Gość: karina IP: *.gl.digi.pl 21.11.04, 20:01 homoseksualizm był mi zawsze obojetny, nie moja działka, ale patrząc na Kamila zaczynam czuć odrazę do tego typu zachowan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiptop Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:08 kamil to przekrecony pedzio widac z kilometra moczy witkami i robi wiaterek muszkom tak powiedzial o nim gej Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Takich 21.11.04, 20:29 www.photo.net/photo/pcd0155/gay-parade-20.4.jpg Jak można jęździc na rolkach czy jak to zwom.:) Toż to niebezpieczne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambda Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:14 rozumiem, ze gdy spotykasz popierdzielonego heteryka rowniez zaczynasz odczuwac odraze to tego typy zachowan, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 22:08 Gość portalu: lambda napisał(a): > rozumiem, ze gdy spotykasz popierdzielonego heteryka rowniez zaczynasz odczuwac > odraze to tego typy zachowan, tak? A TY NIE ODCZUWASZ ODRAZY DO KOGOŚ KTO SIĘ ODRAŻAJĄCO ZACHOWUJE? KOGOŚ TAK BEZCZELNEGO,GLUPIEGO DO KWADRATU,JAK TEN NIETOPEREK,DAWNO NIE WIDZIALEM W TELEWIZJI A WIADOMO ŻE GŁUPCÓW TAM NIE BRAKUJE.MOZNA BY NAWET PROGRAM ZROBIC WSPANIAŁY "PARADA LUDZI TV ZACHOWUJĄCYCH SIĘ IDIOTYCZNIE".PRÓCZ NIETOPERKA DO PROGRAMU PROPONUJE SYNA PANA KORWINA-MIKKE,KTORY BYŁ LEPSZY OD jARKA,BO ,OWSZEM,POWIEDZIAL ZACHOWUJĄCEJ SIĘ JAK SUKA AGNIESZCE ZE JEST SUKĄ ALE PRZEPROSIL SZYBKO ZAS JAREK POTRZEBOWAŁ PRZEMYSLEŃ.DO TEGO WEŹMY MŁYNARSKĄ,TERENTIEW I SPORO JESZCZE NIEUDACZNIKÓW Z PUBLICZNEJ TV CZY WZIETYCH Z ULICY MALYCH,GŁUPKOWATYCH KRZYKACZY Z PRYWATNYCH STACJI I NIECH TO PROWADZI IBISZ KTORY WIE NAJLEPIEJ CO KTO CHCE POWIEDZIEĆ I CO MYSLI A JAK KTO CHCE ZAPRZECZYĆ TO KRZYCHU SZYBKO MÓWI ŻE JEST TAK, BO ON WIE LEPIEJ I CH..J Z PRZEPROSZENIEM.NO I KONIECZNIE OKRASIĆ TO WSZYSTKO FRYTKĄ,KTÓRĄ IBISZ NAZYWAL BAROWYM PSYCHOLOGIEM,GDY TA MA TYLE INTUICJI I PSYCHOLOGA W SOBIE CO JEJ NOS UROKU. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:48 ale ja pytam co to ma wspolnego z jego preferencjami seksualnymi? idiota sie jest bez wzgledu na to z kim sie sypia Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 21:57 Gość portalu: karina napisał(a): > homoseksualizm był mi zawsze obojetny, nie moja działka, ale patrząc na Kamila > zaczynam czuć odrazę do tego typu zachowan JA PODOBNIE.KIEPSKA NAUKA TOLERANCJI GDY ON MA BYĆ WYKŁADOWCĄ.POD KAŻDYM WZGLĘDEM OBRZYDLIWY.KLAMIE JAK OSTATNIA SZUJA.I UWAZA SIEBIE JUŻ ZA MISJONARZA OPOWIADAJĄC ŻE DO PROGRAMU PRZYSZEDŁ BY LUDZI UCZYĆ TOLERANCJI I ZWYCIĘSTWO ODNIESIE GDY NAUCZY CHOĆ JEDNEJ OSOBY.A SAM JESZCZE NIE WIDZIAL FACETA NA ŻYWO I JUŻ OPOWIADA O NIM ŻE TO KRETYN.NO I TO KOMPLETNE NIEZROZUMIENIE TEGO CO MÓWIL MACIEK CZY JAK MU TEMU NOWEMU.cHODZI O TO ŻE 20-LATEK DEKLARUJĄCY SIĘ JAKO WIELCE JUŻ NA STAŁE UKIERUNKOWANY HOMOSEKS MOZE W KLUBIE BYĆ PRZEZ INNYCH GRUBOKARKICH POTRAKTOWANY JAK PANIENKA.PEWNO ZE MOZE I JACY DURNI LUDZIE W TYM BARZE ŻE SIĘ OBRAZAJĄ GDY STARSZY WIEKIEM FACET OSTRZEGA TYLKO NIETOPERKA ŻE MOGĄ MU ZROBIĆ Z D...JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA,GDY GO W JAKIMS KLUBIE ROZPOZNAJĄ INNE, TWARDE HOMOSEKSY.WIELKIE ZNIESAMCZENIA I OBRAZA.A PIERWSZA MARTA CIOTKA BANAŁU,NUDY I CIASNEGO INTELEKTU. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kamil 21.11.04, 22:14 Polecam zapoznanie się z netykietą forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html Jest tam napisane między innymi: " Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_" Niestety, tego, co napisałeś, nie da się czytać, więc nawet nie będę próbować odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:34 Chetnie zapoznam sie z netykieta.B_bb chce zeby moje wpisy byly czytelne i niesprawialy Ci problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 22:42 WŁASNIE SIEDZĘ I SIĘ ZAPŁAKUJĘ ŻE NIE CZYTASZ.CAŁY ŁZAMI SIĘ ZALAŁEM PO PROSTU. CZEMU PISZĘ DUŻYMI JEST NA TO WYJASNIENIE PROSTE,ALE NIE DLA HONOROWYCH OBROŃCÓW NETYKIET I ETYKIET ORAZ INNYCH OKRUCHÓW NA OGÓLNOŚWIATOWYM TLE,KTORZY TRACĄ CZAS NA POUCZANIE TAM GDZIE NIE TRZEBA,ZAMIAST NA PISANIE NA TEMAT.A MOZE WLAZLEŚ WCZORAJ W SIEĆ I DO DZIŚ NIE MOŻESZ Z DUMY SIĘ OTZRZĄSNĄC,ŻEŚ NETYKIETĘ PRZECZYTAŁ,KTÓRA DLA MNIE, NIE JEST JAK DLA CIEBIE WYTYCZNĄ NA ŻYCIOWE PLANY. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:26 pulkownik belkoczesz. chyba gorzej niz jaro. skoro piszesz WŁASNIE SIEDZĘ I SIĘ ZAPŁAKUJĘ ŻE NIE CZYTASZ.CAŁY ŁZAMI SIĘ ZALAŁEM PO PROSTU. > CZEMU PISZĘ DUŻYMI JEST NA TO WYJASNIENIE PROSTE,ALE NIE DLA HONOROWYCH > OBROŃCÓW NETYKIET I ETYKIET ORAZ INNYCH OKRUCHÓW NA OGÓLNOŚWIATOWYM TLE,KTORZY > TRACĄ CZAS NA POUCZANIE TAM GDZIE NIE TRZEBA,ZAMIAST NA PISANIE NA TEMAT. to powiem ze swiatowego tla na ktorym lataja okruchy nie znam i malo mnie ono obchodzi:) tu raczej wspolne pole do dyskusji znalazlbys z jaro ale piszesz nie na temat a b_bb cie nie obrazila swoim wpisem. wiec zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 23:39 JAK JARO CHCESZ?NAPRAWDĘ?TO SIĘ ODPIE..ODE MNIE I NIE NACIAGAJ MNIE NA GADKI NIE NA TEMAT TYM BARDZIEJŻE NIEZMIERNIE NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TWOJE NOGI.CHODZI MI GŁOWNIE O STOPY.ZA DUŻE,ZA SZEROKIE,CIĄGLE MOKRE OD POTU JAK TWIERDZI TWÓJ LUBY. pułkownik KONIEC JUŻ SZANSY DLA CIEBIE GDY IDZIE O ROZMOWĘ ZE MNĄ NIEZALOGOWANA WIELKA STOPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:22 b_bb myslalam ze to tylko ja nie moge przeczytac tego belkotu. pulkownik chyba jeszcze z czasow negatywnej selekcji:) tez chcialam napisac o tym Capsie ale pomyslalam ze moze czlowiek sie tak probuje dowartosciowac, moze w realnym zyciu nikt go nie dostrzeja to sobie tu zaszalal:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kamil 21.11.04, 23:29 Hehe, nie chce mi się czytać pułkowinikowego bełkotu, ale niech sobie pisze, a co tam. Tylko niech się nie zdziwi, że nikt mu nie odpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Kamil 21.11.04, 23:49 Moze pukownik postrzelil sie w jaja ze tak wrzeszczy..? Trza by wezwac pogotowie... Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kamil 22.11.04, 02:20 kjompleksy leczy, wiesz, kazdy chce dac sie zauwazxyc, jedni ida do baru inni zbieraja znaczki a inni jeszcze pisza wielkimi literami...a mnie sie chce smac tylko, bo kolezka czas marnuje :) wiodac ma go w nadmiarze i pomyslow na wykorzystanie jakby niewiele...taki lajf :) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 23:35 Gość portalu: telewidzka napisał(a): > b_bb myslalam ze to tylko ja nie moge przeczytac tego belkotu. pulkownik chyba > jeszcze z czasow negatywnej selekcji:) tez chcialam napisac o tym Capsie ale > pomyslalam ze moze czlowiek sie tak probuje dowartosciowac, moze w realnym > zyciu nikt go nie dostrzeja to sobie tu zaszalal:) NIE MA TO JAK SIE PRZYPIER.. DO KOGOŚ ZA TO, ŻE JUTRO PONIEDZIALEK.PRAWDA? A MOZE BRUDNYCH KALESONÓW KONKUBINA SWEGO SIĘ CZEP BABO ? NIECIEKAWI SĄ LUDZIE KTORZY A PRORI ZAKŁADAJĄ, ŻE KTOS COS ROBI ZE ZŁEJ WOLI. RÓWNIE NIECIEKAWI SĄ CI,KTORZY WYSMIEWAJĄ INNYCH DLATEGO,ZE TAMCI ROBIĄ COŚ NIE TAK,BO NIE WIEDZĄ,ALE ZŁEJ WOLI NIE MAJĄ. TY JESTEŚ SZCZEGÓLNIE NIECIEKAWA BABA KTÓRA NAJWYRAŹNIEJ RZUCILA SIĘ W WIR PROJEKCJI I UWAZA ŻE JAK SAMA ZROBI COS WIELKIEGO NP. OGROMNY BURDEL W DOMU SĄSIADA, TO BĘDZIE ZAUWAŻONA I TOŻ SAMO PRZYPISUJE INNYM. TAKIM JAK TY NIC NIE BEDE WYJASNIAŁ. WSZYSTKO JUŻ W TYM PORTALU WYJAŚNILEM. I MAM W GLĘBOKIM POWAŻANIU CZY TEGO POSZUKASZ CZY NIE,JAK RÓWNIEŻ TO,CO BLUBRASZ NIE NA TEMAT WĄTKU.TEŻ JEST DLA MNIE TYLE ZNACZĄCE CO BRZĘCZENIE MUCHY OSTATNIEJ DNIA MAJA UBIEGŁWEGO ROKU WIECZOREM W POKOJU TWEGO LUBEGO. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kamil 21.11.04, 23:52 Ojej, odpisał mi ten pułkownik! Co prawda pojęcia nie mam, co tam nacapsował, ale jestem szczęśliwa, że się wysilił. :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 06:29 b_bb czy musisz wszystkich facetow zabierac dla siebie? to mnie, mnie odpisal i to duzo i duzymi literami! A ze glupio i po chamsku to bez znaczenia moze dawno palcatem nie dostal:))) Odpowiedz Link Zgłoś