Dodaj do ulubionych

MjM - akcja przed autobusem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:42
Rewelacja !!! Jak ta panienka z sądu z Chochołem przed tym autobusem ... I
jak się potknęła i jak poleciała i on ją złapał. Po prostu rewelacja ! Jak
oni to nakrecili !? Przecież to było takie realistyczne ! To na pewno nie
mogło być wyreżyserowane. Ona się autentycznie musiała potknąć, bo niedałoby
się tak wiarygodnie odegrać tej sceny. Może kręcili to z ukrytej kamery. W
każdym razie serce mi podeszło do gardła, kiedy ona upadała. Mogło się
skończyć nieszczęśliwym upadkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:53
      Prawda...? jakież to przejmujące było...oni chyba nie mogli wcześniej trenować
      bo byłaby poobijana...hmmm i co też to może oznaczać dla podglądającej panienki
      ROSATTI?
      "boże,ta kobieta się puszcza! ( no i faktycznie się puściła)
      I to z mężem mojej najlepszej koleżanki...! " i szybciorem poleciała do kafejki

ja już nie mogę!!!.... ja chcę na odwyk!!!! przecież to żenuła jakaś ten film...
      w "na dobre i na złe" przynajmniej grają.....a tu..?
      ja już nie chcę tego oglądać...więc czemu co tydzień przełączam na dwójkę?
      RATUNKU !!!
      • Gość: Duncan Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:28
        Panna Rosati pokazała odnóża i uwydatniła biust. No no !
        DŻEJMS. Ja mam tę samą chorobę. Ten sam syndrom. namierzysz jakiegoś dobrego
        lekarza, to podeślij mi jego numer.
        • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:56
          ja bym nieśmiało zaproponował jakiś
          Anonimowy Klub Antyfana....
          ale ja nie wiem czy możnaaaa....?
    • Gość: kama Re: MjM - akcja przed autobusem IP: 217.11.141.* 20.01.05, 12:51
      blagam przeciez to bylo na maksa sztuczne !!!
      bleee
      juz lepiej by to wyszlo jakby sie to wiatkie dziewcze rzucilo na kolana
      Piotrusiowi kiedy autobus szarpnie czy podskoczy na wybojach! tak bywa
      czesto ... kierowcy mutanci kojarza pary hehehe
      • bm_ka Re: MjM - akcja przed autobusem 20.01.05, 13:04
        E, Kama! A gdzież tam sztuczne!
        Rosati zaglądała zza rogu przez chwilę i nic się nie działo. Nagle! Jej
        złowrogi zwrok zachwiał równowagą nowej laski Chochoła i ta byłaby wpadła pod
        koła autobusu gdyby nie przytomny, sprytny i rewelacyjnie dżentelmeński gest
        pełen reflexu naszego kochanego bliźniaka .. Gdyby Chochoł nie zareagował
        odpowiednio, laskę zmiażdżyłyby koła autobusu a Rosati nadaremno zaglądałaby
        zza rogu. Tak więc laska żyje, Chochol potrzymał ją bez wyrzutów sumienia
        w ramionach a Rosati miała czym dźgać Big Bombelos w kawiarni!
        Świetna akcja!
        • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:08
          ty tak na poważnie...?
          • bm_ka Re: MjM - akcja przed autobusem 20.01.05, 13:15
            Gość portalu: DŻEJMS BŁĄD napisał(a):

> ty tak na poważnie...?

No pewnie że nie na żarty, a co, Dżejmsie Błądzie, nie mam racji?
            Ta scena przejdzie do historii kina jako ta ze renkawiczką ściąganą seksownie
            przez piękną aktorkę w jednej z 'pereł z lamusa'
            • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:57
              "perła z busa" chyba...? :-)
              • Gość: monia Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:09
                "ryta hajwort" z busa a la polonaise .
                • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:44
                  rzeczywiście..niewiele brakowało a byłaby "ryta"
                  • Gość: around_the_sun Re: MjM - akcja przed autobusem IP: 80.51.253.* 20.01.05, 15:56
                    rękawiczki też by miała...gipsowe
                    • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MjM - akcja przed autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:16
                      he, he...
                      z rozbieraniem byłoby gorzej...już widzę jak ten gips się sypie....
                      a to dobre jest!!! może napiszemy własną wersję filmu?????
                      coś w stylu "nagiej broni"?
                      • Gość: around_the_sun Re: MjM - akcja przed autobusem IP: 80.51.253.* 20.01.05, 17:05
                        Broni to w MjM na razie nie ma:) tym bardziej nagiej:) ale może jeszcze i jakaś
                        Bronia się pojawi, kto wie :)
                        • drzejms-buond Re: MjM - akcja przed autobusem 21.01.05, 10:57
                          a rzeczywiście...w tym serialu jeszcze nikt nie strzelał...
                          łaj?? indenejmoflord! łaj???
                          • moniq_c Re: MjM - akcja przed autobusem 21.01.05, 10:59
                            jak to nikt nie strzelał ????? a
                            chochoł_nieszczęśliwy_usmarkany _z_rozpaczy_po_rozstaniu_z_Tere nią to pies??????
                            • drzejms-buond Re: MjM - akcja przed autobusem 21.01.05, 11:21
                              no faktycznie...widocznie byłem w szoku...i zapomniałem...
                              pomroczność jakaś czy jak?
                              • around_the_sun Re: MjM - akcja przed autobusem 21.01.05, 12:29
                                jaki szok, taka pomroczność :)
                                • drzejms-buond Re: MjM - akcja przed autobusem 21.01.05, 14:09
                                  tylko czemu ona jest JASNA?
                                  • around_the_sun Re: MjM - akcja przed autobusem 21.01.05, 16:12
                                    bo on wystrzelił jak JASNY piorun z tej pepeszy czy innej kałaszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka