jerry422 28.11.09, 20:19 Co sądzicie o występie Adama Małsza w charakterze komentatora skoków?Sądzę że wypadł jak na debiut nieźle, ożywił i urozmaicił komentarze Szaranowicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naburmuszony Re: Małysz komentatorem 28.11.09, 21:13 Był bardzo naturalny, moim zdaniem wypadł bardzo dobrze. Zabawnie było, kiedy Szaranowicz zpowiedział, że własnie widzimy skoczka.... Francuza. Małysz na to: Szwajcara. Cisza. Szaranowicz: ale ma francuskie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 00:21 Też tak uważam. Do tego zna się na skokach jak mało kto, mówił jasno, konkretnie - tak jak należy. Szkoda, że nasi komentatorzy sportowi lubią ubarwiać swoje wypowiedzi i chociaż czasem bywa zabawnie to jednak przeważnie są denerwujący. Adaś moim zdaniem bardzo dobrze wypadł. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 11:27 To,ze lubimy, to popierwsze, ale na tle Szaraniwicza naprawde nietrudno dobrze wypasc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 15:20 Praca komentatora wiąże się z olbrzymimi emocjami, stąd komentatorom plączą się języki i bredzą. Mnie to osobiście nie razi, bo biorę poprawkę na dramatyczne okoliczności zawodów. Odkąd usłyszałam "Stanisław Szozda - cudowne dziecko dwóch pedałów" nic mnie już nie zdziwi, a zwłaszcza Szaranowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 15:43 Ale przyznasz, że sa komentatorzy, których słucha się z przyjemnością i tacy, których chciałoby się wyłączyć Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 17:02 kol.3 napisała: > Praca komentatora wiąże się z olbrzymimi emocjami, stąd komentatorom > plączą się języki i bredzą. Mnie to osobiście nie razi, bo biorę > poprawkę na dramatyczne okoliczności zawodów. > Odkąd usłyszałam "Stanisław Szozda - cudowne dziecko dwóch pedałów" nic > mnie już nie zdziwi, a zwłaszcza Szaranowicz. Taaa, szczególnie te emocje widać, kiedy kolesie Szaranowicz i Babiarz nie zauważają, że kamera pokazuje np. rekordowy skok wzwyż, bo akurat rozmawiają o polskich akcentach, szukając ich tropów od czasów Adama i Ewy bądź podają statystyki sprzed lat, co akurat w takim momencie nikogo nie interesuje. EUROSPORCIE!!!!! Po raz kolejny dziękuję ci, żeś zagościł pod mą strzechą! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 12:01 ładnie zgasił Szaranowicza pare razy;] moim zdaniem sprawdził się świetnie ale życzę mu byśmy w tym sezonie raczej go oglądali na skoczni a nie słuchali jego komentarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Małysz komentatorem 29.11.09, 14:03 Dobrze, że tam był: przynajmniej mówił do rzeczy i nie dał Szaranowiczowi bredzić i ślinić się do "Szliriego". Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Małysz komentatorem 30.11.09, 04:03 Było świetnie jak dla mnie. Małysz sprawdził się w kolejnej roli. Relacja zyskała bardzo dużo na jego celnych uwagach. No ale od następnych zawodów to niech już skacze. Ma medal na Olimpiadzie do wygrania. Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Małysz komentatorem 02.12.09, 01:45 Kiedy i gdzie następna relacja? Odpowiedz Link Zgłoś