Dodaj do ulubionych

plotki z Pudelka

07.07.21, 17:29
Jeszcze niedawno Monika Richardson (była Zamachowska) chętnie dzieliła się przemyśleniami na temat swoich pasierbów. Dla odmiany obecny partner Moniki postanowił opowiedzieć na Instagramie o swojej relacji z jej synem. Pisze, że jest to trudna relacja ze względu na zespół Aspergera chłopaka. Przy okazji wspomina, że syn Richardson oblał maturę z matematyki:
www.pudelek.pl/ukochany-moniki-richardson-tlumaczy-jej-syna-ktory-ma-zespol-aspergera-uczymy-sie-tej-relacji-bo-nie-jest-latwa-6658703385373216a
Czyżby Monika wreszcie znalazła faceta, który do niej pasuje?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:32
      Mam wrażenie, że ona tego gościa ma z braku laku, ale dobrze się dobrali, teraz on paple.
    • daniela34 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:32
      Syn Richardson sam wcześniej napisał o tej maturze -rzuciło mi się to wczoraj w oczy na głównej. Ale poza tym zgoda.
    • primula.alpicola Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:41
      Na to wygląda. Ciekawe czy jej się to będzie podobać na dłuższą metę?
    • hanusinamama Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:44
      Oni sie zaraz rozejdą bo on sie stanie konkurencyjny w tej dziedzinie. Monika nie zniesie zazdrości o jego fejm smile
      A tak na serio wystawiłabym walizki partnerowi, który publicznie gada o moich dzieciach
      • triss_merigold6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:47
        O, a Zbynio jej jakoś nie zamknął japy jak paplała o jego dzieciach.
        • primula.alpicola Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:51
          Zbynio nie posiadał kompetencji do tego, żeby kazać jej się zamknąć.
        • sofia_87 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:22
          Za 16 tysięcy miesięcznie na jego alimenty musiał siedzieć cicho 😁
        • hanusinamama Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 22:07
          To samo wtedy pisałam o Zbyniu. Powinien ją ustawić do pionu albo kopnąc w zadek.
    • triss_merigold6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:49
      Oblał maturę, a mamusia zamiast na cito załatwić mu korepetycje, to pociesza, że liczą kalkulatory.uncertain
      • sajant Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:56
        Skąd wiesz, że nie załatwiła mu korepetycji? Rozmawiałaś z nimi?
        • triss_merigold6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:58
          W mediach pochwaliła się jak tłumaczy synowi, że ta matura to bez znaczenia, w ogóle spoko, technologie i kalkulatory, a nie że musi popracować rzetelnie przez wakacje i zdać w sierpniu.
          • lauren6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:00
            Załatwiła korepetytora... 2 tygodnie przed maturą 🙃
            • triss_merigold6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:01
              Co tylko potwierdza, że jej idiotką.
              • sajant Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:07
                Tomek sam mówił, że zdał maturę amerykańską, dlatego nie przejmuje się oblaniem matmy, tak samo jak jego mama. Nie planuje iść na uczelnie w Polsce, więc nasza matura nie jest mu potrzebna.
                • leanne_paul_piper Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 19:09
                  sajant napisał(a):

> Tomek sam mówił, że zdał maturę amerykańską, dlatego nie przejmuje się oblaniem
                  > matmy, tak samo jak jego mama. Nie planuje iść na uczelnie w Polsce, więc nasz
                  > a matura nie jest mu potrzebna.

No i pewnie zda poprawkę w sierpniu, zresztą na h#j mu ta matematyka. Ja pewnie też bym oblała, gdybym musiała zdawać, na szczęście nie musiałam, więc wybrałam sobie same języki. I jakoś radzę sobie w życiu i koszę hajs 😉. A ile muszę zapłacić do skarbówki czy gdzie tam, to mi księgowa powie.
                  😁
      • daniela34 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:59
        Ma korepetycje. Pisał w tym tygodniu (na głównej gazety było), że znalazł fajnego korepetutora, ale trochę za późno i nie zdążył nadrobić. Mnie w tym artykule o nim przeraziła informacja o jego uzależnieniu od alkoholu.

www.google.com/amp/s/www.plotek.pl/plotek/7,154063,27293860,syn-moniki-richardson-nie-zdal-matury-z-matematyki-jakie-tomasz.amp
        • alpepe Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:23
          Mnie też.
        • fragile_f Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:26
          Tez mnie to uderzyło, plus informacja o depresji. Smutne strasznie, biedny dzieciak i taki młodziutki. Nie wiem, czy modeling to dobre wyjście w takiej sytuacji, to raczej nie jest praca ktora pomoze mu sie uporać ze swoimi demonami.
          • lauren6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 18:44
            Jeżeli lubi ten modeling to może być to dla niego jakaś odskocznia.

Tym bardziej zastanawia zachowanie jego matki, która mając dziecko z takim kalibrem problemów wchodzi w związek z jakimś szemranym gościem, który na dodatek obgaduje jej syna w internetach.
    • iuscogens Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:50
      OJP skąd ona go wytrzasneła???
      • triss_merigold6 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:56
        Biznesman z komornikiem na karku. Pytanie skąd on ją wytrzasnął i po co pani niezrównoważona typowi z dorastającym synem.
        • sol_13 Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 19:13
          Może dla kasy, skoro ma komornika. Zbynia finansowala, może tego też będzie.
          • iuscogens Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 19:42
            Albo dla fejmu. Może Pan chce zostać gwiazdą Pudelka...
    • lot_w_kosmos Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 17:52
      Brak słów....
      • gaga-sie Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 19:33
        Oboje "po jednych pieniądzach".
    • kub-ma Re: plotki z Pudelka 07.07.21, 20:41
      Można pisać o swoich bliskich, czemu nie. Tyle tylko, że tym razem wyszło to niestety mało zgrabnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka