Dodaj do ulubionych

Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wstretna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:56
psuje mi kazdy poranek od 6.00 bo prowadzi"kawe czy herbate"- zdjac ja z
wizji...w koncu płace abonament- nasz klient nasz pan.Jakos w prywatnych Tv
nie ma takich porażek jak w publicznej:p.Wellman,P.SZymala, P.Młynarska-
według jakiego klucza oni je wybrali- UKŁADÓW I NEPOTYZMU????
Obserwuj wątek
    • wieslawa-siemiankowska Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst 14.01.05, 13:50
      Zgadzam się, fryzura do bani, zaciśnięte usta i wielki nos, a w realu ma
      posturę szafy gdańskiej.
      • Gość: aska Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.derbynet.waw.pl 14.01.05, 14:22
        Szafa gdańska to ma wdzięk.....
        A Schymalla to ma posturę szafy trzydrzwiowej z lustrem - takiej wbudowanej we
        wnękę.
        • invicta1 Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst 14.01.05, 14:44
          Szymala zostałaby księdzem, gdyby w Polsce kobiety mogły, ale nie moga to siedzi
          w TV-niestety
          P.S.
          w prywatnej TV też są porażki patrz:SSZSZSZCZUUKAAA
          • Gość: :/ Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.devs.futuro.pl 14.01.05, 14:56
            Lubie ją i Schymalla się pisze nie Szymala ćwoku!
            • invicta1 Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst 14.01.05, 15:01
              a ja piszę i co? Szymala bardziej do niej pasuje:)
              • Gość: jola Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.stacje.agora.pl 14.01.05, 16:27
                Dajcie spokój, porównywanie jej do np. A. Młynarskiej czy J. Fajkowskiej jest
                nieporozumieniem. Nie wdzęczy się jak inne panie, jest naturalna, kulturalna a
                przede wszystkim profesjonalna. Dlaczego oceniacie ludzi na podstawie wyglądu,
                a poza gust jest rzeczą względną. Ja uwazam, ze jest zdecydowanie
                atrakcyjniejsza od tych dwóch razem wzietych pań i zyczyłabym sobie więcej
                takich prezenterów w Telewizji Polskiej.
                • Gość: baba Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.acn.waw.pl 14.01.05, 17:19

Ja ja tez lubie. I wcale nie jest gruba.
                  Zreszta draznia w mnie w TV kopie Ally Mcbeal czy jak tam.
                  • Gość: Poll Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:07
                    Do tego jest przesympatyczna w przeciwienstwie do jej byłej kolezanki po fachu
                    Moniki L.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst 14.01.05, 19:31
                      Gość portalu: Poll napisał(a):

> Do tego jest przesympatyczna w przeciwienstwie do jej byłej kolezanki po
                      fachu
                      > Moniki L.

Moniczka niesympatyczna ? Przecież to przemiła kobitka.
                      • Gość: Poll Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.tvp.pl 16.01.05, 19:41
                        Na ekranie
    • Gość: Aga Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:24
      prawda, jest wstretna
      prezenter ma budzic sympatie, byc usmiechniety a ona ma mine zblazowanej damy,
      zenujace...
      • Gość: kruk Szymala do domu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:52
        absolutnie jestem upokorzony, gdy otwieram TV, a tam nadaje madralinska iwona.
        Ani popatrzec, ani posluchac. ponure, zakompleksione babsko majace o sobie jak
        najlepsze zdanie. macie racje - szafa, taka z dykty, tandetna, do gdanskiej jej
        daleko...do emerytury nie zdazy...to juz chyba niebawem. taki sam przypadek jak
        Fajkowska ze szczekosciskiem ropuchy i gruba gira czsami na pierwszym planie.
        Ale tam jest sitwa w tej TV i pewnie te zabytki sa nie do ruszenia
    • lezka_z_posen Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst 14.01.05, 19:48
      Ivonne bym się nie przejmowała,słyszałam,że startuje w castingu do straży
      papieskiej i ma duże szanse;)
      a w kontraście z tym krasnalem z "kawy czy klina",to naprawdę wypada jak szafa
      gdańska.mogliby dac jej za partnera kogos bardziej okazałycch gabarytów:)
      • Gość: kapucyn Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:25
        mam wrażenie że ona cały czas rośnie
    • Gość: xyz Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:04
      Schymalla jest dokładnie taka sama jak i wszystkie inne panie w telewizji. Mało
      w sumie jest tam osób strawnych. Bardzo śmieszą mnie takie dyskusje, ta jest
      super, a inna nie. Właśnie ogłądałam Pochanke i wyłączyłam telewizor, chociaż
      inni się nią zachwycają, nie wiem dlaczego jej nie lubię bo jest to
      niewytłumaczalne.
      • Gość: kruk Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:09
        dajcie jej do pary tego grubasa ze Zlotopolskich. Bedzie para jak ta
        lala....moze przynajmniej bedzie smiesznie
        • lezka_z_posen Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst 14.01.05, 20:26
          Gość portalu: kruk napisał(a):

> dajcie jej do pary tego grubasa ze Zlotopolskich. Bedzie para jak ta
          > lala....moze przynajmniej bedzie smiesznie

o!-z Grzechem Kleczkowskim albo z Boczkiem wypadłaby już całkeim przyzwoicie:)
          • Gość: baba Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.acn.waw.pl 14.01.05, 20:40

Macie klopoty ze wzrokiem. Nie wiem, w ktorym miejscu ona jest gruba.
            Po prostu zobledzone myslenie.Powiescie haselko:
            WIWAT ANOREKSJA W TV!!!
            • Gość: Zenon Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.chello.pl 14.01.05, 20:47
              To ty babo-pewnie tez gruba,chociaż tego nie widzisz-ślepa jesteś!!Szymala jest
              potężna,czołgowata,zero talii,klasyczny babo-chłop!Jak ty!
              • Gość: baba Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.acn.waw.pl 14.01.05, 21:02

Pierwszy raz mam do czynienia z jasnowidzem, ktory wie, jak wygladam !
                Ja tam lubie zawierac ciekawe znajomosci.
                A moze masz specjalny programik do podpatrywania forumowiczow ?
                Dasz mi namiar ?
                Ja niestety nie majac takiego genialnego programu moge wydedukowac, gdzie
                znajdziesz idealna kandydatke na Zenonowa- na oddziale leczenia zaburzen laknienia.
    • Gość: aska Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.derbynet.waw.pl 14.01.05, 21:49
      I jeszcze ma zawsze do pary tego kretyna Pochwałę.
      Koszmar, który zniechęcił mnie do kawy czy herbaty trwale a teraz jeszcze
      popołudniu włączam TV a tam przemądrzała szafa i kretynek uczesany na pazia.
      Aska
      PS. Sama mam nadwagę ale sie do tv nie pcham... poza tym nie tylko o nadwage
      chodzi, mozna byc puszystym z wdziekiem a ona ma wdziek nosorożca.
      Przepraszam nosorożce za porównanie.
      • Gość: kruk Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:09
        no pewnie, ze nie o nadwage chodzi tylko absolutny ubytek wszelakiego wdzieku i
        gustu rowniez, bo ubiera sie dennie, a TV oszczedza na stylistach i babiszon
        wyglada jak wyglada....chociaz watpie, czy najlepsza kreacja pomoglaby temu
        babochlopowi. Ona po prostu nie nadaje sie na wizje i fonie i tyle. Z kolka
        jest ciosana.....fizycznie i mentalnie
        pozdrawiam
        • Gość: wrona Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:58
          jak uruchomia kanal dla starych ciotek bedzie jak znalazl. a moze "jedynka" to
          juz jest taki kanal i dlatego ja tam lansuja
          • Gość: sokoto do wiesławy IP: 81.223.66.* 16.01.05, 12:54
            mam pytanko do wiesławy bo pewnie obeznana w temacie: czy Szymala na codzień
            jest taką dewotą czy tylko na potrzeby tego programu religijnego nadawanego w
            nd??
            (w zeszłym tygodniu pani Szymala jednocześnie zapowiadała programy na tvp i
            była prowadzącą ten program religijny.Nie wiem czy ktoś przyuważył ale na czas
            trwania programu aby nie drażnić czarnych zdjęła serduszko WOŚP z kostiumu a po
            zakończeniu i powrocie na dyżur znów je miała.Żenua)
            • wieslawa-siemiankowska Re: do wiesławy 16.01.05, 15:11
              To kobieta która umie się ustawić odpowiednio z wiatrem, więc podejrzewam,że to
              zwykły koniunkturalizm z jej strony.
              Jak dyrektorem był Zieliński to do wszystkich gazet wychwalała dziennikarzy z
              PSL i SLD, hehe!
    • Gość: człowiek Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.01.05, 18:47
      chcę zwrócić uwagę, że stare ciotki to też ludzie. Program 1 TVP jest telewizją
      publiczną więc chyba nie tylko dla młodych i szczupłych. Pragnę zauważyć, że na
      świecie są ludzie, którzy mniej patrzą na wygląd człowieka, a bardziej cenią
      sobie co ten człowiek ma do powiedzenia. Pani Szymalla jest tego rodzaju
      prezenterką.Ważne co ma do powiedzenia - w jej przypadku prezwentuje różne
      programy, a nie wdzięczy się do widzów. Nie rozumiem tego, że niektórzy nie
      mogą znieść tego, że prowadzi różne programy religijne i wypowiada się na temat
      wiary (myślę, że to jest ukryte poczucie winy). Pani Szymalla jest osobą
      popularną w TVP bo zajmuje czołowe miejsca w rankingu na prezenterów
      telewizyjnych. Kto czyta gazety (tygodniki) ten wie.
      • Gość: ola Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:55
        Panie praezesie Dworak kiedy doczekamy się wymiany tych zużytych prezenterek-
        Fajkowska Schymalla Młynarska Dowbor.Będziemy wdzięczni jak to Pan zrobi.Czy
        Pana nie drażni ich bardzo tandetne zachowanie i tandetny wygląd.Po tylu latach
        patrzenia may prawo powiedzieć "juz więcej nie" nie3 chcemy już tych
        twarzy.Prosimy o wymianę.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
        • Gość: sokoto Re: Wiem jestem upierdliwa...ale Szymala jest wst IP: 81.223.66.* 16.01.05, 19:37
          mnie zastanawia jedno: oglądam program religijny, w którym pani Szymala
          wypowiada sie nie elegancko na temat Świadków Jehowy i firmuje swoja twarzą
          określone poglądy a następnie jest prezenterem.Zastanawia mnie czy
          tacy "prezenterzy -zapowiadacze" powinni być tak samo obiektywni i apolityczni
          jak ci z programów informacyjnych?? Żeby było jasne nie mam nic do jej poglądów
          ale uważam, że powinna się zdecydować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka