Gość: kleoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:41 Papug wrocił z wakacji z łapką na motyle... hahahahahaha :D W tych czsach coś takiego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Papug łapie motyle!!! 11.01.05, 20:57 Sielankowa wizja wakacji, brakowało im tylko kosza piknikowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: Papug łapie motyle!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:47 Odbiło wam? To była przecież siatka na ryby! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papug łapie motyle!!! 12.01.05, 08:40 moje pierwsze skojarzenie też było z siatką na motyle;)dopiero po chwili się opanowałam,że to jednak na ryby siata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Papug łapie motyle!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:17 Dla mnie to była siatka na motyle - była taka wiotka. No chyba że łapał płotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AROUND_THE_SUN Re: Papug łapie motyle!!! IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:44 Jaka siatka na motyle, toż to podbierak na ryby był!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Papug łapie motyle!!! 12.01.05, 22:29 A może to takie dwa w jednym?? Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Papug łapie motyle!!! 12.01.05, 22:35 Nieważne co to było ;) Jak zobaczyłam młodego Papuga z tym czymś w jego prawicy to myślałam, że zjade ;) JAk już ktoś napisał- sielankowa wizja wakacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Papug łapie motyle!!! 12.01.05, 22:37 Gość portalu: AROUND_THE_SUN napisał(a): > Jaka siatka na motyle, toż to podbierak na ryby był!! a co podbierakiem nie złapie pazia królowej czy innej ćmy?:) Odpowiedz Link Zgłoś