Dodaj do ulubionych

(Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką

IP: 195.117.90.* 13.12.04, 23:23
a stałam się kobietą świadomą
brawo, brawo, nie często spotyka się taką dojrzałość w tak smarkatym wieku.
Szkoda, że ta "dojrzałość" skończyła się na czubku kasinego nosa
Zasługuje? Zgoda, siła walki czy klapki na oczach, jak zwał tak zwał. Ale
gdzie życie w grupie? Gdzieś miała skaczących nad nią uczestników bo
paznokieć zszedł, tyrali za nią bo chora, podczas konkurencji już nie była
chora. Niezwykłe lekarstwo te konkurencje, powinno się je na receptach
przepisywać.
Hubert Urbański, rety, ten to myśli, mniejszą główką chyba, podobnie Wito.
Ale Wito może, Urbański nie bo ma być bezwzględnie obiektywny, a nie na
wypytywać Patrycję o to, o tamto. Za ciasne spodnie ubrał biedaczek to
wypytywał.

Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:31
      Richelieu ja cię do tej pory miałem za sensowną osobę i jeszcze do tego
      inteligentną.Ale to już twój kolejny nieadekwatny napad na Kasie.
      Pewnie jednak jesteś starą brzydką raszplą i dlatego tak jadem plujesz.
      • Gość: Richelieu* Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: 195.117.90.* 14.12.04, 00:01
        nie, bo oglądam ten program od połowy mniej więcej i właśnie przegapiłam te
        wszystkie beksowate dni Kasi. I właśnie Kasia wygrywająca konkurencje mnie
        zdziwiła. Że wygrywa, mimo, że gdy trzeba było cokolwiek zrobić na wyspie to
        była chora. To jakieś zaślepienie

co do rapszli, oczywiście, że jestem starą brzydką rapszlą z rozdwojonym
        językiem i właśnie mi woreczek żółciowy się wylał. I dlatego tak pluję. Cuszsz,
        co robić?
        • czesiekkk Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 09:35
          Obiektywnie to wygrać powinien Wincenty, Marcin albo Tomek. Ale to jest
          telewizja i musiała być bajka o dzielnej Kasi co z dziecka stała się kobietą.
          • papoot Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 10:16
            Takie jest właśnie nasze społeczeństwo!!! Kasia wygrała, bo ma fajny zadek, co
            zauważyli Urbański oraz producenci programu i zafundowali nam bajkę o
            dziewczynce, co staje się kobietą. A konkurencje były nieobiektywne, tak??
            Jeżeli twoim faworytem był Wito, to przed każdą konkurencją siłowo-
            wytrzymałościową powinien dostawać w pupę sterydy, żeby wyrównać jego szanse z
            Kaśką. Wtedy poczucie sprawiedliwości takich jak Ty by nie ucierpiało.
            • czesiekkk Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 10:49
              Jeżeli mylisz Wincentego z Wito, to chyba nieuważnie oglądałeś Wyprawę Robinson.
              • papoot Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 11:31
                A fakt, chodzi o Janosika, porąbało mi się. Cała reszta pozostaje aktualna.
    • lilith76 Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 11:01
      dla takiej forsy wiele dziewczynek przestało nimi być. dwuznacznie to
      zabrzmiało.
    • conena Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 11:25
      ta czarna wygrała? kurde, miała wygrać ta blondyna, lepsza była, bardziej mi
      się podobała.........
      • Gość: Inga Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 11:36
        Wygrała lepsza i odczepcie się od dziewczyny.
        • Gość: kamuii Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: 213.17.149.* 14.12.04, 12:40
          pewnie że bardziej zasłógiwał na wygraną Wincenty... ale Kasia też sobie
          zwycięstwa solarką i jakuzzi nie wypracowała... namęczyła się laska ale nasze
          społeczestwo jest takie że niestety kto kolwiek by nie wygrał to z zazdrości mu
          pojada...
          • Gość: efik Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.12.04, 14:05
            no jasne, jak ladna i mloda to juz musiala dupy dac, zeby wygrac bo sama nie
            dalaby rady, za glupia i za slaba. Ludzie, ludzie, skad w was tyle jadu i
            zazdrosci??
            • Gość: micha Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:45
              Efik ,czy wierzysz w to, ze Kasia wytrzymałaby na bezlunej wyspie ?tak jak
              tytułowy Robinson? Bez tyrających za nią innych ludzi i WINCENTEGO CO POTRAFI
              ZBUDOWAĆ SZAŁAS?Bidulka zaryczałaby się na śmierć.Kasia-robinson-żałosne.
              Najpierw litowali się nad nią i nie eliminowali ,a potem słodkie dziewcze
              kantowało przy błocie.
              czy gdyby Kasia nie miała fajnego tyłeczka w stringach to faceci by tak samo
              głosowali?
              • Gość: efik Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.12.04, 14:48
                ale to zle swiadczy o Kasi czy o tych facetach raczej?;)
                • Gość: Richelieu* Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: 195.117.90.* 14.12.04, 17:29
                  o, właśnie. To, że jest ładna, bo jest, to nie jej w końcu wina. Z drugie
                  strony człowiek żyjący w grupie powinien wziąć poprawkę na to, że chłopcom
                  będzie trudno od patrzenia na jej i innych dziewczyn stringi, jak wspomniał
                  Kuba;) I różowych strojów kąpielowych źle działających na ryby;) Już widzę tę
                  rybcię.
                  Ale kompletnie dziwią mnie zachwyty forumowiczów nad kasią. Jeśli wybierać
                  między Kasią a Patrycją to wybór jest oczywisty, że Patrycja. Kasia to dziecko.
                  Wito zresztą w czacie właśnie w ten sposób o Kasi powiedział, mimo, że tak się
                  cieszył z jej wygranej. Nawet Wito.

Janosik dziwny troszkę, ale wkład w funkcjonowanie na wyspach miał tak ogromny,
                  że nie sposób nie widzieć, że konkurencja na hamakach była specjalnie na jego
                  wyeliminowanie. Kurde

I jednak głupią wizytówkę sobie TVN zrobił, bo porównania edycji z różnych
                  krajów sprowadzą tvn na niziny. Nie dość, że zaoferowali 100 tys tylko, to
                  jeszcze tak pokierowali akcją, że wygrała jedna z wyspiarkich beks, która to
                  beksa niczym rasowe dziecko nie bojące się absolutnie niczego dostaje jakiegoś
                  fiksum-durdum w czasie konkurencji zapominając o bożym świecie. A z kokosem pół
                  godziny się mocuje żeby otworzyć, kiedy Tomkowi zajmowało to dwa uderzenia.

I jakoś nie przekonują jej zwycięstwa, kiedy poza konkurencjami miała
                  wszystkich równo w tylnym odcinku przewodu pokarmowego, wylegując się i
                  zbierając siły do kolejnej konkurencji w której pod okiem bardzo czujnego
                  Huberta weźmie błoto w garście i wrzuci do wiadra. Dziwne, że jej wiadro było
                  tyle cięższe od wiadra Tomka. SAle co tam, dla hubertowych spodni, sędzi
                  przysięgłych we wszystkich konkurencjach, wszystko odbyło się zgodnie z
                  regulaminem
                  • mamakubusia11 Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 19:37
                    ja tam sie ciesze ze zwyciestwa Kasi
                  • kubissimo Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką 14.12.04, 19:47
                    pie..cie Towarzyszu :)
                  • Gość: Tom Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:52
                    I bardzo dobrze się stało, jak się stało:)))A kto niby miał wygrać z finałowej
                    trójki Robinsonek?Sookowata Lidzia, która nie wybiła się w żadnej konkurencji,
                    Patrycja, która bez wiary we własne siły wciąż powtarzała, że Robinsona to
                    powinien wygrać facet??Kasia wygrała najwięcej konkurencji,kiedy trzeba było,
                    wykazała się hartem ducha, odsunęła się od grupy, kiedy widać było, że narasta
                    wobec niej niechęć. A że doszła do finału na plecach innych?Cóż, na tym polega
                    ten program, żeby nie być ani najlepszym, lecz by również nie zostawać z
                    tyłu.Wicynta szanuję, bo to Ślązak jako i ja, ale jak tak dalej by działał,
                    działał i jeszcze raz działał, to zostałby wyeliminowany jako najsilniejsze
                    ogniwo;)A że Kasia nie rozbijała kokosa tak szybko jak Tomek? Cóż, facet z
                    takim bicepsem ma siłę nieporównywalnie większą, ona ma za to wytrzymałość,
                    którą potrafiła w stosownej chwili wykorzystać. Cieszę się,że jej udziałem
                    stało się tak wspaniałe dośwaidczenie jak ten program, podczas którego wiele
                    się o sobie dowiedziała...a "tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono" jak pisała
                    kiedyś poetka Wisia....
                    A że prawie wszyscy głosowali na nią?oprócz argumentów merytorycznych(postawa
                    na wyspie w końcowej facie programu) osoby atrakcyjne fizycznie są bardziej
                    lubiane, to prawda psychologiczna stara jak świat, choć psychologia nauką
                    raczej nową jest.
                    Co do kwestii estetycznych, to mnie akurat jej dziewczęcość zniewala, choć
                    przyznać muszę, że została stłumiona warstwą makijażu w odcinku finałowym...nie
                    podobała mi się, zatęskniłem za naturalną urodą Kasi na wyspie. Z kolei
                    odwrotnie rzecz się miała w odniesieniu do Agnieszki...nijaka na wyspie,
                    czarowała mnie burzą rudych loków i dyskretnym make up'em:))
                    Do zobaczenia za 10 min na czacie z finalistkami!!Mam nadzieję, że Kasia
                    wyspowiada się z tego nieszczęsnego błota po gwizdku, które i tak w mojej
                    opinii nie przeważyło szali.
                    NIECH ŻYJE KASIA!!!!!
                    • Gość: edka Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:10
                      Brawo Tom, w końcu jakiś sensowny post. Nie rozumiem tych zawistnych postów
                      kobiet, które zazdroszczą Kasi wyglądu i zawistnych facetów, których męskie ego
                      zostało zachwiane zwycięstwem młodej dziewczyny. Całowicie się z tobą zgadzam,
                      jeśli chodzi o Kasię. Z tym makeupem też miałeś rację, mogli go delikatniej
                      zrobić.
                      • r.richelieu Robinsonem powinien zostać silny człowiek 15.12.04, 12:56
                        zawistnych? Głupość nad głupościami, każde dziewcze mówi o zawiści, jakby
                        między kobeitami nie mogło być przyjaźni tylko wieczne rywalizcje

Kasia na Robinsona się nie nadaje, głupio, że idea programu podbna jest do
                        bigbrothera czy innego baru gdzie eliminuje się osoby do odejścia. W Robinsonie
                        powinno być 18 wysp, każdy na wyspie sam ze swoimi umiejętnościami i natura
                        tylko mogłaby delikwenta wyeliminować. Nie potrafi rozpalić ognia, złowić ryby,
                        rozłupać orzecha, znieść samotności to out.
                        Wincenty, Tomek i Patrycja. To była by wtedy zapewne trójka finalistów. Kasia
                        oczywiście wypada lepiej niż te magdziątko (na stronie WR w filmie o magdzie
                        widać, że z niej to rasowa blondi jest, ciuchy, tipsy i psiapsiółki, boszsz),
                        oraz gosia z Torunia. Gosia resztą mi się bardziej podoba niż Kasia, ma
                        bardziej nietypową urodę, więc równie dobrze mogliby na wyżyny wznieść Gosię.
                        I, producenci WR na urodzie się nei znają.
                        Wincenty, że struga. Straszne, narobił się chłop za dziesięciu i jeszcze źle,
                        najbardziej Wito, że on taki delikatny, serenady by śpiewał, ale robić to ni ma
                        komu. Wincenty w sytuacji gdyby Robiunson polegał na samotnym walczeniu z
                        przyrodą i sobą, były głównym kandydatem do zwycięstwa. A tak, te jego
                        separowanie się źle wróżyło od początku. Zwłaszza kiedy głównym oponentem jest
                        Wito, krzykliwa papuga. A idźta z takim facetem.
                        • robert78 Re: Robinsonem powinien zostać silny człowiek 15.12.04, 13:17
                          Na Robinsona (prawdziwego) nie nadawał się nikt. Ani Wincenty, ani żaden inny
                          pracuś nie umiał rozpalić ognia. Na żółtej wyspie nie rozpalili nawet mając
                          krzesiwo, dopiero tvn się ulitowała i im rozpaliła. Istotnie Wincenty czego nie
                          miał w mózgu to miał w rękach. Malezja to nie Syberia, gdzie trzeba walczyć o
                          przetrwanie. Winc wprowadzał tylko niezdrową atmosferę obozu pracy. O wiele
                          bardziej był przydatny dobry humor Vita. Konkurs był na Robinsona medialnego
                          tzn. kogoś wytrzymałego psychicznie i fizycznie, dobrze znoszącego ekstremalne
                          warunki, dobrze dogadującego się w grupie i atrakcyjnego dla telewizji.
                          Wszystkie te warunki spełniała Kasia z naddatkiem. Dlatego zupełnie nie
                          rozumiem zawiści raszpli Richelieu.
                        • robert78 Re: Robinsonem powinien zostać silny człowiek 15.12.04, 13:46
                          Gdyby tak się pobawić w teoretyzowanie, co by było gdyby wyrzucić każdego
                          uczestnika na osobną wyspę, to myślę, że najpierw umarli by starzy (Marek,
                          Wincent)lub słabi fizycznie (Lidka, Vito), źle znoszący klimat (Agnieszka), a
                          na samym końcu najmocniejsi fizycznie (Jarek, Marcin, Tomek), ale nawet oni
                          mogliby przegrać z młodą, wysportowaną, wytrzymałą a przede wszystkim o
                          psychice długodystansowca Kasią.
                        • Gość: edka do richelleu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:09
                          Nie wiem co masz na myśli pisząc o "głupości" A poza tym kto miał wygrać
                          program to wygrał, uwazam , że słusznie. Taka była idea programu rywalizacja +
                          nominacja + eliminacja. Nominowanie niewygodnych osób z różnych przyczyn a
                          także łut szczęscia i przypadek. To była gra. A program nie nazywał się walka o
                          samotne przetrwanie bez jedzenia na wyspie. I wszelakie gdybanie jest bez
                          sensu.
                          • r.richelieu Re: do richelleu 15.12.04, 15:19
                            a idźta, Kto nie kocha Kasi ten jest stara rapszla, to jest głupość w Waszym
                            wydaniu.

Pomijając
                            jak to program nie nazywał się walka o przetrwanie, to jaką miał nazwę? Wakacje
                            z atrakcjami?

koniec
                            TVN się cieszy, Urbańskiego krok się cieszy, f telewizja się cieszy
                            luz
                      • Gość: Tom Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:02
                        Dzięki Edka!Miło słyszeć, że nie jestem sam w swoich odczuciach:)))
                        Pozdrawiam:)))
    • Gość: t NIECH ŻYJE KASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:54
      • Gość: p229 Re: NIECH ŻYJE KASIA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.12.04, 11:13
        Nastepne zakompleksione osobki sie tutaj wypisuja..zalosne.Moglibyscie dac
        spokoj tej biednej Kasi bo dziewczyna sobie zasluzyla na ta wygrana jak nikt
        inny.Jeszcze nie umiecie sie z tym pogodzic albo macie za duzo czasu na chacie
        i tylko siedzicie i piszecie bzdury..Skoro wszyscy byli tacy dobrzy to czemu
        wygrala Kaska i to tyloma glosami??..bo dziewczyna z nikim ukladow na boku nie
        miala i byla uczciwa wobec wszystkich do konca.A z tym "zadkiem" to juz w ogole
        smiech na sali..na nic lepszego nie mogliscie wpasc?no ale gratuluje
        pomyslu.Niezle sie ubawilam.A i po raz setny przypomnienie ze Robinson nie
        opieral sie na tym kto wytrzyma sam na bezludnej wyspie.A na koniec chcialam
        powiedziec ze ciesze sie ze wygrala Kaska bo pokazala klase i pozdrawiam
        wszystkich ktorzy uwazaja tak jak ja.
        • r.richelieu Re: NIECH ŻYJE KASIA 18.12.04, 13:58
          ;)))
          pokazała klasę, we wspinaniu się po barkach kolegów. Kompletnie aspołeczny typ,
          mający bliżej czubek własnego nosa bliżej niż uczciwość. Wyszła na perfidną
          wykorzystywaczkę

Czemu tak dużo głosów? Pewnie dlatego, że faktycznie Kasia ma mniej pieniędzy
          niż Patrycja. Widać choćby dom Patrycji, wielki. Taka litość dla biedniejszego
          dziecka. Dobra była Patrycja, Tomek, Wincenty. A nie Kasia

Żałosne? zakompleksione? jeszcze tylko jadu brakuje. Pretensjonalność, łeee,
          wymyślcie coś lepszego

ps. hehehe, co to za zugdzes tydzień czasu utrzymywać wontek o piedołach

ps2. nie powtarzasz po raz setny, policz dobrze

ps3. podrowionka i buziaczki i papatki dla wielbicieli Kasi. We wczorajszej GW
          w dodatku lokalnym był wywiad z Kasią. W Książu krzyczała, że Żywiec to
          najlepsze miasto w Polsce, we wczirajszym wywiadzie stwierdziła już, że Żywiec
          jest za mały dla niej, nie da jej możliwości rozwoju, musi więc przenieść się
          do Warszawy. Szybko jej patriotym lokalny przeszedł, na rzecz własnej
          wspaniałości. Tysiące żyją w Żywcu i nie jest za mały, a jej jest.

Kasia na posła, rzekł z lekka zauroczony Marcin, po tym jak Kasia powiedziała
          światłe słowa, w pełni oddające jej 22-letni żywot. Między Patrycją a Kasią
          jest zaledwie 3 lata różnicy. Dlaczego więc przy Patrycji Kasia wydaje się
          niemożebnie głupia, dbająca o siebie panienka. Tylko 3 lata, dziwne.
          Jednak gdzie tam biednemu studencikowi prawa do Huberta Urbańskiego, który pasł
          swe oczy i pasł. I przymykał oczy na różne takie niesubordynacje kasine.
          • zdzichu-nr1 Re: NIECH ŻYJE KASIA 18.12.04, 14:26
            Dobra młoda dupa w stringach zawsze wygra, więc nie wiem po co ta akademicka
            dyskusja
            • Gość: p229 Re: NIECH ŻYJE KASIA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.12.04, 15:09
              Sluchaj tak Cie czytam stary i zastanawiam sie ile ty masz lat??naprawde
              rozsmieszasz mnie...wkreciles sie chyba bardzo w ten program.Co mnie obchodza
              jakies wywiady albo zywiec Kasi.Piszesz tu jakies rzeczy ktore nie maja zwiazku
              z tematem tylko po to zeby kogos przekonac ze ona naprawde jest taka jak
              mowisz.Mysle ze kazdy ma wlasne zdanie na ten temat.Co taki cięty jestes jakby
              ci wielka krzywde zrobila.Gadales z innymi uczestnikami ze wiesz dlaczego tak
              glosowali czy sam sobie to wydedukowales?Wez sie uspokoj i daj sobie luz...bo
              takim glupim pisaniem wystawiasz sobie tylko niezbyt pozytywne swiadectwo.Z
              reszta ten program sie juz skonczyl i moglbys sie wreszcie pogodzic z tym ze to
              ona wygrala.I czy ci sie to podoba czy nie ..nic nie zmienisz..a wywlekac
              jakies brudy ktore wyczytales z brukowca to tez glupota.Nikogo to nie
              obchodzi...pozdrawiam
              • r.richelieu Re: NIECH ŻYJE KASIA 18.12.04, 15:21
                mi Kasia wisi,bo co za różnica kto wygrał jeśli to nie ja brałam udział w
                konkursie, a dyskutuję zwykle do końca i też dziwi mnie, że można o duperelach
                tyle gadać
                niech żyje Kasia, ktoś krzyknął, niech żyje, czy ja mówię by umarła?

Problem leży nie w odbiorze programu, a w tworzeniu się grup. Całe forum
                krzyczy, że Kasia jest thebeściak to jeśli dużo ludzi tak mówi to coś w tym
                musi być. Debilizm.
                Niedawno krzyczano, że Agnieszka jest wstętna, a teraz zobaczono, że jest
                jednak ładna, to hurra bo Agnieszka jest spoko babka. Skleroza w młodym wieku.
                Głupie panienki oczywiście będą bronić Kasi, bo jest ona dla nich przykładem,
                że głupia a może. Zarobić

ps. hehe, nadaję się do brukowca, hehe, bo z igły widły, hehe

ps2. cięta nie jestem, nikt mnie nie pociął
                • Gość: p229 Re: NIECH ŻYJE KASIA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.12.04, 20:08
                  ....to moj komentarz na to co napisalas pusta laluniu pfff:))))polewka
                  • Gość: Richelieu* Re: NIECH ŻYJE KASIA IP: 195.117.90.* 18.12.04, 23:43
                    to ty szafujesz pretensjonalnymi wyrażeniami, nie ja
    • Gość: nemi Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:38
      w programie chodziło o to kto przetrwa na wyspie WŚRÓD ludzi a nie na bezludnej
      więc poza sprawnością fizyczną, siłą fizyczną ważne były np. umiejętność
      współpracy w grupie, dostosowanie się do grupy, niekonfliktowość
    • Gość: Richelieu* Irek Bielenik IP: 195.117.90.* 19.12.04, 00:10
      to ten brzydal;) chłopak Patrycji. Ciekawe do czego zmuszeni zostali uczestnicy
      robinsona po tym, jak TVN dowiedział się, że Patrycja nie może wygrać, bo jej
      chłopak jest dziennikarzem TVN

to tak na marginesie
      • robert78 Re: Irek Bielenik 19.12.04, 09:36
        Jezuuu... Ta raszpla jeszcze tu jest. Ale się przyssała :-(((((((((((((((((((((
        • Gość: kleo 'obiektywny" Urbański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:30
          mnie pod koniec programu zaczął deberwować prowadzący, gdyż widać było, że "był"
          za Kasią, powinien być obiektywny a nie "obiketywny inaczej", rozumiem że
          współczuł dziewczynie jak sobie nożkę skaleczyła, ale do współczucia powinno się
          to ograniczyć, w każdym razie denerwuje mnie Urbański, na początku wyprawy był
          fajny(aż byłam w szoku!) ale potem:-/ ...a może źle interpetuje fakty? coż takie
          są moje odczucia, pozdrawiam
        • Gość: Richelieu* Re: Irek Bielenik IP: 195.117.90.* 19.12.04, 15:03
          Jezuuu.. Ten brzydal jeszcze tu jest. Ale się przyssał ;-))))))))))))))))))
          • Gość: p229 Re: Irek Bielenik IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.12.04, 13:48
            ta richelieu to jakas zakompleksiona i widocznie bardzo nudzaca sie
            panienka..daj sobie luz dziewczyno i zacznij nowy glupkowaty watek.pozdrawiam
            • Gość: lilith76 Re: Irek Bielenik IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.12.04, 14:50
              nie kwestionuje zwycięstwa Kasi, ani jego trafności, ale powszechne na tym
              forum piski zachwytu nad tym wydarzeniem.
              czy obiektywizm i dystans wyszły z mody???
    • Gość: KIRA Re: (Robinson) Kasia: przestałam być dziewczynką IP: *.crowley.pl 20.12.04, 14:07
      Kasia się nie nadaję, wygrała bo jest ładna, a teksty o bardziej rozrzedzonym
      błocie u Tomka i Patrycji powalaja mnie na kolana.
      Chyba o umiejetności przetrwania w takich warunkach swiadczy równiez spryt a
      tego Kasi nie brakowało, dziwne też ze nikt pamieta konkurencji na wytrzymalośc
      jak Kasia ustanowiła rekord, czyzby Hubert wrzucił jej niewidzialne
      podpórkii????Ciesze się że wygrała, sprytna, zwinna i bardzo ładna dziewczyna,
      pokazując ze nie jej atutem jest nie tylko uroda....
      A zarzuty ze Kaska jest beksa są poprostu smieszne...ciekawe jakbyscie
      wytrzymali tyle dni bez zarcia, bedąc po takiej tragedii życiowej jak smierc
      ojca i czując wokół niechęć....może to był jej sposób na rozładowanie nerwó
      Niechęć no bo jak taka maskotka może byc powaznym rywalem??????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka