Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:59 witam, było ktoś na czymś takim? ja sie właśnie wybieram ale kompletnie nie wiem czego sie spodziewać ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tobbie Re: casting w Akademii Telewizyjnej IP: *.acn.waw.pl 13.01.05, 22:57 Jaki casting dziecko, o czym ty mówisz? O ile mnie oczy nie mylą na stronie TVP ani słowa wzmianki o takowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: casting w Akademii Telewizyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:41 1. nie jestem dziecko 2. faktycznie na stronie TVP nie ma takiej informacji ale kto powiedział, że ma być ? pytam, bo wiem że jakiś czas temu cos takiego było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobbie Re: casting w Akademii Telewizyjnej IP: *.acn.waw.pl 14.01.05, 08:46 no dobrze, to zacznijmy od początku. Na co jest ten casting? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedron Re: casting w Akademii Telewizyjnej IP: *.mi.gov.pl 21.01.05, 08:56 Też się wybieram, ale kompletnie nie wiem jak będzie to wyglądało??!! O co pytają? Może ktos był na castngu do TVP2? Napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś