Dodaj do ulubionych

Weronika Rosati twarzą Pantine

31.12.04, 09:48
a właściwie jej włosy będą teraz silnie promowane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nunia Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: 81.15.254.* 31.12.04, 10:07
      A ona wcale nie jest z Kolonko!!! Spotkalam w czasie ferii mego kolegę ze
      szkoly, który studiuje z nią na II roku filmówki i mówi, że to on z nią chodzi,
      a romans z Kolonko to tylko element jej lansu, o!
      Swoją drogą, dziwię się, że wladze szkoly filmowej pozwalają studentce grać w
      reklamie...
      • Gość: pasiak Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:16
        dla mnie mogłoby być jej troszeczke wiecej w m jak M :D, choc nie ma co ukrywac
        lansowana jest jak diabli
        • Gość: anka Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:55
          W szkole filmowej,czy teatralnej nie mozna grac nigdzie na 1 roku,a skoro ona
          jest na 2 roku,wiec pewnie maja olewke na wszystko,jak chce niech sobie gra.
          • Gość: . Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 00:09
    • Gość: anna.g Re: Weronika Rosati twarzą Pantine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:14
      a mi cos nie gra z jej twarza, to znaczy z cera, sama nie wiem ale jakas
      brzydka jest, jakby za mocno wypudrowana... taka nie gladka?
      • e_katt Re: Weronika Rosati twarzą Pantine 03.01.05, 03:09
        > a mi cos nie gra z jej twarza, to znaczy z cera, sama nie wiem ale jakas
        > brzydka jest, jakby za mocno wypudrowana... taka nie gladka

po prostu po raz pierwszy dziewczynie nie przykryli toną pudru piegów!
        sta to wrażenie

poza tym, Werosia straszna w tej reklamce jest:
        jej filuterny (błee..) śmieszek jak spogląda na butlę szamponu i, niby to sobie
        przypominając, mówi 'to te aminokwasy-czy-coś-tam'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka