobie. Pewnie do tej
                                                    > lafiryndy z partera polazł, a tu takie śliczne gołobeczki zostawił.
                                                    > Iwaaaaa!! Polej mi ekstra, ja ciebie prosze i choź te rogi obetniemy...!!
                                                    > Daaaaaj mi tę noc, tę jedno noc!! la lala laaaa...

mam husteczke haftowaną(to nie ja to kolega obok)
                                                    wszystkie cztery roooooooogi
                                                    kogo lubie kogo spiję rzuce mu pod nogiiiiiiiii.........
                                                    Asiulka zdrufko:D

• Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:19
                                                    Asiulka gospodarz poszedł do tej na dole trza by jakiś mężczyzn skombinować,
                                                    ktos musi przynieść wynieść pozamiatać he he he zdrufko:D
                                                  • Gość: Safija Re: Pijmy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:21
                                                    Cholera pogubiłam się w tej szafie,ciemno zimno i do stołu daleko,nalejcie
                                                    kochani szybko dojde do siebie,o pięknie zdrufko nas wszystkich i chlup do
                                                    dna:)
                                                  • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:23

> Cholera pogubiłam się w tej szafie,ciemno zimno i do stołu daleko,nalejcie
                                                    > kochani szybko dojde do siebie,o pięknie zdrufko nas wszystkich i chlup do
                                                    > dna:)

Kogo me oczy widzą! jak miło!! Safija Twoje zdrufko:D
                                                    Ps. jak tam pan wieszak, nie był zbyt sztywny? :))))
                                                  • mmpm Re: Pijmy 15.05.02, 17:24

>
                                                    > mam husteczke haftowaną(to nie ja to kolega obok)

O wyfraszam fobie...

eeeeeeeeeeeeee..

Teraz już mam...

• Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:26
                                                    mmpm napisał(a):

>
                                                    > >
                                                    > > mam husteczke haftowaną(to nie ja to kolega obok)
                                                    >
                                                    > O wyfraszam fobie...
                                                    >
                                                    > eeeeeeeeeeeeee..
                                                    >
                                                    > Teraz już mam...

no to jak zrobiłes miejsce to teraz siup do dna :D

>

• Gość: maro Re: Pijmy IP: *.katowice.pik-net.pl 15.05.02, 17:27
                                    Trochę trudno do was trafić. Idę od Poyeba i mam dużą flachę pysznej
                                    księżycówki gajowego. Stop - mam dwie flachy, całkiem spore. Czy mogę wejść?
                                    • Gość: iwa Re: Pijmy IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:29
                                      Gość portalu: maro napisał(a):

> Trochę trudno do was trafić. Idę od Poyeba i mam dużą flachę pysznej
                                      > księżycówki gajowego. Stop - mam dwie flachy, całkiem spore. Czy mogę wejść?

ależ prosze prosze......zdrufko do dna:D

• poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 17:25
      JEM PRZECIEŻ...

CHLUP! DO DNA!
      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:27
        poyeb napisał(a):

> JEM PRZECIEŻ...
        >
        > CHLUP! DO DNA!

tu sie nie je tu sie pije!, karniak dla nowego gościa i do dna, zdrufko:D

• Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:35
          Dobry karniak nigdy nie jest zły,witamy gości mmmmmm księżycówę wyczuwam
          mniam,iwo nie mówmy o tej szafie tam jakieś myszy białe w dużych ilościach
          biegają lepiej wypijmy ,no to chlup.
    • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 17:34
      JEM PRZECIEŻ...

NO TO SIUP! DO DNA!
      ZDROWIE PIĘKNYCH PAŃ!
      • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:39
        A my pijemy twoje,pijemy dopóki nie padniemy,a jak padniemy to pijemy na
        leżąco zdrufko :)
      • Gość: życzliwy Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.katowice.pik-net.pl 15.05.02, 17:39
        Szanowny pan Poyeb proszony jest o pilny powrót na swój wątek. Lis zakradł sie
        do kurnika
        • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:22
          Gość portalu: życzliwy napisał(a):

> Szanowny pan Poyeb proszony jest o pilny powrót na swój wątek. Lis zakradł sie
          > do kurnika

Pasendżer Stanisław Paluch proszony jest o powrót na wątek. Wzajemna pomoc i
          zyczliwośc podstawą społeczeństwa. :D
      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:41
        szuumi dokoła laaaaaas
        coraz więcej naaaas
        buteleczka juz nas wita
        polej brachu! nic nie pytaj........la la la la
        zdrufko wszystkich:D
        • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 18:00
          Jutro już tyralierą
          znikną chłopcy we mgle
          ale dzisiaj zatańczmy
          jak upiory we śnie
          może jutro dopiero
          poznasz prawdę tych słow
          ale dzisiaj mnie porwij
          DZISIAJ UPIJ MNIE ZNOW.

Pijmy kochani na wesoło i na smutno jak kto woli,zdróweczko
          ps.proszę nam nie zabierać poyeba,dopiero jest po drugim karniaczku.
        • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 18:00
          DOBRA, LEJCIE KARNIAKA, TYLKO SZKALNKAMI, SZAMPAN NA POPYCHACZ.

(LEPSZE TO NIŻ SZYNKA, JA WOLĘ)
          • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 18:03
            karniak, karniak tu sie leje
            i odrazu jest weselej....:)))))
            poyeb jaka szklanka? dawaj z wiadra jak my wszyscy:D no to siup:D
            • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 18:11
              TO JA CHCĘ JAK TEN GRUBAS Z "SENSU ŻYCIA WG MONTY PYTHONA" WSZYSTKO DO WIADRA,
              TYLKO JAJKA... TO JEST TYLKO WÓDKA NA WIERZCHU.

JESZCZE MAMO MLEKA NALEJ ŁABUDIBUŁABUDIBUDAJ
              • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 18:47
                JUŻ WYPIŁEM, LEJTA DALEJ, JESZCZE, JESZCZE, JESZCZE!!!!

NA ZDARAWIE!
              • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:48
                poyeb napisał(a):

> TO JA CHCĘ JAK TEN GRUBAS Z "SENSU ŻYCIA WG MONTY PYTHONA" WSZYSTKO DO WIADRA,
                > TYLKO JAJKA... TO JEST TYLKO WÓDKA NA WIERZCHU.
                >
                > JESZCZE MAMO MLEKA NALEJ ŁABUDIBUŁABUDIBUDAJ

tiaa i na koniec wafel miętowy.........błeeeeeeeeeeeeeeee

• poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 20:44
                  NALEJCIE MILI, BO USTA ME SPIERZCHŁE, A TRZEWIA SPRAGNIONE...

PRZEŻYYYYYYYYJ TO SAMM
            • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 18:14
              Niech się leje strumieniami
              i niech wszyscy piją z nami.
              do dna !!!! :)
              • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 20:44
                Cóż to za cisza ? to po tej mięcie ? w górę serca siup.
                • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 20:49
                  NA OPŁATEK MIĘTOWY SIĘ SKUSIĆ NIE DAŁEM, MOGĘ DALEJ PIĆ
                  • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 21:00
                    W OCZEKIWANIU WYCIĄGAM PIERSIÓWECZKĘ I GOLĘ JEDNEGO DO LUSTRAAAAAAAAA WISEŁKA
                    DWA PUNKTY MAAAAAAAA

• Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 21:51
                      Nie mogę zostawić cię tak samego,no i ta piersióweczka to jest nas troje,twoje
                      zdrufko i śpiewajmy razem LAAAAAA LLAAAA LLAAA.
                      iwko gdzieś ty się zawieruszyła wodeczka stygnie,wracaj natychmiast.
                      • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 21:57
                        PIERSIÓWKA JUŻ PUSTA, ALE GONIĘ PO NASTĘPNĄ OL RAJT OKEJ
                        NO WŁAŚNIE HERBATKA STYGNIE
                        DESZCZE NIEEEEESPOKOJNEEEE POTARGAAAAAAAAAAŁYYY SAAAD
                        • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:05
                          A ja tym czasem wzmocnię herbatkę spirytusikiem jeszcze troche
                          zostało,piiiijjj pij pijjj bracieeeee e ep tego chyba sioostro ups
                          a więc bracia i siostry pijmy!!!!!!!!
                          • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 22:10
                            ZDROWIE TWOJE W GARDŁO MOJE A CO TWOJE TO NIE MOJE
                            NIE MOGĘ CI WIEEEEEELEEEEE NALAAAAAAĆ BO SAAAAAM NIEWIEEEEEELEEEEEEE
                            MAAAAAAAAAAAAAAAAM
                          • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:16
                            Byłam na dolee ...eppp... u tej lafiryndy odbić naszzzzzego Noname!
                            Pszszszyjechała milicja ...epp...zgrnela nas do ciupy... ep.. że niby głośnoo
                            było ep .. !!
                            Nuname ne zostaal odbii ..ty, kuna, dalej tam siezi u tej małpy
                            zieloneej...epp, przystąpie jesze raz do ata..epp... do ataku.
                            • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:18
                              szy chciałaby pani anglika? Anglika anglika ach nie, bo anglik flegmatyk jes
                              sztyfny jak patyk anglika anglika ach nie, la la laaaa laaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
                              • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 22:23
                                BO TO ROZUMISZ ZCCZZZEBA TAKIEGO WPUSZCZAĆ TYLKO W KRAWAKCIE, KLIENT W
                                KRAWAK!CIE JEST MNIEJ AWARTTRUJĄCY SJE
                                • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:31
                                  o! muzyka!!! tańrzymyyy!!!!! ...epp...w gore serca w góre nogi odrwiemy sie od
                                  podłogii, sama ..epp.. to wymyźliłaam właźnie...epp....
                                  Zofijaaaaaa!! muzoo ma, szemu nie tańrzysz ...epp... no choź tu mówie ci choź!!
                                  • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:35
                                    Taanczee tylko cos mniee ep tak rzuuca yp ep po ścianach ep i tak ciemnoo,czy
                                    my aby ep jakiegos metyylaka nie pijemy up,aaaaaaaaAśka ja ci mowie tomajakiś
                                    kolor cóś nie taaaki ep,nno ale nic do dnaaaaaaa!!
                                    • poyeb Re: kolejka dla wszystkich... 15.05.02, 22:39
                                      COM W MANIERCE PSZYNIUS WIOLETOWE BUYŁO, ALE SZYSKO PSZEPUSZCZONE SZYSKO
                                      PSZEPUSZCZONE PSZES CHLEBUŚ NO MUWIE WAM ZIEWCZĘTA PIJMY NO TO CHLUP
                                    • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:44
                                      to choź idziemy kupiźźź ...epp... coź inego, trzymaj mnie moooocno, ja trzymam
                                      cie Zofija!! o .. tak..... epp.. e...powolutku powolutku ..ep... jakoź
                                      dojziemy.. epp... jak beziemy schodzic to kopniemy w dźwi tej lafiryndzie z
                                      partera dobraaa???
                                      • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:48
                                        Pojep.. epp.., ja ciebie proszeee....epp ... ty nie pij jak coź ma
                                        czaszkę ...epp... na opakowaniuuu....epp...bo pojeziesz nogami do
                                        pszodu.. ..pszodu... my zaras wrasamy poszekaj chwile....epp!!
                                        • Gość: Safija Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:55
                                          Wyskubiemy jej reszte tych kłakow co ma naaa ep glowie nieechh ep nie mysli
                                          sobieeeże nam nunama weeżmiee ep skuubana jeedna,Aśka świaat dooo naas ep
                                          należy,my jako pijace duuużoo acz kolwieeek kurturarnieee ep mamy praaawo te
                                          dżwi wykoopać,nie będzie nam lafirynda ep chlopa zabierać,nózki w góre i
                                          buuuummm buuuum o jakto sie wydzieera skubana po policjeee dzwonic bedziee,cha
                                          cha cha.
                                          • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:23
                                            czeeeeeeee!!!!!!!! co tu tak zacichło, to ja z buteleczką do Was na skrzydłach
                                            a wy śpicie? tak apropos czemu ta zołza z parteru nie ma drzwi? Wasze zdrufko:D
    • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 09:20
      hh...hhal... hhhallo... kklllinika? ;D
      • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 09:39
        ciii, nie krzycz głowa pęka.....
        Po cichutkuuu, pomalutkuuuu, ale o tym szaaaaaa...
        :))
        • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 09:51
          Kochanie ! Dolej trochę więcej wody. Jakaś oklapła jestem dzisiaj. Mówię pani.
          • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 10:05

> Kochanie ! Dolej trochę więcej wody. Jakaś oklapła jestem dzisiaj. Mówię pani.

pani Jaśko! pani wytrze te szminke, bo klient znow siem bedzie pieklil. ;D

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 10:40
              Ja nie jestem żadnego Jaśka, tylko twoja twoja twoja... ;D
              • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 10:43
                witam wszystkich!:D
                wyspani? zwarci i gotowi? co? główka boli........mam tutaj
                lekarstwo......wystarczy wypić i wszystko wróci do normy:D
                no to siup zfrufko:D
                • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 10:57
                  Cze Iwa! Ja tam nie piję. Wyglądam jak przez okno. Nochal fioletowy, ręce
                  trzęsonce... jeszcze prawy bark mam obity, jakbym jakies drzwi próbowała
                  wyważać czy co...?
                  :)
                  • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 11:03

> Cze Iwa! Ja tam nie piję. Wyglądam jak przez okno. Nochal fioletowy, ręce
                    > trzęsonce... jeszcze prawy bark mam obity, jakbym jakies drzwi próbowała
                    > wyważać czy co...?
                    > :)

no to ladniescie sie wczoraj urzadzily, siostry... na chwile z oka was spusicic
                    nie mozna ;D
                    • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 11:06
                      n0name napisał(a):

> Gość portalu: Aśka napisał(a):
                      >
                      > > Cze Iwa! Ja tam nie piję. Wyglądam jak przez okno. Nochal fioletowy, ręce
                      > > trzęsonce... jeszcze prawy bark mam obity, jakbym jakies drzwi próbowała
                      > > wyważać czy co...?
                      > > :)
                      >
                      > no to ladniescie sie wczoraj urzadzily, siostry... na chwile z oka was spusicic
                      >
                      > nie mozna ;D

to trzeba bylo nie łazic do tej lafiryndy na parterze (to by jeszcze drzwi miała
                      hi hi hi)zdrufko:D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 11:33

> n0name napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: Aśka napisał(a):
                        > >
                        > > > Cze Iwa! Ja tam nie piję. Wyglądam jak przez okno. Nochal fioletowy,
                        > ręce
                        > > > trzęsonce... jeszcze prawy bark mam obity, jakbym jakies drzwi próbow
                        > ała
                        > > > wyważać czy co...?
                        > > > :)
                        > >
                        > > no to ladniescie sie wczoraj urzadzily, siostry... na chwile z oka was spu
                        > sicic
                        > >
                        > > nie mozna ;D
                        >
                        > to trzeba bylo nie łazic do tej lafiryndy na parterze (to by jeszcze drzwi miał
                        > a
                        > hi hi hi)zdrufko:D
                        >

ale ona byla taka mila... i zapraszala... i mowila, ze tak trzeba... ;D
                • nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 10:58
                  Mam wyborny bimberek z podpieczonych kartofelków - na kaca jak w mordę wykrzywił -
                  ktoś reflektuje?
                  • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 11:07
                    nabialowiec napisał(a):

> Mam wyborny bimberek z podpieczonych kartofelków - na kaca jak w mordę wykrzywi
                    > ł -
                    > ktoś reflektuje?

a ja jeżeli pan pozwoli oczywiście...
                    zdrowie tych co juz nie mogą, zdrufko:D
                    • nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 11:22
                      to i dzielę się tym com sam naprodukował-pażaułsta;-))
                      eeee...ej....ino kanki do zwrotu!!!
                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 11:27
                        nabialowiec napisał(a):

> to i dzielę się tym com sam naprodukował-pażaułsta;-))
                        > eeee...ej....ino kanki do zwrotu!!!

spasiba dobry człowieku
                        ......paliiiiiiiii!!!!!!!!!............bosh co to było? chcesz mnie otruć? kuna
                        ilu was jest? dwóch?trzech? o kuna w którym rzędzie stoisz?......yep...

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 11:26

> nabialowiec napisał(a):
                      >
                      > > Mam wyborny bimberek z podpieczonych kartofelków - na kaca jak w mordę wyk
                      > rzywi
                      > > ł -
                      > > ktoś reflektuje?
                      >
                      > a ja jeżeli pan pozwoli oczywiście...
                      > zdrowie tych co juz nie mogą, zdrufko:D

pacierza i wodki nigdy nie odmawiam - lej ;D
                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 11:29
                        n0name napisał(a):

>
                        > > nabialowiec napisał(a):
                        > >
                        > > > Mam wyborny bimberek z podpieczonych kartofelków - na kaca jak w mord
                        > ę wyk
                        > > rzywi
                        > > > ł -
                        > > > ktoś reflektuje?
                        > >
                        > > a ja jeżeli pan pozwoli oczywiście...
                        > > zdrowie tych co juz nie mogą, zdrufko:D
                        >
                        > pacierza i wodki nigdy nie odmawiam - lej ;D

Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrufko:D

• nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 11:37
                        przepraszam Kumoszko lubo Kumie, że nie ostrzegłem, ale nazywają to partyzant -
                        bo cicho się skrada i znienacka powala.
                        A poza tym, odczuwam już działanie odziały Leśnego Władka, więc... weź pan
                        mojego fiata - szyba w drobny mak;-))

pozdrawiam Wasz nabiałowiec Mastalerz
                        • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 12:03
                          kumoszka, kumoszka
                          a teraz drogi panie partyzancie przybądź z odsieczą i polej:D
                        • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 12:08
                          nabialowiec napisał(a):

> przepraszam Kumoszko lubo Kumie, że nie ostrzegłem, ale nazywają to partyzant -
                          >
                          > bo cicho się skrada i znienacka powala.
                          > A poza tym, odczuwam już działanie odziały Leśnego Władka, więc... weź pan
                          > mojego fiata - szyba w drobny mak;-))
                          >
                          > pozdrawiam Wasz nabiałowiec Mastalerz

no to za zdrowie oblesnego wladka - kimkolwiek by nie byl ;D
              • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 11:12

> Ja nie jestem żadnego Jaśka, tylko twoja twoja twoja... ;D

no to chyba sie urzne ze szczescia ;D
                • nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 12:34

ooo, widzę, że tu nieliche grzybobranie -Iwa i NOname już pięc razy nyską
                  obracali, no no...
                  Ale leję, leję Wam oczywiście(tylko pamietajcie - kanki do zwrotu), jeszcze żaden
                  Mroczkowski raz danego słowa...
                  • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 12:56
                    No i co tak grzebie? co tak grzebie? Jeszcze talerz przekręci!
                    • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:02

> No i co tak grzebie? co tak grzebie? Jeszcze talerz przekręci!

który masz numerek? 72
                      ja 64 tylko w kiblu byłam............

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:08

>
                        > > No i co tak grzebie? co tak grzebie? Jeszcze talerz przekręci!
                        > > :D
                        >
                        > który masz numerek? 72
                        > ja 64 tylko w kiblu byłam............
                        >
                        > zdrufko:D

straszne sie tu chamstwo zjezdza z calego swiata.... kasza niedogotowana... ;D

no to cyk ;D
                        • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:21
                          n0name napisał(a):

>
                          > >
                          > > > No i co tak grzebie? co tak grzebie? Jeszcze talerz przekręci!
                          > > > :D
                          > >
                          > > który masz numerek? 72
                          > > ja 64 tylko w kiblu byłam............
                          > >
                          > > zdrufko:D
                          >
                          > straszne sie tu chamstwo zjezdza z calego swiata.... kasza niedogotowana... ;D
                          >
                          > no to cyk ;D
                          a do czego ta kolejka?
                          do ostatniej paróweczki hrabiego Barry Kenta
                          eeeee to dla mnie juz nie starczy...

no to siup:D

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 13:02
                      oho hoooo przechyły ach przechyły, oho hooo za falą fala mknie e he he eeeee!!
                    • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:03

> No i co tak grzebie? co tak grzebie? Jeszcze talerz przekręci!

- ktory masz numerek?!
                      - siedemdziesiaty osmy.
                      - a ja siedemdziesiaty czwarty, tylko w kiblu bylem.

;D
                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:05
                        n0name napisał(a):

>
                        >
                        > - ktory masz numerek?!
                        > - siedemdziesiaty osmy.
                        > - a ja siedemdziesiaty czwarty, tylko w kiblu bylem.
                        >
                        > ;D
                        tośmy se wpadli w słowo

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 13:07
                          Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D
                          • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:10

> Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D

tiaa łączą nas więzy procentowe i jeden kieliszek na tym jubelku he he, zdrufko:D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:12

> Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D

dwujajowe - i niestety iwa nie dostala zadnego z nich ;D
                            • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:15
                              n0name napisał(a):

>
                              > > Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D
                              >
                              > dwujajowe - i niestety iwa nie dostala zadnego z nich ;D

stety stety wyobraź sobie jakbyś wyglądał - facet z jednym jajem- ja kobieta..też
                              z jednym jajem he he he, matka natura wie co robi;D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:24

> n0name napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > > Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D
                                > >
                                > > dwujajowe - i niestety iwa nie dostala zadnego z nich ;D
                                >
                                > stety stety wyobraź sobie jakbyś wyglądał - facet z jednym jajem- ja kobieta..t
                                > eż
                                > z jednym jajem he he he, matka natura wie co robi;D
                                >

no to zdrowie matki. natury naturalnie. i nigdy wiecej nie sugerunmj mi zebym
                                wyobrazal sobie cos takiego... ;D
                                • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:28
                                  n0name napisał(a):

>
                                  > > n0name napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Gość portalu: Aśka napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D
                                  > > >
                                  > > > dwujajowe - i niestety iwa nie dostala zadnego z nich ;D
                                  > >
                                  > > stety stety wyobraź sobie jakbyś wyglądał - facet z jednym jajem- ja kobie
                                  > ta..t
                                  > > eż
                                  > > z jednym jajem he he he, matka natura wie co robi;D
                                  > >
                                  >
                                  > no to zdrowie matki. natury naturalnie. i nigdy wiecej nie sugerunmj mi zebym
                                  > wyobrazal sobie cos takiego... ;D

wiem to było okrutne z mojej strony, przepraszam:(
                                  puk,puk.........dzieńdobry telewizja tvn, jesteśmy z programu "Wybacz mi" oto
                                  kwiaty dla Pana.........:D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:35

> n0name napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > > n0name napisał(a):
                                    > > >
                                    > > > > Gość portalu: Aśka napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co?? :D
                                    > > > >
                                    > > > > dwujajowe - i niestety iwa nie dostala zadnego z nich ;D
                                    > > >
                                    > > > stety stety wyobraź sobie jakbyś wyglądał - facet z jednym jajem- ja
                                    > kobie
                                    > > ta..t
                                    > > > eż
                                    > > > z jednym jajem he he he, matka natura wie co robi;D
                                    > > >
                                    > >
                                    > > no to zdrowie matki. natury naturalnie. i nigdy wiecej nie sugerunmj mi ze
                                    > bym
                                    > > wyobrazal sobie cos takiego... ;D
                                    >
                                    > wiem to było okrutne z mojej strony, przepraszam:(
                                    > puk,puk.........dzieńdobry telewizja tvn, jesteśmy z programu "Wybacz mi" oto
                                    > kwiaty dla Pana.........:D
                                    >

kwiaty, kwiaty... i co ja z tym zielskiem poczne... butelke bys jakas kupila... ;D
                                    • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:39
                                      n0name napisał(a):

>
                                      > > n0name napisał(a):
                                      > >
                                      > > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > > n0name napisał(a):
                                      > > > >
                                      > > > > > Gość portalu: Aśka napisał(a):
                                      > > > > >
                                      > > > > > > Czy ty z Iwą to jakieś rodzeństwo bliźniacze czy co??
                                      > > > > >
                                      > > > > > dwujajowe - i niestety iwa nie dostala zadnego z nich ;D
                                      > > > >
                                      > > > > stety stety wyobraź sobie jakbyś wyglądał - facet z jednym jajem
                                      > - ja
                                      > > kobie
                                      > > > ta..t
                                      > > > > eż
                                      > > > > z jednym jajem he he he, matka natura wie co robi;D
                                      > > > >
                                      > > >
                                      > > > no to zdrowie matki. natury naturalnie. i nigdy wiecej nie sugerunmj
                                      > mi ze
                                      > > bym
                                      > > > wyobrazal sobie cos takiego... ;D
                                      > >
                                      > > wiem to było okrutne z mojej strony, przepraszam:(
                                      > > puk,puk.........dzieńdobry telewizja tvn, jesteśmy z programu "Wybacz mi"
                                      > oto
                                      > > kwiaty dla Pana.........:D
                                      > >
                                      >
                                      > kwiaty, kwiaty... i co ja z tym zielskiem poczne... butelke bys jakas kupila...
                                      > ;D

to zajrzyj do środka, przecież nie mogłam tak przed kamerą przy ludziach, tylko
                                      wieniec mogł ukryć gąsiorka z winem więc sory za wybór kwiatów, ale to tylko z
                                      myślą o Tobie:D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:46

> to zajrzyj do środka, przecież nie mogłam tak przed kamerą przy ludziach, tylko
                                        >
                                        > wieniec mogł ukryć gąsiorka z winem więc sory za wybór kwiatów, ale to tylko z
                                        > myślą o Tobie:D
                                        >

praaawdziwe niemarkowe wino... nno iwa, ty wiesz jak uwiesc menszczizne - przez
                                        watrobe do serca ;D
                                        • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:53
                                          n0name napisał(a):

>
                                          > > to zajrzyj do środka, przecież nie mogłam tak przed kamerą przy ludziach,
                                          > tylko
                                          > >
                                          > > wieniec mogł ukryć gąsiorka z winem więc sory za wybór kwiatów, ale to tyl
                                          > ko z
                                          > > myślą o Tobie:D
                                          > >
                                          >
                                          > praaawdziwe niemarkowe wino... nno iwa, ty wiesz jak uwiesc menszczizne - przez
                                          >
                                          > watrobe do serca ;D

a masz jeszcze wątrobę? ja tylko jakieś resztki he he he, ale serducho za to mam
                                          wielkie:))))) zdrufko

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 14:31

> n0name napisał(a):
                                            >
                                            > >
                                            > > > to zajrzyj do środka, przecież nie mogłam tak przed kamerą przy ludzi
                                            > ach,
                                            > > tylko
                                            > > >
                                            > > > wieniec mogł ukryć gąsiorka z winem więc sory za wybór kwiatów, ale t
                                            > o tyl
                                            > > ko z
                                            > > > myślą o Tobie:D
                                            > > >
                                            > >
                                            > > praaawdziwe niemarkowe wino... nno iwa, ty wiesz jak uwiesc menszczizne -
                                            > przez
                                            > >
                                            > > watrobe do serca ;D
                                            >
                                            > a masz jeszcze wątrobę? ja tylko jakieś resztki he he he, ale serducho za to ma
                                            > m
                                            > wielkie:))))) zdrufko
                                            >

czekam na przeszczep. zdrowie dawcow organow - chluup ;D
                                            • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 15:09
                                              n0name napisał(a):

>
                                              > > n0name napisał(a):
                                              > >
                                              > > >
                                              > > > > to zajrzyj do środka, przecież nie mogłam tak przed kamerą przy
                                              > ludzi
                                              > > ach,
                                              > > > tylko
                                              > > > >
                                              > > > > wieniec mogł ukryć gąsiorka z winem więc sory za wybór kwiatów,
                                              > ale t
                                              > > o tyl
                                              > > > ko z
                                              > > > > myślą o Tobie:D
                                              > > > >
                                              > > >
                                              > > > praaawdziwe niemarkowe wino... nno iwa, ty wiesz jak uwiesc menszcziz
                                              > ne -
                                              > > przez
                                              > > >
                                              > > > watrobe do serca ;D
                                              > >
                                              > > a masz jeszcze wątrobę? ja tylko jakieś resztki he he he, ale serducho za
                                              > to ma
                                              > > m
                                              > > wielkie:))))) zdrufko
                                              > >
                                              >
                                              > czekam na przeszczep. zdrowie dawcow organow - chluup ;D

noo skoro ich zdrowie to jeszcze troche poczekasz ;D, chlup

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:30

> > >
                                                > >
                                                > > czekam na przeszczep. zdrowie dawcow organow - chluup ;D
                                                >
                                                > noo skoro ich zdrowie to jeszcze troche poczekasz ;D, chlup
                                                >

niby racja... no to zdrowie organow w takim razie - tych z mariackiego w
                                                krakowie ;D
                                                • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:11
                                                  n0name napisał(a):

>
                                                  > > > >
                                                  > > >
                                                  > > > czekam na przeszczep. zdrowie dawcow organow - chluup ;D
                                                  > >
                                                  > > noo skoro ich zdrowie to jeszcze troche poczekasz ;D, chlup
                                                  > >
                                                  >
                                                  > niby racja... no to zdrowie organow w takim razie - tych z mariackiego w
                                                  > krakowie ;D

tadadadaaaaaaaaaaam...tadadadaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm......ekekkekke..
                                                  trza gardziołko naoliwić,polej mistrzu i hejnaliście też;D

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 13:16
                              In ałer kantry impotent is no problem. Zaraz państwa pokazie. Hu ha!!
                        • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:17

> n0name napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > > No i co tak grzebie? co tak grzebie? Jeszcze talerz przekręci!
                          > >
                          > > - ktory masz numerek?!
                          > > - siedemdziesiaty osmy.
                          > > - a ja siedemdziesiaty czwarty, tylko w kiblu bylem.
                          > >
                          > > ;D
                          > tośmy se wpadli w słowo
                          >

bylas szybsza - chyba pomysle o upgradzie mojego lacza ;D
                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:08
                        n0name napisał(a):

>
                        >
                        > - ktory masz numerek?!
                        > - siedemdziesiaty osmy.
                        > - a ja siedemdziesiaty czwarty, tylko w kiblu bylem.
                        >
                        > ;D

to co bijemy sie o złotą patelnie?

• Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:04
                    nabialowiec napisał(a):

>
                    > ooo, widzę, że tu nieliche grzybobranie -Iwa i NOname już pięc razy nyską
                    > obracali, no no...
                    > Ale leję, leję Wam oczywiście(tylko pamietajcie - kanki do zwrotu), jeszcze żad
                    > en
                    > Mroczkowski raz danego słowa...

eeeeee grzybki? a taaaaakk.....tylko jakoś dziwnie sie czuje po tych
                    grzybkach.......ja latam:)))))!!!!!!!!

• nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:15
                      No tak, z Wami to tak zawsze - beczkowóz już pusty;
                      Więcej bimerku nie będzie - karbid się skończył.
                      Grzybki...taaa..., ale mam cos na czarną godzinę - kolega mi dał z pasieki -komu
                      gomułkę miodku od Koniuszki Mariana?????
                      • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 13:21
                        A więc było to tak: zamknęłam oczy, skupiłam sie w sobie, pomyslałam sobie o
                        czasach szkolnych, wycieczki, ognisko... no i się .... zapadałam....
                        zapadałam.... no i się stałoooo......
                        • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:31

> A więc było to tak: zamknęłam oczy, skupiłam sie w sobie, pomyslałam sobie o
                          > czasach szkolnych, wycieczki, ognisko... no i się .... zapadałam....
                          > zapadałam.... no i się stałoooo......

i to byl 'pan od matmy'... i po wszystkim powiedzial: dobrze, bardzo dobrze,
                          dostatecznie ;D
                      • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:28
                        nabialowiec napisał(a):

> No tak, z Wami to tak zawsze - beczkowóz już pusty;
                        > Więcej bimerku nie będzie - karbid się skończył.
                        > Grzybki...taaa..., ale mam cos na czarną godzinę - kolega mi dał z pasieki -kom
                        > u
                        > gomułkę miodku od Koniuszki Mariana?????

nno skoro od mariana - dawaj. zawsze lubilem eksperymentowac ;D
                        • nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:38
                          To co - może się całkiem na ten miodek przerzucim?
                          P.S. o kankach pamiętam!
                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:33
                        nabialowiec napisał(a):

> No tak, z Wami to tak zawsze - beczkowóz już pusty;
                        > Więcej bimerku nie będzie - karbid się skończył.
                        > Grzybki...taaa..., ale mam cos na czarną godzinę - kolega mi dał z pasieki -kom
                        > u
                        > gomułkę miodku od Koniuszki Mariana?????

miodek? hmmm przydałoby sie małe co nieco
                        w brzuszku burczy
                        bo sie kurczy........nananananana

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 13:37

> nabialowiec napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > ooo, widzę, że tu nieliche grzybobranie -Iwa i NOname już pięc razy nyską
                      > > obracali, no no...
                      > > Ale leję, leję Wam oczywiście(tylko pamietajcie - kanki do zwrotu), jeszcz
                      > e żad
                      > > en
                      > > Mroczkowski raz danego słowa...
                      >
                      > eeeeee grzybki? a taaaaakk.....tylko jakoś dziwnie sie czuje po tych
                      > grzybkach.......ja latam:)))))!!!!!!!!
                      >
                      >
                      oj iwa, iwa te grzybki trzeba najpierw przetworzyć ! ale z odsieczą gorzką żołądkową niosę i zagrychy
                      trochę...maryyynowaaaany grzyb, gdzie niegdzie kwitną kalafiory.....zdrówko!
                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 13:42
                        Gość portalu: maga napisał(a):

>
                        > >
                        > > >
                        > > > ooo, widzę, że tu nieliche grzybobranie -Iwa i NOname już pięc razy n
                        > yską
                        > > > obracali, no no...
                        > > > Ale leję, leję Wam oczywiście(tylko pamietajcie - kanki do zwrotu), j
                        > eszcz
                        > > e żad
                        > > > en
                        > > > Mroczkowski raz danego słowa...
                        > >
                        > > eeeeee grzybki? a taaaaakk.....tylko jakoś dziwnie sie czuje po tych
                        > > grzybkach.......ja latam:)))))!!!!!!!!
                        > >
                        > >
                        > oj iwa, iwa te grzybki trzeba najpierw przetworzyć ! ale z odsieczą gorzką żołą
                        > dkową niosę i zagrychy
                        > trochę...maryyynowaaaany grzyb, gdzie niegdzie kwitną kalafiory.....zdrówko!

o dzięki ci maga, bo już z trudem mijałam samoloty, wracam na ziemie, Twoje

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 13:51
                          zdrówko gorzką żołądkówką........a w sercu smuteeek i żaaal...kierownik sklepu wyszedł, bo był
                          choryyy....
                      • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 13:53

>
                        > >
                        > > >
                        > > > ooo, widzę, że tu nieliche grzybobranie -Iwa i NOname już pięc razy n
                        > yską
                        > > > obracali, no no...
                        > > > Ale leję, leję Wam oczywiście(tylko pamietajcie - kanki do zwrotu), j
                        > eszcz
                        > > e żad
                        > > > en
                        > > > Mroczkowski raz danego słowa...
                        > >
                        > > eeeeee grzybki? a taaaaakk.....tylko jakoś dziwnie sie czuje po tych
                        > > grzybkach.......ja latam:)))))!!!!!!!!
                        > >
                        > >
                        > oj iwa, iwa te grzybki trzeba najpierw przetworzyć ! ale z odsieczą gorzką żołą
                        > dkową niosę i zagrychy
                        > trochę...maryyynowaaaany grzyb, gdzie niegdzie kwitną kalafiory.....zdrówko!

eeep... grzybek lubi plywac... czy jakos ttaak... tak czy siak grzybka ;D
                        • Gość: :) Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 14:15
                          :) wszystkie grzyby są jadalne a niektóre tylko jeden raz :)
                          • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 14:17
                            Gość portalu: :) napisał(a):

> :) wszystkie grzyby są jadalne a niektóre tylko jeden raz :)

czy to głos zza grobu?
                            bosh......mam już zwidy, musze sie napić chlup!

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 14:41

> Gość portalu: :) napisał(a):
                              >
                              > > :) wszystkie grzyby są jadalne a niektóre tylko jeden raz :)
                              >
                              > czy to głos zza grobu?
                              > bosh......mam już zwidy, musze sie napić chlup!
                              >

w piwnicy mnie pochowajcie, w piwnicy mi kopcie grób... no i chlup!
                            • Gość: :) Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 14:42

> Gość portalu: :) napisał(a):
                              >
                              > > :) wszystkie grzyby są jadalne a niektóre tylko jeden raz :)
                              >
                              > czy to głos zza grobu?
                              > bosh......mam już zwidy, musze sie napić chlup!
                              ja jeszcze żyje i nie jestem zza grobu :):)
                              >

• Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 14:56
                                Gość portalu: :) napisał(a):

>
                                > > Gość portalu: :) napisał(a):
                                > >
                                > > > :) wszystkie grzyby są jadalne a niektóre tylko jeden raz :)
                                > >
                                > > czy to głos zza grobu?
                                > > bosh......mam już zwidy, musze sie napić chlup!
                                > ja jeszcze żyje i nie jestem zza grobu :):)

ufff......a myślałam że ze mną coś nie tak, hej polejcie nowemu gościowi
                                karniaka, zdrufko:D
                                > >
                                >

• Gość: MMPM Re: kolejka dla wszystkich... IP: 158.75.15.* 16.05.02, 15:13
                                  Ludzie, trzecia z rana, a Wy imprezujecie, spać nie dajecie... Nawet ciemną
                                  nocą Wam nie dosyć? :-)
                                  • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:21
                                    Napij sie lepiej, to pomaga na wszelkie smutki!!!
                                    Masz tu drynka z parasolką, do dna!!!
                                    • mmpm Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:26
                                      O kurczę, to już dzień? Ale zabalowałem... Jak się wczoraj (a na pewno dziś
                                      jest czwartek?) pod stół zwaliłem, to mi się chyba film urwał... Nie
                                      narozrabiałem za mocno?

Za klinika dzięki - i do dna! :-D
                                      Trzeba jakoś dobrze dzień rozpocząć...
                                      I jeszcze jednego! :-)
    • nabialowiec Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 14:26
      Oj po miodku to prawie jak pprzy posiadaniu paszportu - fruuu... i sobie
      latasz...łups ślepowron;-)) ja juz nie wiem, czy ja Mastalerz, Kuśmider,
      Mroczkowski, Paluch? A może wszystko naraz = Ołtarzewska...
      Żegnajcie mi Bory Tucholskie - to nie węgiel, to ANTRACYT;-)))

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:05
        Czteeeery słoooonie pijane słonie, każdy kokardkę ma na ogonie, ten
        kudłaaaaty, ten rajdziaaaaaty, kochają się jak wariaaaaaty!!!

To polejcie też i Asi. Przy was moje codzienne postanowienia o niepiciu idą w
        łeb. Ale silną wolę to mam, do pietnastej się trzymałam!!! :D
        • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 15:07

> Czteeeery słoooonie pijane słonie, każdy kokardkę ma na ogonie, ten
          > kudłaaaaty, ten rajdziaaaaaty, kochają się jak wariaaaaaty!!!
          >
          > To polejcie też i Asi. Przy was moje codzienne postanowienia o niepiciu idą w
          > łeb. Ale silną wolę to mam, do pietnastej się trzymałam!!! :D

trzymaj sie lepiej nas Asiulka to nie zginiesz, no to siup za mocne
          postanowienia....zdrufko;D

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 15:12

>
            > > Czteeeery słoooonie pijane słonie, każdy kokardkę ma na ogonie, ten
            > > kudłaaaaty, ten rajdziaaaaaty, kochają się jak wariaaaaaty!!!
            > >
            > > To polejcie też i Asi. Przy was moje codzienne postanowienia o niepiciu id
            > ą w
            > > łeb. Ale silną wolę to mam, do pietnastej się trzymałam!!! :D
            >
            > trzymaj sie lepiej nas Asiulka to nie zginiesz, no to siup za mocne
            > postanowienia....zdrufko;D
            >
            hej Aska a te pół milionka juz wzięłas ?, jak tak to pamiętaj kto Ci dobrej rady udzielił:)) a nOname ręka
            przy pruciu nie zadrżała, bo straciłam wątek? zdrówko słoni i gęsi zielonych oczywista !

hej Iwa jak zdróweczko?

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:17
              Noname zębami mi wypruł. Nawet nie bawił się w skalpely. :))
              Te pół milionka to tak myślę w tydzień pójdizie przy naszych szczerych
              chęciach? To daj pyska!! :D

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 15:27
                i za to Cię Aska szanuje, bo sama wypijesz, a i drugim zginąć nie dasz, no to ja skoczę po literka, co
                bys czasem zdania nie zmieniła :))
                • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:28
                  Bo ja jestem Maga porzondna dziewczyna, trudno co robić!!! :D
              • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:27

> Noname zębami mi wypruł. Nawet nie bawił się w skalpely. :))
                > Te pół milionka to tak myślę w tydzień pójdizie przy naszych szczerych
                > chęciach? To daj pyska!! :D
                >

jakymy zebamy... chyrurgiczne ciecia polsilverem wykonalem - Jaśka, chyba
                przesadzilas ze znieczulaniem sie przed zabiegiem i znow siem film urwal ;D

• Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 15:32

>
              > >
              > > > Czteeeery słoooonie pijane słonie, każdy kokardkę ma na ogonie, ten
              > > > kudłaaaaty, ten rajdziaaaaaty, kochają się jak wariaaaaaty!!!
              > > >
              > > > To polejcie też i Asi. Przy was moje codzienne postanowienia o niepic
              > iu id
              > > ą w
              > > > łeb. Ale silną wolę to mam, do pietnastej się trzymałam!!! :D
              > >
              > > trzymaj sie lepiej nas Asiulka to nie zginiesz, no to siup za mocne
              > > postanowienia....zdrufko;D
              > >
              > hej Aska a te pół milionka juz wzięłas ?, jak tak to pamiętaj kto Ci dobrej rad
              > y udzielił:)) a nOname ręka
              > przy pruciu nie zadrżała, bo straciłam wątek? zdrówko słoni i gęsi zielonych oc
              > zywista !
              >
              > hej Iwa jak zdróweczko?

kołowałam kołowałam i w końcu cholery pozwoliły mi wylądować, no ale trza
              zbiorniki uzupełnić, maga twoje zdrufko:D
              >

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:13
            Nie zgine nie zgine. :))

Dawaj Iwunia co tam masz, byle mocne było. Coś ekstra!!
          • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:20

> trzymaj sie lepiej nas Asiulka to nie zginiesz, no to siup za mocne
            > postanowienia....zdrufko ;D

i niech juz lepiej Jaśka wybije sobie z glowy takie postanowienia. no to
            chluuup! ;D
            • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:23
              JA NIE JESTEM ŻĄDNEGO JAŚKA TYLKO.... itd.
              Iwa powiedz mu coś bo się przezywaaaaa! :D
              • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:24
                Tfu tfu, miało być ŻADNEGO JAŚKA, przedobrzyłam z tymi znakami, teraz się
                czerwienię, polejcie na ten mój wstyd!!! :D
                • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:39

> Tfu tfu, miało być ŻADNEGO JAŚKA, przedobrzyłam z tymi znakami, teraz się
                  > czerwienię, polejcie na ten mój wstyd!!! :D

żądny = pełen żądzy? ;D

i nie ma sie czego wstydzic. ale wypic zawsze mozna ;D
              • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 15:28

> JA NIE JESTEM ŻĄDNEGO JAŚKA TYLKO.... itd.
                > Iwa powiedz mu coś bo się przezywaaaaa! :D

nooooooname przestań bo karze ci wyobrazic sobie wiesz co.....no rączka na zgode
                i szafa gra, chlup:D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:40

>
                  > > JA NIE JESTEM ŻĄDNEGO JAŚKA TYLKO.... itd.
                  > > Iwa powiedz mu coś bo się przezywaaaaa! :D
                  >
                  > nooooooname przestań bo karze ci wyobrazic sobie wiesz co.....no rączka na zgod
                  > e
                  > i szafa gra, chlup:D
                  >
                  nnnnie... nnniieee zzzzrrrrobbilabys tego, prrrawda?..... ;D
                  • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 15:47
                    n0name napisał(a):

>
                    > >
                    > > > JA NIE JESTEM ŻĄDNEGO JAŚKA TYLKO.... itd.
                    > > > Iwa powiedz mu coś bo się przezywaaaaa! :D
                    > >
                    > > nooooooname przestań bo karze ci wyobrazic sobie wiesz co.....no rączka na
                    > zgod
                    > > e
                    > > i szafa gra, chlup:D
                    > >
                    > nnnnie... nnniieee zzzzrrrrobbilabys tego, prrrawda?..... ;D

to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 16:00

> n0name napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > > Gość portalu: Aśka napisał(a):
                      > > >
                      > > > > JA NIE JESTEM ŻĄDNEGO JAŚKA TYLKO.... itd.
                      > > > > Iwa powiedz mu coś bo się przezywaaaaa! :D
                      > > >
                      > > > nooooooname przestań bo karze ci wyobrazic sobie wiesz co.....no rącz
                      > ka na
                      > > zgod
                      > > > e
                      > > > i szafa gra, chlup:D
                      > > >
                      > > nnnnie... nnniieee zzzzrrrrobbilabys tego, prrrawda?..... ;D
                      >
                      > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........

ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D

• Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:05

> >
                        > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........
                        >
                        > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D

co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                        >

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 16:07

>
                          > > >
                          > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........
                          > >
                          > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                          >
                          > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                          > >

wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D

• Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:13
                            n0name napisał(a):

>
                            > >
                            > > > >
                            > > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........
                            > > >
                            > > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                            > >
                            > > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                            > > >
                            >
                            > wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D

mam sie już bać?;D
                            >

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 16:19

> n0name napisał(a):
                              >
                              > >
                              > > >
                              > > > > >
                              > > > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........
                              > > > >
                              > > > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                              > > >
                              > > > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                              > > > >
                              > >
                              > > wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D
                              >
                              > mam sie już bać?;D
                              > >
                              >

choc troche powinnas ;) ale nie bedzie bolalo. w kazdym razie nie za bardzo ;D
                              • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:36
                                n0name napisał(a):

>
                                > > n0name napisał(a):
                                > >
                                > > >
                                > > > >
                                > > > > > >
                                > > > > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........
                                > > > > >
                                > > > > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                                > > > >
                                > > > > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                                > > > > >
                                > > >
                                > > > wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D
                                > >
                                > > mam sie już bać?;D
                                > > >
                                > >
                                >
                                > choc troche powinnas ;) ale nie bedzie bolalo. w kazdym razie nie za bardzo ;D

hmmmmm brzmi zachęcająco.......już nie mogę sie doczekać;D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 16:42

> n0name napisał(a):
                                  >
                                  > >
                                  > > > n0name napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                                  > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > > >
                                  > > > > > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać...........
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                                  > > > > >
                                  > > > > > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                                  > > > > > >
                                  > > > >
                                  > > > > wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D
                                  > > >
                                  > > > mam sie już bać?;D
                                  > > > >
                                  > > >
                                  > >
                                  > > choc troche powinnas ;) ale nie bedzie bolalo. w kazdym razie nie za bardz
                                  > o ;D
                                  >
                                  > hmmmmm brzmi zachęcająco.......już nie mogę sie doczekać;D
                                  >

zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonoszem ;D
                                  • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:45
                                    n0name napisał(a):

>
                                    > > n0name napisał(a):
                                    > >
                                    > > >
                                    > > > > n0name napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                                    > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > > >
                                    > > > > > > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać......
                                    > .....
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                                    > > > > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D
                                    > > > >
                                    > > > > mam sie już bać?;D
                                    > > > > >
                                    > > > >
                                    > > >
                                    > > > choc troche powinnas ;) ale nie bedzie bolalo. w kazdym razie nie za
                                    > bardz
                                    > > o ;D
                                    > >
                                    > > hmmmmm brzmi zachęcająco.......już nie mogę sie doczekać;D
                                    > >
                                    >
                                    > zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonoszem ;D

spoko listonosz puka dwa razy;D
                                    tralalala.....czy mam coś specjalnego przygotować?........tralalala

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 16:50

> n0name napisał(a):
                                      >
                                      > >
                                      > > > n0name napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > >
                                      > > > > > n0name napisał(a):
                                      > > > > >
                                      > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > > >
                                      > > > > > > > > > to co z tym Jaśkiem? nie karz mi kazać.
                                      > .....
                                      > > .....
                                      > > > > > > > >
                                      > > > > > > > > ukarze, kiedy karzesz mi kazac ;D
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                                      > > > > > > > >
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > wlas... wlasnie... wlasnie zastanawiam sie ;D
                                      > > > > >
                                      > > > > > mam sie już bać?;D
                                      > > > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > >
                                      > > > > choc troche powinnas ;) ale nie bedzie bolalo. w kazdym razie ni
                                      > e za
                                      > > bardz
                                      > > > o ;D
                                      > > >
                                      > > > hmmmmm brzmi zachęcająco.......już nie mogę sie doczekać;D
                                      > > >
                                      > >
                                      > > zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonoszem ;D
                                      >
                                      > spoko listonosz puka dwa razy;D
                                      > tralalala.....czy mam coś specjalnego przygotować?........tralalala
                                      >

tylko szklo. zreszta nie - wypijemy z butelki ;)
                                      nno to moze przypudruj sobie nosek ;D
                                      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:59

> > > >
                                        > > >
                                        > > > zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonoszem ;D
                                        > >
                                        > > spoko listonosz puka dwa razy;D
                                        > > tralalala.....czy mam coś specjalnego przygotować?........tralalala
                                        > >
                                        >
                                        > tylko szklo. zreszta nie - wypijemy z butelki ;)
                                        > nno to moze przypudruj sobie nosek ;D

jestem zwarta i gotowa;D
                                        czekam;D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 17:06

>
                                          > > > > >
                                          > > > >
                                          > > > > zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonoszem ;D
                                          > > >
                                          > > > spoko listonosz puka dwa razy;D
                                          > > > tralalala.....czy mam coś specjalnego przygotować?........tralalala
                                          > > >
                                          > >
                                          > > tylko szklo. zreszta nie - wypijemy z butelki ;)
                                          > > nno to moze przypudruj sobie nosek ;D
                                          >
                                          > jestem zwarta i gotowa;D
                                          > czekam;D
                                          >

trzymam za slowo - gdyby ktos jeszcze dwonic mial dwa razy - pamietaj mnie
                                          rozpoznasz po butelce ;D
                                          • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 17:09
                                            n0name napisał(a):

>
                                            > >
                                            > > > > > >
                                            > > > > >
                                            > > > > > zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonoszem ;D
                                            > > > >
                                            > > > > spoko listonosz puka dwa razy;D
                                            > > > > tralalala.....czy mam coś specjalnego przygotować?........tralal
                                            > ala
                                            > > > >
                                            > > >
                                            > > > tylko szklo. zreszta nie - wypijemy z butelki ;)
                                            > > > nno to moze przypudruj sobie nosek ;D
                                            > >
                                            > > jestem zwarta i gotowa;D
                                            > > czekam;D
                                            > >
                                            >
                                            > trzymam za slowo - gdyby ktos jeszcze dwonic mial dwa razy - pamietaj mnie

no wiesz co? za kogo mnie masz.....jestem bardzo porządną kobietą........

> rozpoznasz po butelce ;D

a na imie mu 40 i cztery;D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 17:17

> n0name napisał(a):
                                              >
                                              > >
                                              > > >
                                              > > > > > > >
                                              > > > > > >
                                              > > > > > > zadzwonie dwa razy - tylko nie pomyl mnie z listonosze
                                              > m ;D
                                              > > > > >
                                              > > > > > spoko listonosz puka dwa razy;D
                                              > > > > > tralalala.....czy mam coś specjalnego przygotować?........t
                                              > ralal
                                              > > ala
                                              > > > > >
                                              > > > >
                                              > > > > tylko szklo. zreszta nie - wypijemy z butelki ;)
                                              > > > > nno to moze przypudruj sobie nosek ;D
                                              > > >
                                              > > > jestem zwarta i gotowa;D
                                              > > > czekam;D
                                              > > >
                                              > >
                                              > > trzymam za slowo - gdyby ktos jeszcze dwonic mial dwa razy - pamietaj mnie
                                              >
                                              > no wiesz co? za kogo mnie masz.....jestem bardzo porządną kobietą........

tak... to bylo niefortunne zdanie - wykreslic je z protokolu prosze

>
                                              > > rozpoznasz po butelce ;D
                                              >
                                              > a na imie mu 40 i cztery;D
                                              >

moze byc ;) ale wole wieslaw ;D
                                              • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 17:21

> > >
                                                > > > trzymam za slowo - gdyby ktos jeszcze dwonic mial dwa razy - pamietaj
                                                > mnie
                                                > >
                                                > > no wiesz co? za kogo mnie masz.....jestem bardzo porządną kobietą........
                                                >
                                                > tak... to bylo niefortunne zdanie - wykreslic je z protokolu prosze

no dobrze, ale tym razem ja pomyśle nad małą karą;D
                                                >
                                                > >
                                                > > > rozpoznasz po butelce ;D
                                                > >
                                                > > a na imie mu 40 i cztery;D
                                                > >
                                                >
                                                > moze byc ;) ale wole wieslaw ;D

Wiesławie... Iwona jezdem;D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 17:25

>
                                                  > > > >
                                                  > > > > trzymam za slowo - gdyby ktos jeszcze dwonic mial dwa razy - pam
                                                  > ietaj
                                                  > > mnie
                                                  > > >
                                                  > > > no wiesz co? za kogo mnie masz.....jestem bardzo porządną kobietą....
                                                  > ....
                                                  > >
                                                  > > tak... to bylo niefortunne zdanie - wykreslic je z protokolu prosze
                                                  >
                                                  > no dobrze, ale tym razem ja pomyśle nad małą karą;D

hmmm... i kto tu kogo mial ukarac ;)

> >
                                                  > > >
                                                  > > > > rozpoznasz po butelce ;D
                                                  > > >
                                                  > > > a na imie mu 40 i cztery;D
                                                  > > >
                                                  > >
                                                  > > moze byc ;) ale wole wieslaw ;D
                                                  >
                                                  > Wiesławie... Iwona jezdem;D
                                                  >

jak milo. ;) raczki caluje, nozek nie smiem ;D
                                                  • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 17:29
                                                    n0name napisał(a):

>
                                                    > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > trzymam za slowo - gdyby ktos jeszcze dwonic mial dwa razy
                                                    > - pam
                                                    > > ietaj
                                                    > > > mnie
                                                    > > > >
                                                    > > > > no wiesz co? za kogo mnie masz.....jestem bardzo porządną kobiet
                                                    > ą....
                                                    > > ....
                                                    > > >
                                                    > > > tak... to bylo niefortunne zdanie - wykreslic je z protokolu prosze
                                                    > >
                                                    > > no dobrze, ale tym razem ja pomyśle nad małą karą;D
                                                    >
                                                    > hmmm... i kto tu kogo mial ukarac ;)

będziemy sie karać nawzajem;D

>
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > > rozpoznasz po butelce ;D
                                                    > > > >
                                                    > > > > a na imie mu 40 i cztery;D
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > > moze byc ;) ale wole wieslaw ;D
                                                    > >
                                                    > > Wiesławie... Iwona jezdem;D
                                                    > >
                                                    >
                                                    > jak milo. ;) raczki caluje, nozek nie smiem ;D

hola, hola coś sie pan zagalopował to już nie rączki....;D

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 17:32

> > > no dobrze, ale tym razem ja pomyśle nad małą karą;D
                                                    > >
                                                    > > hmmm... i kto tu kogo mial ukarac ;)
                                                    >
                                                    > będziemy sie karać nawzajem;D

mniaam. rzeczywiscie brzmi zachecajaco ;D

> >
                                                    > > jak milo. ;) raczki caluje, nozek nie smiem ;D
                                                    >
                                                    > hola, hola coś sie pan zagalopował to już nie rączki....;D
                                                    >

tak tak... emm... eehkm... zagalopowalem sie.... no to moze mnie ukarzesz
                                                    podwojnie? ;D
                                                  • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 17:44
                                                    n0name napisał(a):

>
                                                    > > > > no dobrze, ale tym razem ja pomyśle nad małą karą;D
                                                    > > >
                                                    > > > hmmm... i kto tu kogo mial ukarac ;)
                                                    > >
                                                    > > będziemy sie karać nawzajem;D
                                                    >
                                                    > mniaam. rzeczywiscie brzmi zachecajaco ;D
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > > jak milo. ;) raczki caluje, nozek nie smiem ;D
                                                    > >
                                                    > > hola, hola coś sie pan zagalopował to już nie rączki....;D
                                                    > >
                                                    >
                                                    > tak tak... emm... eehkm... zagalopowalem sie.... no to moze mnie ukarzesz
                                                    > podwojnie? ;D

przygotuj sie kara będzie długa i mooooooocna
                                                    (mam gąsiorek 50litrowy;D)

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 17:54

>
                                                    > przygotuj sie kara będzie długa i mooooooocna
                                                    > (mam gąsiorek 50litrowy;D)
                                                    >

to nie kara. to nagroda. nie wiem czy zasluzylem... ;D
                                                  • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 20:12
                                                    n0name napisał(a):

>
                                                    > >
                                                    > > przygotuj sie kara będzie długa i mooooooocna
                                                    > > (mam gąsiorek 50litrowy;D)
                                                    > >
                                                    >
                                                    > to nie kara. to nagroda. nie wiem czy zasluzylem... ;D

nie gadaj tyle, podaj rureczke i ściągamy;D

• Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 20:23
                                                    Iwa, Nuname poszedł do tej lali z partera, zostałysmy same!! Chata wolna,
                                                    możemy wyć do księżyca!!
                                                    Si lows ju, je je jeeeeee!!!
                                                  • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 20:25
                                                    ...albo zamówimy cipendelsów!! :))) Co wolisz, hę?
                                                  • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 17:54

>
                                                    > przygotuj sie kara będzie długa i mooooooocna
                                                    > (mam gąsiorek 50litrowy;D)
                                                    >
                                                    Ojjjjj, to go będzie bolało, ssssss!! :D
            • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 16.05.02, 15:36
              i tobie nawet ręka nie zadrży jak piszesz na mnie JAŚKA?!? Jestes podły, tak
              podły podły! Wszyscy mężczyźni są podli, tak!!!
              ;))
              • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:47

> i tobie nawet ręka nie zadrży jak piszesz na mnie JAŚKA?!? Jestes podły, tak
                > podły podły! Wszyscy mężczyźni są podli, tak!!!
                > ;))

po lyterku mi juz nie drzy ;D

i jak mozesz mozesz... podly... poszedlbym sie upic sz rozpaczy, gdyby nie to, ze
                juz jestem pijany ;D
        • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 16.05.02, 15:15

> Czteeeery słoooonie pijane słonie, każdy kokardkę ma na ogonie, ten
          > kudłaaaaty, ten rajdziaaaaaty, kochają się jak wariaaaaaty!!!
          >
          > To polejcie też i Asi. Przy was moje codzienne postanowienia o niepiciu idą w
          > łeb. Ale silną wolę to mam, do pietnastej się trzymałam!!! :D

i po coz to sie tak wstrzymywac, golabeczko? ;D
          to nie te czasy juz - a i kiedys musielismy sie jeno do 13 wstrzymac ;)
    • n0name Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... 16.05.02, 16:10
      ...wiec wylaz z ukrycia ;D
      • Gość: iwa wszyscy do butelki marsz!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 16:43
        no co jest co za wyłom w szeregach, wstawć ojczyzna woła........
        zdrufko;D
        • n0name Re: wszyscy do butelki marsz!! 16.05.02, 16:55

> no co jest co za wyłom w szeregach, wstawć ojczyzna woła........
          > zdrufko;D

hej hej z butelki,
          pijemy jak dzieci,
          a kiedy juz pusta -
          przez okno poleci

do dziela, siostry ;D
      • Gość: Aśka Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... IP: *.chello.pl 16.05.02, 16:51
        Ja już piję!! Teras zdrufko sióstr moich, bo merzczyźni to dranie!! jest nawet
        taka piosenka, to izie tak: Nie wierz nigdy męszczyznie tararam dobrą rade ci
        dam tararam..... Byłam w sekcji archeo, odkopały tam coś, lece popaczeć, Iwa!!
        choź ze mną!!
        • n0name Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... 16.05.02, 16:58

> Ja już piję!! Teras zdrufko sióstr moich, bo merzczyźni to dranie!! jest nawet
          > taka piosenka, to izie tak: Nie wierz nigdy męszczyznie tararam dobrą rade ci
          > dam tararam..... Byłam w sekcji archeo, odkopały tam coś, lece popaczeć, Iwa!!
          > choź ze mną!!

lamiesz mi serce, Jaśka... chyba sie upije nna smuuuutno ;)
          • Gość: Aśka Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... IP: *.chello.pl 16.05.02, 17:50
            Gdy ja dołożę, wtedy nie daj Boże
            Reanimacja nawet nie pomoże
            Po dobrej wódzie lepsza jestem w dżudzie
            Ja jestem King Bruce Lee Karate Miszcz!!

To dajcie jeszcze tej wódy... chlup!! w ten mój dziób.

• n0name Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... 16.05.02, 17:52

> Gdy ja dołożę, wtedy nie daj Boże
              > Reanimacja nawet nie pomoże
              > Po dobrej wódzie lepsza jestem w dżudzie
              > Ja jestem King Bruce Lee Karate Miszcz!!
              >
              > To dajcie jeszcze tej wódy... chlup!! w ten mój dziób.
              >

ekhmmm... czy pani mi grozi? ;)
              • Gość: Aśka Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... IP: *.chello.pl 16.05.02, 17:58
                Proszę pana!! Ja do jutra musze wysadzic kamende milicji w ...nieważne, a pan
                mi tu co.
                • n0name Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... 16.05.02, 18:00

> Proszę pana!! Ja do jutra musze wysadzic kamende milicji w ...nieważne, a pan
                  > mi tu co.

juz dobrze, dobrze... znikam ;)*
        • Gość: iwa Re: Jaaś...tffu... Aśka - pora picia... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 17:02

> Ja już piję!! Teras zdrufko sióstr moich, bo merzczyźni to dranie!! jest nawet
          > taka piosenka, to izie tak: Nie wierz nigdy męszczyznie tararam dobrą rade ci
          > dam tararam..... Byłam w sekcji archeo, odkopały tam coś, lece popaczeć, Iwa!!
          > choź ze mną!!

co?!!!! faceta odkopały?!!!!!! no tak prawdziwi mężczyżni to tylko z wykopalisk;D
          już lece
    • n0name Coz, siostry... 16.05.02, 17:57
      ...pozegnam sie.
      • Gość: Aśka Re: Coz, siostry... IP: *.chello.pl 16.05.02, 18:00
        Co!! Znowu idziesz do tej na parterze, taaak?
        • Gość: iwa pobudka! wstać! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 20:26
          ciemnio wszędzie......głucho wszędzie........buuuuuuuuu nic nie będzie nic nie
          będzie.........buuuuuuuuuuuuuu.........WRACAJCIE!!!!!!
    • n0name dzin dobry... 17.05.02, 09:19
      ;D
      • Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 09:35
        to ja leklerk:))
        wczoraj skoczyłam po literka i mi zeszło, ale dzisiaj ze swieżym towarem na polu walki stajem:))
        • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 09:40

> to ja leklerk:))
          > wczoraj skoczyłam po literka i mi zeszło, ale dzisiaj ze swieżym towarem na pol
          > u walki stajem:))

wlasciwie mialo byc: dżin dobry ;)

mam nadzieje tylko, ze to nie literek mleka - kotka dawno przerobilem na skorke -
          dobra na nerki ;D

• Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 09:45
            i dżin dobry i to nic do niego tyz;
            czemu mnie obrażasz od samego rana - mleka do ust nie biorę od urodzenia:))
            • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 09:54

> i dżin dobry i to nic do niego tyz;
              > czemu mnie obrażasz od samego rana - mleka do ust nie biorę od urodzenia:))

hmmm.... ja po urodzeniu dostawalem swoja porcje, ale chyba zostalem zbyt
              wczesnie odstawiony ;D

enyłej - zdrowko, maga ;)
              • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 09:58
                witam!witam! jak samopoczucie z rana? wiem wiem...........piwo z rana jak
                śmietana......więc proponuje nie namawiam........na dobry dzień zdrufko:D
                • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 10:07

> witam!witam! jak samopoczucie z rana? wiem wiem...........piwo z rana jak
                  > śmietana......więc proponuje nie namawiam........na dobry dzień zdrufko:D

kto jest przeci? kto sie wstrzymal?... nie widze - wszyscy sa za... lej ;D
                  • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 10:18
                    n0name napisał(a):

>
                    > > witam!witam! jak samopoczucie z rana? wiem wiem...........piwo z rana jak
                    > > śmietana......więc proponuje nie namawiam........na dobry dzień zdrufko:D
                    >
                    > kto jest przeci? kto sie wstrzymal?... nie widze - wszyscy sa za... lej ;D

przegłosowane, wniosek został przyjęty.......więc.......
                    nieeeeeech żyje baaaaaaaaaaalllll..............
                    no to siup;D

• Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:03
                zdróweczko nołnejm :))
                ja dzisiaj napić się muszę, bo chyba zostałąm porzucona, nie wiem jeszcze na pewno, ale się
                niepokoję...no to jadziem panie Zielonka
                • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 10:12

> zdróweczko nołnejm :))
                  > ja dzisiaj napić się muszę, bo chyba zostałąm porzucona, nie wiem jeszcze na pe
                  > wno, ale się
                  > niepokoję...no to jadziem panie Zielonka

porzuc niepokoje, golabeczko - walnij sete pour encourager i porzuc zamiast
                  zaostac porzucona ;D
                  • Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:30
                    nie porzucił! wrócił ! a wię zdrowie wszystkich powracających (zwłaszcza marynarzy)...siup i na drugą
                    nóżkę !
                    • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 10:36

> nie porzucił! wrócił ! a wię zdrowie wszystkich powracających (zwłaszcza maryna
                      > rzy)...siup i na drugą
                      > nóżkę !

okazalo sie, ze wyszedl tylko po mleko i gazete? :D zdrowko ;D
                      • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 10:39
                        n0name napisał(a):

> Gość portalu: maga napisał(a):
                        >
                        > > nie porzucił! wrócił ! a wię zdrowie wszystkich powracających (zwłaszcza m
                        > aryna
                        > > rzy)...siup i na drugą
                        > > nóżkę !
                        >
                        > okazalo sie, ze wyszedl tylko po mleko i gazete? :D zdrowko ;D

......pewnie do kiosku po zapalki......;D

• Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 10:38

> nie porzucił! wrócił ! a wię zdrowie wszystkich powracających (zwłaszcza maryna
                      > rzy)...siup i na drugą
                      > nóżkę !

więc i my pwróćmy jak za dawnych dni, na tę okazję odkorkuje nawet gąsiorek
                      skitrany głęboko w piwnicy(mmmmmm leżakowany hi hi hi), no kochani w górę
                      serca....zdrufko:D

• n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 10:41

>
                        > > nie porzucił! wrócił ! a wię zdrowie wszystkich powracających (zwłaszcza m
                        > aryna
                        > > rzy)...siup i na drugą
                        > > nóżkę !
                        >
                        > więc i my pwróćmy jak za dawnych dni, na tę okazję odkorkuje nawet gąsiorek
                        > skitrany głęboko w piwnicy(mmmmmm leżakowany hi hi hi), no kochani w górę
                        > serca....zdrufko:D
                        >

zdrowie gasiorkow - zeby nigdy sie nie skonczyly ;D
                      • Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:48
                        ...w zaczarowaaanyyy baaajek swiaaat...za powroty ...i rozstania....gąsiorek ? jak to miło brzmi, Iwa
                        nalej mi...
                        • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 10:52
                          gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę napełni Wasze
                          gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D
                          • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 10:57

> gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę napełni Wasze
                            > gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D

niebianskim napojem? smakuje jak karbidowka.. ;) ale co tam - wazne zeby
                            sponiewieralo ;D
                            • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 11:09
                              n0name napisał(a):

>
                              > > gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę napełni Wasze
                              > > gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D
                              >
                              > niebianskim napojem? smakuje jak karbidowka.. ;) ale co tam - wazne zeby
                              > sponiewieralo ;D

wczoraj nie narzekałeś.....
                              gąsiorek czuje się urażony:((
                              • Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:15

> n0name napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > > gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę napełni Was
                                > ze
                                > > > gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D
                                > >
                                > > niebianskim napojem? smakuje jak karbidowka.. ;) ale co tam - wazne zeby
                                > > sponiewieralo ;D
                                >
                                > wczoraj nie narzekałeś.....
                                > gąsiorek czuje się urażony:((

oj wybredny ten nołnejm dzisiaj, wybredny, a gąsiorek boski w mig przegania troski, siup zdrówko
                                gasiorka, niech się sam napełnia, niech nam trwa jak ta studnia bez dna...
                                • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 11:28

>
                                  > > n0name napisał(a):
                                  > >
                                  > > >
                                  > > > > gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę napełn
                                  > i Was
                                  > > ze
                                  > > > > gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D
                                  > > >
                                  > > > niebianskim napojem? smakuje jak karbidowka.. ;) ale co tam - wazne z
                                  > eby
                                  > > > sponiewieralo ;D
                                  > >
                                  > > wczoraj nie narzekałeś.....
                                  > > gąsiorek czuje się urażony:((
                                  >
                                  > oj wybredny ten nołnejm dzisiaj, wybredny, a gąsiorek boski w mig przegania tro
                                  > ski, siup zdrówko
                                  > gasiorka, niech się sam napełnia, niech nam trwa jak ta studnia bez dna...

...heh....dogodzić facetowi a ten i tak narzeka.....
                                  maga całuski od gąsiorka za słowa uznania:** i pełna szklaneczka dla Ciebie
                                  zdrufko

• n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 11:29

>
                                  > > n0name napisał(a):
                                  > >
                                  > > >
                                  > i Was
                                  > > ze
                                  > > >
                                  > eby
                                  > > > sponiewieralo ;D
                                  > >
                                  >
                                  > oj wybredny ten nołnejm dzisiaj, wybredny, a gąsiorek boski w mig przegania tro
                                  > ski, siup zdrówko
                                  > gasiorka, niech się sam napełnia, niech nam trwa jak ta studnia bez dna...

hmmm... nno niech tam - moge udawac, ze mi smakuje... zagram oscarowo ;D

• n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 11:27

> n0name napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > > gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę napełni Was
                                > ze
                                > > > gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D
                                > >
                                > > niebianskim napojem? smakuje jak karbidowka.. ;) ale co tam - wazne zeby
                                > > sponiewieralo ;D
                                >
                                > wczoraj nie narzekałeś.....
                                > gąsiorek czuje się urażony:((

Twoja bliskosc, droga iwo, zlagodzila wczorajsza kare - moglem wypic nawet tran ;D
                                • Gość: Aśka Re: dzin dobry... IP: *.chello.pl 17.05.02, 11:35
                                  He, za 10 dni koniec bigbradera, a my co? dalej bedziemy pic? :)))
                                  Nołnejm chyba pierwszy raz w życiu założył wątek, i proszę jaki udany. Ponad
                                  pińcet postów.
                                  Całuję was siory i bracia, jutro idę na najprawdziwsze w świecie wesele, i...
                                  to dopieo będzie!! Juhuu. :))
                                  • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 11:38

> He, za 10 dni koniec bigbradera, a my co? dalej bedziemy pic? :)))

no a jak tu nie pic, jak tu nie pic... ;D

> Nołnejm chyba pierwszy raz w życiu założył wątek, i proszę jaki udany. Ponad
                                    > pińcet postów.

nie pierwszy, a moze i nie ostatni ;)

> Całuję was siory i bracia, jutro idę na najprawdziwsze w świecie wesele, i...
                                    > to dopieo będzie!! Juhuu. :))

heh - to tak jak ja - to chyba nie to samo? ;D
                                • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 11:38
                                  n0name napisał(a):

>
                                  > > n0name napisał(a):
                                  > >
                                  > > >
                                  > i Was
                                  > > ze
                                  > > >
                                  > eby
                                  > > > sponiewieralo ;D
                                  > >
                                  >
                                  > Twoja bliskosc, droga iwo, zlagodzila wczorajsza kare - moglem wypic nawet tran
                                  > ;D

......heh powinnam sie gniewać.....ale śjakoś nie potrafie.....zgodne zwierze
                                  jestem........więc nie rań więcej mego serca bom wrażliwa istota;D
                                  zdrufko
                                  • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 11:40

> n0name napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > > n0name napisał(a):
                                    > > >
                                    > > > >
                                    > > > > > gąsiorek bardzo dziękuje Wam za słowa uznania i w nagrodę n
                                    > apełn
                                    > > i Was
                                    > > > ze
                                    > > > > > gardziołka swoim niebiańskin napojem......zdrufko;D
                                    > > > >
                                    > > > > niebianskim napojem? smakuje jak karbidowka.. ;) ale co tam - wa
                                    > zne z
                                    > > eby
                                    > > > > sponiewieralo ;D
                                    > > >
                                    > > > wczoraj nie narzekałeś.....
                                    > > > gąsiorek czuje się urażony:((
                                    > >
                                    > > Twoja bliskosc, droga iwo, zlagodzila wczorajsza kare - moglem wypic nawet
                                    > tran
                                    > > ;D
                                    >
                                    >
                                    > ......heh powinnam sie gniewać.....ale śjakoś nie potrafie.....zgodne zwierze
                                    > jestem........więc nie rań więcej mego serca bom wrażliwa istota;D
                                    > zdrufko

ekhm.... sjakos samo tak wyszlo... ;)
                                    • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 11:47

> > >
                                      > > > Twoja bliskosc, droga iwo, zlagodzila wczorajsza kare - moglem wypic
                                      > nawet
                                      > > tran
                                      > > > ;D
                                      > >
                                      > >
                                      > > ......heh powinnam sie gniewać.....ale śjakoś nie potrafie.....zgodne zwie
                                      > rze
                                      > > jestem........więc nie rań więcej mego serca bom wrażliwa istota;D
                                      > > zdrufko
                                      >
                                      > ekhm.... sjakos samo tak wyszlo... ;)

całe szczęście mam dobrą pamięć......ale krótką;D......wypijmy więc, siup;D

• n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 11:57

>
                                        > > > >
                                        > > > > Twoja bliskosc, droga iwo, zlagodzila wczorajsza kare - moglem w
                                        > ypic
                                        > > nawet
                                        > > > tran
                                        > > > > ;D
                                        > > >
                                        > > >
                                        > > > ......heh powinnam sie gniewać.....ale śjakoś nie potrafie.....zgodne
                                        > zwie
                                        > > rze
                                        > > > jestem........więc nie rań więcej mego serca bom wrażliwa istota;D
                                        > > > zdrufko
                                        > >
                                        > > ekhm.... sjakos samo tak wyszlo... ;)
                                        >
                                        > całe szczęście mam dobrą pamięć......ale krótką;D......wypijmy więc, siup;D
                                        >
                                        taak...po trzech szklankach smakuje duzo lepiej... i nawet nie pali tak w
                                        trzewiach... tak... to dobre jest ;D
                                        • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 12:12

> taak...po trzech szklankach smakuje duzo lepiej... i nawet nie pali tak w
                                          > trzewiach... tak... to dobre jest ;D

nie ma to jak dobre kłamstwo he he he ;D
                                          no to skoro już Ci zasmakowało to do dna;D
                                          zdrufko

• n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 12:17

>
                                            > > taak...po trzech szklankach smakuje duzo lepiej... i nawet nie pali tak w
                                            > > trzewiach... tak... to dobre jest ;D
                                            >
                                            > nie ma to jak dobre kłamstwo he he he ;D
                                            > no to skoro już Ci zasmakowało to do dna;D
                                            > zdrufko
                                            >

eeep.... gdzie ja jestem... cc...ccco... cco...bbbylo... w gaaaasiorrkku....
                                            • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 12:23
                                              n0name napisał(a):

>
                                              > >
                                              > > > taak...po trzech szklankach smakuje duzo lepiej... i nawet nie pali t
                                              > ak w
                                              > > > trzewiach... tak... to dobre jest ;D
                                              > >
                                              > > nie ma to jak dobre kłamstwo he he he ;D
                                              > > no to skoro już Ci zasmakowało to do dna;D
                                              > > zdrufko
                                              > >
                                              >
                                              > eeep.... gdzie ja jestem... cc...ccco... cco...bbbylo... w gaaaasiorrkku....

małe co nie co;D
                                              to co tygryski lubią najbardziej he he he;D
                                              nalać?

• Gość: maga Re: dzin dobry... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:28
                                                (h)ep... zemgliło mnie troche po tej szklaneczce, co nia zdrówko gąsiorka piłam...(hep)...ale kogóżn to
                                                moje piękne oczy widzą?? stara gwardia nie umiera ! no to zdrówko gwardzistów, a no i nowego
                                                literka przyniosłam (jarzębiaczek przedni).............a i kiełbaski na zakąskę....proszę, proszę się
                                                państwo częstujom........
                                              • n0name Re: dzin dobry... 17.05.02, 12:28

> n0name napisał(a):
                                                >
                                                > >
                                                > > >
                                                > > > > taak...po trzech szklankach smakuje duzo lepiej... i nawet nie p
                                                > ali t
                                                > > ak w
                                                > > > > trzewiach... tak... to dobre jest ;D
                                                > > >
                                                > > > nie ma to jak dobre kłamstwo he he he ;D
                                                > > > no to skoro już Ci zasmakowało to do dna;D
                                                > > > zdrufko
                                                > > >
                                                > >
                                                > > eeep.... gdzie ja jestem... cc...ccco... cco...bbbylo... w gaaaasiorrkku..
                                                > ..
                                                >
                                                > małe co nie co;D
                                                > to co tygryski lubią najbardziej he he he;D

male co nie co to lubil ten kretyn puchatek. ;) ja lubie brykac - bo to jest to
                                                co tygryski... :D

> nalać?
                                                >
                                                >

a lej - organizm zaczal wytwarzac przeciwciala ;D
                                                • Gość: iwa Re: dzin dobry... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 12:33

>
                                                  > male co nie co to lubil ten kretyn puchatek. ;) ja lubie brykac - bo to jest to
                                                  >
                                                  > co tygryski... :D

a masz odpowiedni ogon do brykania?:))))))
                                                  >
                                                  > > nalać?
                                                  > >
                                                  > >
                                                  >
                                                  > a lej - organizm zaczal wytwarzac przeciwciala ;D

:)))))co cie nie zabije to cię wzmocni, siup!

• Gość: Aśka Re: wesele... IP: *.chello.pl 17.05.02, 12:27
                                              Na weselu będę więc wypatrywała osobnika, który duuuużo pije ;D i mówi
                                              scenariuszem z Misia.
                                              Ja zaś będę trzymała czerwoną różę w zębach jak znak rozpoznawczy.
                                              Przez całe wesele.
                                              • Gość: maga Re: wesele... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:30
                                                Aska chłopie ! , wesele weselem a co to nie napijesz się ze mnom?!
                                                • Gość: iwa Re: wesele... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 12:36
                                                  Aska wróciłaś, no nareszcie;D
                                                  wypij zdrufko młodych i ode mnie(nich Bóg ma ich w opiece bo nie wiedzą co
                                                  czynią he he he)
                                                  ale wesele dopiero jutro więc przyda ci się konserwacja;)), prosze
                                                  pij.....zdrufko
                                                • Gość: Aśka Re: wesele... IP: *.chello.pl 17.05.02, 12:43
                                                  Maga! bardzo cie polubilam chłopie, wpadnij kiedys, tylko zadzwon najpierw
                                                  zebysmy byli w domu :D
                                                  A teraz koniec tej dziecinady, teraz walimy na całego, gul gul gul, dajcie
                                                  jeszcze!!! Zdrowie wapniaków i niewapniaków!!!!
                                              • n0name Re: wesele... 17.05.02, 12:33

> Na weselu będę więc wypatrywała osobnika, który duuuużo pije ;D i mówi
                                                > scenariuszem z Misia.

no to nie pomyl mnie z lustrem ;D

> Ja zaś będę trzymała czerwoną różę w zębach jak znak rozpoznawczy.

hmm... a co ja mam czymac? moge rece w kieszeniach? ;D

> Przez całe wesele.

jakze to? a picie? to jakas bezalkoholowa impreza moze?.... nno to stacza sie
                                                kolezanka, oj stacza.... ;D

• Gość: Aśka Re: wesele... IP: *.chello.pl 17.05.02, 12:39
                                                  n0name napisał(a):

>
                                                  > no to nie pomyl mnie z lustrem ;D

w lustro paczę tylko jak piję w samotności :D

> hmm... a co ja mam czymac? moge rece w kieszeniach? ;D

proszę bardzo, o ile nie masz w nich dziur ;D

>
                                                  > jakze to? a picie? to jakas bezalkoholowa impreza moze?.... nno to stacza sie
                                                  > kolezanka, oj stacza.... ;D
                                                  >
                                                  dobra. Zatańczę na stole. Ale tylko raz. Wtedy poznasz na pewno. :D
                                                  • n0name Re: wesele... 17.05.02, 12:55

> n0name napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > no to nie pomyl mnie z lustrem ;D
                                                    >
                                                    > w lustro paczę tylko jak piję w samotności :D
                                                    >

hmmm... no to ja jeszcze przy goleniu.... ;D

> > hmm... a co ja mam czymac? moge rece w kieszeniach? ;D
                                                    >
                                                    > proszę bardzo, o ile nie masz w nich dziur ;D

nno co tez, Aśka, prosze Aśki.... zarumienilem sie jak nastolatek ;D

>
                                                    > >
                                                    > > jakze to? a picie? to jakas bezalkoholowa impreza moze?.... nno to stacza
                                                    > sie
                                                    > > kolezanka, oj stacza.... ;D
                                                    > >
                                                    > dobra. Zatańczę na stole. Ale tylko raz. Wtedy poznasz na pewno. :D

ok. ale pozwolisz, ze sie nie przylacze - mam dwie lewe nogi ;D
    • Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:49
      no tak....to już tak Państwo zważniało, że Państwo ludzi nie zauważa......no tak a ja jarzębiaczek
      przyniosłam.....trudno sama wypiję......o kiełbasie to nawet nie wspomnę.......takie czasy......podłosć
      ludzka nie ma granic.......
      • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 12:56

> no tak....to już tak Państwo zważniało, że Państwo ludzi nie zauważa......no ta
        > k a ja jarzębiaczek
        > przyniosłam.....trudno sama wypiję......o kiełbasie to nawet nie wspomnę.......
        > takie czasy......podłosć
        > ludzka nie ma granic.......

a kto przyniósł szklaneczki do pysznego jarzębiaczka? kto piecze teraz kiełbaski?
        to wszystko dla szanownych gości, a Ty z pretensjami..buuuuuuu.........czuje się
        niedoceniona ..........buuuuuuuuuuuuuuu.......chyba sie napije z tej
        rozpaczy...buuuuuuu

• n0name Re: kolejka dla wszystkich... 17.05.02, 13:06

>
          > > no tak....to już tak Państwo zważniało, że Państwo ludzi nie zauważa......
          > no ta
          > > k a ja jarzębiaczek
          > > przyniosłam.....trudno sama wypiję......o kiełbasie to nawet nie wspomnę..
          > .....
          > > takie czasy......podłosć
          > > ludzka nie ma granic.......
          >
          > a kto przyniósł szklaneczki do pysznego jarzębiaczka? kto piecze teraz kiełbas
          > ki?
          > to wszystko dla szanownych gości, a Ty z pretensjami..buuuuuuu.........czuje si
          > ę
          > niedoceniona ..........buuuuuuuuuuuuuuu.......chyba sie napije z tej
          > rozpaczy...buuuuuuu
          >

no i takie sa skutki picia z babami... nie mazgaic mi sie tu... uwaga: nalewam
          teraz wszystkim po pelnej szklanicy, pijemy do dna, a potem nikt, powtarzam,
          niktu juz sie nie maze...
          • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 13:15
            n0name napisał(a):

>
            > > Gość portalu: maga napisał(a):
            > >
            > > > no tak....to już tak Państwo zważniało, że Państwo ludzi nie zauważa.
            > .....
            > > no ta
            > > > k a ja jarzębiaczek
            > > > przyniosłam.....trudno sama wypiję......o kiełbasie to nawet nie wspo
            > mnę..
            > > .....
            > > > takie czasy......podłosć
            > > > ludzka nie ma granic.......
            > >
            > > a kto przyniósł szklaneczki do pysznego jarzębiaczka? kto piecze teraz ki
            > ełbas
            > > ki?
            > > to wszystko dla szanownych gości, a Ty z pretensjami..buuuuuuu.........czu
            > je si
            > > ę
            > > niedoceniona ..........buuuuuuuuuuuuuuu.......chyba sie napije z tej
            > > rozpaczy...buuuuuuu
            > >
            >
            > no i takie sa skutki picia z babami... nie mazgaic mi sie tu... uwaga: nalewam
            > teraz wszystkim po pelnej szklanicy, pijemy do dna, a potem nikt, powtarzam,
            > niktu juz sie nie maze...

heh....chlip..chlip.....już pisałam żem wrażliwa istota...chlip....ale twardym
            trzeba być....chlip....nie mientkim.....ech do diabła noname polej jeszcze.....no
            teraz lepiej.........zdrufko:))))))
      • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 17.05.02, 13:00

> no tak....to już tak Państwo zważniało, że Państwo ludzi nie zauważa......no ta
        > k a ja jarzębiaczek
        > przyniosłam.....trudno sama wypiję......o kiełbasie to nawet nie wspomnę.......
        > takie czasy......podłosć
        > ludzka nie ma granic.......

maga...eeep... nie placz... eeep... bo nie mogem... patrzec jak...jjjjak...
        kkobieta placze ;D

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:17
          n0name napisał(a):

>
          > > no tak....to już tak Państwo zważniało, że Państwo ludzi nie zauważa......
          > no ta
          > > k a ja jarzębiaczek
          > > przyniosłam.....trudno sama wypiję......o kiełbasie to nawet nie wspomnę..
          > .....
          > > takie czasy......podłosć
          > > ludzka nie ma granic.......
          >
          > maga...eeep... nie placz... eeep... bo nie mogem... patrzec jak...jjjjak...
          > kkobieta placze ;D
          >
          >
          no i mnie się buuuuuuu na płacz zbiera buu, ale twardym trza być nie miętkim, Iwa nie rycz daj
          pyska....żartowałam tylko......
          a tak poważnie, to moze już czas lokal zmienić, bo tu coraz trudniej do baru się dopchnąć, a i portier
          lebiega krzywo patrzy, siakos dziwnie się czuję.........

• Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 13:20
            to może zaczniemy od początku....
            noname jaki będzie lokal numer dwa?
            • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 17.05.02, 13:45

> to może zaczniemy od początku....
              > noname jaki będzie lokal numer dwa?

tak.. czas by sie nad tym zastanowic - chociaz ja na lacze nie moge akurat
              narzekac... ale najpierw sie napije
          • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 17.05.02, 13:22
            Ten portier Maga to kierownik szatni, ty z nim nie zaczynaj, on dużo może.
            Zmiana lokalu i owszem, mam wolną chatę idziemy do mnie!!! :D
            • Gość: iwa Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 13:24

> Ten portier Maga to kierownik szatni, ty z nim nie zaczynaj, on dużo może.
              > Zmiana lokalu i owszem, mam wolną chatę idziemy do mnie!!! :D

Asiulka prowadź!!!!

• Gość: maga Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:29

>
                > > Ten portier Maga to kierownik szatni, ty z nim nie zaczynaj, on dużo może.
                > > Zmiana lokalu i owszem, mam wolną chatę idziemy do mnie!!! :D
                >
                > Asiulka prowadź!!!!
                >
                .....na barykady ludu roboczy........prowadź gwiazdo zaranna.......
              • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 17.05.02, 13:32
                Idziemy gęsiego!! Po drodze kupimy troche wody ognistej, a te kiełbachy to
                Maga zabieraj, są nasze. Tylko błagam, na klatce nie rozrabiajcie zbytnio, moi
                sąsiedzi wciąż są przekonani, żem tak spokojna, grzeczna, porządna (trudno, co
                robic)!! :D
                • n0name Re: kolejka dla wszystkich... 17.05.02, 13:49

> Idziemy gęsiego!! Po drodze kupimy troche wody ognistej, a te kiełbachy to
                  > Maga zabieraj, są nasze. Tylko błagam, na klatce nie rozrabiajcie zbytnio, moi
                  > sąsiedzi wciąż są przekonani, żem tak spokojna, grzeczna, porządna (trudno, co
                  > robic)!! :D

pare szklanek zamknie ich plotkarskie geby. jeszcze beda piesni spiewac na Twa
                  czesc ;D
        • Gość: Aśka Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.chello.pl 17.05.02, 13:20
          Macie kiełbache?!? Rany, jak fajnie!! Dajcie i mi, tylko dużo keczupu!! Ja
          przyniosłam ogóry kiszone, to już coś na stól wjedzie oprócz cieczy :))
          Dziewczyny nie płaczcie bo i mi się udzieli, noo, w góre serca, cyk.
          • Gość: Owca Re: kolejka dla wszystkich... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:51
            NIECH ZYJE BAL BO TO ZYCIE TO BAL JEST NAD BALE
            NIECH ZYJE BAL DRUGI RAZ NIE SPOTKAMY SIE WCALE
            ORKIESTRA GRA WSZYSCY TANCZA I DRZWI SA OTWARTE
            NIECH ZYJE BAL BO TO ZYCIE ZACHODU JEST WARTE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka