Dodaj do ulubionych

Spiewajace atrakcje...

19.11.04, 20:51
o co im chodzi?
chca tymi "gwiazdkami" wydzierajacymi sie do mikrofonow ogluszyc widzow?
znioslam dzielnie mandaryne, tercet egzotyczny, dzisiejsze "lubudubu" w
wykonaniu bandy dresow z ryjami mordercow ale zajawka latajaca od tygodnia z
zastraszajaca czestotliwoscia doprowadza mnie do drgawek...
Kim u licha jest Delfin i ten drugi? co to za szolmeni...? disco relaks
reaktywacja...
bleeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • Gość: tiptop Re: Spiewajace atrakcje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:00
      ivan i delfin skomponowali przeboj czarne oczy jest to wspaniala rytmiczna
      piosenka moim zdaniem bardziej wpada w ucho niz drago stea din tei rumunskiego
      zepolu :)
      • b_bb Re: Spiewajace atrakcje... 19.11.04, 21:07
        Oczywiście masz rację. Obie są piękne, aż trudno wybrać, która ma ciekawszą
        linię melodyczną, lepszy wokal i wszystko inne. Jako, że nie wiem, co znaczy
        majjjaaahiii, bardziej uwielbiam Delfina i jego oczy. No, cudeńko!
        • Gość: Miska Re: Spiewajace atrakcje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:20
          to ich jest dwoch jednak?
          bo ja myslalam, ze ta podwojna nazwa to taka sciema albo metafora, a tak
          naprawde to tylko jeden koles
          • ruda_szczurka Re: Spiewajace atrakcje... 19.11.04, 23:02
            no chyba tak....
            przynajmniej na zajawce widac dwa meskie ciala
            ale glowy nie dam sobie uciac. Moze jeden jest nazwany podwojnie a drugi
            wystepuje calkiem anonimowo;)
        • ruda_szczurka Re: Spiewajace atrakcje... 19.11.04, 23:47
          b_bb napisała:

> Oczywiście masz rację. Obie są piękne, aż trudno wybrać, która ma ciekawszą
          > linię melodyczną, lepszy wokal i wszystko inne. Jako, że nie wiem, co znaczy
          > majjjaaahiii, bardziej uwielbiam Delfina i jego oczy. No, cudeńko!

puk, puk...
          kto tam?
          Maja!
          Jaka Maja..???
          Maja hii, Maja ha, Maja ho, Maja haha

;)
    • Gość: doradca Do potrenowania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 21:37
      Gdybyś chciała potrenować sobie przed jutrzejszym występem tej gwiazdy to
      zapodaje Tobie teskt.
      Złe kilometry dzielą nas,
      Lato umiera jesieni czas,
      Blaszany daszek tłucze deszcz
      A w mojej głowie wciąż ktoś jest,
      Więc gdy wspomnienia męczą cię
      Wracają myśli krótkie dnie
      Zobaczyć jeszcze raz
      Ref.: Jej piękne czarne oczy,
      Śnią się czarne oczy,
      Ich nie przeoczysz wiem że nie
      Jej piękne czarne oczy widzę czarne oczy
      To za mną kroczy ze mną jest 2x
      2.Takie to życie dziwne jest,
      miłość tęsknota ścigają się
      możesz uciekać możesz nie
      jedno i drugie dopadnie cię
      Wiec gdy wspomnienia męczą cię
      Wracają myśli, krótkie dnie
      Zobaczyć jeszcze raz
      Ref.: Jej piękne czarne oczy,
      Śnią się czarne oczy,
      Ich nie przeoczysz ,wiem że nie
      Jej piękne czarne oczy widzę czarne oczy
      To za mną kroczy ,ze mną jest 2x

Pozdrawiam:)
      • b_bb Re: Do potrenowania 19.11.04, 21:53
        Piękne i mądre słowa.
        Zastanawia mnie ten blaszany daszek, który tłucze deszcz.(kto co?: daszek, co
        robi?: tłucze, kogo, co?: deszcz) Znaczy, że ten daszek pobił deszcz? Za to, że
        śmiał padać? Poetyka tego utworu za mną kroczy, ze mną jest.
        • Gość: tiptop Re: Do potrenowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:05
          b_bb jestes osoba wrazliwa i uczuciowa zapewniam cie ze liryczny nastroj tego
          przeboju sklania do mysli o slodkich chwilach malowniczych miejscach pod taki
          blaszany daszek skrylem sie gdy zaczynaly sie jesienne burze rytmiczny dzwieki
          kropel deszczu obudzily we mnie nostalgie za wakacjami za kazdym razem gdy
          slysze czarne oczy wstrzymuje oddech...
          • b_bb Re: Do potrenowania 20.11.04, 00:35
            Tiptopie, zgadza się: romantyzm, liryka, poezja, samotne spacery przy blasku
            księżyca i myśli krążące wokół Jarka- to cała ja.
            Nastroiłeś mnie teraz bardzo refleksyjnie pisząc o tym daszku, zamyśliłam się i
            łzy mi popłynęły, gdyż zdaję sobie sprawę ze swoich marnych szans w kolejce do
            serce jarosławowego.
            Pozdrawiam Cię, czytałam Twoje posty na temat Jara na tym forum i widzę, że
            potrafisz trafnie ocenić ludzi, znasz się na psychice człowieka i szanujesz
            idola mego. To cenne, zwłaszcza na tym forum, gdzie ludzie ( na czele z
            telewidzką, którą szanuję, ale w kwestii Jarusia i jego najlepszości myli się
            ona zasadniczo) chcieliby utopić Regresa w łyżce wody. Z zazdrości oczywiście,
            bo któż nie byłby zazdrosny o jego niezliczone talenty, urodę, wdzięk, silny
            charakter, asertywność i poparcie społeczne.
            Trzymaj się, tiptopie i pisz dużo! Kto wie, czy nasze dusze, tak podobne do
            siebie, nie zbliżą się właśnie dzięki Barowi. Moglibyśmy potem napisać o tym do
            Polsatu i wystąpić w siedemnastej edycji...
            • Gość: tiptop Re: Do potrenowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:46
              dziekuje za tak mile slowa czesto gdy mam podjac jakas decyzje a nie jestem
              pewny co zrobic zastanawiam sie co na moim miejscu zrobil by jaro...jakich
              slow uzyl by w tej chwili hmm rozmazylem sie gdybym choc troche go przypominal
              wszystko bylo by proste pozdrawiam serdecznie
            • Gość: doradca BIG BAR ZBOWID??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 04:18
              Cytuje..> Trzymaj się, tiptopie i pisz dużo! Kto wie, czy nasze dusze, tak
              podobne do siebie, nie zbliżą się właśnie dzięki Barowi. Moglibyśmy potem
              napisać o tym do Polsatu i wystąpić w siedemnastej edycji...< Koniec cytowania..
              Czyzby miała powstać wersja BIG BAR ZBOWID??? Dozwolone od lat 75 ???
        • Gość: telewidzka Re: Do b_bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:21
          b_bb wypraszam sobie! bez takiej pazernosci! to co ze jestescie ode mnie
          mlodsze i ladniejsze! zaanektowalyscie juz z kasztanowa jaro a ja tez chce miec
          idola. meskiego, swietnie spiewajacego, romantycznego z dykcja godna
          najlepszych scen teatralnych. on ci moj bedzie i juz! a ta piesn mmmmmmm
          marzenie. oczy mam czarne to napewno do mnie.
          • ruda_szczurka Re: Do b_bb 19.11.04, 23:08
            telewidzka - delfin costam jest Twoj!
            ja mam zielone wiec to nie do mnie te lofstory ;(
          • b_bb Re: Do b_bb 20.11.04, 00:25
            Me oczy zielone są, więc trudno, zostawiam Ci Delfina razem z Iwanem. Cóż, Jaro
            ma wszystko, czego potrzebuję do szczęścia. Ale zachwycać się romantyczną
            piosenką o rozrabiace daszku pozwolisz?
        • ruda_szczurka Re: Do potrenowania 19.11.04, 23:07
          wyobrazilam sobie ten daszek tluczacy deszcz ;))))))))))))))

ehhh
          ale cala reszta, zwlaszcza 2 zwrotka jakies takie dolujace...
          i tak cie dopadnie... jakby o urzedzie skrabowym ;)
    • Gość: piękna pogoda Re: Spiewajace atrakcje... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:20
      niuuuuu kiepsko ....teraz okazuje się kto ma braki w znajomości gatunku
      muzycznego disco w polu a Iwan z Delfinem wykreoawali taki hit !!!!!
      widać ,że taki przyboj nie dotarł pod wszystkie strzechy :(
      gratulacje dla Doradcy za znajomość textu
      • Gość: doradca Podziekowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 04:22
        Dziekuje za uznanie ale z tymi gratulacjami to przesada i wygląda jak pocałunek
        śmierci. Nie jestem wielbicielem disco polo. Natomiast jestem wielbicielem
        Louisa "Satchmo" Armstronga, Franka Sinatry i Nat "King" Cole`a....
        Pozdrawiam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka