Gość: tiptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:31 Wczoraj Kamil przyznal sie ze jeszcze nie mial stosunkow seksualnych ani z kobieta, ani z mezczyzna.Moim zdaniem, w swietle tego co powiedzial, nie jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: kamil nie jest gejem IP: *.lublin.mm.pl 26.11.04, 14:52 W zasadzie tak bo jak moze sie okreslic jak nie probowal ani jednego ani drugiego?! Swoja droga to on musi byc biedny skoro go nie chciala zadna strona, no moze w barze sie uda i ktos mu :"powyrywa wlosy" pod kolderka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: kamil nie jest gejem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 15:45 bo Kamilek to jest taki mały gejek... Odpowiedz Link Zgłoś
caprio2 Re: kamil nie jest gejem 26.11.04, 17:31 Gość portalu: tiptop napisał(a): > Wczoraj Kamil przyznal sie ze jeszcze nie mial stosunkow seksualnych ani z > kobieta, ani z mezczyzna.Moim zdaniem, w swietle tego co powiedzial, nie jest > gejem. No i co z tego?....sex to nie wszystko ,licza sie przede wszystkim uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: kamil nie jest gejem 26.11.04, 23:52 Gość portalu: tiptop napisał(a): > Wczoraj Kamil przyznal sie ze jeszcze nie mial stosunkow seksualnych ani z > kobieta, ani z mezczyzna.Moim zdaniem, w swietle tego co powiedzial, nie jest > gejem. przed swoim "pierwszym razem" nie do konca byles pewien czy chcesz go przezyc z kobieta czy z mezczyzna...? ;) jesli tak to nie byles hetero. no o ile swoj 1raz masz juz za soba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: kamil nie jest gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 00:00 co innego odczucia co innego fakty Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: kamil nie jest gejem 27.11.04, 00:03 a ja mysle ze to sie zwyczajnie wie. wie sie czy pociagaja nas osoby tej samej plci czy odmiennej - a sam sex i jego uprawianie to tylko efekt tychze "odczuc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: kamil nie jest gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 00:11 a ja zwyczajnie wiem ze jestem kosmonauta i jak polece na marsa to to bedzie tylko efekt tych moich odczuc Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: kamil nie jest gejem 27.11.04, 00:14 milego lotu i powodzenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_z_tesco Re: kamil nie jest gejem 27.11.04, 00:16 ruda - sygnatiur boska - opiliśmy ją dziś dwa razy :) mulat out!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka. Re: kamil nie jest gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:15 ja przepraszam ze bedzie dosadnie <rumieniec> <zawstydzony wzrok wbity w ziemie>. tiptop odkrysles dzisiaj nowa prawde, rewolucyjna dla wszystkich pokolen,ktora brzmi " nie dasz dupy / ta dupa to tylko przenosnia;)))/ nie znasz swoich preferencji seksualnych". nobel to doprawdy zbyt malo:) tiptop wie ze kamil nie jest gejem doradca wie ze kamil jest gejkiem. kto zgadnie co ja wiem o tiptopie i doradcy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: kamil nie jest gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:02 niemozliwe :o :o :o :o sypiaja ze soba???? no nie mow :o :o :o :o Odpowiedz Link Zgłoś