Dodaj do ulubionych

Chemik - IDIOTA!

IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 18.05.02, 08:26
Chemik ponownie wydaje osady nad innymi nigdy nie zastanowiwszy sie nad soba.
Juz zapomnial jak kolowal z Chuda i jakie to mialo konsekwencje nie tylko dla
niego. Teraz smie stawac na podium moralnosci i wydziwiac na konsekwentnoscia
Hydro. Eeh brzydzi mnie to towarzycho...
Obserwuj wątek
    • Gość: La_ki Re: Chemik - IDIOTA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 14:01
      Nie wiem,co Cię tak brzydzi,bo Chemik zachował się jak przyjaciel w stosunku do
      Hydro,a ten się na niego wypioł i m.in.dlatego wyleci w najbliższą
      niedzielę.Chemik jest jeszcze bardzo dziecinny,zbyt ufny,ale potrafi być
      cholernie lojalny.I to mi się podoba.
      • Gość: iwa Re: Chemik - IDIOTA! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 14:55
        Gość portalu: La_ki napisał(a):

> Nie wiem,co Cię tak brzydzi,bo Chemik zachował się jak przyjaciel w stosunku do
        >
        > Hydro,a ten się na niego wypioł i m.in.dlatego wyleci w najbliższą
        > niedzielę.Chemik jest jeszcze bardzo dziecinny,zbyt ufny,ale potrafi być
        > cholernie lojalny.I to mi się podoba.

podpisuje się pod Twoimi słowami obydwoma ręcami:))))))

• Gość: wiesia Re: Chemik - IDIOTA! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 18.05.02, 17:42
        ufny?... Wronika tez mu ufala gdy go puscila na przygody. Ale mniejsza o to -
        Chemik jest wstretna glizda. Bez charakteru. Troche zycie poznacie to bedziecie
        przez takich jak on patrzec jak przez szklo.
        • Gość: Milka Re: Chemik - IDIOTA! IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.02, 18:31
          Gość portalu: wiesia napisał(a):

> ufny?... Wronika tez mu ufala gdy go puscila na przygody. Ale mniejsza o to -
          > Chemik jest wstretna glizda. Bez charakteru. Troche zycie poznacie to bedziecie
          >
          > przez takich jak on patrzec jak przez szklo.

A ty:

1. Ozeniles sie ze swoja pierwsza dziewczyna?
          2. Masz wciaz ta sama narzeczona od podstawowki?
          3. Nikt cie nie kocha?
          (niepotrzebne skreslic)

pozdrawiam
          Milka
          • Gość: wiesia Re: Chemik - IDIOTA! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 18.05.02, 22:08

W kazdym razie nie ponizalem zadnej publicznie. Z reszta, jak pisalem, nie w
            tym rzecz. Chodzi o to, ze nikt nie jest doskonaly a Chemik pokazuje jakies
            histeryczne fochy i robi z Hydro nie wiadomo jakiego slowo-lamacza. Niby
            wszystko "spoko", lecz on tlumaczen Hydro nie chce sluchac. Hydro wplatal sie w
            nieciekawa sytuacje a Chemik to wykorzystuje by po nim troche podeptac. Sam sie
            zadna honorowoscia nie wykazal, jednak potrafi spluwac na innych i jednoczesnie
            wmawiac im, ze to deszcz na nich pada. - wszystko "spoko" - wygodnicka glizda.

• Gość: Metaxa Re: Chemik - IDIOTA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:42
              Gość portalu: wiesia napisał(a):

>
              > W kazdym razie nie ponizalem zadnej publicznie.

wiesiu, przesadzasz i to poważnie.. Chemik nigdy nie wypowiadał się o Weronice w
              sposób, który sugerowałby brak szacunku, wręcz przeciwnie.. a to, że dziewczyny
              nie kocha, to chyba żadne poniżanie???

Z reszta, jak pisalem, nie w
              > tym rzecz. Chodzi o to, ze nikt nie jest doskonaly a Chemik pokazuje jakies
              > histeryczne fochy i robi z Hydro nie wiadomo jakiego slowo-lamacza. Niby
              > wszystko "spoko", lecz on tlumaczen Hydro nie chce sluchac. Hydro wplatal sie w
              >
              > nieciekawa sytuacje a Chemik to wykorzystuje by po nim troche podeptac. Sam sie
              >
              > zadna honorowoscia nie wykazal, jednak potrafi spluwac na innych i jednoczesnie
              >
              > wmawiac im, ze to deszcz na nich pada. - wszystko "spoko" - wygodnicka glizda.
              >

Chemik ma prawo do oceny zachowania Hydro według własnych kanonów moralności..
              nie podobała mu się zagrywka Ojca i trudno mieć do niego o to pretensje, ja też
              uważam, że Hydro się zbłaźnił totalnie.. Ale co do "spoko", to jednak masz
              rację.. powienien wysłuchac racji Ojca, zanim osądzi go ostatecznie

• Gość: Pirx40 Re: La_ki, Iwa i Milka. IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 19:32
      Myślę tak samo jak Wy.
      W tej edycji bb jest jedyna szansa, aby komercyjno-bardzo-publiczny program
      wygrał ktoś rzeczywiście inteligentny.
      • Gość: Inga Chemik - IDIOTA IP: *.acn.waw.pl 19.05.02, 01:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka