Gość: olo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.01.05, 14:30 Wyczytałem, że grana przez nią Milecka wyczyści konto Rafalskiemu i wyjedzie do Meksyku. Czyli Orman kaput z serialu? I dobrze, strasznie denerwujaca baba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiek Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: 12.21.160.* 14.01.05, 14:53 uwazam ze jest swietna, nie tylko jako akorka ale przede wazystkim jako kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Wywalają Orman z Klanu?? 14.01.05, 15:01 KLAN się kończy (umowa do końca czerwca 2005)i chcąc jakoś wyprowadzić sztandar będą teraz pozbywać się w podobny sposób wszystkich aktorów. Na końcu ma podobno zostać tylko Ryśku, który w samotni będzie zapijał się na śmierć i zejdzie w ostatnim odcinku. W planach scenarzyści mają podobno niedługo: 1. Oleńka przedawkuje amfę w miksie z innymi dragami i zejdzie.. 2. Z powodu zejścia Oleński, zejdą też państwo Lubiczowstwo po wypiciu koniaczku z domieszką amfy.. 3. Agnes po tych wydarzeniach wyjedzie do domów publicznych w dzielnicy czerwonych latarni pisać będzie artykuł dla Gazety Brukowej po czym ostanie tam na zawsze. 4. Grażynka z dziećmi odejdzie w swoje rodzinne strony i poświęci się agroturystyce. 5. Chojniccy na współ z Feminą zdefraudują potężną ilość pieniędzy będących na koncie fundacji i będą zmuszeni wyjechać do Meksyku w celu uniknięcia kary. 6. Koka Kola wyjedzie w czerwone latarnie w celu poszukiwania Agnes... co do innych bohaterów plany jeszcze nie są podjęte, ale wirtualnemedia mają niedługo podać kolejne news'y.. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Wywalają Orman z Klanu?? 14.01.05, 15:08 no nie zapomnijmy o bożesz ty mój która przemyca tą amfę i inne zielska z tego swojego kazachstanu i albo będzie musiała uciekaćw rodzinne strony albo zamkna ją dzielni funkcjonariuszę DEA. na końcu zostanie tylko pan Zygmunt - bo zapomną o nim scenarzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: 12.21.160.* 14.01.05, 15:52 ale bzdety ! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Wywalają Orman z Klanu?? 20.01.05, 01:23 do Mechika niech nie jada, na litosc boska!! tam ich zaraz nadobna Basienka oskubie do zywej kosci! zreszta jakby sie tam spotkali to by zaraz jakis sequel cholera powstal, juz lepiej niech sie zabarykaduja w Liskowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 18:06 Wywalona z Klanu do Plebanii Orman chyba zakotwiczy się w niej na dłużej, bo jej wątek rozbudowują niestety! A to tak mierna " aktorka", manieryczna, identyczna w każdym serialu.Orman w Plebanii gra "młodziutką" wnuczkę Marceliny,realizatorów filmu już chyba Bóg opuścił!A ten jej wczorajszy taniec EROTIC w gospodzie przejdzie do historii kina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbata Re: gianni vonsacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:12 świetna fabuła -scenarzysci klanowi powinni skorzystać z Twoich pomysłów.Na pewno byłoby ciekawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Wywalają Orman z Klanu?? 14.01.05, 18:16 denerwująca i beznadziejna! Dokładnie tak! jakaś taka zbyt ekspresyjna wtedy gdy nie trzeba i ospała kiedy trzeba zagrac z biglem.. bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:34 Laska jest do d...py nie podobna. drewno. ale co sie dziwic jaki film tacy aktorzy. czy kogos jeszcze ten serial, a raczej mydlonowelka kreci? moze jakies stare baby. z brzku laku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland [...] IP: *.chello.pl 14.01.05, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:57 dobrze powiedziane. popieram twoja wizje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wywalają Orman z Klanu?? 14.01.05, 19:58 Chomik w całej rozciągłości,ale włosy ma ładne,skubana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 20:01 Przecież to peruka! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wywalają Orman z Klanu?? 14.01.05, 20:02 Gość portalu: ikar napisał(a): > Przecież to peruka! jak to peruka??mój świat runął;))!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 20:04 W Plebanii na 100 % występuje w peruce, pisali o tym w Świecie Seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wywalają Orman z Klanu?? 14.01.05, 20:24 Plebanii nie widziałam ani jednego odcinka-samej trudno mi w to uwierzyć,ale takie są fakty;) ale w Klanie i nie tylko kłaki ma całkiem fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robdrop Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:42 co tom klaki, reszta flaki. Prezesi wszelakich stacji, darujcie nam takich postaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: *.aster.pl 17.01.05, 11:45 W naturze ryja ma obrzydliwego - mieszka obok mnie w W-wie na Saskiej Kępie. Nawet jak robi zwyczajne zakupy np. w aptece ryja rozpuszcza na cały zicher aby zwrócić na siebie uwagę.Bez makijażu ma bardzo marną cerę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wywalają Orman z Klanu?? IP: 213.25.91.* 17.01.05, 14:49 Potwierdzam rozpuszczanie ryja - znajoma prowadzi sklep z butami i tam też ta pani była uprzejma "rozpuścić ryja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Wywalają Orman z Klanu?? RYJ ORMAN IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.01.05, 15:52 Co to znaczy "rozpuścić ryja"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wywalają Orman z Klanu?? RYJ ORMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:11 a czy to ważne co to znaczy? Znowu monitor zaplułam z uciechy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Wywalają Orman z Klanu?? Przetwory z dyni IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.01.05, 08:24 No i rozwija nam się wątek Orman! Teraz będzie robić przetwory z dyni na skalę przemysłową. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wywalają Orman z Klanu?? 20.01.05, 13:01 może wystąpi w polskiej wersji "Wszystko o Miriam"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś