Dodaj do ulubionych

Kamil-Na wspolnej

IP: *.chello.pl 12.01.05, 22:28
Uważam ze watek z Kamilem ktory nagle stal sie wyrodnym zbuntowanym i
klamliwym synem jest mocno chybiony. 20 letni czlowiek w dodatku zdolny i
ambitny nie ma predyspozycji do zachowywania sie jak 14 letni smarkacz. Wiem
ze niektorzy inteligentni ludzie sa glupi zyciowo naiwni badz niezaradni. Ale
ktos kto juz dostal sie na medycyne i w dodatku zawsze byl ulozony nie
zachowuje sie w ten sposob. Taki wplywowy moze byc chlopak w gimnazjum.
Przepraszam ale chyba zapomnialam ze w serialu przeciez musi sie cos dziac!
Dobra postac przechodzi metamorfoze i podaza w innym kierunku natomiast zla
staje sie pozytywna i tak w kolko...
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Kamil-Na wspolnej IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:54
      chcialas chyba powiedziec latwo ulegajacy wplywom..wplywowy to moze byc
      Kulczyk..
      • tropiciel_blednego_aha Re: Kamil-Na wspolnej 13.01.05, 11:27
        ania - dobre!!!:-)
    • Gość: ż Re: Kamil-Na wspolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:22
      A ja się cieszę, że w końcu jakoś odmienily tę postać, teraz jest mniej nie do
      wytrzymania.
      • Gość: dora Re: Kamil-Na wspolnej IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.01.05, 08:05
        Co by nie powiedzieć, Kamil naprawdę dobrze gra! Ta metamorfoza pokazuje, że
        krótko trzymane dzieci pokazują w końcu pazurki. Dla mnie ten wątek nie jest
        przejaskrawiony, bo znam takie przypadki.Doceniam też grę ojca w tym wątku. Ta
        dwójka bohaterów + Grześ to najlepsze aktorstwo w serialu>
        • Gość: L-MAN Re: Kamil-Na wspolnej IP: 81.210.22.* 13.01.05, 12:31
          On dobrze gra? Litości. Nie mogę po prostu znieść tego jego wbijania wzroku w
          ziemię. Przez to sprawia (optycznie) wrażenie zahukanego dzieciaka, a Pan/i
          Scenarzyst(k)a robi z niego wyrachowanego gościa dążącego po (tr/d)upach do
          celu. No nie, pliz, przecież to żenada. Jest przez to taki nienaturalny.
          No i ta Natalia - hmmm, bez komentarza.
          Grzesiek to jest gość.
          • lezka_z_posen Re: Kamil-Na wspolnej 13.01.05, 12:41
            właśnie!mina zbitego cocker-spaniela non-stop.wyglada na zakompleksione i
            nieporadne dziecko we mgle,a nie gościa,co umie ropzychać się łokciami i
            walczyć o swoje.
            • agnie_szka9 Re: Kamil-Na wspolnej 13.01.05, 12:58
              ja mam wrażenie, że on sie bez przerwy uśmiecha...
              • kamuii2 Re: Kamil-Na wspolnej 13.01.05, 18:04
                On jest tragiczny... Totalnie nijaki i głupi... jak zawali sesje to się
                opamięta...
                • Gość: mahoney Re: Kamil-Na wspolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:43
                  zupelnie sie nie zgadzam , niestety znam takie sytaucje z wlasnego domu ,
                  ojciec kamila to glupi gnoj niestety , ktoremu pomieszalo sie we lbie po
                  stracie starej i ktoremu sie wydaje ze jak daje kase na dziecko ( co jest jego
                  psim obowiazkiem - vide inaczej mogl sie na dziecko nie decydowac ) to moze nim
                  pomiatac i mowic jak to dziecko ma robic to i tamto
                  powiedzcie czy to jest normalne ?
                  ma prawo wyrazic zaniepokojenie tym ze jego syn slabo sie uczy ale na boga nie
                  ma krztyny prawa mowic mu nieprposzony czy cos robi ten chlopak dobrze czy zle
                  bo to wlasnie jest jego zycie i koniec . On ma parwo decydowac co i jak robic a
                  ojciec nie ma prawa mu mowic co ma robic i jak . a juz gadanie i mycie mu glowy
                  za to ze zostawil ta julie czy jak jej tam to jest smieszne i zalosne bo to
                  totalnie nie jego sprawa a stara pie.. sie miesza .
                  • Gość: elka Re: Kamil-Na wspolnej IP: 80.50.214.* 14.01.05, 08:08
                    Faktycznie ojciec wredny do granic możliwosci.I ten jego ton jakim mówi w
                    chwilach dobroci:płaczliwo-słodki a czuje się za tym hamowaną złość i
                    despotyzm.Dzieci maja go słuchac i koniec,bo dom jest jego i jedzenie jego i
                    wszystko jest jego.A dzieci bez prawa do własnego zdania.
                    • Gość: L-MAN Kamil-Na wspolnej IP: 81.210.22.* 14.01.05, 10:03
                      Rany ludzie, jakoś ciężko wyobrazić mi sobie sytuację (biorąc pod uwagę, że
                      Roman sam wychowuje dzieci i widać, że - zabrzmi to trochę banalnie - są dla
                      niego najważniejsze), w której rodzic bez żadnego 'ale' zgadza się, aby jego 19-
                      letni syn dymał laskę w wieku rodziców. Nie mówię, że to źle, ale nie wierzę,
                      że są rodzice, którzy uważają taką sytuację za całkowicie normalną.
    • Gość: L-MAN Wkurza mnie jeszcze ... IP: 81.210.22.* 14.01.05, 10:25
      ...jedna sprawa w tym serialu. Chodzi mi o jakieś niedociągnięcia w (chyba)
      scenariuszu (niegdy nie robiłem serialu, jeszcze:)), typu:
      1) jest impreza - organizują ją z wielkim hukiem, po czym jest na niej 8 osób i
      wszyscy siedzą i piją colę albo sok (ludzie oni mają prawie 20-lat, w tym wieku
      ludzie CHLAJĄ na imprezach:))); poza tym czy to taki problem dla TVN-u zebrać
      20-30 statystów, żeby taka impreza wyglądała realistycznie.
      2) Natalia mówi, że Kamil musi być ekstrawagancki, bo jest DJ-em - i co kupuje
      mu normalne spodnie i bluzę, a wszyscy robią wielkie Oooooooo!!!
      I jeszcze było kilka takich akcji. W sumie to szczegóły, ale sprawiają, że
      czuję się jakbym oglądał serial dla starszych pań oderwanych od rzeczywistości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka