Dodaj do ulubionych

PAULINA CHYLEWSKA 2

IP: 217.153.6.* 29.12.04, 13:25
Może wiecie kto wpadł na idiotyczne pomysł wysłania P.Chylewskiej na Turniej
Czterech Skoczni. Jeśli do niej i Hellera dołączy Kurzajewski to będzie SUPER
KOMPETENTNY TERCET/egzotyczny/.Może lepiej żeby witali NOWY ROK w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: FigoFago Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:28
      Podobno Paulina miała gorące poparcie Sławomira Zielińskiego, ale to chyba się
      skończyło.
      Kto teraz ją popiera? Nie wiem, z pewnością jednak nie wyjdzie to na zdrowie
      telewidzom.
      Co do wymienionych Panów, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Wręcz przeciwnie.
    • Gość: andie PASKUDA IP: *.chello.pl 29.12.04, 18:33
      jaka ona jest paskudna! jak ją zobaczylem dzisiaj na samym poczatku transmisji
      z TCS to mało z krzesła nie spadłem!
      • tiberina Re: PASKUDA 30.12.04, 13:43
        Popieram. jest okropna. a sio z wizji Paskudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zuza Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:22
      Rzeczywiście dziś wyglądała bardzo niekorzystnie.
    • wasa Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 29.12.04, 19:33
      Bardzo mnie irytują idiotyczne pytania, które ta pannica zadaje Tajnerowi.
      Np. Co powinni teraz zrobić nasi skoczkowie? (pyt. po pierwszej serii). Średnio
      rozgarnięte dziecko wie, że Tajner zaraz powie, że w 2. mają skoczyć najlepiej
      jak potrafią. Albo: Czy 3. miejsce Adama to dobry prognostyk na nastepne
      konkursy? Wiadomo, że Tajner powie: Tak, zapowiada się, że będzie lepiej.
      Czy ona nie wie, że pyta się o coś, czego się nie wie? Po co gadanie dla samego
      gadania?
      • Gość: romcia.pl Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 21:51
        Wszyscy komentujący skoki w TVP są siebie warci.Zawsze zadają skoczkom i
        trenerom te same idiotyczne pytania.Do tego Miklas od lat powtarzający te same
        nudne historie.Tylko Tajner Apoloniusz wniósł trochę kompetencji do tego
        żałosnego widowiska.TVP maksymalnie kaszani transmisje ze skoków.A już
        najbardziej denerwuje mnie głupie ględzenie przed skokami Adama.
        • Gość: jim01 Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: 213.76.140.* 30.12.04, 00:45
          No w zasadzie się zgadzam, tylko co oni właściwie mają gadać? Ogólnie wygrywa
          ten, kto zaleci najdalej, prosta reguła jak konstrukcja cepa, co tu komentować?
          Można owszem dywagować na punktem K, odległościa sędziowską, drobiazgowo
          analizować podmuchy wiatru tylko, że to wszystko już słyszeliśmy. By the way -
          Szaran ochoczo podchwycił wczoraj nowe słówko - termika
          • Gość: mal Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: *.crowley.pl 30.12.04, 14:28
            By the way -
            > Szaran ochoczo podchwycił wczoraj nowe słówko - termika

Nowe ??
            To chyba od niedawna zacząłeś skoki komentowane przez Włodka oglądać
            Moim zdaniem jest to sztandarowe słowo w słowniku WSZ już od paru sezonów.
            • Gość: jim01 Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: 213.76.140.* 30.12.04, 23:37
              Fakt, Włodka unikałem, wolałem na Eurosporcie oglądać. Termiką mnie ujął :-)
            • Gość: ppp Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 00:05
    • Gość: Kejt Re: PAULINA CHYLEWSKA 2 IP: *.ols.vectranet.pl 29.12.04, 21:22
      Dla mnie Paula jest fajna, tylko niech z niej nie robią więcej 40-letniej pani
      od programu TV w brązowej garsoneczce!
      • Gość: inspira PAULINA jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:55
        malkontenci... smutne, że nie widzicie subtelnej urody tej dziewczyny. Kiedyś
        prowadziła zastępstwo w studio jako host. Podmalowana, "podrasowana", po prostu
        inna laska.
        Mnie ona ujmuje bezpośredniością, nie jest sztuczna i nadęta.
        Paulina, jeżeli kiedyś przypadkiem wpadniesz na ten wpis - dobrego roku życzę!
        • Gość: Jewropa co zrobi Kurzajewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:17
          Paulino powiedz Sparcie... Paulino, powiedz swoim szefom ,że nie ma sensu po
          udanym skoku naszych sportowców wysyłać do nich Hellera z pytaniem o wrażenia.
          To przeszkadza w oglądaniu. Jak ktoś nie ma eurosportu, to chce obejrzeć też
          klasyfikacje Pucharu Świata zaraz po zakończeniu zawodów i lepiej wtedy nie
          wycinać tej informacji.
          Rok temu w Zakopanem Kurzajewski familiarnie klepał Kwacha po łapie, ciekawe co
          zrobi teraz gdy Prezio na wylocie?
          • reniferek1 Re: co zrobi Kurzajewski 31.12.04, 09:44
            Kurzajewski niestety nie dołączy do Paulinki. Jest teraz w Barcelonie i będzie
            przez dłuższy czas zajęty relacją z rajdu Paryż - Dakar. Jeśli się będzie z
            kimś obściskiwał to tylko z Hołowczycem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka