siano01 20.05.02, 22:34 Hejka! Miłośnikom i wrogom... w każym razie miło popatrzeć: www.ckm.pl/html/galeria.html No i jak Wam się podoba prowadząca BB? ;) siano Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MArgaret Re: Martyna w CKM IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.05.02, 22:37 siano01 napisał(a): > Hejka! > > Miłośnikom i wrogom... w każym razie miło popatrzeć: > <a href="http://www.ckm.pl/html/galeria.html"target="_blank">www.ckm.pl/html/ga > leria.html</a> > > No i jak Wam się podoba prowadząca BB? ;) > siano Oj, siano siano,,jaki Ty nie na czasie, bardziej w tym nr CKM-u podoba mi się "latynoska piękność" :).. A Ty jeszcze raz przyjrzyj się jaki tam Martyna ma wzrost wklepany , 180cm-prawda? wiec jednak jest wyzsza niż Monika ;) i tatmo ustawienie nie było manipulacją. ok.pozdrawiam i oby do jutra :((( cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Martyna w CKM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 22:38 Nieźle.. fantastyczne efekty tej ciężkiej pracy na siłowni, o której wspomniała przy okazji wyjścia któregos z uczestników.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Martyna w CKM 20.05.02, 22:40 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Nieźle.. fantastyczne efekty tej ciężkiej pracy na siłowni, o której > wspomniała przy okazji wyjścia któregos z uczestników.. :) No, chyba nie wszystko to dzieło ćwiczeń na siłowni...? No bo mięśnie to może i od "wyciskania" rosną ale... ;) siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Martyna w CKM IP: 212.244.106.* 21.05.02, 20:29 siano01 napisał(a): > Gość portalu: Metaxa napisał(a): > > > Nieźle.. fantastyczne efekty tej ciężkiej pracy na siłowni, o której > > wspomniała przy okazji wyjścia któregos z uczestników.. :) > > No, chyba nie wszystko to dzieło ćwiczeń na siłowni...? No bo mięśnie to może i > > od "wyciskania" rosną ale... ;) > > siano No.. wzrostu nie da się wycisnąć na siłowni ;))))) a i atrybuty kobiecości wyglądaja na prawdziwe, bez silikonowego wspomagania.. :) Ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Martyna w CKM 20.05.02, 23:47 1974????????????????????????? szok!!!!! dawalam duzo wiecej! hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Martyna w CKM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 01:02 oj estetyczna ta nasza martyna i ma takie duuuuze cycki a ja takie malutkie buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Martyna w CKM IP: *.acn.waw.pl 21.05.02, 21:42 mi tam sie podoba:) nie wiem.... czego ci ludzie sie czepiaja???? czyzby zle skrywana zazdrosc?:) pozdrawiam:) P.S. sianko! jeszcze tydzien i wakacje!:))) do nastepnej edycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Martyna w CKM 21.05.02, 22:03 Gość portalu: A napisał(a): > mi tam sie podoba:) > nie wiem.... czego ci ludzie sie czepiaja???? > czyzby zle skrywana zazdrosc?:) > pozdrawiam:) > P.S. > sianko! jeszcze tydzien i wakacje!:))) do nastepnej edycji:) Mnie też się podoba! ;))))) Tak, jeszcze tydzień, a potem... zaczną się MŚ! ;))))) Pozdrawiam siano PS: A w ogóle to bedzie nastepna edycja.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Martyna w CKM IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 10:45 sianko:)) nie wiem czy bedzie nastepna?:) ale MS tez bede ogladala:)) moze sie spotkamy na innym forum:)) pozdrawiam:)))) P.S. jak pracka? napisana? obroniona? gratulowac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Martyna w CKM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 17:03 Gość portalu: A napisał(a): > sianko:)) > nie wiem czy bedzie nastepna?:) > ale MS tez bede ogladala:)) moze sie spotkamy na innym forum:)) > pozdrawiam:)))) > P.S. > jak pracka? napisana? obroniona? gratulowac?:))) Może odpowiem za siano.. nie gratulować, bo nie obroniona.. proponuję dołączyc sie do obławy na uciekającego promotora... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Martyna w CKM IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.05.02, 17:11 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Może odpowiem za siano.. nie gratulować, bo nie obroniona.. proponuję dołączyc > sie do obławy na uciekającego promotora... ;))) no , ale przynajmniej już ją sklecił, pracowity chłopak ;), nie mam pojecia kiedy on to robił :) pzd :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Martyna w CKM IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 20:36 wiesz, na czas bitew i wydarzen wiekszego kalibru w BBB wylaczaja kamerki:) WTEDY!:) TO ZROBIL:))))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Martyna w CKM 22.05.02, 21:03 Wszystkie, dziewczyny, macie po troszę rację. Najmniej A - wcale nie psiałem pracy w przerwie między bitwami! ;) hiehie Kciuki należy puścić, przynajmniej narazie - jakby co, dam znać i mam nadzieję, że mogę na Was liczyć?! ;) siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Martyna w CKM IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 20:34 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Gość portalu: A napisał(a): > > > sianko:)) > > nie wiem czy bedzie nastepna?:) > > ale MS tez bede ogladala:)) moze sie spotkamy na innym forum:)) > > pozdrawiam:)))) > > P.S. > > jak pracka? napisana? obroniona? gratulowac?:))) > > Może odpowiem za siano.. nie gratulować, bo nie obroniona.. proponuję dołączyc > sie do obławy na uciekającego promotora... ;))) hihihi:)))) czyzby sianko przegial z objetoscia pracy? i facet nie chce juz tego czytac?:) metaxiu:) jestes nieoceniona!:) skarbnica wiedzy o forum BBB i forumowiczach:)))))) pozdrawiam:) P.S. sianko!!! ty sie pospiesz!!! bo mnie juz kciuki bola od zaciskania!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: Martyna w CKM IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 01:44 siano01 napisał(a): > Hejka! > > Miłośnikom i wrogom... w każym razie miło popatrzeć: > <a href="http://www.ckm.pl/html/galeria.html"target="_blank">www.ckm.pl/html/ga > leria.html</a> > > No i jak Wam się podoba prowadząca BB? ;) > siano REWELACJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Martyna w CKM IP: *.zachem.com.pl 23.05.02, 07:17 za bardzo syntetyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Martyna w CKM IP: *.katowice.pik-net.pl 23.05.02, 09:19 Bimbałki niczego sobie, nawet Sołtysik takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś