Gość: mama IP: *.torun.mm.pl 16.01.05, 13:51 Przegapiłam wczorajszy odcinek, a dziś jest kolejny. Poratujcie i napiszcie co bylo wczoraj, bo dzis mogę nie załapac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjkk Re: Pasadena 16.01.05, 17:55 matka Lily umowila sie podstepem z kochanka meza i rozwalila jej szybe samochodu. maja nowa sluzaca , ktora ciagle wymiotuje, zdarzylo jej sie nawet na Lily. ojciec lily przejal gazete po tesciu, zamiast Roberta, syna. lily coraz bardziej zaprzyjaznia sie z henrym. a on szuka matki, ktora jak sie okazuje nie zmarla, tylko porzucila[?] jego i jego brata za mlodu ;) i przebywa gdzies w pasadenie. Henry reflektuje na propozycje matki Lily, zeby mu pomogla w poszukiwaniach matki. robert [wujek lily] dostaje pozew od kochanki ojca lily- o molestowanie i bezpodstawne zwolnienie. wiecej nie pamietam :\ Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk Re: Pasadena 16.01.05, 17:57 aa, jeszcze ciotka lily jest w tworczym szale- maluje, rzezbi. tymczasowo zamieszkal u niej wujcio lily- ten naduzywajacy ;) i powiedzial do lily cos w stylu, ze ten czlowiek, kt u nich zginal mogl zniszczyc ich rodzine, bowiem zaginiona dziwczyna [z medalionu] ostatnio byla widziana wlasnie w towarzystwie matki L. czy tam w ich domu, nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Pasadena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:23 jak myślicie jaka jest tajemnica rodzinna? strasznie mnie to intryguje Odpowiedz Link Zgłoś