Dodaj do ulubionych

Dorota Wysocka-Schnepf

IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 10:41
Podobno już nie będzie straszyć z ekranu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mędrzec Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:59
      I dobrze. To było jedno z największych nieporozumień w telewizji. Wylękniona,
      bez uśmiechu, niepewna siebie, bezbarwna,. Po prostu zaprzeczenie tego, co
      powinno być.
      • Gość: pasiak Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:06
        a skąd takie info?rzeczywiście z tą Panią, delikatnie rzecz ujmując nie"trafili"
        • Gość: george Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 11:32
          Gwiazdy telewizji spadają z wizji
          Aż cztery miesiące szefowie telewizyjnej Jedynki sprawdzali nowych prezenterów
          "Wiadomości", aby stwierdzić, że się do tej pracy nie nadają. Fakt o ich braku
          kompetencji pisał już w listopadzie! W końcu Dorota Wysocka-Schnepf (34 l.) i
          Michał Adamczyk (32 l.) zostali odsunięci od prowadzenia głównych wydań
          "Wiadomości".

źródło: www.efakt.pl
    • Gość: aga Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:07
      Ma zastąpić kożuchowską w MjM
    • Gość: Jaś nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:27
      Bzdura. Jest świetna i kochana.
      • Gość: deczko Re: nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:35
        Gość portalu: Jaś napisał(a):

> Bzdura. Jest świetna i kochana.

Wiesz kochana to moze byc pani prowadzaca program o robotkach recznych, a nie
        dziennikarka informacyjna. A tu taka ciepla klucha.

To ja juz wole te anorektyczke Pienkowska, zmija, ale chociaz z drygiem.
        • humprey_bogart Re: nie pieprz bez sensu palancie. 28.01.05, 14:58
          Pieńkowska anorektyczką, przcież ona wygląda jak lala pudel,
      • Gość: mędrzec Re: nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:03
        Wygląda na to, że Jaś to jej mąż.
        • Gość: Jaś Re: nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:03
          ..powiedzmy "cichy wielbiciel". No co, to już w PL nawet mężatka nie może mi
          się podobać??? No co wy.....ekhm, ekhmmm ;-)
    • Gość: Jagna Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: 81.186.226.* 24.01.05, 12:09
      Mnie tam nie straszy. Fajna, normalna babka, ale tu zawsze musi coś komuś nie
      przypasić :/
    • paool Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 12:25
      no, niby fajna, ale cos z oczmi ma nie tak!
      • Gość: :/ Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 12:41
        Wreszcie ją zdejmują. Przecież z 3 miesiące temu powinni!!
        • spojrzenie.kota.w.butach Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 21:47
          to na bank nie jest typ dziennikarki informacyjnej. jesli ja odsuneli to
          dobrze, bo tylko krzywde kobicie zrobili, a ta sobie ja poglebila, bo sie
          zgodzila. NIe wiem czy jest zdolna czy nie, ale nie w to okno wlazla.
          Informacje, ktore podawala, bez wzgledu na tresc byly krotko mowic niestrawne,
          a poza tym mialem ciagly stres, ze sie kobiecina walnie, albo ucieknie z
          rozpaczy. Tak, bo to wlasnie rozpacz miala w oczach
    • michal_82 Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 21:57
      Oczywiście powinna się trzymać jak najdalej od Wiadomości, ale rzecznik TVP już
      dementuje. Wysocka nadal będzie pracować w Wiadomościach, a swoje beztalencie
      pokaże w głównym wydaniu już 29 i 30 stycznia.
      • konwalia33 Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 22:22
        A gdzie on to zdementował ??
        • Gość: daro Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:20
          co do owej pani to wolalbym, zeby wrocila do meza na placowke, podobno jest
          gdzies tam w swiecie ambasadorem. Tez sie chlopina ustawil, wyslal kobite do
          Polski, zeby w dyplomacji sie nie pokazywala. A nam co...kara jaks sie nalezy??
          • Gość: Robert Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.05, 06:52
            ...przecież Ona jest prześliczna! Nie wiem, czego chcecie od kobitki. Idźcie
            sobie oczy przebadać.
            I mózgi...
            • Gość: mędrzec Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:10
              Co z tego, że prześliczna, skoro tego nie widać? A na dodatek ma krzywy
              kręgosłup. Lewe ramię (jej lewe) ma o 5 cm niżej. Wiem, wiem, nikt nie jest bez
              skazy, ale nie wszyscy myślą, że nadają się na wizję. Przecież nam - krytykom -
              nie chodzi o to, jaka ona jest prywatnie, tylko o to, czy powinna
              prowadzić "Wiadomości". Nie powinna, bo u widzów wywołuje poczucie dyskomfortu.
              I tyle. Natomiast to, co mnie najbardziej zdumiewa, to fakt,
              że "profesjonaliści" z TVP nie zauważają ewidentnych niedostatków u osób, które
              przyjmują do pracy, zatwierdzają na wizję, itd. Zgroza.
              • Gość: Poll Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:44
                Nawet tak znane kanały jak CNN zatrudniają czasami zezowatych prowadzacych.
                Batista - pamietasz?
                • Gość: ja Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:51
                  zezowate to zezowate, przynajmniej wiedziało co mówiło a nie wtylko mówiło co
                  wiedziało. Battista kikla razy została dziennikarzem roku. Łebska baba.
                  A Dorotka ma wadę wymowy - czy tylko mi sie tak wydaje ? jakiś problem ze
                  szczęką chyba jest .
                  • Gość: Poll Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:23
                    Medrzec pisał cos o niedostatkach urody a nie o kunszcie dz. Doroty. Wade ma bo
                    mówi za szybko i nie wszyscy są w stanie załapać . Zawsze im pozostaje
                    telegazeta bo można cofnąć i przeczytać jeszcze raz.
                    • Gość: lu Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 16:36
                      Poll, wiemy, ze jestes slepo wierny tvp, ale propozycja zeby widzowie czytali
                      telegazete po wiadomosciach jest absurdalna (choc przystaje do twojego poziomu
                      percepcji i oddania firmie). Poll, jako pracownik tvp, powinienes wiedziec, ze
                      widzowie nie maja obowiazku czytac na telegazecie informacji podawanych w
                      Wiadomosciach. Natomiast stacja MA OBOWIAZEK dobrac na wizje takich
                      pracownikow, zeby widzowie ich rozumieli.

Ja Dorota Wysocka-Schnepf rozumiem, ale jesli sa tacy, ktozy sie skarza to
                      niedobrze...
              • Gość: kolargol Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:53
                A to wszystko wymysły carycy Warakomskiej...Ciekawe kiedy ona wyleci z TVP? Oby
                jak najszybciej!!!
                • hansgrubber Re: Dorota Wysocka-Schnepf 25.01.05, 11:27
                  Może mieli rację ci którzy mówili że nie bez znaczenia był fakt znajomosci pani
                  Warakomskiej z jednym ambasadorem. Bo przeciez od początku było widać ze nie
                  chodzi o kompetencję - mówię o sposobie bycia na wizji nie o jakości
                  intelektualne.
                  • Gość: e Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 12:26
                    ona nie ma wdzieku po prostu ,zero osobowiości telewizyjnej,ale nie ma wdzieku
                    i dlatego nie wzbodza sympatii
                    • kamuii2 Re: Dorota Wysocka-Schnepf 25.01.05, 12:56
                      Niech spada i zabiera Warakomską ze sobą ...
                      • Gość: Jaś Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:05
                        cholera, odezwała się.... miłośniczka urody kucharek bhe, bhe ;-)
    • Gość: ali Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:54
      Dorota jest bombową dziewuchą! Rasowa dziennikarka, dla tych, którzy chowali
      się na Trójce jest to jasne. Do tego jest śliczna i nie ma przewalone w głowie,
      jak większość panienek w TV. Pierwszy raz obserwuję rozwój takiego naturalnego
      talentu, bo jest coraz lepsza.
      • Gość: ja Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:01
        A tak w ogóle to sie dobrze czujesz ?
        • Gość: all Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.aster.pl 25.01.05, 14:50
          Świetnie, mieszkam na stałe w Tworkach i tu w świetlicy mamy internet
          • kamuii2 Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna 25.01.05, 17:25
            Jasiu masz rację bhe bhe....Dorota świetna... ale się uśmiałam
            • Gość: barnaba Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:50
              ja tez mieszkam w Tworkach i jak wiekszosc ludkow tutaj lecze sie z powodu
              kilkakrotnego wysilku patrzenia na te "gwiazde tv". doktor mowi, ze jeszcze
              dlugo trzeba bedzie nas leczyc, bo wprowadzila nas w niezla psychoze.
              Trzymajcie za mnie kciuki, moze uda sie dojsc do siebie. Ale "jedynki" ze
              strachu juz nie wlacze
              • Gość: Basketcase Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 13:44
                Wysocka znowu dzis prowadziła Wiadomosci o 13. :/ Mam nadzieje ze tam zostanie
                i nie bedzie juz sie pojawiac w głownym wydaniu!! Jola Pienskowska powinna
                wrocic... :(
                • Gość: Gnom Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:45
                  Po co? Aby krzeslo pani Dorocie podawac?
                  • Gość: Basketcase Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 19:41
                    Aby pokazac tej wiesniaczce co to klasa i profesjonalizm.
                    • Gość: Gnom Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:49
                      a co to jest klasa? To co ludziom wciska gazeta wyborcza? Jesli tak to gardze
                      taka klasa.

Pani Wysocka jest najbardziej superowa dziennikarka jaka w ogole sie pojawia w
                      newsach po polsku.
                      • Gość: mareczek to byl smok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:48
                        to byl smok. I zjadl baranka i diabli go biora ....po trochu....teraz o 13.00,
                        mam nadzieje, ze niebawem bedzie sie rozwijac juz tylko we wlasnym domku. Do
                        kitu z taka "prezenterka". Odbiornik mi siada!
    • Gość: sad Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:31
      co za zawistne towarzystwo. dorota wysocka jest piekna kobieta i profesjonalna
      dziennikarka. z przyjemnoscia patrze na wiadomosci w jej wykonaniu. to
      najlepsza strona nowych wiadomosci. ciesze sie, ze juz nie musze ogladac
      aktoreczki pienkowskiej i kwiatkowszczyzny w jej wykonaniu.
      • Gość: mędrzec Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:34
        Dlaczego uważasz, że krytyka musi wynikac z zawiści?
        • Gość: Poll Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.tvp.pl 27.01.05, 11:40
          Nie musi , ale sprobuj sie wybic np w pracy powyżej kolegów albo kup samochód
          lepszy niż sasiedzi.
          • Gość: Alek Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: 194.246.124.* 27.01.05, 11:49
            Wysocka jest OK, a wy jesteście sfrustrowanymi nieudacznikami.
    • Gość: mimo Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:19
      podobno jednak nie będzie juz Jej w Wiadomościach (Życie W-wy). Wielka szkoda.
      • Gość: donosiciel Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:02
        będzie! musi byc! Pani Dorota - jest full wypas!
        • Gość: buu Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:08
          musi, musi, ale przyjęli gwiazdeczkę z Polsatu i własną już spychają na boczne
          tory, szkoda wielka
          • Gość: donosiciel Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:36
            ...tę starą rurę, która się strzygła sama po pijaku w ciemnym lesie - masz na
            myśli. Fakt. Niech się walą z tą krową z Polsatu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka