Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:29 "Kewin sam w domu" to debeściarska komedia!!! Jest zafajerancka i nie możliwie coolowa!!! Number one w śród komedii!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratface Klasyka kina gwiazdkowego IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 20.12.04, 00:38 może i leci w każde święta, ale jak rzadko który ma ten świąteczny klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Kevin sam w domu *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:59 mimo że film widziałam już niemożliwą ilość razy (chyba to niegramatyczne,przepraszam ;]) to co święta czekam aż tylko go pokażą :D no i w te również będzie! hihihi <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Kevin sam w domu *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 15:17 A ja mam dooość! Ile można? Ten film zaczyna robić się tak samo upierdliwy jak piosenka Last Christmas I Gave You My Heart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Kevin sam w domu *** IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.12.04, 16:43 co roku oglądam :) ale w tym roku obejrze tylko jeśli bedzie powtórka ;) Odpowiedz Link Zgłoś