Gość: ciekawski IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 06:37 Podalę swoje typy: Jarosław Kukulska, Krzysztof Szewczyk, Paul McCartney, Beata Ścibakówna, Maria Szabłowska.Jak własna ciotka na razie wygląda Maria Seweryn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:08 Skrzynecka, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Skrzynecka 21.01.05, 10:51 Skrzynecka ubawila mnie kiedys niebywale w pewnym tok show na tv polonia. Na pytanie, dlaczego nie dostaje rol ambitnych, bo cyt.:"Jestem za ladna." Tak jej powiedzial jeden rezyser, kiedy zalila mu sie z marnych dokonan aktorskich. hehehehehe Skrzynecka nie moze grac rol nieszczesliwych prostytutek z krotszymi nogami, bitych zon, samotnych kobiet, tylko puste lale, bo jest za ladna. A moim zdaniem za sztuczna, a jej image oddaje calkowicie jej osobowsc podstarzalej laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 08:18 Skrzynecka też zdecydowanie. Tak nawiasem mówiąc, to przepraszam za dwa błędy literowe w moim pierwszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasnal Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.01.05, 09:08 Sałacka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:24 A jak Wy wyglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 10:41 sasnal, gadasz, Salacka laska nieziemska, super klasa babeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:18 oj nieeee.chyba cos ostatnio za duzo sobie wstrzyknęla w górną wargę i wygląda koszmarnie Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 11:32 Sałacka niezła laska ? Nigdy nią nie była nawet w latach młodości. A teraz to już masakra- po 50 liftingach i z wargą a la Melanie Griffith. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 11:34 i solar turbo non stop:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 13:13 Skrzynecka i Ścibakówna. A Sałacka nie potrafi zaakceptowac upływu czasu, co jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yz Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 05:55 Ona miała kiedyś ciężki wypadek, który zmasakrowal jej twarz i po tym musiała mieć oerację plastyczną dot. między innymi ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:53 Numer 1: Agnieszka Krukowna. Ona staro nie wygladala chyba tylko w tym serialu dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:38 Katarzyna Skrzynecka i Weronika Rosati. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 16:39 Mnie ostatnio wystraszyła Dorota Stalińska. Tylko patrzeć jak jej za chwilę wampirze żeby wyrosną, bo oczy ma podsiniaczone jakby ledwo co wieko trumny z siebie zrzuciła. Normalnie może wampira bez charakteryzacji grać. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto wygląda jak własna babka? 21.01.05, 17:36 around_the_sun napisała: > Mnie ostatnio wystraszyła Dorota Stalińska. Tylko patrzeć jak jej za chwilę > wampirze żeby wyrosną, > o zęby chodziło oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 17:14 Myślę, że tak wygląda również AGNIESZKA MACIĄG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 09:23 Agnieszkę M. widziałam niedawno z bardzo bliska. Wyglądała świetnie, a przecież nie ma już 20 lat. Boszsz... jaka ona jest wysoka! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Kto wygląda jak własna babka? 22.01.05, 16:49 Skrzynecka zawsze staro wygladała, nawet jak miała naście lat. Taki typ po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
saunne A propos dzwoniliście do własnych babć? 21.01.05, 17:28 Dziś ich święto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 19:12 Rosati zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.chello.pl 21.01.05, 19:24 Babcia Marysia Sadowska.Nawet w sukni ślubnej była upiorna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanusia Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.01.05, 22:43 Rosati-to jest straszne albo ja źle widzę Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? 22.01.05, 18:40 Nie no Weronka nie byłaby taka zła, tylko ona sama z uporem kreuje się na starą ciotę. Tapir na głowie, full makijaż, solarium i kwieciste , falbaniaste kiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? IP: *.aster.pl 22.01.05, 23:54 Pani WiesLawo, jestem pełna uznania dla pani wiedzy z TVP ale nie tylko tam pani jedna pracowała, ja również a nigdy pani nie zgadnie who is who..Pani była zwykłym pionkiem któremu się wygawało że sznurkami ciągnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: A propos dzwoniliście do własnych babć? 25.01.05, 17:33 Weronka wyglada jakby ja dlugo suszyli na sloncu...na pewno cialo ma twarde a skore slona...oj, brrr. Ale rzeczywiscie, chyba taka jej uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.01.05, 13:34 Na pewno Katarzyna Walter jako Alicja w PENSJONACIE POD RÓŻĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.motor.taninet.pl 23.01.05, 13:41 U większosci tych pań - Sałacka, Skrzynecka, itp, niestety solarka występuje w nadmiarze - stąd efekt starości. Niestety. A wystarczyłby umiar. Szczególnie widać to u młodej jeszce Skrzyneckiej, która faktycznie i tak ma "starą" osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 17:18 Po obejrzeniu TELE KAMER mogę dodać, że tak wyglądają także:nominowany Piotr Skarga (vide: W labiryncie, Pensjonat pod różą) oraz niestety też nominowana(za co?) Beata Kozidrak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Kto wygląda jak własna babka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:44 fakt - skarga i kozidrak to juz dinozaury. Coz, archeolodzy pracuja Odpowiedz Link Zgłoś