reniferek1 31.12.04, 09:48 a właściwie jej włosy będą teraz silnie promowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nunia Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: 81.15.254.* 31.12.04, 10:07 A ona wcale nie jest z Kolonko!!! Spotkalam w czasie ferii mego kolegę ze szkoly, który studiuje z nią na II roku filmówki i mówi, że to on z nią chodzi, a romans z Kolonko to tylko element jej lansu, o! Swoją drogą, dziwię się, że wladze szkoly filmowej pozwalają studentce grać w reklamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:16 dla mnie mogłoby być jej troszeczke wiecej w m jak M :D, choc nie ma co ukrywac lansowana jest jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:55 W szkole filmowej,czy teatralnej nie mozna grac nigdzie na 1 roku,a skoro ona jest na 2 roku,wiec pewnie maja olewke na wszystko,jak chce niech sobie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna.g Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:14 a mi cos nie gra z jej twarza, to znaczy z cera, sama nie wiem ale jakas brzydka jest, jakby za mocno wypudrowana... taka nie gladka? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Weronika Rosati twarzą Pantine 03.01.05, 03:09 > a mi cos nie gra z jej twarza, to znaczy z cera, sama nie wiem ale jakas > brzydka jest, jakby za mocno wypudrowana... taka nie gladka po prostu po raz pierwszy dziewczynie nie przykryli toną pudru piegów! sta to wrażenie poza tym, Werosia straszna w tej reklamce jest: jej filuterny (błee..) śmieszek jak spogląda na butlę szamponu i, niby to sobie przypominając, mówi 'to te aminokwasy-czy-coś-tam' Odpowiedz Link Zgłoś