Gość: ala IP: *.hell.poland.org / 10.0.6.* 21.05.02, 10:52 Jak były nominacje to przypominał Jędrkowi i Piotrkowi żeby nie zapomnieli o zeszłotygodniowych nominacjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasio b Re: WIELKI BRAT NIE LUBI KASI IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 11:33 Ja tez nie lubie tej idiotki! O dzieci musi dbać każdy kto je ma! Te jej płacze, wzruszenia i podobne pierdoły. Niech spada. Jest młoda i da sobie radę w życiu!!! KASIA WYLOT!!! jasio bator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: WIELKI BRAT NIE LUBI KASI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:57 i ma rację to kupa rudych kłaków bez mózgu-wylot natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: WIELKI BRAT NIE LUBI KASI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:44 I ja jej nie znosze od pewnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: do Jasia b IP: *.trondheim.avidi.online.no 21.05.02, 23:29 Gość portalu: jasio b napisał(a): > O dzieci musi dbać każdy kto je ma! > Te jej płacze, wzruszenia i podobne pierdoły. Niech spada. > Jest młoda i da sobie radę w życiu!!! > KASIA WYLOT!!! > jasio bator Oj Jasiu, Jasiu! Twoje wypowiedzi sa tak naiwne i bezduszne , ze trudno uwiezyc ze wypowiada sie badz co badz osoba ktora potrafi pisac, a wiec nie osesek. Na jakiej podstawie oceniasz ja ze nie dba o swoje dzieci? Wlasnie to ze Ruda jest w BB prawie 3- miesiace i chce pomoc swoim dzieciom, zeby mialy dach nad glowa, to nie jest poswiecenie? Jest tez tatus tych dzieci i co on robi zeby im pomoc? Pozdrawiam i mam nadzieje ze twoja wypowiedz to byl tylko nieprzemyslany zart. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: WIELKI BRAT NIE LUBI KASI 21.05.02, 16:57 Gość portalu: ala napisał(a): > Jak były nominacje to przypominał Jędrkowi i Piotrkowi żeby nie zapomnieli o > zeszłotygodniowych nominacjach. Było z Brachem zaczynać? Ruda i Hydro widocznie chcieli BB wykiwać a ten jak się kapnął po fakcie to teraz ma możliwość odegrania. Było nie podskakiwać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Safija Re: WIELKI BRAT NIE LUBI KASI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 17:08 Masz rację,knuli a teraz nerwy ich zżerają,Ruda nie potrafi tego ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: WIELKI BRAT NIE LUBI KASI IP: *.trondheim.avidi.online.no 22.05.02, 00:16 Gość portalu: Safija napisał(a): > Masz rację,knuli a teraz nerwy ich zżerają,Ruda nie potrafi tego ukryć. Czy inni nie sa podobnie zdenerwowani? Przeciez to sa normalne odczucia i nerwy przed FINALEM. Wygrywa tylko jedna osoba, kazdy ma nadzieje i kazdy z nich jest zaniepokojony i kazdy w inny sposob okazuje swoje zdenerwowanie. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś