Dodaj do ulubionych

Ułóżcie z nami świąteczny program TV!

26.11.04, 15:44
Czy stacje telewizyjne w Boże Narodzenie i Nowy Rok znów pokażą te same, co
zwykle filmy i seriale? Co najchętniej obejrzelibyśmy w święta? Wytypujcie
trzy filmy (w tym też seriale) - polskie i zagraniczne, znane i nieznane,
premiery i powtórki - własne świąteczne hity. Z najczęściej powtarzających
się propozycji ułożymy okolicznościowy filmowo-serialowy Top 10. Znajdziecie
go w wigilię w naszym portalu i w "Gazecie Telewizyjnej"
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 15:52
      ja poprosze na poczatek o powtorke, tradycyjna wigilijna (chociaz juz chyba dwa
      lata tego dziela nie bylo w tv;) 'Witaj Swiety Mikolaju':)
      • Gość: Kłos Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.devs.futuro.pl 26.11.04, 15:56
        Jak zwykle "Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku". Bez tych filmów nie
        ma Świąt. Ja je uwielbiam.

Z chęcią zobaczyłbym także świąteczny odcinek "Ally McBeal".
        • Gość: KIRA Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.crowley.pl 26.11.04, 16:00
          Ja bym chciała zobaczyc na Swieta FARGO, uwielbiam ten film, potem może
          Trylogie GW.....
          • Gość: fux Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.11.04, 19:09
            tez bym "Fargo" obejrzał
            • Gość: toldo1977 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.lodz.mm.pl 12.12.04, 10:38
              cast away, z piekła rodem, matrixy to filmy które jakoś zawsze mi umykaja a w
              swięta tyle czasu....
              • kckk Rewelacyjny polski serial D O R A S T A N I E 12.12.04, 16:18
                www.tvp.com.pl/magiaseriali/czat/tekst.asp pod tym adresem przekażcie
                swoje typy TVP
              • Gość: Ryszard Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 82.177.77.* 13.12.04, 18:30
                Uhm, kopanina i mordobicie w Boże Narodzenie - TO JEST TO!!! :) A o północy -
                "Teksańska masakra piłą łańcuchową", co wy na to? ;)
                • Gość: Ryszard Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 82.177.77.* 13.12.04, 19:36
                  A co z "Opowieścią wigilijną", w końcu to Boże Narodzenie? Najlepiej wersja z
                  1970 r. z Aleciem Guinesem. Oprócz tego proponuję:
                  - "Bruce Wszechmogący",
                  - "Monty Python i Święty Graal",
                  - "Dzień świstaka"
                  - "Dziennik Bridget Jones",
                  - "Walnięty Mikołaj",
                  - "Zapach kobiety",
                  - "Edward Nożycoręki",
                  - "Joe Black",
                  - "Miasto aniołów"
                  - "Świąteczna oberża",
                  - "Rejs",
                  - "Dzień świra",
                  - "Pieniądze to nie wszystko",
                  - "Zróbmy sobie wnuka",
                  - "Nic śmiesznego",
                  - "U Pana Boga za piecem",
                  - "C.K. Dezerterzy",
                  Wartoby było obejrzeć przynajmniej kilka filmów z tej listy. Bez mordobicia i
                  kubłów krwi.
            • Gość: iwonka Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.visp.energis.pl 13.12.04, 09:57
              Uważam że tak.Chętnie znowu jak co roku obejrzełabym ,,Kevin sam w
              domu'', ,,Kevin sam w Nowym Jorku''.Bez tych filmów niebyło by Świąt.
            • Gość: iwonka Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.visp.energis.pl 13.12.04, 10:06
              Pewnie tak,było by super.Jak co roku chętnie obejrzałabym ,, Kevin sam w domu i
              Kevin sam w Nowym Jorku''. Chętnie też obejrzałabym ,,Rodzine Zastępczą''.
          • Gość: Kozio Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:13
            Ja bym chciał obejrzeć film "Dawno temu w Ameryce" Sergio Leone. Świetna
            obsada, gangsterski klimat i piekna muzyka.
          • Gość: Misia BAJKI! BAJKI! BAJKI! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.04, 15:08
            Shrek, Epoka lodowcowa, Gdzie jest Nemo, Potwory i spółka, Rogate rancho, Mój
            brat niedźwiedź, Mustang z Dzikiej Doliny... i inne.
            • Gość: ema Re: BAJKI! BAJKI! BAJKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:12
              Jestem jak najbardziej za!!! Bajki sA dla wszystkich!!!
              • Gość: Gumisie BAJKI! BAJKI! BAJKI! i jeszcze raz BAJKI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.04, 19:21
                My też chetnie to obejrzymy. Ludziska, elfy, ogry, krasnoludy i inne stworzenia
                podpisywać się pod petycją!!! My chcemy bajek! My chcemy bajek!
                • Gość: Ryszard Re: BAJKI! BAJKI! BAJKI! i jeszcze raz BAJKI!!! IP: 82.177.77.* 13.12.04, 19:40
                  Już najwyższa pora na "The Grinch"!!!
                • Gość: padiar Re: BAJKI! BAJKI! BAJKI! i jeszcze raz BAJKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:06
                  jak najbardziej popieram bajki sa inteligentne nie ma tu hektolitrow krwi i
                  drewnianych tekstów proponuje piekna i bestie
          • Gość: kura domowa Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV IP: *.espol.com.pl 12.12.04, 19:30
            jestem jak najbardziej za FARGO a do tego koniecznie NOTHING HILL i może coś
            jeszcze z Nikolasem Cage'em. Dzieki :))))))))
          • Gość: mumiś KATARZYNA IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 12:06
            JA CHCĘ KATARZYNĘ!!!
            może i tanie romansidło, ale wywarło na mnie ogromne wrażenie- miałam wtedy
            bodajże 6 lat i chciałam być katarzyną :)
        • Gość: zoqra Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.12.04, 13:10
          Na pierwszym miejscu film, który mogę oglądać w kółko: "Jak ukraść milion
          dolarów" z Audrey Hepburn i Peterem O'Toolem. Następnie "Wielki napad na
          pociąg" z Seanem Connerym i Donaldem Sutherlandem. Jako trzeci komedia
          Hitchcocka "Kłopoty z Harrym" z Johnem Forsythem i Shirley MacLaine. Ponad
          limit: "Żądło".
        • Gość: bavc Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:14
          1. "to własnie miłość"!!!
          2. "kevin sam w domu", jak zwykle...:)
          3. "Robin Hood" z Kevinem costnerem!!
          • Gość: an Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:00
            "to właśnie miłość"*3 film idealny na święta bo po pierwsze optymistyczny, po
            drugie świąteczny po trzecie doskonały odpoczynhek dla przepracowanego umysłu...
            • Gość: kristof Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 17:45
              ja bym z checia zobaczyl "24 godziny" z kiferem s.
            • Gość: Iwo Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.autocom.pl 12.12.04, 22:13
              a ja obejrzałabym "8 kobiet", "Balzak i mała Chinka"..
        • Gość: paweł Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 14:17
          pisze za siebie innych moich kumpli kturzy nie maja internetu
          no wiec prosze o ,,kevin sam w domu "i kevin sam w nowym jorku"
          i ,,rudolf czerwono nosy renifer"
          No i to tyle:]:]:]

• Gość: Maruda Moje propozycje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.04, 14:45
          Podaj dalej, Szósty zmysł, Forrest Gump, Telefon, Raport mniejszości, Zawód:
          Szpieg, The Mexican
        • Gość: yordan1 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:54
          Wszyscy chcą amerykańskie filmy- jakieś Keviny, Fargo... i do tego proponuję
          Wam zamiast polskiej szynki, pasztetu,wódki, makowca- pizzę ( z dostawą do
          domu),piwo imbirowe... . Może w TV coś polskiego no może być europejskie.
          • Gość: obywatel A może coś polskiego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.04, 19:36
            Proponuję: Dzień świra, Nic śmiesznego, Chłopaki nie płaczą, Zróbmy sobie wnuka,
            Nigdy w życiu... etc. etc.
          • Gość: bas Re: IP: 138.227.189.* 20.12.04, 11:09
            Goscie goscie, Odysea ( serial ), Wladca pierscieni, Nothing hill, Sindbad
            zeglarz (bajka ), Gladiator, Przybycie tytanow, Forrest gump. Warto rowniez
            obejrzec jakis wspolczesny film francuski niestety nie znam tytulow.
            Jedna prosba- dajcie spokoj z tym narratorem , pusccie tekst. Sa filmy, ktorych
            wrecz nie da sie ogladac wlasnie z tego wzgledu np. Monty Python...
      • Gość: Barbara Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.awek.com.pl 07.12.04, 07:48
        Ja poprosze o wspanialy reportaz 'Krasnoludek na prezydenta' (ostatnie wybory
        na prezydenta Warszawy) i koncert Pudelsow, ktory odbyl sie w studiu Polskiego
        Radia 30.11.2004 roku.

Barbara
      • Gość: Adam Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.osiedle.net.pl 07.12.04, 20:51
        koniecznie "Niesamowity jeździec" ("Pale rider") z Clintem Eastwood'em ,
        może też być "Amadeus" ,
        na deser coś z komedii : nigdy chyba nie widziałem angielskiego serialu "Yes
        Minister"
      • Gość: Seba Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:30
        1.W krzywym Zwierciadle:Rodzina Griswoldów
        2.Kevin Sam w Domu
        3.Opowieść Wigilijna
      • mariaroman Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 11.12.04, 19:30
        proszę o film SZTORM STULECIA fenomenalny nie widziałam całego ale wciąga!!!
      • Gość: Ewa Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.ima.pl / *.ima.pl 11.12.04, 21:52
        a ja prosze o "POTOP";)
    • Gość: bonifacy Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 81.15.170.* 26.11.04, 16:03
      12 odcinków "Gliny" po kolei! ;))))))))))))))))))
      • Gość: ula Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:23
        Gość portalu: bonifacy napisał(a):

> 12 odcinków "Gliny" po kolei! ;))))))))))))))))))

popieram ;)))
        • yonk Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 08:48
          może lepiej cała "Fala zbrodni"? ;P
          • Gość: Bartek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:17
            a ja chce "Sfore" bo mi przestawili gopdz pracy i widzialem tylko 3 pierwsze
            odcinki
      • ariwederczi Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 20:25
        > 12 odcinków "Gliny" po kolei! ;))))))))))))))))))

A później - jako prezent od Mikołaja - druga seria, która została nakręcona,
        ale trzymają ją w tajemnicy - właśnie po to, aby była niespodzianka!!! ;)))))
        • scissor Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 09.12.04, 16:52
          Glina to niestety kicha , ale MAGNOLIA to czysty diament!!!
      • wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 28.11.04, 17:15
        propozycje filmów na święta: Świąteczna gospoda, Serenada w dolinie słońca,
        Gorączka sobotniej nocy, Help, Noc po ciężkim dniu, Historia Glenna Millera.
        • Gość: luna-tyk Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:11
          Świąteczna gospoda musi być!!! To wspaniały, przyjemny film. Akurat na rodzinne
          święta.
    • Gość: Iza Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:04
      Ja bym chciała Wigilijną Opowieśc wg Dickensa.
      Obojętnie którą ekranizację.

• Gość: ja Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.pgi.waw.pl 26.11.04, 16:28
        Dopisuję sie do powyższego.
        • Gość: ala Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:10
          popieram!!!!!
    • Gość: santa esmeralda Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:04
      Po co się męczyć, przecież i tak pewnie "Potop" będzie, eh..
      • severah Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 13:35
        Kolekcjoner kości z Denzelem Washingtonem albo jakieś inne filmy z tym aktorem
        pliz
    • gianni_vonsacze Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 16:07
      09.00 Msza święta z Watykanu poranna
      10.00 Spowiedź święta
      10.15 Opłatek
      10.30 eliminacje do IDOL KLECHA IV
      12.00 Szklana Pułapka III
      14.00 BAR Watykan VIP
      15.00 Zbieramy na tacę - teleturniej
      15.30 Złota Rączka Ojca Dyrektora - mag. ekspercki
      16.00 Ziarno VIP
      16.30 Ktokolwiek dał, ktokolwiek da - na tacę...
      17.00 Klechaexpress
      17.15 Plebania (967)
      17.45 Zakrystia (324)
      18.10 Panny na klęczniku (125)
      18.30 Wieczna dziewica (11)
      18.50 Koncert Virgin - Doda Elektroda Show
      19.30 Church News
      20.00 Prosto z ambony
      20.30 Potop - wersja skrócona
      20.35 Jerry Springer Licheń Show
      21.00 Arka Noego Unplugged
      22.00 Biznes News Jasna Góra
      23.00 Roman na dobranoc dzieciom
      00.00 Rozkoszne tajemnice klasztorów
      02.00 0-700... (reklamy)
      • Gość: santa esmeralda Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:23
        >20.30 Potop - wersja skrócona

profan! ;P
        • Gość: grizly Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.proxy.aol.com 26.11.04, 16:58
          gianni jak zwykle w formie, bravo bravo, nawet moj pies pod tym wpisem sie
          podpisuje tak juz mamy dosc publiczno-koscielnej telewizji!!!!!!!!!!!
          coz mozemy w swieta obejrzec jak nie te same odgrzewane kotlety jak co roku,
          prezydent glemp wyglosi przemowienie, po czym przykurcz aleksander tez cos
          powie i tak w kola macieju, a filmy? ja sobie marze o calych alternatywach, a
          czemu nie, przynajmniej wesolo i z moralem, a i tak bedzie jakos swietobliwie,
          placzliwie i politquement correcte vide koscielno correcte. kevin sam w domu
          to juz klasyka, nie wiem czemu ale zawsze mnie to bawi i odkrywam za kazdym
          razem cos nowego, smisznego co mi bylo umknelo uwagi ogladajac tylko pol okiem.
          ja prosze o alternatywy, kwadryge samych swoich, ozenek z seniuk(teatr tv)i
          konopielke tez z seniuk,
          • Gość: Pluszak Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.chello.pl 26.11.04, 22:25
            Publiczno kościelnej telewizji??? To ja rozumiem, że senator Szyszkowska już o
            azyl w Mongolii poprosiła w takim razie?
          • Gość: Rycho Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:38
            Proponuję SHREKA I i II, Garfielda animowanego lub film pełnometrażowy i
            ewentualnie NEMO. Propozycje te sprawdzą się napewno, oglądną chętnie i dorośli
            i dzieci. Proszę tylko nie puszczajcie (polskie TV) kolejny raz któregoś z
            filmów o Kevinie, trylogii o Kargulach i Pawlakach i trylogii Sienkiewicza,
            please no!!!!
            • Gość: POLO Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:22
              Nie chcę kevina, Supermana, Pawlaków, trylogii, krzyżaków,itp.

Dużo komedii. Meże być shrek, komedie z L. Nielsenem. Lubię go.
              Z sensacji mimo wszystko chętnie obejrzałbym jeszcze raz Szklaną pułapkę I,
            • Gość: Ania Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.autocom.pl 12.12.04, 22:39
              ... błagam nie każcie mi znowu oglądać Kevina samego "Bóg wie gdzie , Pawlaków,
              Ogniem i mieczem, Potopów, Krzyzaków i innych dupereli, przepraszam, które
              oglądamy rokrocznie na każde święta nie tylko Boże Narodzenie, ale i na
              Wielkanoc...
      • umasumak Gianni! Przednie, doprawdy! 26.11.04, 22:15

• Gość: piguła Niech żyje Gianni! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 09:40
        Uśmiałam się po pachy! :-))))))))))))))
      • Gość: mona Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.lublin.mm.pl 28.11.04, 20:12
        gianni ales mnie rozbawił:):):) poprawiłes mi dzis humor
      • Gość: Telewidz Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:14
        :D :D :D Ale "Roman na dobranoc dzieciom" jest zbyt pozno jak na moj gust.
        Trzeba by przesunac na 19 00. Mozna by podmienic z Doda.
    • Gość: FigoFago Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 80.51.233.* 26.11.04, 16:40
      Bezwzględnie jakąś starszą wersję "Opowieści wigilijnej".
      2 x Kevin
      Siedmiu samurajów Kurosawy i siedmiu wspaniałych w wersji western.
    • Gość: ee Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:43
      a ja bym chcaiaal z tej okazji doczekac sie wreszcie kolejnych serii w tv
      sexu w wielkim meiscie!
      • Gość: Aga_Ata Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:45
        Wiadomo, że Glina of course :P Kevin sam w domu i w Nowym Jorku, to już
        tradycja :) Masz wiadomość :)
        • Gość: jk Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.tvp.pl 26.11.04, 16:51
          Całego Władcę pierścieni, Piknik pod wiszącą skała, Zapach kobiety....
        • irenka82 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 16:52
          ja bym chciala Bylismy zolnierzami,ale to troche nie swiateczne.
        • Gość: POLO Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:24
          Tylko nie KEVIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          Błagam. Żygać tym się chce. Głupie, nudne. Można było obejrzeć z dwa razy ale więcej to już nie da rady. KEVINOWI mówimy stanowczo NIE!!! Ihaaaa...
        • Gość: Maciek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:28
          Opowieść Wigilijna, Trylogia Tolkiena (CAŁA!!!) Szklana pułapka, Szklanką po łapkach, naga broń, ale co ja się wysilam. TVP i telewizjie prywatne puszczą co będą chciały...
          • Gość: ~kreta Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.inds.pl / 80.51.100.* 12.12.04, 18:29
            Opowieść wigilijna! coś wg Musierowiczowej, Mary Poppins
    • Gość: Jagna Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 26.11.04, 16:52
      i Misia w Nowy Rok!
      • Gość: Asia Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.resetnet.pl 11.12.04, 12:59
        Proponuję:Opowieść Wigilijną, E.T. Spielberga oraz 3 części Władcy Pierścieni.
        Nie chcę natomiast oglądać polskich seriali: Na dobre i złe, Klanu,
        Złotopolskich itp.
    • iza_luiza Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 17:46
      Opowieść Wigilijna OK
      Ja poproszę coś dla dzieci, ale nie żadne Disneya kreskówki, tylko coś fajnego,
      pełnometrażowego. Może "Bolek i Lolek w 80 dni dookoła świata ?", może "Rudolf,
      czerwononosy renifer"
      Poza tym jakiś fajny film, "Wichrowe wzgórza" - pasują nastrojem,
      szczerze mówiąc na Kevinów już patrzeć nie mogę. Baaardzo odgrzewane kotlety :))
      I dość mam tych gadających głów i główek, i Klanu przy karpiu, Na Wspólnej przy
      karpiu, Złotopolskich przy karpiu, i wszystkich innych przy biednym karpiu,
      apeluję aby karpia zostawić w spokoju !!!
      i wypuścić do stawu :-)))
      • kubissimo Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 27.11.04, 00:18
        ten bolek i lolek to dobry pomysl
        wieki nie widzialem wersji pelnometrazowej :)))
        • Gość: Madzia Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:57
          1.Pamiętnik księżniczki 1
          2.MATRIX Reaktywacja
          3.Książe i Ja
    • Gość: kociokwik Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.04, 18:09
      dawno temu w ameryce
      szeregowiec ryan
      rejs
    • kubissimo Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 18:21
      ja wlasciwie wszystko to, co lubie, to mam na video, dvd albo divx
      ale mozna by puscic taki cieply polski filmik GDZIE JESTES SW MIKOLAJU
      dla dzieci MARY POPPINS z Julie Andrews
      a dla doroslych MAGNOLIE :)

z seriali calosc JACK AND JILL
      a w ramach brakthrough act QUEER AS FOLK, oczywiscie jedyna wlasciwa wersje
      brytyjska :)))
      • Gość: Finka Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 21:18
        Rany jak ja bym obejrzala taka Mary Poppins. W zyciu tego nie widzialam! W
        ogole dla dzieciakow i rodzicow mozna puscic cos starszego...jakas ekranizacje
        Narnii
    • Gość: nieujawniona Do Redakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:33

A na g... Nam ten Top 10 w Gazecie, skoro w telewizji będzie to ,co bedzie...?!

redakcja napisała:

> Czy stacje telewizyjne w Boże Narodzenie i Nowy Rok znów pokażą te same, co
      > zwykle filmy i seriale? Co najchętniej obejrzelibyśmy w święta? Wytypujcie
      > trzy filmy (w tym też seriale) - polskie i zagraniczne, znane i nieznane,
      > premiery i powtórki - własne świąteczne hity. Z najczęściej powtarzających
      > się propozycji ułożymy okolicznościowy filmowo-serialowy Top 10. Znajdziecie
      > go w wigilię w naszym portalu i w "Gazecie Telewizyjnej"
    • Gość: MEDIAtor Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:06
      Wersja for me :)
      1. Rejkravik 101
      • Gość: MEDIAtor Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:10
        Sorry za szybki 'enter' :) Wersja for me: 1. Rejkjavik 101 2. Trainspotting 3.
        Human Traffic 4. Pulp Fiction 3. Kill Bill vol. 1 i vol. 2 5. Payback z Lucy
        Liu :P 6. Desperado i el Mariachi tak dla porównania 7. Cztery Pokoje 8.
        Wściekła psy 9. Dla innych Polaków - specjalny odcinek Plebani, Klanu i
        Złotopolskich, M jak Morderstwo... sorry Miłość i inne Pierdy najlepiej po 4 w
        nocy, kiedy śpie
        • Gość: pinki Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 195.205.73.* 09.12.04, 09:29
          hihihi mediator podpisuje sie rekami i nogami. ja bym jescze dorzucial noc
          zywycj trup.ów (czarno bialy) i wysyp zywych trupów dla równowagi hihihi.
    • Gość: Es. UŁADAM Z WAMI :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:06
      TVN: Co roku TVN przygotowuje dośc słabą ramówkę świąteczną, filmy może i
      dobre, ale oklepane i mało wystrzałowe.. Przez to ogladalność im w tygodniu
      świątecznym leci. Może się wydawać, że i w tym roku tak będzie - choć, ostatnio
      TVN ma najlepszą ramówkę filmową ze wszystkich telewizji. Mam przekonanie, że
      na Święta będzie jednak coś ciekawego. W nowe części "Matrixa" nie wierzę, ale
      może pierwsza cz. "Władcy pierścieni"? Z powtórek mogli by dać "Shreka", albo
      jakąś inną komedię. W tym roku największe nadzieje wiążę z TVN - puśćcie jakieś
      super hity! Albo coś w stylu "Kevin Sam w domu IV" (jest taki film, na C+
      widziałem), bo do poprzednich pierwszeństwo ma chyba Polsat.
      Polsat. Znając życie znów walną głupie filmy dla ogółu wiosek polskich
      typu "Sami Swoi" podnosząc sobie ogladalność... choć i tu może tak nie być -
      może Lis nie jest fanem Kargula i Pawlaka? Mam nadzieję, że Pan Tomek planuje
      jednak emisję "Kevina" - w dwóch odsłonach. Bo jak ktoś już wspomniał ten film
      to już tradycja :)))

PS: Sory, za liczne błędy i powtórzenia - nie chce mi się poprawiać :)
    • ariwederczi Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 20:28
      A ja chcę "Boże Narodzenie misia Yogi"!!!! :)))
      • Gość: kasia Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 20:38
        wigilijna opowiesc Dickensa-to jest wlasnie film na te pore,zawsze
        wzrusza,obojetnie która wersja
        a tak w ogóle,to idzcie ludzie na spacer,rozmawiajcie z rodzina,nie patrzcie w
        tv!swieta bez tv!
      • Gość: Pop Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.12.04, 10:13
        ariwederczi napisał:

> A ja chcę "Boże Narodzenie misia Yogi"!!!! :)))
        TAK TAK!! ;-))
    • agatak Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 20:39
      ja bym obejrzala jakis odcinek "arbelli" i "przystanku alaska"....
      i jeszcze kiedys widzialam film "czacha dymi" ciekawa jestem czy jeszcze by mnie smieszyl....
    • Gość: Poster Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 21:00
      "Gorączka sobotniej nocy" - muzyka BEE GEES no kiedy jak nie w święta?
    • facecja Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 21:01
      dla tvp1:
      Sami swoi
      Nie ma mocnych
      Kochaj albo rzuć

dla tvp2:
      Ogniem i mieczem
      Potop
      Pan Wołodyjowski

dla tvp3:
      Pan Tadeusz
      Przedwiośnie
      Nad Niemnem

dla polsat:
      Kevin sam w domu
      Kevin sam w Nowym Jorku
      Michael (ewentualnie: Ja cie kocham a Ty śpisz)

dla tvn:
      powtórka świątecznego wydania Drogi do gwiazd
      powtórka świątecznego wydania Milionerów
      może jakiś Narodowy test świąteczny

tradycja musi być!!

a tak poważnie: Asterixa i Obelixa: Misję Kleopatrę bym obejrzała. Ale w wersji
      filmowej, bo rysunkową też dzieki Świętom znam już na pamięć.
    • pokraczny_kotek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 22:21
      Potop ma być. Bez Potopu nie ma świąt!
      Jak najpoważniej mówię!!! Cała reszta się nie liczy. Jeśli nie zobaczę Jędrusia
      w TV to wypożyczę sobie na video :) i tradycji stanie się zadość.

I Kevin sam w domu też może zostać. Ale Potop na pierwszym miejscu.
      Nieodwołalnie.
    • Gość: Pluszak A będzie tak: IP: *.chello.pl 26.11.04, 22:24
      Moje typy:

1. Kevin sam w domu
      2. Świąteczne wakacje
      3. Świąteczne wydanie Familiady

Jak byście nie typowali i czego nie pisali - to i tak puszczą swoje - a w tym te
      trzy pozycje. Z listy pewniaków Top 3 tym razem wypadnie zapewne "Gwiazdka w
      Pałacu Prezydenckim" ze względów wiadomych.
      • Gość: mu fan Nie do końca.....SĄ MOCNIEJSI KANDYDACI!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.04, 13:12
        są pewniejsi kandydaci...a mianowicie:
        1)Krzyżacy
        2)Potop
        3)Sami Swoi
        4)Transmisje z Watykanu

ide o zakład że co najmniej 2 z w/w pozycji się znajdą w programie...
        No i jeszcze Kevin sam w NY-w 2 dzien swiąt:)

A jak Familiada sama w sobie jest najbardziej kretyńskim teleturniejem jaki
        miałem nieszczescie oglądać,to wydanie świąteczne jest jeszcze gorsze...
    • bm_ka Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 22:31
      Niech grają te same seriale i filmy, byle te które lubię oglądać:

Wigilijna Opowieść - wersja obojętna! :-))
      Alternatywy 4 lub Kariera Nikodema Dyzmy
      "Ożenek" - Gogola, z Kwiatkowską, Kobuszewskim, Seniuk, Michnikowskim i ..
      no, z wszystkimi najlepszymi aktorami!
      • ilianna Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 22:35
        "Dźwięki muzyki" !!!!!!!!!!!!!!!!!
        Grease, Król Lew,
        I żadnych polskich epopeji narodowych - Trylogia, zemsta, Pan Tadeusz itp -
        ODPADA!!!!
        • nefil Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 22:49
          Zagranica:
          1. Uczta Babette
          2. Leon Zawodowiec
          3. Misja

Polska:
          1. Potop
          2. Edi
          3. Rękopis znaleziony w Saragossie
        • mantha Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 01.12.04, 12:21
          żadnych polskich epopeji narodowych - Trylogia, zemsta, Pan Tadeusz itp -
          > ODPADA!!!!
          Podpisuje sie pod tym !!!!!!! moze wystosowac jakas petycje do tvp z gorącą
          prosba o darowanie sobie tych pozycji na rzecz czegos innego.
          • Gość: Ania Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.autocom.pl 12.12.04, 22:58
            ja też się podpisuję !
            ŻADNYCH PATOSÓW !!!!!!!!!!!!!!!
            Trylogii, Zemsty Przedwiośnia, Pana Tadeusza
            no ileż można !!!!!!!!!!!!!
            przecież nikt tego NIE CHCE OGLĄDAĆ
            UWIERZCIE, Państwo w TELEWIZJI
    • a_to_ja Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 26.11.04, 22:53
      Nie dawajcie DOBRYCH filmów ani tuż przed świętami, ani w święta, bo nigdy nie
      mam czasu ich obejrzeć. Chyba że ... akurat będę kroić warzywa do sałatki - to
      przysiądę na chwilkę :-)
    • Gość: ćmikiewicz Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:01
      "Trzej Muszkieterowie" w wersji radzieckiej. Jak za dawnych dobrych lat. Polsat
      i tak puści "kevina" mogę się założyć.
      Z propozycji poważnych to proszę o GLINA MARATHON 12 H
      • Gość: ajkija Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 23:16
        Luudzie
        Wy sobie jej nie róbta z tymi Kevinami i Potopami, bo się wściekną i jeszcze
        puszczą ;-)
        Jak dla mnie:
        Sounds of Music
        i Glina Marathon
        I długo długo nic. A w sumie... Najlepiej jakby poleciała Inwazja Mrówek po
        wszystkich kanałach na święta (takie małe czarne, pełzające). Ja tam też czasu
        na TV w święta nie mam...
    • aasiek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 27.11.04, 00:24
      "Opowieść wigilijna" w wersji z Billem Murray'em
      • rudi_z_tesco Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 27.11.04, 00:25
        'Blow Dry' z J. Enteal.
        • Gość: ulania Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 15:34
          "Uczta Babbette", "K-Pax", "Shrek", "Dziewczyny do wzięcia", "Wolna
          sobota", "Mary Poppins"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka