Dodaj do ulubionych

bar jest mdly

01.12.04, 11:37
Ostatnie odcinki baru sa bardzo nudne.Jaroslaw i Tombo zrobili by prawdziwy
show ot tak, pstryk.Co teraz mamy? Nic ciekawego, wzajemna adoracje i
chodzace idealy.
Obserwuj wątek
    • caprio2 Re: bar jest mdly 01.12.04, 11:48
      W odniesieniu to pewnego mdlącego tematu dla zniesmaczonych,
      to nawet słuszna uwaga:)
    • b_bb Re: bar jest mdly 01.12.04, 11:49
      Dlatego przestałam oglądać. Znudziło mnie to.
      • tiptop1 Re: bar jest mdly 01.12.04, 11:52
        Bar teraz przypomina jeden z polsatowskich seriali tasiemcow.Aktorzy amatorzy
        probuja nasladowac zycie.
      • superspec O to tak jak ja 01.12.04, 11:56
        > Dlatego przestałam oglądać. Znudziło mnie to.
    • Gość: loka Re: bar jest mdly IP: *.gronet.pl / *.gronet.pl 02.12.04, 04:00
      Halo Polsat, halo Polsat... Proszę o głosowanie telewidzów o przywrócenie
      Michała w tempie natychmiastowym. Z nim nigdy nie było nudno. A tak w ogóle to
      co to ma być, nikt nie chce rozdzielać Agaty i Lukasza... A Michała i Karolinę
      to można było tak? Kto teraz zatańczy na stole, kto zrobi siad po turecku ze
      stania, kto zarymuje? Kto pozwolił Marcie typować na gorące krzesła?
      • giuseppe_pulkownik Re: bar jest mdly 04.12.04, 03:17
        Na dodatek można było liczyć na to,że w końcu dojdzie do ciekawej transmisji na
        żywo z odrzynania palucha murzo-mula,bo długo byśmy nie czekali na jego
        następne pijaństwo+emocje.Znów chlapnąłby chłopina coś superowego,a potem dawal
        paluchy,a może nawet narządy do obcięcia,że nie powiedzial tego, co powwiedzial.
        On w takich momentach podobny Wałęsie bywał.
        pułkownik
        • Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 06:13
          Coś się Tobie pojordoliło z panem prezydentem Wałęsą. Może miałeś na myśli Kim
          Jong Il`a z Koreii Północnej albo Fidela C(ipe)astro z Kuby...
          • giuseppe_pulkownik Re: bar jest mdly 04.12.04, 20:03
            Nie.Wałęsa znany był z tego,że mówił,iż nie powiedział tego, co powiedział,albo
            powiedział,a wszystko wina dziennikarzy,bo to,co w swej łaskawości Wałęsa
            rzekł,inaczej zinterpretowali.Krótko podsumowując, wypieral się
            własnych,nierzadko głupawych wypowiedzi i w jego ślady poszedł murzo-mulo.
            pułkownik
            • Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 20:42
              Nadal podtrzymuje moją opinię...
          • Gość: Mrs_Jinx Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl 04.12.04, 23:09
            Doradco - jestes krolem nudziarzy - nie spotkalam jeszcze faceta, ktory tak
            nieudolnie probowalby byc dowcipny. I gryzlam sie w palce bo i po coz ci to
            uswiadamiac, ale ilez mozna czytac o kim dzong ilach, chwilach dla debila i
            czym tam jescze. Jestes powtarzalny jak przeboje disco polo i niestrawny jak
            nieswieza makrela :(
            • Gość: john doe Re: bar jest mdly IP: *.crowley.pl 05.12.04, 11:43
              i nadziwic sie nie moge, czego tu szuka facet do tego stopnia uczulony na tego
              typu programy. kompleksy leczy czy co? :/
              • Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 13:37
                Niestety musze Ciebie rozczarować. Niczego tutaj nie szukam.
            • Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 13:36
              Dziekuje za krytykę. Prosze o jeszcze. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka