Gość: Alla IP: *.a2000.nl 06.05.02, 21:12 Tak powiedziala Monika o Magdzie i wielkie dzieki jej za to, ze miala odwage. Dlaczego tvn chowa glowe w piasek a reszta mieszkancow tez boi sie cos pisnac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablo79 Re: 06.05.02, 21:20 Moze nie chca robic Magdzie przykrosci jezeli to prawda ? Czy jestes w stanie to zrozumiec i uszanowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: IP: *.a2000.nl 06.05.02, 21:28 Po pierwsze: samo mowienie prawdy o kims to nie jest nietolerancja, a skoro ktos decyduje sie na udzial w telewizyjnym show musi wziac pod uwage, ze miliony ludzi beda grzebac w zyciorysie i wiedziec na co sie decyduje. Przeciez nikt Magdy nie wysmiewa ani nie dokucza z tego powodu. Po drugie: nie mam nic przeciwko transseksualistom, ale mam przeciwko ukrywaniu, klamstwom, kluczeniu, unikaniu tematu itp. Juz dawno bylo na ten temat glosno na stronach tvn, ale jakos tvn sie do tego nie ustosunkowal. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo79 Re: 06.05.02, 21:35 Nie odpwiedzialas na moje pytanie. Czy jestes w stanie uszanowac prawo Magdy do ukrywania tego faktu jesli to w ogole prawda ? Czy mozesz zrozumiec ,ze czesc mieszkancow domu bb i pracownikow tvn nie chce robic Magdzie przykrosci rozprawiajac o tych plotkach ? Przypominam ,ze nigdzie nie pojawialy sie zadne informacje ale plotki. Nie mam powodu aby wierzyc tak prymitywnym osobom jak Ken , Frytka czy Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewa Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:48 Magda jest normalną kobietą.Widziałam zdjęcie tej transwestytki w gazecie, to nie była magda, widocznie w ostatniej chwili wycofali się z tego pomysłu, i postawili na sex Kena I fryty dla wabiku publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: IP: *.a2000.nl 06.05.02, 21:49 Oczywiscie, Magda ma prawo ukrywac ten fakt, ale nie moze zmusic innych do tego, zeby zamkneli oczy i uszy i udawali, ze nic nie widza, skoro ona sam sie na widok publiczny wystawia przez pare miesiecy 24 h na dobe. Przeciez to szalenstwo! Skoro wlasna przeszlosc jest dla niej tak bolesna, to udzial w BB to masochizm!! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo79 Re: 06.05.02, 21:54 Ale Magda nikogo do niczego nie zmusza ! Ja pisze o mieszkancach i pracownikach tvn , ktorzy z wlasnej woli powodowani szacunkiem dla uczuc innych i poczuciem przyzwoitosci nie chca jej dokopywac , rozumiesz ? Jeszcze raz powtarzam ,ze nie wierze w plotki. Szczegolnie kiedy rozsiewaja je tak ordynarni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
harpia1 Re: 06.05.02, 21:55 Gość portalu: Alla napisał(a): > Oczywiscie, Magda ma prawo ukrywac ten fakt, ale nie moze zmusic innych do > tego, zeby zamkneli oczy i uszy i udawali, ze nic nie widza, skoro ona sam sie > na widok publiczny wystawia przez pare miesiecy 24 h na dobe. > Przeciez to szalenstwo! Skoro wlasna przeszlosc jest dla niej tak bolesna, to > udzial w BB to masochizm!! > Dziewczyno... a cóż ty takiego widzisz?? :)))))) Po głupich tekstach Moniki przyjrzałam się Magdzie jeszcze dokładniej. I moim zdaniem to niemożliwe, by ona była po operacjach zmiany płci. Nie jestem ekspertem, ale co nieco czytałam i oglądałam na ten temat, moja koleżanka robiła kiedyś materiał o tym. Żaden chirurg nie byłby w stanie z faceta stworzyć kobiety o takich kształtach. Nieistotne, czy jest zgrabna, czy nie - chodzi o to, że jej kształty są typowo kobiece. Chyba prędzej Monika mogłaby być przerobiona z faceta - gdyby nie zoperowała sobie biustu, miałaby zupełnie chłopięcą budowę - mimo iż urodziła dziecko, co zawsze trochę "rozpycha" biodra ;) H. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo79 Re: 06.05.02, 22:00 Mogla miec cesarskie ciecie :) Zeby bioder nie rozepchac bo wtedy , Boze bron , wygladalaby jak kobieta i nie moglaby nosic obcislych kiecek :)) Moze stad ta nienawisc do Magdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Biodra IP: *.chello.pl 07.05.02, 08:42 pablo79 napisał(a): > Mogla miec cesarskie ciecie :) Zeby bioder nie rozepchac bo wtedy , Boze bron , > > wygladalaby jak kobieta i nie moglaby nosic obcislych kiecek :)) Moze stad ta > nienawisc do Magdy ? Pablo, biodra się rozchodzą nie od porodu (hi hi, no jakby to było, kobieta rodzi a tu zgrzyt rozchodzących się bioder :D) ale rozchodzą się w czasie ciąży już, mają na to 9 miesięcy. I żadne tam rodzenie przez cesarkę nie pomoże na biodra akurat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: IP: *.a2000.nl 07.05.02, 06:24 Pisalam juz o moich obserwacjach, a z telewizora widac i tak mniej niz z bliska. Dziwne, ze wielu mieszkancow BB potwierdza moje przypuszczenia, czy to w rozmowach miedzy soba, czy tez, jak Monika, mowiac wprost. Ok, powtorze sie wiec i powiem jeszcze raz dlaczego tak uwazam. Nie slyszalam o zadnych plotkach o dziewczynie z Gladiatorow ani z gazet i mnie to nie obchodzi. Mowie, co widze i co uwazam za podejrzane, a sa to nastepujace cechy: - meska, mocna szczeke tuszowana kreconymi wlosami, ktore maja nadac twarzy miekkosc - (wlosy sa z tylu doprawiane) - meskie plecy - sztuczny biust ze sztucznymi sutkami - meskie umiesnione lydki - zakola na czole - kobiety raczej tak nie lysieja - dlonie - kiedys bylo zblizenie i ... zobaczylam meskie szerokie paluchy z kwadratowymi krotko przycietymi paznokciami. Co do bioder, to sa kuracje hormonalne, a poza tym zawsze mozna wstrzyknac silikon, tam gdzie jest czegos za malo i to wydaje sie podejrzane. Potem taki silikon moze sobie zwisac jak galaretka, a Magdzie zwisa. Poza tym kiedys byla taka rozmowa Kena z Pavulonem. Pavulon na czacie sie wszystkiego wyparl, ale pewnie sie boi, bo za upowszechnianie publiczne takich wiadomosci cos tam grozi. Rozmowa przebiegala mniej wiecej tak (przytaczam z pamieci): - a Madzior? - Madzior (cha cha cha), Madzior wiele przeszedl, po tym jak sie, jakby tu powiedziec... przetworzyl. - Cicho, bo cie poda do prokuratora. - Przeciez ja nic nie powiedzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 09:28 Gość portalu: Alla napisał(a): > Oczywiscie, Magda ma prawo ukrywac ten fakt, ale nie moze zmusic innych do > tego, zeby zamkneli oczy i uszy i udawali, ze nic nie widza, skoro ona sam sie > na widok publiczny wystawia przez pare miesiecy 24 h na dobe. > Przeciez to szalenstwo! Skoro wlasna przeszlosc jest dla niej tak bolesna, to > udzial w BB to masochizm!! > ty jesteś chora! idź do psychiatry! piszesz jakbyś była w 100% pewna, że to prawda. lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 14:23 Jeżeli tak naprawdę jest, że Magda była facetem i chciałaby za wszelką cenę to ukryć, to zgłoszenie się do Big Brothera byłoby najgłupszą z możliwych rzeczy, jakie mogła zrobić. I nikt przy zdrowych zmysłach nia może uważać inaczej. ... Ale osobiście wątpię, żeby tak było - to są najwyraźniej złośliwości (być może zapoczątkowane przez Kena), które urosły do rangi plotki i zaczynają żyć swoim życiem. ... zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtych i LZY! IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 06.05.02, 22:07 a dlaczego niby nalezy to szanowac? to jest bb krew, pot i LZY! Odpowiedz Link Zgłoś
harpia1 Re: 06.05.02, 21:45 To, co ty nazywasz odwagą, jest po prostu ciosem poniżej pasa wrednej dziewczyny, która nie może pojąć, jak można jej nie lubić (sic!) i tłumaczy to sobie zawiścią kobiet. Niby taka światowa, a zero obycia... Zachować się kompletnie nie umie. Zastanów się przez moment!! Skąd Monika może cos takiego wiedzieć?? Magda jej się nie zwierzała na pewno. Monika po prostu jest mistrzynią rozsiewania plotek, bowiem lubuje się w podkopywaniu innych i szkodzeniu ich wizerunkom. Była w domu najkrócej, a namieszała najwięcej, naplotkowała najwięcej i wprowadziła tyle niezdrowej atmosfery, że wszyscy inni mieszkańcy razem wzięci tyle nie byli w stanie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:47 Wiesz co Alla, but jest od Ciebie madrzejszy a wycieraczka mniej nienawistna. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: "przegranych"? 06.05.02, 21:51 hmm... tylko ja uslyszalem "przebranych"?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: IP: *.a2000.nl 06.05.02, 21:52 Bylo"przegranych"na pewno. Jutro powtarzaja ten program, mozesz uslyszec jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: 06.05.02, 22:03 Gość portalu: Alla napisał(a): > Bylo"przegranych"na pewno. skoro tak mowisz... > Jutro powtarzaja ten program, mozesz uslyszec jeszcze raz. nie, dzieki. raz wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 09:34 n0name napisał(a): > Gość portalu: Alla napisał(a): > > > Bylo"przegranych"na pewno. > > skoro tak mowisz... > > Jutro powtarzaja ten program, mozesz uslyszec jeszcze raz. > > nie, dzieki. raz wystarczy. słyszałam tak jak ty "przebranych", ale Alli także i w tym przypadku wydaje się, że wie najlepiej. druga Monisia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 22:02 n0name napisał(a): > hmm... tylko ja uslyszalem "przebranych"?... Ja taż. Ale to nic nie zmienia ... Monika to dla mnie największa pomyłka BB. Dzisiejszy dzień chyba odstraszył od niej wszystkich pozostałych wielbicieli. Pozdrawiam in Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: 06.05.02, 22:10 Gość portalu: in napisał(a): > n0name napisał(a): > > > hmm... tylko ja uslyszalem "przebranych"?... > > Ja taż. Ale to nic nie zmienia... > Monika to dla mnie największa pomyłka BB. > Dzisiejszy dzień chyba odstraszył od niej wszystkich pozostałych wielbicieli. > Pozdrawiam in > racja. tak czy siak, modelce robiacej swiatowa kariere wyszla sloma z butow. a tak jej dobrze z oczu patrzylo... eech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 00:26 Ja też usłyszałam "przebranych", a ponieważ nagrałam sobie toto na kasetkę, więc puściłam raz jeszcze i znów było "przebranych"... Niestety, musiałam dwa razy zostac ochlapana jadem tryskającym z ust Moniki... przy okazji... >:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 02:37 i tak to już jest - maksimum tolerancji dla Magdy, która BYĆ MOŻE jest transseksualistką, kobietą z penisem lub facetem z piersiami, shemale czy innym stworkiem i ok... ale dlaczego w takim razie tak mało tolerancji mamy dla Moniki? jej BYĆ MOŻE silikonowych piersi, etc, etc... bo jest ładna? zip Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Re: 07.05.02, 14:35 Gość portalu: zip napisał(a): > i tak to już jest - maksimum tolerancji dla Magdy, która BYĆ MOŻE jest > transseksualistką, kobietą z penisem lub facetem z piersiami, shemale czy innym > > stworkiem i ok... > ale dlaczego w takim razie tak mało tolerancji mamy dla Moniki? > jej BYĆ MOŻE silikonowych piersi, etc, etc... > bo jest ładna? > zip Zrozum, że chodzi o jej głupotę. Uroda to co innego. Gdyby dziewczyna była życzliwa, mądra i taktowana miałaby duże szanse w BB. A tak.... Nie żal mi Moniki wcale. Piętnować trzeba głupotę. I u brzydkich, i u ładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 00:22 milusia_ napisał(a): > Zrozum, że chodzi o jej głupotę. Uroda to co innego. Gdyby > dziewczyna była życzliwa, mądra i taktowana miałaby duże > szanse w BB. A tak.... Nie żal mi Moniki wcale. > > Piętnować trzeba głupotę. I u brzydkich, i u ładnych. ... Głupotę rozumiem, chodziło mi o wszystkie uwagi na temat wyglądu Moniki - a tych było bez liku - że koścista, że piersi sztuczne, że krzywe nogi, żę oczy ociekające tuszem, etc, etc... Co do jej charakteru nie mam zdania i się na ten temat nie wypowiadam, a na mysli miałem wyłącznie tolerancję dla jej wyglądu czy stylu ubierania się (był nawet taki wątek w którym uczestniczki zastanawiały się, czy Monika pierze swoje spodnie...) Tyle. zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 00:36 Gość portalu: zip napisał(a): > milusia_ napisał(a): > > > Zrozum, że chodzi o jej głupotę. Uroda to co innego. Gdyby > > dziewczyna była życzliwa, mądra i taktowana miałaby duże > > szanse w BB. A tak.... Nie żal mi Moniki wcale. > > > > Piętnować trzeba głupotę. I u brzydkich, i u ładnych. > > ... > Głupotę rozumiem, chodziło mi o wszystkie uwagi na temat wyglądu Moniki - a tyc > h > było bez liku - że koścista, że piersi sztuczne, że krzywe nogi, żę oczy > ociekające tuszem, etc, etc... Co do jej charakteru nie mam zdania i się na ten > > temat nie wypowiadam, a na mysli miałem wyłącznie tolerancję dla jej wyglądu cz > y > stylu ubierania się (był nawet taki wątek w którym uczestniczki zastanawiały si > ę, > czy Monika pierze swoje spodnie...) > Tyle. > zip Zip, przeciez tłumaczyła Ci to harpia... Skoro rozumiesz , że ludzie nie lubia głupoty i zadufania, to zrozum też i to, że te cechy rzutują na całą sylwetkę.. Postrzegamy człowieka przez pryzmat jego wyglądu.. bardziej lubimy ładnych ludzi i wtedy przypisujemy im więcej cech pozytywnych... ale niestety, kiedy kogoś nie lubimy, to nawet uroda staje się wtedy argumentem in minus... Po prostu - u lubianej osoby nie przeszkadza nam jej wygląd, natomiast u nielubianej - przeszkadza nawet uroda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 03:43 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Zip, przeciez tłumaczyła Ci to harpia... Skoro rozumiesz , że ludzie nie lubia > głupoty i zadufania, to zrozum też i to, że te cechy rzutują na całą sylwetkę.. ... no ale własnie to jest nie fair... ... > Postrzegamy człowieka przez pryzmat jego wyglądu.. bardziej lubimy ładnych ludz > i > i wtedy przypisujemy im więcej cech pozytywnych... ale niestety, kiedy kogoś ni > e > lubimy, to nawet uroda staje się wtedy argumentem in minus... Po prostu - u > lubianej osoby nie przeszkadza nam jej wygląd, natomiast u nielubianej - > przeszkadza nawet uroda.. ... no - wreszcie coś konkretnego... ok, tego mi NAPRAWDĘ harpia nie musiała tłumaczyć. Ja to wiem, rozumiem etc... Nawet bardzo. I własnie się z tym nie zgadzałem, stad cała historia z harpią. To znaczy - nie zgadzałem się na takie płynne przechodzenie od urody do charakteru i przenoszenie cech, bo to jest mimo wszystko nie fair, jeżeli się komuś wytyka niedoskonałości w urodzie tylko dlatego, że czasami bywa wredny... Tak, jakby nie wystarczało argumentów i trzeba było się podpierać. To mi się nie podobało i dałem temu wyraz, sama powiedz czy to jest w porządku? Tym bardziej, że w pewnym momencie ta krytyka urody przybrała rozmiar wodospadu, zupełnie niewspółmierny do wad w urodzie Moniki. pozdr zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla :))))))))) IP: *.a2000.nl 07.05.02, 08:10 Tak jest wlasnie Zip. Dla urody i kariery w zyciu tolerancji NIET. Jest za to wielka tolerancja i wspolczucie dla wrednych dziwolagow, nie ze wzgledu na to co soba reprezentuja, ale przez sam fakt bycia wrednym dziwolagiem, co pozwala wielu ludziom na tym forum sie DOWARTOSCIOWAC. Gdyby nie Magda rozne ritty, anny-K i tym podobne siedzialyby w glebokich kompleksach, a tak to prosze jest ktos brzydszy i wredniejszy. Alleluja. Poza tym te wspaniale kobiety moga z litosci wystapic w obronie wrednego dziwolaga i przez co poczuc sie tolerancyjne i wspaniale jak Matka Teresa. Niech zyja wredne dziwolagi, ktore pozwalaja ludziom uwierzyc w siebie!! Pozdrawiam zip :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha-ha Re: :))))))))) IP: *.bsb.com.pl 07.05.02, 08:22 Gość portalu: Alla napisał(a): > Tak jest wlasnie Zip. Dla urody i kariery w zyciu tolerancji NIET. Jest za to > wielka tolerancja i wspolczucie dla wrednych dziwolagow, nie ze wzgledu na to > co soba reprezentuja, ale przez sam fakt bycia wrednym dziwolagiem, co pozwala > > wielu ludziom na tym forum sie DOWARTOSCIOWAC. > Gdyby nie Magda rozne ritty, anny-K i tym podobne siedzialyby w glebokich > kompleksach, a tak to prosze jest ktos brzydszy i wredniejszy. Alleluja. Poza > tym te wspaniale kobiety moga z litosci wystapic w obronie wrednego dziwolaga i > > przez co poczuc sie tolerancyjne i wspaniale jak Matka Teresa. Niech zyja > wredne dziwolagi, ktore pozwalaja ludziom uwierzyc w siebie!! > > Pozdrawiam zip :))) Alla...luja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: :))))))))) IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 09:38 Gość portalu: Alla napisał(a): > Tak jest wlasnie Zip. Dla urody i kariery w zyciu tolerancji NIET. Jest za to > wielka tolerancja i wspolczucie dla wrednych dziwolagow, nie ze wzgledu na to > co soba reprezentuja, ale przez sam fakt bycia wrednym dziwolagiem, co pozwala > > wielu ludziom na tym forum sie DOWARTOSCIOWAC. > Gdyby nie Magda rozne ritty, anny-K i tym podobne siedzialyby w glebokich > kompleksach, a tak to prosze jest ktos brzydszy i wredniejszy. Alleluja. Poza > tym te wspaniale kobiety moga z litosci wystapic w obronie wrednego dziwolaga i > > przez co poczuc sie tolerancyjne i wspaniale jak Matka Teresa. Niech zyja > wredne dziwolagi, ktore pozwalaja ludziom uwierzyc w siebie!! > > Pozdrawiam zip :))) A poza tym to dobrze się czujesz???????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: IP: 212.244.24.* 07.05.02, 14:40 Gość portalu: Alla napisał(a): > Tak powiedziala Monika o Magdzie i wielkie dzieki jej za to, ze miala odwage. > Dlaczego tvn chowa glowe w piasek a reszta mieszkancow tez boi sie cos pisnac?? Jesli tak powiedziała (akurat nie słyszłam), to moim zdaniem miała na myśli po prostu "przegranych facetów", czyli Batora i Harnasia. Jedynie to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.05.02, 14:41 Przede wszytkim PRZEBRANYCH, a nie przegranych. A po 2 - Magda jest kobietą, i była nią zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 15:30 Po pierwsze Monika powiedziała "przebranych"facetów,co tylko świadczy o wyjątkowej złośliwości tej dziewuchy,niedorobionej chyba,bo już do 2 operacji się przyznała.Po drugie nie wierzę w plotkę,jakoby Magda zmieniła płeć.Około 10 lat ćwiczyła karate,to i ma prawo do takiego wyglądu i możecie jej nie lubić,ale nie bądżcie w stosunku do niej okrutni. Odpowiedz Link Zgłoś