Dodaj do ulubionych

ale sobie rano po... ten teges

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 10:15
lubicie rano? Bo ja bardzo. Budzę się powoli. Najpierw włącza się muzyka.
Czuję moją Panią cieplutką, przywiera do mnie mocniej, wtula się w całe
ciało, ryjek w szyję zagłębia, oddycha mną mocno i śpi, ale już płytko, ze
świadomością, że się wtula. Odgarniam włosy z jej twarzy i całuję w czoło, w
nos, wącham jak ładnie pachnie. Powoli budzi się moje drugie ja, staje się
coraz większe. Zastanawiam się czy nie za późno, bo do pracy, ale im dłużej
myślę tym bardziej mi się chce, to ciepłe ciałko kusi... W końcu zaczyna
brakować krwi w górnej głowie i działamy... potem kawa na szybkiego i do
pracy... jak lubię :)
a Wy? Panie, Panowie?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sztr Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 10:28
      Oj chłopie ale mi dałeś do wiwatu .Moja od dłuższego czasu na wyjeździe a Ty
      takie rzeczy !
      Przez Ciebie muszę odejść od kompa i ruszyćdo roboty bo jak tak dalej pójdzie
      to nici z całęgo dnia :)

Też bardzo lubię z rana poprzytulać się , oj nie dobrze :), mgłą na oczach ...
      • sekserka Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 10:42
        sztr napisał:

> Oj chłopie ale mi dałeś do wiwatu .Moja od dłuższego czasu na wyjeździe a Ty
        > takie rzeczy !

jak moze byc na wyjezdzie jesli karmi piersią?
        • sztr Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 10:54
          Wyjazd , a dokładniej wyjazdy , są związane ze zdrowiem naszej córeczki . A
          żona jeżdzi z nią no i karmi
          • sekserka Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 10:55
            sztr napisał:

> Wyjazd , a dokładniej wyjazdy , są związane ze zdrowiem naszej córeczki . A
            > żona jeżdzi z nią no i karmi

aha, wszystko jasne:)
        • sekserka Rano to facet sobie tylko moze ulzyć 29.04.04, 10:54
          prawdziwy seks jest wtedy, kiedy oboje maja na to duzo czasu.
          trzeba bylo napisac po prostu: "spuscilem się".
          • Gość: chudyy Re: Rano to facet sobie tylko moze ulzyć IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 11:05
            sekserka napisała:
            > prawdziwy seks jest wtedy, kiedy oboje maja na to duzo czasu.
            > trzeba bylo napisac po prostu: "spuscilem się".

A skąd Ty sekserka wiesz co my lubimy? ha? Może pod naszym łóżkiem się chowasz?
            Zmień piaskownicę bo w mojej Cię nie lubią.

pozdrawiam
            • sekserka Re: Rano to facet sobie tylko moze ulzyć 29.04.04, 11:28
              Gość portalu: chudyy napisał(a):

>A skąd Ty sekserka wiesz co my lubimy? ha? Może pod naszym łóżkiem się chowasz?
              >Zmień piaskownicę bo w mojej Cię nie lubią.
              >
              bo ja jestem smakoszem, a ty zwyklym konsumentem.
              i jak na razie nie widze duzego tloku w twojej piaskowanicy, pisz wiec w
              liczbie pojedyczej.
          • j_u Re: Rano to facet sobie tylko moze ulzyć 29.04.04, 11:30
            Prawdziwy seks jest wtedy, kiedy obydwoje maja ochote na to samo: dlugie
            smakowanie sie albo szybki numerek. Szkoda, ze swoja wypowiedzia zbrukalas
            ladny watek.
            • bialadama ;) 29.04.04, 11:54
              Chyba lubię. Najpierw włącza się muzyka. Budzę się powoli. Przywieram mocniej
              do mojego męża, wtulam sie w całe jego ciało i udaję, że śpię. On odgarnia
              włosy z mojej twarzy i całuje mnie. A potem wszystko mi jedno czy zdążę do
              firmy.
              Lecę wziąć prysznic gdy on pije kawę.
    • Gość: nancy Re: ale sobie rano po... ten teges IP: 193.111.166.* 29.04.04, 13:46
      Przepraszam za pytanie przyziemne i techniczne - ale czy nie przeszkadza Wam w
      kochaniu pełny pęcherz? Przecież rano zawsze jest pełny?
      Ja tam wolę najpierw iść siusiu.
      • sekserka Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 14:07
        Gość portalu: nancy napisał(a):

> Przepraszam za pytanie przyziemne i techniczne - ale czy nie przeszkadza Wam
        w > kochaniu pełny pęcherz?

albo nieswiezy oddech, wiadomo, po nocy jest cap...
        • Gość: chudyy Re: ale sobie rano po... ten teges IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 14:13
          sekserka napisała:
          > albo nieswiezy oddech, wiadomo, po nocy jest cap...

Ty Sekserka, zainwestuj w tic-taci bo Ci jeeedzie,
          moja Pani zawsze ładnie pachnie...

bo Ci zaraz powiem, żeś niedopchana i szukasz dziury w całym

E
          • mijaczek Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 14:18
            Rano jest cudownie... pół świadomie... słodko... z czystej miłości... wspaniale!
            • sekserka Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 14:20
              mijaczek napisała:

> Rano jest cudownie... pół świadomie... słodko... z czystej miłości...
              wspaniale
              > !

a wieczorem to z czego? z wyrachowania?
          • sekserka Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 14:19

> sekserka napisała:
            > > albo nieswiezy oddech, wiadomo, po nocy jest cap...
            > Ty Sekserka, zainwestuj w tic-taci bo Ci jeeedzie,
            > moja Pani zawsze ładnie pachnie...

to moze ta pani jest dmuchana, ze przez ciebie to na pewno, ale mysle o takiej
            sztucznej, z sex shopu, ze nie wydziela zadnych ludzkich zapachow.

> bo Ci zaraz powiem, żeś niedopchana i szukasz dziury w całym
            >
            > E
            • Gość: Dora Re: ale sobie rano po... ten teges IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:52
              Nienawidzę rano, chce mi się spać, wszystko mnie drażni. Wolę 15 minut dłużej
              pospać niż żeby taki "chudyy" się masturbował przy pomocy mojego ciała.
              Sekserka, popieram cię w 100%. Chudyy, współczuję "twojej Pani" takiego faceta
              z klasą, który pisze komuś "Ty Sekserka, zainwestuj w tic-taci bo Ci jeeedzie".
              Masz rację w jednym, w ten właśnie sposób zwracają się do siebie dzieci w
              piaskownicy.
              • sekserka Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 14:57
                Gość portalu: Dora napisał(a):

> Nienawidzę rano, chce mi się spać, wszystko mnie drażni. Wolę 15 minut dłużej
                > pospać niż żeby taki "chudyy" się masturbował przy pomocy mojego ciała.
                > Sekserka, popieram cię w 100%. Chudyy, współczuję "twojej Pani" takiego
                faceta z klasą, który pisze komuś "Ty Sekserka, zainwestuj w tic-taci bo Ci
                jeeedzie".
                > Masz rację w jednym, w ten właśnie sposób zwracają się do siebie dzieci w
                > piaskownicy.

pomijam juz to , ze facet chwali sie tym na forum. a więc traktuje poranny seks
                jako forme odprezenia sie, czyli zwyczajnie spuszczenia. o prawdziwym kochaniu
                nie rozprawia sie publicznie. co innego zarty na ten temat, a co innego gadanie
                co sie robilo przed godzina z partnerka. a moze ona tego sobie nie zyczy?
                • Gość: chudyy Sekserko i Doro co to wszystko wiedzą najlepiej IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 15:11
                  jesteście w rodzaju co to zawsze wiedzą najlepiej. Nie lubicie rano? Bardzo
                  dobrze, też o to pytałem. Ale skąd do diabła wiecie co lubi moja Pani?
                  pozdrawiam
                  Edward
                  • sekserka Re: Sekserko i Doro co to wszystko wiedzą najlepi 29.04.04, 15:14

> jesteście w rodzaju co to zawsze wiedzą najlepiej. Nie lubicie rano? Bardzo
                    > dobrze, też o to pytałem. Ale skąd do diabła wiecie co lubi moja Pani?
                    > pozdrawiam
                    > Edward

a stad, skad ty wiesz, czy mi capi z paszczy czy nie, bo nie napisalam tego o
                    sobie, tylko ogolnie. my piszemy z punktu widzenia kobiety, a nie watpie , ze
                    twoja pani jest kobietą? i mam ndzieje ze jednak nie z plastiku...
                    • jasmina_tdi chudyy!!! 29.04.04, 15:18
                      pozdrowienia ;-) dla obojga! fajny wątek, szkoda, że cudza frustracja i
                      niedopieszczenie tak go popsuły.
                      • sekserka Re: chudyy!!! 29.04.04, 15:20
                        jasmina_tdi napisała:

> pozdrowienia ;-) dla obojga! fajny wątek, szkoda, że cudza frustracja i
                        > niedopieszczenie tak go popsuły.

jasne, nie zapomnij Chudyy pozdrowic swoja kobiete od forumowiczki, ktora brala
                        udzial w watku opisujacym wasz poranny stosunek. na pewno sie kobitka ucieszy,
                        jak cholera (albo jeszzce bardziej).
                      • Gość: chudyy Jasmina!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 15:23
                        Co u Ciebie? Imprezujecie jeszcze z Czoratmi itd?
                        Bo jak tak to może dziś w Jazzgocie? Jest koncert niejakiego Stasia, ma gość
                        odlotowe pomysły
                        pozdrówka
                        • jasmina_tdi Re: Jasmina!!! 29.04.04, 15:26
                          Jakis czas temu wypadlam z obiegu :-) Poza tym po staremu, no i cieszę się
                          wiosną!

> Co u Ciebie? Imprezujecie jeszcze z Czoratmi itd?
                          > Bo jak tak to może dziś w Jazzgocie? Jest koncert niejakiego Stasia, ma gość
                          > odlotowe pomysły
                          > pozdrówka
                          • Gość: chudyy Re: Jasmina!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 15:27
                            ja w sumie też nie miałem dawno kontaktu, ale czasem jakiś browar czemu nie,
                            może zapodamy na za jakiś czas?
                            pozdro
                            • jasmina_tdi Re: Jasmina!!! 29.04.04, 15:33
                              mozna by sie kiedy gdzie spotkac - ciekawe czy te ogrodki nad Wisla jeszcze
                              istnieja? ale to kiedys - na razie proza zycia mnie sciaga ;-) taka malo
                              rozrywkowa.

> ja w sumie też nie miałem dawno kontaktu, ale czasem jakiś browar czemu nie,
                              > może zapodamy na za jakiś czas?
                              > pozdro
                              • Gość: chudyy Re: Jasmina!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 15:34
                                OK, odezwę się poprzez forum, ale pewnie lepiej przez Towarzyskie, co?
                                kłaniam się
                                i miłego końca łiku życzę
                          • sekserka z wiosną cycki szybciej rosną 29.04.04, 15:28
                            tym, co nie zdązyly przez zimę.:)

jasmina_tdi napisała:

> cieszę się wiosną!
                            • jasmina_tdi Re: z wiosną cycki szybciej rosną 29.04.04, 15:32
                              niezłe, naprawdę.

sekserka napisała:

> tym, co nie zdązyly przez zimę.:)
                              >
                              > jasmina_tdi napisała:
                              >
                              > > cieszę się wiosną!
                              • sekserka Re: z wiosną cycki szybciej rosną 29.04.04, 15:36
                                jasmina_tdi napisała:

> niezle, naprawde

jeszcze lepsze jest w wątku do lee.miller, bo pomylilam sie, i post poszedł
                                tam, a mial byc tutaj.
                                • jasmina_tdi Re: z wiosną cycki szybciej rosną 29.04.04, 15:40
                                  przeczytalam... co ty mozesz wiedziec o szacunku, oceniajac innych w taki
                                  sposob. Jestes bogiem czy co? bez sensu.

sekserka napisała:

> jasmina_tdi napisała:
                                  >
                                  > > niezle, naprawde
                                  >
                                  > jeszcze lepsze jest w wątku do lee.miller, bo pomylilam sie, i post poszedł
                                  > tam, a mial byc tutaj.
                                  >
                                  >
                  • Gość: Dora Chudyy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 16:37
                    Nie pisałam o tym, co lubi "twoja Pani", tylko o tym, co ja lubię, a właściwie
                    czego nie (to była odpowiedźna pytanie, które sam zadałeś w swoim pierwszym
                    poście), oraz o tym, jak bardzo nie spodobała mi się twoja reakcja na to, że
                    ktoś napisał, że jednak nie lubi tego samego co ty. Tak naprawdę to jest mi
                    głęboko obojętne zarówno twoje życie seksualne, jak i "ryjek twojej Pani".
                    Pozdrawiam, Dora.
                    • sekserka Re: Chudyy! 30.04.04, 10:10
                      Gość portalu: Dora napisał(a):

> Tak naprawdę to jest mi głęboko obojętne zarówno twoje życie seksualne, jak
                      i "ryjek twojej Pani".
                      > Pozdrawiam, Dora.

jaka szkoda, ze gdzies mi to umknelo. ryjek ma pewne zwierzatko...robi "chrum,
                      chrum".
                      • Gość: chudyy ryjek ma świnka IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.04.04, 12:23
                        sekserka napisała
                        > jaka szkoda, ze gdzies mi to umknelo. ryjek ma pewne
                        zwierzatko...robi "chrum,
                        > chrum".

i moja dziewczyna ma ryjek, taki słodki jak świnka chrum chrum i ja też jej
                        robię chrum chrum bo jestem jej knurkiem...
                        • Gość: Zawodowiec Re: ryjek ma świnka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:19
                          no to koles trzeba bylo od razu napisac, ze sie rano parzycie! jak to swinki,
                          chrum,chrum...
    • mobypussy Re: ale sobie rano po... ten teges 29.04.04, 16:08
      mimo ze nie lubie rano, bo tez wole sobie dluzej pospac, to zawsze "po" jestem
      wniebowzieta :]
      nawet za zle nie mam ze nie pospalam dluzej. tym bardziej ze to jest najlepszy
      budzik.
      i tabletek na cisnienie nie musze łykać.
      no i dzien jest duzo lepszy ;)
      • Gość: chudyy słusznie - wpływ poranka na resztę dnia IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.04, 16:29
        przecież to bardzo ważna sprawa. Pobzyka człek z rana i od razu do rany przyłóż
        i dobry dla bliźnich i nie tylko,
        miłego dnia
        • zielonylistek wpływ poranka na resztę dnia !!! 30.04.04, 09:14
          Och, ja po bzykaniu zawsze super egzaminy zdawałam.
          I faktem jest, że nadal poprawia mi to nastrój chciaż czasem jestem zła jak
          mnie mój facet budzi.
          Siku? To nie chodzio to, żeby się rozbudzić – może masz coś z pęcherzem?
          Capi? Jeśli to nie tobie capi to wyślij chlopa do dentysty, a może pali, albo
          po prostu zębów nie myje?
          Ale poza tym niektóre baby tutaj to wulgarne sa strasznie. Ich faceci pewnie
          tacy sami. Nic dziwnego ze te baby nie kumają.
          • liloom dostalam dzis taki email... 30.04.04, 10:06
            10 POWODOW DLA KTOREYCH WARTO UPRAWIAC SEKS

1. Seks jest jak kuracja pieknosci. Badania naukowe dowodza, ze u kobiet
            produkowany sa wtedy duze ilosci estrogenow, ktore odpowiadaja za blyszczace
            wlosy i gladka skore.
            2. delikatny s. redukuje dermatitis, wypryski na skorze i inne jej niedobory,
            pot produkowany w czasie s. oczyszcza pory.
            3. w czasie s. spalane sa kalorie
            4. s. jest najbezpieczniejszym sportem, poniewaz w czasie uprawiania uzywasz i
            wzmacniaj prawie kazdy miesien, a nie potrzebujesz do tego np. specjalnego
            obuwia. Jest tez przyjemniejszy niz np. 20 okrazen basenu.
            5. jest szybkim srodkiem antydepresyjnym. Przy s. endorfiny przedostaja sie do
            krwi, co powoduje pewien rodzaj euforii i pozostawia przyjemne uczucie.
            6. Im wiecej s. sie uprawia, tym bardziej jest to "widoczne". Seksualnie
            aktywne cialo wytwarza duze ilosci feromonow, ktore przyciagaja plec przeciwna,
            sa wiec subtelnymi "perfumami". Inni szaleja na punkcie takich osob.
            7. Seks jest najlepszym srodkiem uspakajajacym - dzialajacym 10 razy silniej
            niz Valium
            8. Pocalunki codziennie! Przy pocalunkach produkowany jest inny rodzaj sliny,
            ktora obniza poziom kwasow niszczacych nasze zeby.
            9. Seks lagodzi bole glowy. Jedna "sesja" rozluznia naczynia i doplyw krwi do
            mozgu jest lepszy, co powoduje relaks.
            10. Duzo seksu rozladowuje zapchany nos. S. dziala wiec jeszcze jak
            antyhistaminikum. S. moze wiec zlagodzic objawy astmy i kataru siennego.
          • sekserka ustosunkowuje sie do capienia, bo to moja dzialka 30.04.04, 10:22
            capi po nocy z paszczy kazdemu bez wyjatku. tylko jednemu bardziej smierdzaco -
            innemu mniej. cap powoduja bakterie, ktore w nocy sie namnazaja, mimo, iz z
            wieczora dopelnilismy higieny jamy. ale sa tacy, ktoym nawet g...o nie
            smierdzi, wiec cap z paszczy osoby ukochanej tym bardziej.

zielonylistek napisała:

> Och, ja po bzykaniu zawsze super egzaminy zdawałam.
            > I faktem jest, że nadal poprawia mi to nastrój chciaż czasem jestem zła jak
            > mnie mój facet budzi.
            > Siku? To nie chodzio to, żeby się rozbudzić – może masz coś z pęcherzem?
            > Capi? Jeśli to nie tobie capi to wyślij chlopa do dentysty, a może pali,
            albo
            > po prostu zębów nie myje?
            > Ale poza tym niektóre baby tutaj to wulgarne sa strasznie. Ich faceci pewnie
            > tacy sami. Nic dziwnego ze te baby nie kumają.
        • sekserka Re: słusznie - wpływ poranka na resztę dnia 30.04.04, 10:12

> Pobzyka człek z rana i od razu do rany przyłóż
          > i dobry dla bliźnich i nie tylko,
          > miłego dnia

to ty komar jestes?
          • Gość: mandi.ole Re: słusznie - wpływ poranka na resztę dnia IP: *.os.kn.pl 30.04.04, 10:23
          • Gość: mandi.ole Sekserka- Śmierdzielka n/t IP: *.os.kn.pl 30.04.04, 10:26
            Tak się czepiłaś wątku o zapachach. Czyśbyś chciała zakryć tym swoje jakieś
            niedociągnięcia?? yhm..
            Taki numerek z rana, to najlepsze rozpoczęcie dnia, jakie może być :)) Aż żal,
            że nie zawsze człowiek ma takie możliwości :(
            • Gość: chudyy hie hie Sekserka- Śmierdzielka !!!! bomba IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.04.04, 12:26
              sekserka się musi perfumować i malować bo jest brzydka i śmierdzi :):):)
              • Gość: Meluzyna Re: hie hie Sekserka- Śmierdzielka !!!! bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:54

> sekserka się musi perfumować i malować bo jest brzydka i śmierdzi :):):)

Dziecko, ile ty masz lat??? Ostatni raz słyszałam coś takiego w 4 klasie szkoły
                podstawowej...
              • mobypussy Re: hie hie Sekserka- Śmierdzielka !!!! bomba 30.04.04, 14:53

> sekserka się musi perfumować i malować bo jest brzydka i śmierdzi :):):)
                Bóg wielce zachwycony swoim dziełem pt. "Adam" zatarł ręce i spojrzał na "Ewę"
                po czym mina Mu zrzedła. Po chwili rzekł: "Wy, kobiety, ... będziecie musiały
                sie malować". Urody sekserki nie tłumaczę, jedynie chcę dodać że poza
                codziennym makijażem do pracy to jeszcze MUSI odpisac na prwaie każdy post,
                kąśliwie, uszczyplie lub ironicznie. dokładnie tak samo (o dziwo) jak to kiedyś
                robiła pajdeczka... więc nic nowego po jej postch oczekiwać nie chcijcie
    • wuzetka1 chudyy - fajnie to opisales 30.04.04, 17:06
      az milo sie czyta cos takiego
      pozdrawiam i zycze wielu takich doznan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka