Dodaj do ulubionych

Ładne Panie W Polskich Serialach

IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.11.04, 17:13
czyli kto sie podoba

w związku z licznymi wypowiedziami o szpetocie takich pań jak A.Lubicz;
K.(prawie)Chojnicka, O.Lubicz - proponuję watek, w którym napiszemy KTÓRA się
podoba

jesli chodzi o mnie to:
pani Agnieszka Michalska - Zuza z serialu Lokatorzy
pani Magdalena Stużyńska - Marcysia
pani Anna Wędzikowska - Kasia z Dzikiego
pani Anna Mamczur
pani Marta Dąbrowa
Obserwuj wątek
    • Gość: zoe Ania Mucha - MjM IP: *.chello.pl 19.11.04, 20:00
    • umasumak Agnieszka Kotulanka 19.11.04, 20:06
      • Gość: mad Anita Sokołowska IP: *.chello.pl 19.11.04, 22:24
    • lunatica Zuze 19.11.04, 22:46
      to chyba gra Olga Borys, a Michalska Krysię.
    • lezka_z_posen Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 19.11.04, 23:07
      Gabriela Kownacka.Bardzo ładna babeczka-lata tylko dodają Jej uroku.W "Rodzinie
      Zastępczej" wygląda atrakcyjniej,niż w filmach sprzed lat 20.Tylko
      pozazdrościć;)
    • Gość: dziadek Jacek Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 04:05
      Marusia w "Czterech Pancernych"
    • ariwederczi Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 20.11.04, 04:49
      córka Gajewskiego, ex-kochanka Gajewskiego :)
    • Gość: alina Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 08:22
      Boszsze, Stużyńska ... Ja myślałam kiedys, ze ona GRA /dom , Złotopolscy/, a
      ona taka JEST...Jak pani z miesnego w PRL-u.
    • Gość: alina Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 08:25
      oj za szybko... Glosuję natomiast na pielegniarke Zuzannę w Mjm .
      • Gość: mmm... Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.04, 08:46
        Michalska (mniam, mniam) i Ostałowska (te zagubione oczy...)
    • Gość: Marta Re: Oj jest trochę tych ładnych ! IP: *.com.pl 20.11.04, 09:21
      - G. Wolszczak - jak na swój wiek - super!
      - nie znam nazwiska, ale ta co gra Kingę w Na Wspólnej
      - Anna Mucha
      - K.Cichopek - chyba tak się nazywa Kinga w M jak miłość? - Ma śliczne włosy i
      oczy.
      - Kotulanka jest ok
      - Teresa z M jak Miłośc - też jest całkiem całkiem
      - M. Koroniewska
    • Gość: oscar Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:15
      Przybylska (Marylka ze Złotopolskich), Dereszowska (Kalina z tegoż serialu) i
      jeszcze ta co gra synową Wieśka (przychodziła się do niego kąpać). Plus Tereska
      z MJM, Mucha i Cichopek, Wiesia z Klanu (Darek powinien rzucić głupią Cześkę i
      z nią właśnie się ożenic). Doktor Zosia w "Na dobre..." To by było na tyle.
    • Gość: wij Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 11:25
      Z dawnych czasów: Elżbieta Starostecka (Anna Ostrowska - "Czarne chmury"),
      Z czasów obecnych: Dorota Naruszewicz (Beata Borecka - "Klan")
      • Gość: gabi Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:29
        Gabriela Kownacka z Rodziny Zastepczej
        Małgosia Kozuchowska i Anka Mucha z M jak milosc
      • Gość: Masa Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:31
        Absolutny top:
        Agnieszka Michalska oraz Joanna Koroniewska-ale to akurat odczucie subiektywne
        bo dokładnie takie dziewczyny są w moim typie :)))))

Reszta świata:
        Dwie panienki z Gliny: córka Gajewskiego i jego ex-narzeczona (teraz pani
        doktorowa)
        Ania Przybylska
        Kasia Glinka (jakiś nowy serial na Polsacie o 3 dziewczynach oraz reklama
        Cyfry+ tak często na tym forum krytykowana :)
        Teresa z MjM - moim zdaniem była ładniejsza jak miała dłuższe włosy, teraz
        jest "tylko" OK.
        z młodych roczników:
        Joasia Jabłczyńska (Na Wspólnej)
    • Gość: klawisz Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 18:00
      Joanna Brodzik - "Kasia i Tomek"
    • gianni_vonsacze Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 22.11.04, 10:58
      Zdecydowanie Magdalena Mazur - to chyba obecnie numero uno jak dla mnie.
      Podoba mi się też Przybylska, chociaż ona jest taką bardziej 'wieczną
      dziewczynką', co oczywiście nie ujmuje jej urody... no taka lolitka z niej
      jest ;)
    • Gość: _^^_ Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:35
      Monika Krzywkowska (Teresa z Samego życia)
      • Gość: inga Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 20:40
        monika rossati. sliczna dziewczyna
        • Gość: pasiak Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: 213.199.193.* 22.11.04, 20:51
          ANNA DERESZOWSKA (Kalina-Złotopolscy) coś w sobie dla mnie ma, no i super
          zagrala w Glinie:)
          • bm_ka Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 22.11.04, 21:28
            Dereszowska ..????
            matko jedyna ..., ma taką dolną wargę że kojarzy mi się z buldogiem, (jeszcze
            tylko ślinę powinna toczyć z kącików ust ...) albo ze starą klaczą której
            kwadratowa warga zwisa w dół, kiedy samotnie stoi na padoku!
            • Gość: pasiak Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: 213.199.193.* 23.11.04, 18:52
              a ja bm_ka widac lubie takie wargi ;) nie mylić z innymi;)
              • bm_ka Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 23.11.04, 19:20
                Gość portalu: pasiak napisał(a):

> a ja bm_ka widac lubie takie wargi ;) nie mylić z innymi;)

OK, pasiak! Jeśli, sądząc po nicku, jesteś samcem-zebrą to rozumiem Twoją
                fascynację wargą dolną tej klaczy ;-)
                • Gość: pasiak Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: 213.199.193.* 23.11.04, 20:05
                  oj bm_ka trafiłaś w 10 ze swoim poczuciem humoru, możemy jeszcze o tym
                  podyskutowac na osobności jakby co ;) moje gg:3242582
                  • bm_ka OT 24.11.04, 19:52

> oj bm_ka trafiłaś w 10 ze swoim poczuciem humoru, możemy jeszcze o tym
                    > podyskutowac na osobności jakby co ;) moje gg:3242582

oj pasiaku, obawiam się że nic nie będzie z nas! :-))) Dolną wargę mam
                    normalną, zupełnie niepodobną do wargi Dereszowskiej a więc nie w Twoim typie.
                    Szkoda, no nie? ;)
                    • Gość: pasiak Re: OT IP: 213.199.193.* 24.11.04, 20:17
                      a może jednak będzie;) ja tam lubie wyzwania i to nie tylko "dolnowargowe";) :)
                      • bm_ka Re: OT 24.11.04, 20:21

> a może jednak będzie;) ja tam lubie wyzwania i to nie
                        tylko "dolnowargowe";) :)

Kochany jesteś! :0)
                        • Gość: pasiak Re: OT IP: 213.199.193.* 24.11.04, 20:24
                          e tam zaraz kochany...raczej dzis przewiany i zasmucony Pawłowskim...
                          • bm_ka Re: OT 24.11.04, 20:27

> e tam zaraz kochany...raczej dzis przewiany i zasmucony Pawłowskim...

ale o 'dolnowargowych' wyzwaniach nie zapominasz, wide wyżej, co?
                            • Gość: pasiak Re: OT IP: 213.199.193.* 24.11.04, 20:29
                              nie zapominam, ale o swej propozycji wide przypominam;)
                              • bm_ka Re: OT 24.11.04, 20:32

> nie zapominam, ale o swej propozycji wide przypominam;)

No nie mowiłam? Jesteś kochany (mimo mojej zwyczajnej wargi dolnej)! :-)))
                                • Gość: pasiak Re: OT IP: 213.199.193.* 24.11.04, 20:35
                                  ok,przyjmijmy Twą wersję:) kochany basta;) chyba nie masz gg;)
                                  • bm_ka Re: OT 24.11.04, 22:04

> ok,przyjmijmy Twą wersję:) kochany basta;) chyba nie masz gg;)

mam gg ;) ale nie umiem kasować rozmów a pewnie nie przejdą przez cenzurę
                                    sądząc z przebiegu rozmowy w tym wątku! ;-)))))))
                                    Ale kochany wciąż jesteś, pasiaku.

• Gość: pasiak Re: OT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:13
                                      ja myślę, że przejdą ;) i to śmiało ;) ps. mogę Cię nauczyć kasować hihi
                                      • bm_ka Re: OT 27.11.04, 17:50

> ja myślę, że przejdą ;) i to śmiało ;) ps. mogę Cię nauczyć kasować hihi

hihihi ...
                                        myślisz, kochany pasiaku, że cenzorzy lubią czytać damsko-męskie dysputy
                                        o wargach dolnych? ;)
                                        • Gość: pasiak Re: OT IP: 213.199.193.* 27.11.04, 22:23
                                          precz z cenzurą<megatuba>....w każdym razie cały czas czekam na odzew...
    • bm_ka Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 22.11.04, 21:34
      Anna Przybylska - z każdym odcinkiem przybywa jej kobiecości i urody
      Małgorzata Pieńkowska - klasa sama w sobie
      i Marita ze 'Złotopolskich'- świetnie się trzyma, ale nie pomnę jak jej tam,
      żona dziennikarza sportowego sponiewieranego na tym forum za wybitnie celne
      uwagi o sporcie
    • jachtera Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 23.11.04, 09:44
      Mnie sie bardzo nastepujace Panie podobaja. Sa dla mnie uosobieniem kobiecosci
      i wdzieku:
      Monika Krzywkowska (Teresa z Samego Zycia)
      Joanna Trzepiecinska (Alutka z RZ)
      Joanna Liszowska (Zuzanna z MjM)
      Magda Smalara (Kinga z SZ)
      Malgorzata Ostrowska - Krolikowska (Grazyna z Klanu)
      Dominika Ostalowska (MM z MjM)

dorzucilabym jeszcze Olszówke

i to na razie tyle chyba
    • Gość: ja Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.veranet.pl 23.11.04, 14:49
      Ania Mamczur jest wyjątkowo piękną kobietą. Niestety ostatnio w telewizji
      występuje bardzo rzadko.
    • slotna Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 23.11.04, 15:38
      Agnieszka Wagner
      Karolina Gruszka
      Agnieszka Warchulska
      • gianni_vonsacze Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 23.11.04, 15:42
        o właśnie - Agnieszka Wagner!!!!! Zdecydowanie Ona!!!
        Wczoraj pisałem 'na szybko' i zapomniałem o Niej...
        No więc Ona numero uno i basta!
    • Gość: sorsha Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:57
      Krystyna Feldman
      Kazimiera Utrata - pani Stasia, bożesz ty mój
      Joanna Żółkowska - Ania Surmacz
      Zofia Merle - pani Stenia
      • julio_gonzales Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 24.11.04, 13:10
        Teresa z Samego Życia za urodę i ekscytujący głos.
        • Gość: gabi Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:00
          Popieram Monika Krzywkowska jest super,ja bym jeszcze dodała Gabriele Kownacka
          • Gość: tadek Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 07:14
            Zgadzam się. Monika Krzywkowska jest piękną kobietą i świetną aktorką
    • Gość: ziuta Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.waw.pl 25.11.04, 20:56
      poseł witaszek w serialu komisja sejmowa
      • ona22 Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 25.11.04, 23:12
        jeszcze Kasia Bujakiewicz
        • Gość: pasiak Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: 213.199.193.* 26.11.04, 18:42
          Agnieszka Jaskółka (Psy cz.1)jeden jedyny raz.........
    • rudi_z_tesco Re: Ładne Panie W Polskich Serialach 26.11.04, 18:48
      Maja Komorowska!
      • Gość: brut Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.icpnet.pl 26.11.04, 20:34
        ANITA SOKOŁOWSKA JEST NAJPIĘKNIEJSZA!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pasik Re: Ładne Panie W Polskich Serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:10
      Magdalena Schejbal z "Kryminalnych". Maładny nos, ładne oczy i ładny uśmiech, a
      do tego wyróżnia się w zalewie róznego rodzaju aktorskiego drewna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka