Dodaj do ulubionych

Richardson!

IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:29
Miała silikonowe ramiączka od stanika. Ale wsiur! Poza tym wyglądała nieźle
po II ciąży. Sukienka owszem, tylko te wiejskie ramiączka................
Obserwuj wątek
    • dzika_rzeka Re: Richardson! 24.01.05, 21:37
      ale za to męża ma baardzo przyjemnego ;-))
    • Gość: xemxija Re: Richardson! IP: *.proxy.aol.com 24.01.05, 21:40
      co sie bedziemy ramiaczek czepiac, nikt lepiej od Kozuchowskiej i tak nie
      wyglada. Ale za to maz Richardson nadrabia za zone, wygladal super!
    • Gość: don kichot Re: Richardson! IP: *.eranet.pl 24.01.05, 21:58
      to nie richardson przeciez, tylko Malcolm. z richardsonem sie rozwiodla (
      pamietna gafa wojewodzkiego jak byla w ciazy : " to maly richardson" - kuba ,
      monika- " nie , to maly Malcolm " ;)))))
      • Gość: Pop Re: Richardson! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.01.05, 22:13
        Gość portalu: don kichot napisał(a):
        pamietna gafa wojewodzkiego jak byla w ciazy : " to maly richardson" - kuba ,
        > monika- " nie , to maly Malcolm " ;)))))
        To raczej ona robi gafe że dalej trzyma nazwisko byłego męża,podobnie jak
        Smoktunowicz.Głupota.
        • Gość: wij Re: Richardson! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 22:20
          Nie widze tu zadnej glupoty. Pod tymi wlasnie nazwiskami zdobyly popularnosc,
          dzieki nim sa rozpoznawalne. W ich zawodach to wazne i glupie by byly wtedy,
          gdyby z tych nazwisk zrezygnowaly.
    • Gość: ziemia Re: Richardson! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 22:13
      Nie zauważyłam tych cholernych ramiączek, ale pewnie były, skoro piszesz. Tak
      czy siak cieszę się, że wygrała.
    • Gość: gerber Re: Richardson! IP: *.gronet.pl / *.gronet.pl 25.01.05, 00:59
      A co jest złego w silikonowych ramiączkach... przecież są po to by zlać się z
      kolorem skóry. Miała mieć białe ramiączka?
      • Gość: daro Re: Richardson! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:05
        w nosi mam ramiaczka od cyckonosza, nie wiem, o czym mowicie, nie ogladalem tv,
        a nawet jak bym oglagal tez pewnie nie wiedzial bym o czym mowa. jesli ona
        wygrala, to kiepsko, bo jej nie trawie. A co do meza, to napiszcie cos wiecej,
        nigdy na chlopa nie mialem okazji popatrzec, a skoro was rusza, to chetnie
        poslucham o gustach polskich kobiet. Facetow to interesuje
        • Gość: Ewa Re: Richardson! IP: 213.25.91.* 25.01.05, 11:09
          Przecież może ona jeszcze karmi to swoje Malcolmiątko, a jeśli tak, to W CZYMŚ
          te laktacyjne musiała umieścić...
        • Gość: hania Re: Richardson! IP: *.chello.pl 26.01.05, 11:12
          fotka z mężem
          galaktyka.bizz.pl/details.php?image_id=70
      • Gość: prosek Re: Richardson! IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:48
        No właśnie: POWINNY zlać się z kolorem skóry a i niej się niestety nie zlały.
        Za to ja zlałam się ze śmiechu na jej widok. Mogła ich w ogóle nie zakładać. Są
        przecież biustonosze z odpinanymi ramiączkami.
      • Gość: gas Re: Richardson! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:18
        Dobra jest ale Majewski lepszy.Europa juz sie przejadla,powtorki i same pedalki
    • Gość: Ania Re: Richardson! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:15
      Gratulacje Pani Moniko, oby tak dalej.Wszystkiego dobrego i niech się pani nie
      zmienia. pozdrowienia.
    • Gość: ja Re: Richardson! IP: 62.134.128.* 25.01.05, 11:18
      Ciesze sie ze wygrala ale osobiscie uwazam,ze w czerwonym jej nie do
      twarzy.Ramiaczek nie zauwazylam i chyba o to chodzilo...Wolalam ja w krotszych
      wloskach...a te czerwone usta i grymas, wykrzywianie przy wymowie byl przez
      karmin bardziej widoczny... a maz, super sympatyczny i w tej kraciastej
      spodniczce...sexy... ona powinna byla zalozyc spoedenki dla odmiany...hihi
      • hansgrubber Re: Richardson! 25.01.05, 11:23
        A między nami mowiąc to i tak należało się Majewskiemu, co jak ktoś oglądał
        całość imprezy na podstawie cytatów ( nie cycatów!) mógł wywnioskować.
        • Gość: ziemia Re: Richardson! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 12:01
          Co to znaczy "należało się"? Nagród nie przydzielała komisja tylko ludzie,
          którym podobało się oddać swoje głosy tak, a nie inaczej. Największej liczbie
          tych osób przyszło do głowy poprzeć p. Monikę. Cieszę się z tego, bo to wybór
          po mojej myśli, a Majewski nie dorasta jej do pięt.
    • aksiak Re: Richardson! 25.01.05, 12:02
      mnie ona wcale sie nie podoba i uwazam ze w tej sukience,
      z czerwonymi ustami i blada twarza wygladala tragicznie.
      • Gość: waza Re: Richardson! IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 17:23
        Zgadzam się. Za krzykliwa, rozdarta, kiczowata z tymi czerwonymi ustami i bladą
        cerą. A jak wydziera się w programach, które prowadzi! Nie tylko w Europie...,
        ale i w Telewizji śniadaniowej. Aż jej ktoś z telefonujących zwrócił uwagę.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Richardson! 25.01.05, 17:27
          Richardsonowa ma obrzydliwą manierę mówienia i śmiania się- rozciąga usta
          niemal do kwadratu, poza tym kieckę miała okropną- wyglądała jak dziecko z
          przedszkola na występach, nogi ma raczej grube i krótkie- więc też nie powinna
          ich eksponować. Ramiączek nie widziałam, ale jej wściekle czerwone usteczka to
          już chyba mogłyby robić za logo Moniki.
    • atlantis75 Re: Richardson! 25.01.05, 19:41
      Ramiączek nie zauważyłam, ale brzuszek owszem :) Jeszcze ze spora fałdką.
      Nie podobała mi się w tej sukience, jakby chciała na siłę udowodnić, ze po
      ciąży wygląda dobrze... Może się czepiam ;) Sama ćwiczę, bo niedawno rodziłam.
    • Gość: dikson Re: Richardson! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 19:49
      Fajna czerwona lambadówa...!!!! I czarne rajtki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka