IP: *.gl.digi.pl 21.11.04, 20:01
homoseksualizm był mi zawsze obojetny, nie moja działka, ale patrząc na Kamila
zaczynam czuć odrazę do tego typu zachowan
Obserwuj wątek
    • ruda_szczurka Re: Kamil 21.11.04, 20:02
      jakich zachowan..?
      • Gość: tiptop Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:08
        kamil to przekrecony pedzio widac z kilometra moczy witkami i robi wiaterek
        muszkom tak powiedzial o nim gej
      • superspec Takich 21.11.04, 20:29
        www.photo.net/photo/pcd0155/gay-parade-20.4.jpg
        Jak można jęździc na rolkach czy jak to zwom.:) Toż to niebezpieczne.:)
    • Gość: lambda Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:14
      rozumiem, ze gdy spotykasz popierdzielonego heteryka rowniez zaczynasz odczuwac odraze to tego typy zachowan, tak?
      • giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 22:08
        Gość portalu: lambda napisał(a):

> rozumiem, ze gdy spotykasz popierdzielonego heteryka rowniez zaczynasz
        odczuwac
        > odraze to tego typy zachowan, tak?

A TY NIE ODCZUWASZ ODRAZY DO KOGOŚ KTO SIĘ ODRAŻAJĄCO ZACHOWUJE?
        KOGOŚ TAK BEZCZELNEGO,GLUPIEGO DO KWADRATU,JAK TEN NIETOPEREK,DAWNO NIE
        WIDZIALEM W TELEWIZJI A WIADOMO ŻE GŁUPCÓW TAM NIE BRAKUJE.MOZNA BY NAWET
        PROGRAM ZROBIC WSPANIAŁY "PARADA LUDZI TV ZACHOWUJĄCYCH SIĘ IDIOTYCZNIE".PRÓCZ
        NIETOPERKA DO PROGRAMU PROPONUJE SYNA PANA KORWINA-MIKKE,KTORY BYŁ LEPSZY OD
        jARKA,BO ,OWSZEM,POWIEDZIAL ZACHOWUJĄCEJ SIĘ JAK SUKA AGNIESZCE ZE JEST SUKĄ
        ALE PRZEPROSIL SZYBKO ZAS JAREK POTRZEBOWAŁ PRZEMYSLEŃ.DO TEGO WEŹMY
        MŁYNARSKĄ,TERENTIEW I SPORO JESZCZE NIEUDACZNIKÓW Z PUBLICZNEJ TV CZY WZIETYCH
        Z ULICY MALYCH,GŁUPKOWATYCH KRZYKACZY Z PRYWATNYCH STACJI I NIECH TO PROWADZI
        IBISZ KTORY WIE NAJLEPIEJ CO KTO CHCE POWIEDZIEĆ I CO MYSLI A JAK KTO CHCE
        ZAPRZECZYĆ TO KRZYCHU SZYBKO MÓWI ŻE JEST TAK, BO ON WIE LEPIEJ I CH..J Z
        PRZEPROSZENIEM.NO I KONIECZNIE OKRASIĆ TO WSZYSTKO FRYTKĄ,KTÓRĄ IBISZ NAZYWAL
        BAROWYM PSYCHOLOGIEM,GDY TA MA TYLE INTUICJI I PSYCHOLOGA W SOBIE CO JEJ NOS
        UROKU.
        pułkownik
        • Gość: szeryf Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:48
          ale ja pytam co to ma wspolnego z jego preferencjami seksualnymi? idiota sie jest bez wzgledu na to z kim sie sypia
    • giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 21:57
      Gość portalu: karina napisał(a):

> homoseksualizm był mi zawsze obojetny, nie moja działka, ale patrząc na Kamila
      > zaczynam czuć odrazę do tego typu zachowan

JA PODOBNIE.KIEPSKA NAUKA TOLERANCJI GDY ON MA BYĆ WYKŁADOWCĄ.POD KAŻDYM
      WZGLĘDEM OBRZYDLIWY.KLAMIE JAK OSTATNIA SZUJA.I UWAZA SIEBIE JUŻ ZA MISJONARZA
      OPOWIADAJĄC ŻE DO PROGRAMU PRZYSZEDŁ BY LUDZI UCZYĆ TOLERANCJI I ZWYCIĘSTWO
      ODNIESIE GDY NAUCZY CHOĆ JEDNEJ OSOBY.A SAM JESZCZE NIE WIDZIAL FACETA NA ŻYWO
      I JUŻ OPOWIADA O NIM ŻE TO KRETYN.NO I TO KOMPLETNE NIEZROZUMIENIE TEGO CO
      MÓWIL MACIEK CZY JAK MU TEMU NOWEMU.cHODZI O TO ŻE 20-LATEK DEKLARUJĄCY SIĘ
      JAKO WIELCE JUŻ NA STAŁE UKIERUNKOWANY HOMOSEKS MOZE W KLUBIE BYĆ PRZEZ INNYCH
      GRUBOKARKICH POTRAKTOWANY JAK PANIENKA.PEWNO ZE MOZE I JACY DURNI LUDZIE W TYM
      BARZE ŻE SIĘ OBRAZAJĄ GDY STARSZY WIEKIEM FACET OSTRZEGA TYLKO NIETOPERKA ŻE
      MOGĄ MU ZROBIĆ Z D...JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA,GDY GO W JAKIMS KLUBIE ROZPOZNAJĄ
      INNE, TWARDE HOMOSEKSY.WIELKIE ZNIESAMCZENIA I OBRAZA.A PIERWSZA MARTA CIOTKA
      BANAŁU,NUDY I CIASNEGO INTELEKTU.
      pułkownik
      • b_bb Re: Kamil 21.11.04, 22:14
        Polecam zapoznanie się z netykietą forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html

Jest tam napisane między innymi:
        " Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
        nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
        możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_"

Niestety, tego, co napisałeś, nie da się czytać, więc nawet nie będę próbować
        odpowiedzieć.
        • Gość: tiptop Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:34
          Chetnie zapoznam sie z netykieta.B_bb chce zeby moje wpisy byly czytelne i
          niesprawialy Ci problemow.
        • giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 22:42
          WŁASNIE SIEDZĘ I SIĘ ZAPŁAKUJĘ ŻE NIE CZYTASZ.CAŁY ŁZAMI SIĘ ZALAŁEM PO PROSTU.
          CZEMU PISZĘ DUŻYMI JEST NA TO WYJASNIENIE PROSTE,ALE NIE DLA HONOROWYCH
          OBROŃCÓW NETYKIET I ETYKIET ORAZ INNYCH OKRUCHÓW NA OGÓLNOŚWIATOWYM TLE,KTORZY
          TRACĄ CZAS NA POUCZANIE TAM GDZIE NIE TRZEBA,ZAMIAST NA PISANIE NA TEMAT.A MOZE
          WLAZLEŚ WCZORAJ W SIEĆ I DO DZIŚ NIE MOŻESZ Z DUMY SIĘ OTZRZĄSNĄC,ŻEŚ NETYKIETĘ
          PRZECZYTAŁ,KTÓRA DLA MNIE, NIE JEST JAK DLA CIEBIE WYTYCZNĄ NA ŻYCIOWE PLANY.
          pułkownik
          • Gość: telewidzka Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:26
            pulkownik belkoczesz. chyba gorzej niz jaro. skoro piszesz
            WŁASNIE SIEDZĘ I SIĘ ZAPŁAKUJĘ ŻE NIE CZYTASZ.CAŁY ŁZAMI SIĘ ZALAŁEM PO PROSTU.
            > CZEMU PISZĘ DUŻYMI JEST NA TO WYJASNIENIE PROSTE,ALE NIE DLA HONOROWYCH
            > OBROŃCÓW NETYKIET I ETYKIET ORAZ INNYCH OKRUCHÓW NA OGÓLNOŚWIATOWYM
            TLE,KTORZY
            > TRACĄ CZAS NA POUCZANIE TAM GDZIE NIE TRZEBA,ZAMIAST NA PISANIE NA TEMAT.

to powiem ze swiatowego tla na ktorym lataja okruchy nie znam i malo mnie ono
            obchodzi:) tu raczej wspolne pole do dyskusji znalazlbys z jaro ale piszesz nie
            na temat a b_bb cie nie obrazila swoim wpisem. wiec zachowuj sie byle jak ale
            sie zachowuj.

• giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 23:39
              JAK JARO CHCESZ?NAPRAWDĘ?TO SIĘ ODPIE..ODE MNIE I NIE NACIAGAJ MNIE NA GADKI
              NIE NA TEMAT TYM BARDZIEJŻE NIEZMIERNIE NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TWOJE NOGI.CHODZI
              MI GŁOWNIE O STOPY.ZA DUŻE,ZA SZEROKIE,CIĄGLE MOKRE OD POTU JAK TWIERDZI TWÓJ
              LUBY.
              pułkownik
              KONIEC JUŻ SZANSY DLA CIEBIE GDY IDZIE O ROZMOWĘ ZE MNĄ NIEZALOGOWANA WIELKA
              STOPO.
        • Gość: telewidzka Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:22
          b_bb myslalam ze to tylko ja nie moge przeczytac tego belkotu. pulkownik chyba
          jeszcze z czasow negatywnej selekcji:) tez chcialam napisac o tym Capsie ale
          pomyslalam ze moze czlowiek sie tak probuje dowartosciowac, moze w realnym
          zyciu nikt go nie dostrzeja to sobie tu zaszalal:)
          • b_bb Re: Kamil 21.11.04, 23:29
            Hehe, nie chce mi się czytać pułkowinikowego bełkotu, ale niech sobie pisze, a
            co tam. Tylko niech się nie zdziwi, że nikt mu nie odpisuje.
            • ruda_szczurka Re: Kamil 21.11.04, 23:49
              Moze pukownik postrzelil sie w jaja ze tak wrzeszczy..?
              Trza by wezwac pogotowie...
              • ed_norton Re: Kamil 22.11.04, 02:20
                kjompleksy leczy, wiesz, kazdy chce dac sie zauwazxyc, jedni ida do baru inni
                zbieraja znaczki a inni jeszcze pisza wielkimi literami...a mnie sie chce smac
                tylko, bo kolezka czas marnuje :) wiodac ma go w nadmiarze i pomyslow na
                wykorzystanie jakby niewiele...taki lajf :)
          • giuseppe_pulkownik Re: Kamil 21.11.04, 23:35
            Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> b_bb myslalam ze to tylko ja nie moge przeczytac tego belkotu. pulkownik
            chyba
            > jeszcze z czasow negatywnej selekcji:) tez chcialam napisac o tym Capsie ale
            > pomyslalam ze moze czlowiek sie tak probuje dowartosciowac, moze w realnym
            > zyciu nikt go nie dostrzeja to sobie tu zaszalal:)

NIE MA TO JAK SIE PRZYPIER.. DO KOGOŚ ZA TO, ŻE JUTRO PONIEDZIALEK.PRAWDA?
            A MOZE BRUDNYCH KALESONÓW KONKUBINA SWEGO SIĘ CZEP BABO ?

NIECIEKAWI SĄ LUDZIE KTORZY A PRORI ZAKŁADAJĄ, ŻE KTOS COS ROBI ZE ZŁEJ WOLI.

RÓWNIE NIECIEKAWI SĄ CI,KTORZY WYSMIEWAJĄ INNYCH DLATEGO,ZE TAMCI ROBIĄ COŚ NIE
            TAK,BO NIE WIEDZĄ,ALE ZŁEJ WOLI NIE MAJĄ.

TY JESTEŚ SZCZEGÓLNIE NIECIEKAWA BABA KTÓRA NAJWYRAŹNIEJ RZUCILA SIĘ W WIR
            PROJEKCJI I UWAZA ŻE JAK SAMA ZROBI COS WIELKIEGO NP. OGROMNY BURDEL W DOMU
            SĄSIADA, TO BĘDZIE ZAUWAŻONA I TOŻ SAMO PRZYPISUJE INNYM.

TAKIM JAK TY NIC NIE BEDE WYJASNIAŁ.

WSZYSTKO JUŻ W TYM PORTALU WYJAŚNILEM.
            I MAM W GLĘBOKIM POWAŻANIU CZY TEGO POSZUKASZ CZY NIE,JAK RÓWNIEŻ TO,CO
            BLUBRASZ NIE NA TEMAT WĄTKU.TEŻ JEST DLA MNIE TYLE ZNACZĄCE CO BRZĘCZENIE MUCHY
            OSTATNIEJ DNIA MAJA UBIEGŁWEGO ROKU WIECZOREM W POKOJU TWEGO LUBEGO.
            pułkownik
            • b_bb Re: Kamil 21.11.04, 23:52
              Ojej, odpisał mi ten pułkownik! Co prawda pojęcia nie mam, co tam nacapsował,
              ale jestem szczęśliwa, że się wysilił. :))))))))))))))))))))
              • Gość: telewidzka Re: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 06:29
                b_bb czy musisz wszystkich facetow zabierac dla siebie? to mnie, mnie odpisal i
                to duzo i duzymi literami! A ze glupio i po chamsku to bez znaczenia moze dawno
                palcatem nie dostal:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka