Dodaj do ulubionych

Kto wygląda jak własna babka?

IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 06:37
Podalę swoje typy: Jarosław Kukulska, Krzysztof Szewczyk, Paul McCartney,
Beata Ścibakówna, Maria Szabłowska.Jak własna ciotka na razie wygląda Maria
Seweryn.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:08
      Skrzynecka, zdecydowanie.
      • deczko Skrzynecka 21.01.05, 10:51
        Skrzynecka ubawila mnie kiedys niebywale w pewnym tok show na tv polonia.
        Na pytanie, dlaczego nie dostaje rol ambitnych, bo cyt.:"Jestem za ladna." Tak
        jej powiedzial jeden rezyser, kiedy zalila mu sie z marnych dokonan aktorskich.
        hehehehehe
        Skrzynecka nie moze grac rol nieszczesliwych prostytutek z krotszymi nogami,
        bitych zon, samotnych kobiet, tylko puste lale, bo jest za ladna. A moim
        zdaniem za sztuczna, a jej image oddaje calkowicie jej osobowsc podstarzalej
        laski.
    • Gość: ciekawski Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 08:18
      Skrzynecka też zdecydowanie. Tak nawiasem mówiąc, to przepraszam za dwa błędy
      literowe w moim pierwszym poście.
    • Gość: sasnal Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.01.05, 09:08
      Sałacka!
      • Gość: ciekawska Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:24
        A jak Wy wyglądacie?
        • modotv Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 09:30
          Jak własny sąsiad (-;
      • cockerofil Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 10:41
        sasnal, gadasz, Salacka laska nieziemska, super klasa babeczka...
        • Gość: xyz Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:18
          oj nieeee.chyba cos ostatnio za duzo sobie wstrzyknęla w górną wargę i wygląda
          koszmarnie
          • wieslawa-siemiankowska Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 11:32
            Sałacka niezła laska ? Nigdy nią nie była nawet w latach młodości. A teraz to
            już masakra- po 50 liftingach i z wargą a la Melanie Griffith.
            • lezka_z_posen Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 11:34
              i solar turbo non stop:)
              • kaprysia Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 13:13
                Skrzynecka i Ścibakówna. A Sałacka nie potrafi zaakceptowac upływu czasu, co
                jest żałosne.
          • Gość: yz Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 05:55
            Ona miała kiedyś ciężki wypadek, który zmasakrowal jej twarz i po tym musiała
            mieć oerację plastyczną dot. między innymi ust.
    • Gość: iwo Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:53
      Numer 1: Agnieszka Krukowna. Ona staro nie wygladala chyba tylko w tym serialu
      dla dzieci.
    • Gość: ala Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:38
      Katarzyna Skrzynecka i Weronika Rosati.
    • around_the_sun Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 16:39
      Mnie ostatnio wystraszyła Dorota Stalińska. Tylko patrzeć jak jej za chwilę
      wampirze żeby wyrosną, bo oczy ma podsiniaczone jakby ledwo co wieko trumny z
      siebie zrzuciła. Normalnie może wampira bez charakteryzacji grać.
      • around_the_sun Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 17:36
        around_the_sun napisała:

> Mnie ostatnio wystraszyła Dorota Stalińska. Tylko patrzeć jak jej za chwilę
        > wampirze żeby wyrosną,
        >

o zęby chodziło oczywiście
    • Gość: dora Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 17:14
      Myślę, że tak wygląda również AGNIESZKA MACIĄG.
      • Gość: ziemia Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 09:23
        Agnieszkę M. widziałam niedawno z bardzo bliska. Wyglądała świetnie, a przecież
        nie ma już 20 lat. Boszsz... jaka ona jest wysoka!
        • riki_i Re: Kto wygląda jak własna babka? 22.01.05, 16:49
          Skrzynecka zawsze staro wygladała, nawet jak miała naście lat. Taki typ po
          prostu
    • saunne A propos dzwoniliście do własnych babć? 21.01.05, 17:28
      Dziś ich święto...
      • Gość: selena Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 19:12
        Rosati zdecydowanie.
        • Gość: Kamil Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.chello.pl 21.01.05, 19:24
          Babcia Marysia Sadowska.Nawet w sukni ślubnej była upiorna.
        • Gość: hanusia Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.01.05, 22:43
          Rosati-to jest straszne albo ja źle widzę
          • wieslawa-siemiankowska Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? 22.01.05, 18:40
            Nie no Weronka nie byłaby taka zła, tylko ona sama z uporem kreuje się na starą
            ciotę. Tapir na głowie, full makijaż, solarium i kwieciste , falbaniaste kiecki
            • Gość: aneczka Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.aster.pl 22.01.05, 23:54
              Pani WiesLawo, jestem pełna uznania dla pani wiedzy z TVP
              ale nie tylko tam pani jedna pracowała, ja również a nigdy
              pani nie zgadnie who is who..Pani była zwykłym pionkiem któremu się wygawało że
              sznurkami ciągnie.Pozdrawiam.
            • xemxija Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? 25.01.05, 17:33
              Weronka wyglada jakby ja dlugo suszyli na sloncu...na pewno cialo ma twarde a
              skore slona...oj, brrr. Ale rzeczywiscie, chyba taka jej uroda.
    • Gość: ciekawski Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.01.05, 13:34
      Na pewno Katarzyna Walter jako Alicja w PENSJONACIE POD RÓŻĄ.
      • Gość: natasza Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.motor.taninet.pl 23.01.05, 13:41
        U większosci tych pań - Sałacka, Skrzynecka, itp, niestety solarka występuje w
        nadmiarze - stąd efekt starości. Niestety. A wystarczyłby umiar.
        Szczególnie widać to u młodej jeszce Skrzyneckiej, która faktycznie i tak
        ma "starą" osobowość.
        • Gość: dora Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 17:18
          Po obejrzeniu TELE KAMER mogę dodać, że tak wyglądają także:nominowany Piotr
          Skarga (vide: W labiryncie, Pensjonat pod różą) oraz niestety też nominowana(za
          co?) Beata Kozidrak.
          • Gość: lulek Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:44
            fakt - skarga i kozidrak to juz dinozaury. Coz, archeolodzy pracuja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka