Gość: la_ki IP: *.met.pl 29.11.04, 18:59 W rozmowie z Kamielem powiedziała komu da plusa i minusa.Przed chwilą Ibisz był w domku i oświadczył Ewelinie,że jest zawieszona.W czwartkowych plusach i minusach nie będzie brała udziału. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trawka a Łukasz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:20 To może jeszcze wiesz przypadkiem, czy wywalili tego Łukasza, czy jednak nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: a Łukasz?? IP: *.met.pl 30.11.04, 00:08 ToGość portalu: Trawka napisał(a): może jeszcze wiesz przypadkiem, czy wywalili tego Łukasza, czy jednak nie??? Pisalem jeszcze w niedzielę,że Łukasz został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trawka Re: a Łukasz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:07 Och dzięki - musiałam przeoczyć. Kurcze, co za beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Ewelina zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:48 jak to zawieszona? to regulamin dziala w zaleznosci od sytuacji? za to przeciez jest czerwona kartka a nie wykluczenie z glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Ewelina zawieszona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 21:00 Shit must go on......bo nie moge porównywać tego programu do Chwili dla debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Ewelina zawieszona IP: *.met.pl 30.11.04, 00:02 Gość portalu: telewidzka napisał(a): jak to zawieszona? to regulamin dziala w zaleznosci od sytuacji? Przekazałem suche fakty.Moje wnioski wyrażnie nie podobają się na tym forum,więc wyciągajcie je sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: do la_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 06:31 Gość portalu: la_ki napisał(a): > Przekazałem suche fakty.Moje wnioski wyrażnie nie podobają się na tym > forum,więc wyciągajcie je sobie sami. la_ki przestan i nie obrazaj sie:( lubimy przeciez twoje wpisy. poczytaj jak mnie tutaj niktorzy obrazaja. jak bym chciala brac takich dupkow jak oni powaznie dawno bym osiwiala;)) moj wpis byl wylacznie wyrazem zdziwienia skierowanym do resalizatorow. jesli wziales to do siebie to przepraszam nie tak to mialo byc. no juz usmiechnij sie i dalej przekazuj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Ewelina zawieszona 30.11.04, 11:36 e tam la_ki nigdy wszystkim nie dogodzisz ;))) wyciagaj wnioski jakie chcesz a przy okzaji wyciagnij z szuflady pewne zdjecie, na ktore nadal z b_bb czekamy ;))))) wnioski sa oczywiste - pierwotne zasady sobie a bar sobie. pewnie denerwuje to tych, ktorzy wysylaja smsy ale poniewaz ja tego nie robie to jest mi wsio rybka jakie decyzje sa na bielanach podejmowane. ja sie tylko gapie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiptop1 Re: Ewelina zawieszona 30.11.04, 11:47 No mnie denerwuje ze zasady sobie a bar sobie, poniewaz wysylam sms.Robie to z komorki mojej starej, he he, bo jej to wszystko jedno jaki rachunek zaplaci.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Ewelina zawieszona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 14:20 To sie mama ździwi jak niejaki Bartek Latawski zaprosi ja na romantyczna kolacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dill Re: Ewelina zawieszona IP: *.acn.waw.pl 03.12.04, 08:19 ...albo dostanie zdjecie Eweliny na komorke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caprio2 Re: rEwela! 03.12.04, 10:11 To Jaro ma teraz polewke :)))...tym bardziej ,ze dziewcze rzeczywiscie paple na lewo i prawo kogo ma na oku do usadowienia na gorących sobotnich tronach. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka sztuczna afera... 03.12.04, 14:01 Gość portalu: la_ki napisał(a): > W rozmowie z Kamielem powiedziała komu da plusa i minusa.Przed chwilą Ibisz > był w domku i oświadczył Ewelinie,że jest zawieszona.W czwartkowych plusach i > minusach nie będzie brała udziału. no prosze i znow cos sie nie zgadza... gapilam sie na powtorke i Piekna_Sexowna_Ewelina nie rozmawiala o tym z Kamilem a z Karolina... I wogole nie powiedziala na kogo bedzie glosowac, tylko pocieszala Karole, ze jej minusa nie da... i o co ten szum? czy moze widzialam dzis skrocona wersje wydarzen? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: sztuczna afera... 03.12.04, 14:10 Ha, a ja przestałam gapić się na Bara, gdyż mnie zaczął normalnie nudzić (eh, gdzie te czasy, gdy sam widok Jarosława powodował przyśpieszone bicie serca i wzrost poziomu adrenaliny?), nie wiem, o co chodzi i dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
caprio2 Re: raczej czeski film:) 03.12.04, 19:51 Dzisiejsza "popołudiówka" z info zatrzymała sie na środzie:) Losy Eweli przezyjemy jeszcze raz!... chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: sztuczna afera... IP: *.met.pl 03.12.04, 21:25 ruda_szczurka napisała: no prosze i znow cos sie nie zgadza gapilam sie na powtorke i Piekna_Sexowna_Ewelina nie rozmawiala o tym z Kamilem Oj ruda to nie moja wina,że akurat wybrali ten materiał.Rozmowę Eweliny z Kamilem słyszałem i rzeczywiście powiedziała komu da plusa a komu minusa.Kamil powiedział,że ma do zminusowania jeszcze trzy osoby,ale ich nie wymienił. Myślę sobie,że wybrali materiał z Karoliną,żeby obie panny poróżnić,bo show must go on. Odpowiedz Link Zgłoś