Gość: idol IP: 10.1.4.95, 157.25.200.* 10.04.01, 10:19 Zakładam fan-club Alicji. Alicja jest niezła, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: br4t0n Re: pośladki Alicji IP: 217.8.170.* 10.04.01, 23:10 idol chyba cie pogielo co z tego ze jest "niezla" skoro prostacka i knuje swoje zalosne intrygi. poza tym WKURWIA mnie serio to jak gada po tym jak sie schla albo chce zebysmy mysleli ze sie schlala w posladki to jej mozna... wymierzyc solidnego kopa! JA BYM JA WYGRZMOCIL Z DOMU Z EFEKTEM NATYCHMIASTOWYM! (mozliwe ze tak by bylo gdyby nie decyzja Wielkiego Brata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzka Re: pośladki Alicji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.01, 23:21 Gość portalu: idol napisał(a): > Zakładam fan-club Alicji. Alicja jest niezła, no nie? Dwaj Starsi Panowie w "Kabarecie" śpiewali w zamierzchłej przeszłości przecudnej urody pieśń z takim szlagwortem: "żegnajcie, uda Pani Laaali - na całym świecie z zachodu na wschód nie ma drugiej takiej pary ud - żegnajcie...". Mam kontrpropozycję - załóżmy fan-club ud Pani Lali. Jej przynajmniej nie ma w tym Panoptikum BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: pośladki Alicji IP: *.centrume.krakow.pl 11.04.01, 00:56 Ja chetnie wyrznal bym Alicje w te posladki. Chociaz na twarzy jest przynajmniej oblesna to dupe ma nawet dobra chociaz nie wykwintna. Sadze ze Gulczas chcialby ja od czasu do czasu posunac w odbycik, ale nie wie jak sie do tego zabrac. Pala z nigo i juz! Powinien to zrobic na zywca od kopa na samym poczatku i bylby wtedy lajcik a tak to beda fryty bo mu chuj zdretfieje jak sobie nie zarucha w ciagu tych 3 miesiecy chocby raz. Faja mu w odbyt! Nara i klapsy na dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesper Re: pośladki Alicji IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.01, 19:32 stary, zenujacy jestes... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Re: pośladki Alicji IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 11.04.01, 08:54 DOBRA RADA Przestań oglądać pośladki Alicji, lepiej zadzwoń po "Laskę" niech zrobi tak "loda" żeby prześcieradło wlazło Ci do dupy i skóra na plecach popękała, a wówczas nie będziesz miał problemów z pośladkami ALICJI. Odpowiedz Link Zgłoś