znafca 05.05.02, 21:19 Widzieliście tego kolesia dziś? Tomek vel Bryan Adams rzucił na kolana jury. Ma wszelkie atuty do zostania idolem-dobry głos, charyzmę i z pewnością panienki będą mdlały na jego widok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margaret Re: Jest IDOL! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.05.02, 21:22 Z jednej strony masz rację, a z drugiej....hmm, ja wolę facetów w rodzaju Stinga, a ten koleś mnie na kolana nie powali. Dalej trzymam kciuki za Ewelinę... i Szymona (tego od DArów), dzisiaj natomiast uważam , że szanowne jury za ostro sobie pojechało. Zwłaszcza w stosunku do tego 16-latka i mimo iż wcześniej ostra krytyka mi nie przeszkadzała, dzisiaj Wojewódzki przeszedł sam siebie i nie było to wcale wesołe :( Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 D... nie IDOL! 05.05.02, 21:42 Dla mnie to żaden Idol. Zblazowana gwiazdka musicalu Metro. To przykre, bo faktycznie gość ma nieprzeciętny talent. Ale nie przekonał mnie... Chce mnie uszczęśliwiać swoim śpiewem. Nie, dziękuję! Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: D... nie IDOL! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 21:49 Nie wiem ak inni, ake ja uważam musical ,,Metro'' i cale Studio Buffo za jedna z lepszych rzeczy w tym kraju. Nie wiem gdzie znajdujesz tam zblazowane gwiazdki ,ale chętnie sie dowiem . POzdrawiam rowniez. Auala Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: D... nie IDOL! 05.05.02, 21:55 Gość portalu: Auala napisał(a): > Nie wiem ak inni, ake ja uważam musical ,,Metro'' i cale Studio Buffo za jedna > z lepszych rzeczy w tym kraju. Nie wiem gdzie znajdujesz tam zblazowane > gwiazdki ,ale chętnie sie dowiem . POzdrawiam rowniez. Auala Źle mnie zrozumiałaś. Nie uważam wszystkich artystów "Metra" za zblazowanych. Sam musical podobnie jak Ty uważam za bardzo udany (osobiście najbardziej podoba mi się utwór "In God We Trust" - wykonywany przez Józefowicza). Tyle że ten ów Idol wywiera na mnie dokładnie takie samo wrażenie jak na Jacku Cyganie - juror wręcz wyjął mi to z ust! A za takiego Idola, jak powiedziałem wcześniej - dziękuje... Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: D... nie IDOL! 05.05.02, 21:57 Gość portalu: Auala napisał(a): > Nie wiem ak inni, ake ja uważam musical ,,Metro'' i cale Studio Buffo za jedna > z lepszych rzeczy w tym kraju. Nie wiem gdzie znajdujesz tam zblazowane > gwiazdki ,ale chętnie sie dowiem . POzdrawiam rowniez. Auala tez nie wiem jak inni - ja nie znosze musicali. :) i chyba zaprzeczasz faktom - ta gwiazdka jest wyraznie zblazowana. co nie znaczy, ze nie moglaby zostac "idolem" - lepsza zblazowana gwiazdka niz spiewajacy kelner. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: D... nie IDOL! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 22:12 troche nie na temat...ale czy mi sie zdaje czy J.Cygan zaczyna nasladowac w sposobie komentarza Kube W??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Cyga- IMHo , wyostrzył się. IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.05.02, 22:16 No właśnie, byłam dzisiaj zdziwiona sposobem wyrażania krytyki przez dotąd najpryzjemniejszego jurora. Hmm, pewnie wszysyc przeczytali jaki to Kuba nie jest cool i jak to wszyscy go nie lubię, i w ogóle jaki to super facet, dowcipny itp i - byc moze pan Jacek postanowił iśc w ślady młodszego kolegi. Tymczasem, moim zdaniem , Kuba przeholował dzisiaj stanowczo, to mi się przestaje podobac..- zjechanie kogoś ZA wszelką cenę -nie jest sztuką. Mam nadzieję, że reszta jury nie pójdzie w jego slady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Cyga- IMHo , wyostrzył się. IP: *.kopernik.gliwice.pl 05.05.02, 22:25 szczerze mowiac przeczuwałam ze to pojdzie w takim kierunku, nie wiem czemu ale tam myslałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: D... nie IDOL! IP: *.kopernik.gliwice.pl 05.05.02, 22:19 miło was widziec nie bede mowila a nie mowilam Wojewódzki naprawde przegiał slinił sie do tej ostatniej laski, pojechał po młodziku jak po burej kobyle ogólnie żałosna kreatura ogladałam to z mężem i tez byl zazenowany nie widze w tej 6 kogos szsczegolnie sie wyrozniajacego Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: Jest IDOL! 05.05.02, 22:57 No i koleś wszedł do finału z miażdżącą przewagą głosów, a Cygan musi zgolić wąsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Jest IDOL! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.05.02, 23:00 Było do przewidzenia, że przejdzie ;)..Ale najlepsze jest to 2 miesjce 16- latka..które nawiasem mówiąć, też mozna było przewidziec. W koncu Wojewoda takimi ostrymi zagrywkami wbudza w widzach wpółczucie do poszczególnych uczestników, co potem się odbija w głosowaniu. Ja chcę innego idola :") Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Jest IDOL! 05.05.02, 23:00 Dla mnie ważniejsze jest, że trochę stonował i bardziej skromny się zrobił. To dobrze. Bo jego śpiew jest naprawdę OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velvet Nie ma IDOLA!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 06.05.02, 09:10 Ja nie lubię takich narcystycznych facetów. Mam dosyć ckliwych piosenek, takiej - jak powiedział Cygan - mgły na oczach :))))))) Podobała mi się dziewczyna w dżinsowej sukience i ostatnia z burzą ciemnych loków. A Wojewódzki, to na leczenie psychiatryczne!!! Ani ładny ani kulturalny i pewnie z dużo szarych komórek też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jest IDOL! 06.05.02, 10:37 A mnie się wciąż najbardziej podoba laska z zajawek Rexony... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Jest IDOL! 06.05.02, 10:49 mmpm napisał(a): > A mnie się wciąż najbardziej podoba laska z zajawek Rexony... ;-) Fakt jest niezła..... Ale nie wiedzieć czemu uroda jej przypomina mi Steczkowską... Czy możliwe by była to któraś z sióstr?! siano Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jest IDOL! 06.05.02, 11:17 siano01 napisał(a): > mmpm napisał(a): > > > A mnie się wciąż najbardziej podoba laska z zajawek Rexony... ;-) > > Fakt jest niezła..... Ale nie wiedzieć czemu uroda jej przypomina mi > Steczkowską... Czy możliwe by była to któraś z sióstr?! > > siano Zszokowany jestem twoim porównaniem! ;-) Dla mnie Steczkowska to jedna z najbrzydszych wokalistek na polskiej scenie muzycznej (o urodę mi chodzi, nie o głos) i naprawde nie dopatrzyłem się podobieństwa między nimi. Pozdro. MMPM Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 "Dziewczyna z Rexony" 06.05.02, 11:22 Steczkowska to Steczkowska... dla mnie też niezbyt atrakcyjna. Ale ta "dziewczyna z Rexony" ma coś, nie wiem co (może oczy, nos, usta - serio nie wiem) co sprawia że widze podobieństwo. A poza tym kiedyś dawno widziałem w tv siostry Justyny S. ale pamiętam tylko tyle, że moje wrażenie było takie, że są ładniejsze od starszej i sławniejszej siostrzyczki. Moje porównanie jest hm... bardzo "pobieżne" ;) siano Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: 06.05.02, 11:38 Przyznaj jednak, że "dziewczyna z Rexony" w tym krótkim fragmenciku pokazuje, że ma głos i potrafi się poruszać (o ile to oczywiście nie mix komputerowy)- czegóż więcej potrzeba od idola? ;-) Pozdro. MMPM Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Co powiecie o tym 16-latku? 06.05.02, 11:11 Drugie miejsce w głosowaniu widzów zajał 16-latek, którego tak brutalnie - co ja mówię! wręcz chamsko! - potraktował Wojewódzki. Moim zdaniem, oprócz tego, że faktycznie po angielsku śpiewał trochę drewnianie (to chyba stąd, że próbował wszystkie słowa wyśpiewać wyraźnie i poprawnie) to jego występ był naprawdę w porządku. A właściwie skąd taki głos u 16-latka? ;)) Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żur Re: Jest IDOL! IP: 3.5.* / *.chello.pl 06.05.02, 11:20 Dwie sprawy: 1.panienka śpiewająca na końcu kawałek Bajmu nie była moją idolką, ale pokazując kawałki występów z numerami pod które można oddawać głosy, puścili akurat moment w którym zafałszowała najbardziej; 2.Facet po prawej stronie w okularkach, zwany wojewodzkim, dał popis maksymalnego chamstwa wyrzucając ostentacyjnie kajecik i oznajmiajac, że nie chce mu się w ogóle gadać. To po co tam siedzi? Jego dowcip oscyluje na poziomie żartów chłopaków pod moim blokiem, a oni są przynajmniej autentyczni. Krytykować w takim programie trzeba, ale rzeczowo, jak Leszczyński, czy ta kobieta nie-cygan. wojewodzkiemu zycze, zeby wyjeb.li go kiedys na zbity pysk z knajpy ze spiewajacymi kelnerami:) Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Jest IDOL! 06.05.02, 11:31 Gość portalu: żur napisał(a): > (...) Facet po prawej stronie w okularkach, zwany wojewodzkim, dał popis > maksymalnego chamstwa wyrzucając ostentacyjnie kajecik i oznajmiajac, że nie > chce mu się w ogóle gadać. Fakt. Wojewódzki bardzo mi się podobał - chociaż jego uwagi były brutalne. Ale o ile na castingach to go jeszcze rozgrzeszałem (bo trafiały się takie elementy, że sam bym się zdenerwował hihi) o tyle teraz, kiedy już jest jakaś, nazwijmy to "śmietanka" z tych 5 tysięcy, to aż tak dosadne sformułowania są naprawdę nie na miejscu. Pal diabli krytyczne sformułowania - wczorajsza demonstracja pana W. zszokowała nawet kolegów z jury... Co prawda uśmiechali się, chyba trochę desperacko maskując zażenowanie, ale Cygan powiedział: "Kuba wyjdź!"... > Krytykować w takim programie trzeba, ale rzeczowo, jak Leszczyński, czy ta > kobieta nie-cygan. wojewodzkiemu zycze, zeby wyjeb.li go kiedys na zbity pysk z > > knajpy ze spiewajacymi kelnerami:) Tutaj też się zgadzam. Leszczyński to mój idol :D hihi Jest naprawdę rewelacyjny. Chociaż w piątkowym programie też zgrzytnął bo jedna z wykonawczyń (ta, która wygrała) tak mu się spodobała, że powiedział "cieszę się, że jesteś, bo ludzie będą mieli na kogo głosować". Moim zdaniem jury nie powinno aż tak sugerować na kogo powinniśmy głosować ;). Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
blazers Re: Jest IDOL! 06.05.02, 11:34 Jeżeli chodzi o wczorajszego Idola to ten jest nie dla mnie.Czy ktoś mi może wytłumaczyć co znaczy być charyzmatycznym?Wojewódzki coraz bardziej nienaturalny,albo się mylę i On jest zwyczajnie prosty,natomiast Cygan coraz bardziej błyskotliwy.Tak w ogóle to ten program jest do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Jest IDOL! IP: *.acn.waw.pl 06.05.02, 14:19 sam jestes prosty! Kubus to facet na poziomie, ma taką gadkę, której pewnie nie potrafisz sobie przyswoić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żur Re: Jest IDOL! IP: 3.5.* / *.chello.pl 06.05.02, 14:47 > sam jestes prosty! Kubus to facet na poziomie, ma taką gadkę, której pewnie nie > > potrafisz sobie przyswoic... Ja sobie nie potrafie przyswoić traktowania drugiego człowieka jak szmaty. Według mnie to świadczy o poziomie, owszem, ale żałosnym. Każdy przyswaja to, co jest w stanie strawić ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
blazers Re: Jest IDOL! 07.05.02, 06:20 Gość portalu: pola napisał(a): > sam jestes prosty! Kubus to facet na poziomie, ma taką gadkę, której pewnie nie > > potrafisz sobie przyswoić..... Dzięki Pola,ja jestem prosty,a gadki ludzi na poziomie Twoim i Twojego Kubusia nie jestem w stanie sobie przyswoić.To chyba wina moich rodziców,żle mnie wychowali,a tak w ogóle to ..........nie chce mi się gadać.Goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziótek Re: Jest IDOL! IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 06.05.02, 14:14 Jeszcze nie. Jeszcze nie ma takiego,którego płytę bym kupił.Na razie ostrzę sobie zęby na Joplin,jej głos jest najbardziej podchodzący. A Wojewódzki faktycznie przegiął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Zrobiło sie zenujaco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 15:47 W logikę tego programu wpisana jest krytyka uczestnikow. Jest jednak granica, ktorej przekraczac nie wolno. Ta bariera jest godnosc uczestnikow. Nie wolno tego robic tym bardziej, ze "siły" sa nierowne. Oceniajacy moze powiedziec wszystko i nie obawiac sie grubianstwa i bezczelnosci ze strony tych mlodych ludzi. Naduzywanie swojej "przewagi" swiadczy po prostu o braku klasy. Wojewodzki swoimi komentarzami ta granice (zwlaszcza w odniesieniu do 16 lataka) wyraznie przekroczyl. Tym bardziej, ze ten chlopak jak na swoj wiek spiewal lepiej niz dobrze. Ps. Ciekawe jaki byl angielski Cygana i Wojewodzkiego gdy mieli po 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiK Re: Zrobiło sie zenujaco IP: *.pp.rzeszow.pl 06.05.02, 17:14 HeYka :) A co sądzicie o prowadzącym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret A prowadzący jest..... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.05.02, 17:32 Bardzoooooooooo ok :). Już kiedyś pisałam , że Maćka Rocka "znam" jeszcze z radia Tok fm,kiedy to prowadził audycje z Igorem Sokołowskim.Mile wspominam tamte wieczorne autorskie audycje ...było naprawdę miło. Mogę jeszcze dodać, ze na podstawie jego głosu wyobrażałam sobie go jako raczej takiego miska, pulchniejszego nieco...no w kazdym razie nie tak szczupłego jakim jest naprawdę:) pzd. ps-moim zdaniem Makowieckiego tO Rock nie polubił, wnioskuje z jego wczorajszego prowadzenia z nim "miniwywiadu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: A prowadzący jest..... IP: *.kopernik.gliwice.pl 06.05.02, 21:01 odnosze wrazenie ze szanowne jury narzuca telewidzom na kogo maja glosowac a oni tak bardzo sie sygeruja ze sluchaja ich bez mrugniecia okiem ta dziewczyna z lokami przeciez spiewała jak dla laika spoko, ma dobry glos , jest piekna wiec czemu nikt jej nie wzial pod uwage? ciekawa jestem czy w taki sposob zostaniew rzeczywiscie wyloniony prawdziwy idol i czy taka formuła sie sprawdzi a Wojedzówdzki...szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnv Re: A prowadzący jest..... IP: 213.76.47.* 06.05.02, 21:27 tez sądzilam ze głosujacy za bardzo wzoruja sie na tym co uwazaja jurorzy, ale po wczorajszym odcinku gdzie to 2 miejsce zajęla osoba którą tak skrytykowali (jurorzy , oczywiscie:)troche zmienilam zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś