Gość: Kasia_27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:00 Pięknie to zrobiliście...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 20.11.04, 20:27 nie wiem czy w smierci czlowieka moze byc cos pieknego.... ale trzeba pzryznac ze pozeganie marci dostal ladne...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:34 wymownie....z klasą...pieknie...i juz Go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:35 To było wzruszające pożeganie Marcina i takie szczere.I to puste krzesło czekające na niego,którego już nie ma znami. Marcin Żegnaj-Dziękujęmy Ci za wszystko. Kielce Żegnają Cię w smutku. ['[ ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:44 TVN pokazało dużą klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 20:52 Mnie rozłozyło cąłkowicie właśnie to puste krzesło. Krzesło, do którego on już ngidn ie wróci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:54 ani wstepu ani zakonczenia...ani przedstawienia sie prezetnera ani sttopki redakcyjnej..aninmowe przeslanie Marcin wciaz zyje w Nas ...pusty fotel...czarny....piekne pozegannie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geiger Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: 81.219.103.* 21.11.04, 12:37 > ani wstepu ani zakonczenia...ani przedstawienia sie prezetnera No, bez przesady - na samym początku, tuż przed czołówką, Kajdanowicz przedstawił się i powiedział kilka słów o Marcinie, z jego zdjęciem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:00 Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 21:03 Pozostaje tylko Amen Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: TVN Fakty - Chapeau bas! 20.11.04, 21:15 Po dzisiejszych faktach rozumiem, dlaczego jesteście elitą dziennikarstwa, choć pewnie wolelibyście to usłyszeć w innych okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:44 O której godzinie jest powtórka Faktów na TVN 24? Niestety, nie mogłam oglądać głównego wydania. Jestem wstrząśnięty tą informacją. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: TVN Fakty - film IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 20.11.04, 23:22 Tutaj można obejrzeć film z tymi wiadomościami. Coś strasznego. Pokój Jego Duszy. www.tvn.personal.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TVN Fakty - film IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 21.11.04, 21:55 jak macie jakis inny link z filmem to dajcie prosze, bo ten nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: TVN Fakty - film IP: 83.168.126.* 21.11.04, 22:02 www.tvnmaniak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darecki Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 08:50 I z klasą i ciepło. Chyba każdy się wzruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 10:17 Piękne, wzruszające, ściskające Bardzo, bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: 213.17.149.* 21.11.04, 16:49 jak dla mnie piękne pożegnanie ale można było lepiej szczególnie na początku i jedną gafę kajdanowicz popełnił ale dzis to nieważne [']['][']... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatrzymaj świat Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:13 Co tu dużo mówić... zrobili to najlepiej jak można, nie wiem czy gdzieś na świecie ktoś zrobiłby to lepiej... w Polsce napewno nie... wyższość faktów widać aż nadto i to już nie tylko nad innymi informacjami telewizyjnymi, ale chyba w ogóle nad innymi polskimi mediami zajmującymi się przekazywaniem informacji. Marcin Pawłowski - TVN ['][']['] Waldemar Milewicz - TVP ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:25 Popłakałam się, zrobili to z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koba Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.crowley.pl 21.11.04, 21:23 Do tej pory mam w oczach łzy gdy słyszę stwierdzenie, że nigdy do nas nie wróci. Wczorajsze i dzisiejsze Fakty- wymowne. Wydarzenia też zrobiły news z dzisiejszej mszy- wyciskacz łez... Marcin odszedł, ale pozostanie w naszych sercach ['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabi Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: *.parkiet.com.pl 22.11.04, 13:51 W wydarzeniach też był piekny materiał z pożegnalnej mszy Marcina i garść wspomnień.... a w sumie nie musieli tego robić, to bo konkurencyjna stacja.... to bardzo miło z ich strony..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Fakt artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:01 img96.exs.cx/my.php?loc=img96&image=scan76.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: 213.17.149.* 22.11.04, 15:01 zrobili bo mieli do niego szacunek a poza tym przecież Lis to koblega Marcina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agfa Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: 193.0.68.* 22.11.04, 17:08 A TVP dało plamę na całej linii - w sobotę w "wiadomościach" o smierci Marcina było, wcisniete gdzies w srodek, w Panoramie nie było nic. W niedzielę - ani tu, ani tu nawet słóweczka. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: TVN Fakty - Chapeau bas! IP: 213.17.149.* 22.11.04, 19:08 uważam że tvn ładnie zachował się kiedy po śmierci Milewiczna chyba Anita Werner złożyła kondolencje całemu zespołowi tvp i rodzinie w Wiadomosciach tego zabrakło... Poza tym uważam że więkzsa żałoba przynajmniej w Sobotę była by wskazana a to ze nawet w forszpanie nie powiedzieli wogóle było trochę ekhmm... Odpowiedz Link Zgłoś