Gość: kapucyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:32 W nowej szacie, czy lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kapiszon Re: Jaka to melodia IP: 80.51.233.* 30.11.04, 22:08 Gorzej już być nie mogło, więc jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Jaka to melodia IP: *.chello.pl 30.11.04, 22:47 super, widownia zaciemniona, mniej mnie bedzie widac :D Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Jaka to melodia 01.12.04, 06:30 Wystrój, tło, scenografia grafika komputerowa - wszystko takie plastikowe, pstrokate w kolorach zielono-żółtych, brrrrrr aż mdli od tej sztuczności. Zmienili zespół muzyczny na gorszy. Są za słabo słyszalni albo brak im ikry w graniu. No i wkurzyły mnie te dwa śpiewające pedałki u boku trzech panienek. Do panienek nic nie mam, ale ci faceci to jacyś raczej hip-hopowcy, w jakieś bluzy i dresy byli ubrani. Syf! Nie było rewelacyjnie tańczącej pary tanecznej. A na nich zawsze było miło oko zawiesić, po prostu pięknie tańczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina123 Re: Jaka to melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:03 Dwa pedały oczywiście do wywalenia - tragedia. Nie wiem jak zmieniali zespół ale na gitarce dalej pogrywa łysy w berecie ze starego składu. Ja dla mnie za dużo tego wszystkiego. Mogli jeszcze dołożyć tancerzy. I oczywiście solowe występy tej starszej pani żywcem z dancigu w remizie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jaka to melodia IP: 213.25.91.* 01.12.04, 11:47 a kysz, ten pasztet juz od lat mnie straszy Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Jaka to melodia 02.12.04, 00:30 A czy Joachim od klawiszy został?! Bo on miał takie elektryczne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: Jaka to melodia IP: *.tvgawex.pl 02.12.04, 00:40 ..niestety Achim jest już aut.Co do jakości ansamblu to z oceną bym jeszcze poczekał, a ci dwaj pobekujący panowie niech wrócą tam skąd przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jaka to melodia 02.12.04, 00:41 jeden "pedal" to Pawel Hartlieb. Ozeniony. I to z kobieta :P Drugiego kolesia nie udalo mi sie zidentyfikowac niemniej pomimo zmian ten program jest chyba najwiekszym obciachem w tvp1 Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Jaka to melodia 02.12.04, 21:07 kubissimo napisał: > jeden "pedal" to Pawel Hartlieb. Ozeniony. I to z kobieta :P Już nie :-P > Drugiego kolesia nie udalo mi sie zidentyfikowac Michał Rudaś. Plącze się czasami w Teatrze Roma. Jakoś mnei te zmiany nie powaliły. Wręcz przeciwnie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jaka to melodia 02.12.04, 21:12 a czy przeciwienstwem powalenie nie jest uskrzydlenie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Jaka to melodia 02.12.04, 21:14 kubissimo napisał: > a czy przeciwienstwem powalenie nie jest uskrzydlenie? :D A idż!! Przeciwieństwem powalenia jest uwalenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jaka to melodia 02.12.04, 21:22 nie nie, przeciwienstwem uwalenia jest swinska trzezwosc ;) a skoro Hartlieb sie rozwiodl to jest nadzieja, ze jeszcze sie do pedalow zapisze cool :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Jaka to melodia IP: *.crowley.pl 02.12.04, 10:10 Nowa koncepcja programu jest fatalna,kolorystyka brrrr, to już nie jest kolorowy pełen radości show tylko jakieś koszmarne żółto-zielone straszydło,co do nowych chłopaczków-solistów są beznadziejni!Nowy zespół jaki jest każdy widzi według mnie denny.Przestaję oglądać ten program! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vern Re: Jaka to melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:05 No ale ta jedna dziewczyna jest całkiem niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu Re: Jaka to melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:03 hm, która? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vern Re: Jaka to melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:31 Ta w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Jaka to melodia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:35 W srodku fajna, ale mnie żal pianistki, dwa pedałki fakt że koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: Jaka to melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:16 Ten "perkusista" zachowuje się jakby grał co najmniej z Hendrixem. Janowski jest infantylny. Czyżby w życiu też? Teleturniej nadaje się do wycofania. Ciekawe, do kiedy mają podpisaną umowę na produkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike może i do wycofania ... 09.12.04, 10:42 ale go nie wycofają bo go oglądacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś