Dodaj do ulubionych

Żenująca Monia Richardson

18.09.21, 16:40
www.pudelek.pl/monika-richardson-broni-honoru-bylego-meza-nie-nazywajcie-go-ziemniakiem-kur-uplem-konusem-czy-spoconym-wieprzem-6684168237963776a
Czy ona nie umie w koncu zamilknąć, czy całe życie będzie publicznie prała brudy?
Obserwuj wątek
    • pani07 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 16:46
      Nie umie, nie potrafi inaczej.
      • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 16:51
        pani07 napisał(a):

> Nie umie, nie potrafi inaczej.

Zastanawiam się czy ona nie jest zaburzona.
      • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 16:53
        „Przepracowałam już jego wyprowadzkę i jego podziękowania za nasze 10 lat ("Monika tak bardzo chce pomóc, że aż przeszkadza"). „

Nie przepracowała.

Ale ostatecznie, zaczyna wracać mi cień sympatii do Mumina. Pięknie ją spuentował.
        • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 16:58
          Ja to w ogóle jestem zdziwiona, że on chciał z nią być. Porównajcie Justę- kobietę z klasą i te babę z magla, która opluwała jego rodzinę w mediach.
          • pani07 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 16:59
            Mimo całej żenady pani Moniki chu..em jest wielkim Zamachowski.
            • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:04
              Też tak sądzę ale jak widać już ma następną amatorkę, która myśli, że jest lepsza od poprzednich. W tym przypadku panie są ochotniczkami, ani ładny ani bogaty. Może dobrze wyposażony przez naturę?
              • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:06
                figa_z_makiem99 napisał(a):

> Też tak sądzę ale jak widać już ma następną amatorkę, która myśli, że jest leps
                > za od poprzednich. W tym przypadku panie są ochotniczkami, ani ładny ani bogat
                > y. Może dobrze wyposażony przez naturę?

Poczekajmy chwilę, Monia się pewnie wypowie i na temat jego " męskości".
            • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:04
              pani07 napisał(a):

> Mimo całej żenady pani Moniki chu..em jest wielkim Zamachowski.

Wielu znanych panów okazalo się ch..jami, ale ich żony/partnerki nie kłapały dziobami po porzuceniu i nie prały brudów publicznie.
              • ursydia Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:47
                Nie no oczywiście, kobieta musi siedzieć cicho bo jak nie to nie ma klasy a wiadomo, kobieta musi mieć klasę! Absolutnie nie można mówić o mężczyznach, że są marnymi xujkami
            • barbibarbi Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:14
              pani07 napisał(a):

> Mimo całej żenady pani Moniki chu..em jest wielkim Zamachowski.

Właśnie tak, nie przerzucajmy winy za porzucenie rodziny na kolejną kobietę. To on jest żałosnym donżuanem, a kolejna chętna się za kilka lat przekona, że była kolejnym przystankiem w podróży życiowej tego pana.
          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:02
            elaflorek napisała:

> Ja to w ogóle jestem zdziwiona, że on chciał z nią być. Porównajcie Justę- kobi
            > etę z klasą i te babę z magla, która opluwała jego rodzinę w mediach.

Ile "baba z magla" zapłaciła alimentów za Zbysia? 1,3 miliona?
            • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:05
              riki_i napisał:

> elaflorek napisała:
              >
              > > Ja to w ogóle jestem zdziwiona, że on chciał z nią być. Porównajcie Justę
              > - kobi
              > > etę z klasą i te babę z magla, która opluwała jego rodzinę w mediach.
              >
              > Ile "baba z magla" zapłaciła alimentów za Zbysia? 1,3 miliona?

A ktoś jej kazał? Jak była kretynką to buliła o ile to w ogóle jest prawda. Ona dużo pieprzy i równie dużo zmyśla.
              • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:16
                On nie zdementował. Ona płaciła JEGO ALIMENTY w kwocie 14 tysięcy zł miesięcznie. Żeby mieć z czego płacić, wyprowadziła się z własnej willi w Konstancinie i ją wynajęła obcym ludziom. Można to nazwać byciem kretynką albo wielką miłością, ale fakt jest faktem. Poświęciła się dla człowieka, który ją finansowo i nie tylko wykorzystał, a potem kopnął w dupę.
                • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:23
                  riki_i napisał:

> On nie zdementował. Ona płaciła JEGO ALIMENTY w kwocie 14 tysięcy zł miesięczni
                  > e. Żeby mieć z czego płacić, wyprowadziła się z własnej willi w Konstancinie i
                  > ją wynajęła obcym ludziom. Można to nazwać byciem kretynką albo wielką miłością
                  > , ale fakt jest faktem. Poświęciła się dla człowieka, który ją finansowo i nie
                  > tylko wykorzystał, a potem kopnął w dupę.

No to co? Ilu to znanych facetów okazuje się ch..jami, ale ich byłe żony nie piorą brudów po mediach? Hanka Lis jakoś nic nie mówi, ani na temat znanego mecenasa, czy Tomka L. , Kinga Rusin na temat Lisa i Hanki milczała, podobnie ex żona Roberta Janowskiego, mimo, że dużo przez niego wycierpiała. A ta niczym pieprznięta Potocka zamknąć się nie umie.
                • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:38
                  Mam nadzieję, że mieszkanie które kupiła po sprzedaży domu, jest w 100% jej, a nie również Zamachowskiego. Niestety, możliwe, że jednak jest on współwłaścicielem, sądząc po wypowiedzi Moniki Richardson na Instagramie: " Dopóki nie będzie chciał zabrać moim dzieciom i mnie mieszkania, w którym żyjemy, nie mam już do niego nic."
                  • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:46
                    Kupiła je za swoje pieniądze ze sprzedaży willi w Konstancinie ale w czasie trwania małżeństwa, wg prawa połowa jest jego.
                    • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:54

> Kupiła je za swoje pieniądze ze sprzedaży willi w Konstancinie ale w czasie trw
                      > ania małżeństwa, wg prawa połowa jest jego.

Niekoniecznie, to zależy, co tam za umowę wysmażyli. Niemniej jednak, wyżej zacytowane słowa mogą świadczyć o tym, że faktycznie Zamachowski jest współwłaścicielem.
                      • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:38
                        Te słowa to chyba ostrzeżenie dla niego, że gdyby chciał połowę mieszkania, opinia publiczna mu nie wybaczy.
                        • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:47
                          Tak, tylko czy on ma podstawy prawne do "chcenia" połowy mieszkania. Chyba nie była taka głupia...?
                          • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:58
                            Wydaje mi się, że była tak głupia, wierzyła w wielką miłość, sprzedała dom, płaciła jego alimenty i nie podpisała żadnej umowy. Tak to jest jak kobiety wychowuje się na bajkach o królewnach, które żyły dlugo i szczesliwie po spotkaniu wielkiej miłości. Mogła go kochać ale gość powinien sam zadbać o swoje zobowiązania.
                          • panna.nasturcja Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:43
                            Nie ma. Figa pisze głupoty.
                            Jeśli pani sprzedała własna wille przedmałżeńska i za uzyskane z tego pieniądze kupiła mieszkanie to mieszkanie jest jej, małżeństwo nie ma tu nic od rzeczy.
                            Oczywiście mogła rozszerzyć wspólnotę małżeńską i mieszkanie może być wspólne, ale musiałaby coś zrobić w tym kierunku. Z automatu to byłoby wyłącznie jej, małżeństwo nie ma tu nic do rzeczy, bo willa była majątkiem odrębnym.
                            • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:50
                              Sama piszesz głupoty, jeśli kupujesz nieruchomość w trakcie trwania małżeństwa i nie masz rozdzielnosci to jest to majątek wspólny. Musisz udowodnić, że pieniądze pochodziły wyłącznie ze sprzedaży twojego domu i pan małżonek nie miał żadnego wkładu, gdyby chciał połowę majątku
                              • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 20:26
                                Figa z makiem ma rację.
                              • dr.amy.farrah.fowler Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 08:11
                                Nie trzeba udowadniać, wystarczy zadeklarować przy kupnie, że kupuje się za pieniądze z majątku odrębnego i nieruchomość jest majątkiem odrębnym.
                                • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 09:52
                                  dr.amy.farrah.fowler napisał(a):

> Nie trzeba udowadniać, wystarczy zadeklarować przy kupnie, że kupuje się za pie
                                  > niądze z majątku odrębnego i nieruchomość jest majątkiem odrębnym.

Na to musi się zgodzić współmałżonek.
                  • taniarada Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:52
                    primula.alpicola napisała:

> Mam nadzieję, że mieszkanie które kupiła po sprzedaży domu, jest w 100% jej, a
                    > nie również Zamachowskiego. Niestety, możliwe, że jednak jest on współwłaścicie
                    > lem, sądząc po wypowiedzi Moniki Richardson na Instagramie: " Dopóki nie będzie
                    > chciał zabrać moim dzieciom i mnie mieszkania, w którym żyjemy, nie mam już do
                    > niego nic."
                    To faceci opluwają swoje byłe kobiety .Kiedyś na pewnym portalu randkowym czytałem żona mnie rzuciła .Piszące tam kobiety nie miały skrupułów by go pognębić .Żałosne .
                • aandzia43 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:16
                  riki_i napisał:

> On nie zdementował. Ona płaciła JEGO ALIMENTY w kwocie 14 tysięcy zł miesięczni
                  > e. Żeby mieć z czego płacić, wyprowadziła się z własnej willi w Konstancinie i
                  > ją wynajęła obcym ludziom. Można to nazwać byciem kretynką albo wielką miłością
                  > , ale fakt jest faktem. Poświęciła się dla człowieka, który ją finansowo i nie
                  > tylko wykorzystał, a potem kopnął w dupę.

Jego rzeczywiste przewiny i jej wkład w związek są jakie są, nie będziemy się kłócic.
                  Gdyby Monika klapnęła dziobem raz a dobrze na konkretny a istotny temat to inny byłby odbiór jej osoby. A ponieważ klapie od zawsze bez żenady co jej ślina na język przyniesie to wystarczy że otworzy dziób a zaczyna się zniecierpliwione przewracanie oczami.
                • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:42
                  > Poświęciła się dla człowieka, który ją finansowo i nie tylko wykorzystał, a potem kopnął w dupę.

Otóż to. Żenujące jest wykorzystywanie innych ludzi, a nie mówienie na głos o tym, że się kochało i ktoś to uczucie perfidnie wykorzystał. A wywoływanie wyżej za przykład kobiet, które nie potrafią przyznać, że były ofiarami przemocy fizycznej w związku czy zdrady partnera, to jest dopiero żenua.
                • ursydia Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:48
                  Pierwszy raz odpisuję na twój post i pierwszy raz jestem za.
              • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:23
                Jak pomagasz komuś bliskiemu to jesteś kretynką ? Dziwne masz podejście do życia. Monika ma upierdliwy styl bycia ale oblech korzystający z pracy kobiety a potem skarżący się na niedogodności i wpadający w ramiona innej pani bo poprzednia jest niewygodna jest do odstrzału. Następna zapewne myśli, że z nią będzie inaczej.
                • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 21:56
                  Ja się generalnie dziwię, że to forum, z zasady feministyczne i dokopujące facetom, glanuje kobietę (owszem niespecjalnie mądrą i ogólnie dość drażniącą), która zachowała się względem mężczyzny wyjątkowo idealistycznie, dla związku z nim poniosła wielkie straty finansowe i wizerunkowe, a następnie została przez owego gościa wyrzucona jak zużyty kapeć. No kobitki! Gdzie wasza solidarność jajników! Co z tego, że ona paple o wszystkim mediom? Przecież to nie zmienia faktu, że została paskudnie wykorzystana, a artysta Zbysio Z. zachował się podle i niewdzięcznie.
                  • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 22:56
                    Solidarność jajników się często kończy tam gdzie posiadaczka takowych uderza w dzieci. A Monika bardzo brzydko wypowiedziała się o córce ZZ. Nawet gdy obiektywnie racja jest po jej stronie to sorry ale nikt współczuć nie będzie.
                    • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 23:13
                      Daj spokój z tym dzieckiem. Pojechała po 23 latce, nie po 13 letniej dziewczynce. Jeśli już jej coś zarzucać to sypianie z żonatym mężczyzną. Tyle, że w tym wypadku jej wina i tak jest mniejsza niż jego: to nie ona składała przysięgę małżeńską Juście. Nie ona narobiła czwórkę dzieci, na których utrzymanie najwyraźniej nie było go stać.

Po ludzku żal mi kobiety, która wtopiła ponad milion zł w cudze dzieci i pewnie nie usłyszała słowa wdzięczności. W końcu była złą macochą i dzieciom Zamachowskiego te pieniądze po prostu się należały. Sądzę, że ten tekst o pozbawieniu jej mieszkania na Żoliborzu nie wziął się z nikąd. Jeżeli po tym wszystkim ZZ straszy ją podziałem mieszkania to trudno jej nie współczuć.
                      • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 23:38
                        Pojechała po dziecku swojego kochasia i to w odwecie za to, że dziewczyna napisała żeby dała im spokój i nie wycierała sobie gęby jej matką i rodziną.

Wina ZZ jest niezaprzeczalna i od początku on powinien zgarniać cięgi, ale Monika to dorosła, żeby nie powiedzieć dojrzała kobieta. Sama po dwóch rozwodach. Więc chyba zdawała sobie sprawę czym pachnie wyjęcie chłopa z małżeństwa z czwórką dzieci?
                        • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 00:58
                          Ta dziewczyna to siedem nieszczęść, ok, wywlekanie prywatnych informacji na jej temat było słabe, ale Moni się ulało, co jakoś tam rozumiem (acz nie pochwalam). Równie "fajnie" zachował się jej braciszek, który wpierw zgodził się w rozmowie ze Zbysiem na obniżenie alimentów, a potem dał pełnomocnictwo Juście, która z triumfującą miną objawiła się w sądzie, oczywiście prezentując elastyczność płyty chodnikowej w tej sprawie.

Monika Z. wpompowała w obce, nieporadne życiowo dzieci ponad milion złotych własnych pieniędzy!!! Która e-matka gotowa by była na takie poświęcenie dla jakiegokolwiek mężczyzny??? I nie opowiadajcie mi, że "na biedną nie trafiło", bo jednak musiała w tym celu wpierw wynająć, a potem sprzedać wypasioną rezydencję oraz znacznie obniżyć swój dotychczasowy poziom życia. I Wy tę kobietę jeszcze krytykujecie? IMO należy jej współczuć, a nie hejtować.

"Uderzyła w dzieci"? Powiedziała prawdę, która ponoć wyzwala. Sorry, ale jeśli wpakowałem w kogoś milion złotych z okładem, to mam prawo powiedzieć dwa zdania na jego temat. Te dzieci wychowywane pod kloszem to kompletne mamałygi, bez ikry, bez własnej podmiotowości, bezwładne kukiełki w rękach matki.

A czy "zdawała sobie sprawę czym pachnie wyjęcie chłopa z małżeństwa z czwórką dzieci? " No najwyraźniej nie zdawała sobie sprawy. Podobnie jak np. pierdyliard mężczyzn porzucających stare żony dla ekspansywnej młódki nie antycypuje tego, z czym podobny krok się wiąże i jakie będą jego długofalowe konsekwencje. Monika Z. żyła miłością, wydawało jej się, że będą różowe jednorożce, a jak otoczy wszechstronną opieką bezradnego życiowo Pana Artystę, to ten wzleci na artystyczne poziomy stratosfery, unosząc tam przy okazji ich oboje. Miała nadzieję na "power couple" , a dostała matkowanie łajdakowi.

Powtarzam. Należy współczuć, a nie hejtować.
                          • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 01:31
                            Współczujcie sobie jak chcecie i lubicie. Ja nadmiarowe zasoby współczucia wolę przeznaczyć dla wyxujanej żony albo dzieci, którym się świat zawalił, bo tatuś udający konserwatystę postanowił przeżywać kolejną młodość na boku, a na domiar złego jego nowa wybranka okazała się pozbawioną jakiegokolwiek poczucia wstydu attention whore.
                            A płaciła, bo chciała. Nikt jest pistoletu do łba nie przyłożył. Może chciała uciszyć wyrzuty sumienia, kupić dobrą prasę albo po prostu zgrywać wspaniałą panią Zamachowską, która ocaliła Zbyszka-mebla? Nie wiem, bo motywacje tej kobiety są dla mnie niezrozumiałe. Sama miała na stanie dwoje nastoletnich dzieci, w tym syna z problemami, którym to powinna poświęcić swój czas i zasoby finansowe.
                            Aha i przede wszystkim kobieta po dwóch rozwodach powinna sobie zdawać sprawę z tego, że małżeństwo to niepewna inwestycja i skoro dwa razy nie wyszło to i trzeci raz może rypnąć. Ludzie w drugich i kolejnych związkach są zazwyczaj ostrożniejsi nie uważasz?

Poza tym dałbyś sobie rękę uciąć, że Zamachowcy nie dogadaliby się w końcu na bardziej korzystne warunki, gdyby Monika od pierwszego dnia romansu nie latała z językiem do prasy i nie upokarzała po kolei siebie, swojego nowego kochanka, jego żony a na końcu jego dzieci?
                            • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 01:49
                              Wiesz, ja słabo tu widzę "wyxujaną żonę i dzieci". Zbysio nigdy nie angażował się zbytnio w życie rodzinne , a po jego odejściu do Moni pozostawiona rodzinka dostała "skromny" zastrzyk pieniędzy w postaci 14 tysięcy złotych miesięcznie. Myślę, że niejedna ematka chciałaby zostać w taki sposób porzucona, zwłaszcza jeśli porzucającym byłby podobnie "porywający" facet jak Zbysio (umówmy się, że chłopina ten raczej nie odpowiada za kisiel w majtkach). Nie wierzę też, że komuś z jego powodu świat się zawalił.

Zgodzę się co do atenttion whore, owszem, początkowe zachowania Moniki m.in. publiczne opowieści o porannym seksie, próby zrobienia ze Zbysia prezentera telewizji śniadaniowej, tkanie jakichś typowo celebryckich schematów, to wszystko było mega słabe.

Być może chowało się tutaj pewne drugie dno w postaci oczekiwań Moniki, że ten związek ponownie rozpali jej nadwątloną medialną karierę. Być może pakowała pieniądze w dzieci Zbysia traktując to jako inwestycję, która szybko się zwróci w propozycjach zawodowych, kontraktach reklamowych itp. Być może.

Sprawy jednak szybko poszybowały w zupełnie innym kierunku, "power couple" kompletnie nie wypaliło, natomiast koszty rosły. I tutaj ona zachowała się jednak idealistycznie, nie wzięła od razu nóg za pas, tylko brnęła dalej w ten związek, ponosząc w jego imię coraz większe ofiary. Jest owszem możliwe, że to było na zasadzie oczekiwania na autobus który wciąż nie nadjeżdża (czyli "wpakowałam już tyle w tę inwestycję, to będę pakować dalej, przecież w końcu musi się zwrócić"). Ale jest także możliwość, że po prostu była zakochana bez pamięci i nie wiedziała co czyni. Na ten wariant wskazuje lekkomyślna sprzedaż rezydencji i kupno mieszkania w trakcie trwania wspólnoty majątkowej. Raczej roiła sobie zatem, że będzie ze Zbysiem forever together.

No a "co by było gdyby"? Nie wiem, nikt tego nie wie na 100%.
                              • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 02:06
                                Czy ZZ był super ojcem i mężem nie wiemy i się pewnie nie dowiemy. Może nie był. Może rzeczywiście była żona wyszła na tym dobrze, ale nie sądzę by któraś ematka chciała znosić publiczne wieloletnie upokorzenie jakie zafundowała im Monika.

Z tą willą to też dość niejasna sprawa, bo jedne źródła donoszą, że wynajęła, a inne że sprzedała. Nawet, w któryś wątku Cię pytałam czy wiesz jak było z tym rzeczywiście.
                                I ja nie usprawiedliwiałabym każdej głupoty i podłości miłością. Można się zakochać owszem, może rozbić czyjąś rodzinę też się zdarza. Ale Monika wyszła na jakieś nieznane do tej pory wyżyny absurdu.
                                Osobiście nie widzę w niej pierwszej naiwnej a raczej starą wyjadaczkę i cwaną lisicę, której tym razem biznes nie wyszedł. A że w tym trwała? No cóż najtrudniej przyznać się do błędu przed samą sobą. Możliwe, że długo się oszukiwała, że jeszcze zaskoczy, że jeszcze coś z tego będzie.
                                A może zwyczajnie nie mogła, bo wtedy sama wyszłaby na ostatnią świnię czy tam modliszkę, która chłopa wyjęła z małżeństwa, wyssała i kopnęła w zad, gdy nie spełnił oczekiwań.
                                Teraz może grać przynajmniej skrzywdzoną i porzuconą i karmić się uwagą oraz "współczuciem" internetowych bytów.
                                • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 10:09
                                  borsuczyca.klusek napisała:

> Z tą willą to też dość niejasna sprawa, bo jedne źródła donoszą, że wynajęła, a
                                  > inne że sprzedała.

Zdaje się, że wpierw długoterminowo wynajęła, a na koniec sprzedała. Ale nie wiem tego na pewno.

> Monika wyszła na ja
                                  > kieś nieznane do tej pory wyżyny absurdu.

No tak.

> Osobiście nie widzę w niej pierwszej naiwnej a raczej starą wyjadaczkę i cwaną
                                  > lisicę, której tym razem biznes nie wyszedł. A że w tym trwała? No cóż najtrudn
                                  > iej przyznać się do błędu przed samą sobą. Możliwe, że długo się oszukiwała, że
                                  > jeszcze zaskoczy, że jeszcze coś z tego będzie.

Napisałem, mogło i tak być.

> A może zwyczajnie nie mogła, bo wtedy sama wyszłaby na ostatnią świnię czy tam
                                  > modliszkę, która chłopa wyjęła z małżeństwa, wyssała i kopnęła w zad, gdy nie s
                                  > pełnił oczekiwań.
                                  > Teraz może grać przynajmniej skrzywdzoną i porzuconą i karmić się uwagą oraz "w
                                  > spółczuciem" internetowych bytów.

Fakty są jednak takie, że to on ją porzucił, a nie ona jego. I nic nie wskazuje na to , aby przygotowywany był wariant przeciwny (kupiła nieruchomość w trakcie trwania małżeństwa na majatek wspólny- kto tak robi jeśli ma niecne zamiary?).

IMO nawet jeśli startowała od wyrachowania i nadziei na reanimację własnej kariery, to jednak skończyła w typowo cierpiętniczym trybie "matki Polki", kobiety poświęcającej wszystko w imię faceta, gościa zupełnie nie wartego tych poświęceń. "Jak do tego doszło nie wiem" big_grin i myślę, że ona sama nie wie. W każdym razie , gdybym ja wziął za kolejną żonę Dodę Elektrodę, wpakował w jej zobowiązania oraz próby reanimacji kariery miliony złotych, a potem został porzucony, to chyba nie pisano by, że chciałem się na niej wypromować.
                                  • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 10:41
                                    riki_i napisał:

> IMO nawet jeśli startowała od wyrachowania i nadziei na reanimację własnej kari
                                    > ery, to jednak skończyła w typowo cierpiętniczym trybie "matki Polki", kobiety
                                    > poświęcającej wszystko w imię faceta, gościa zupełnie nie wartego tych poświęc
                                    > eń. "Jak do tego doszło nie wiem" big_grin i myślę, że ona sama nie wie.

Tu się zgadzam. W pewnym momencie straciła kontrolę i grunt pod nogami. A ZZ to też fenomen. Zupełnie nijaki facet robiący w konia kolejne kobiety.

W każdym
                                    > razie , gdybym ja wziął za kolejną żonę Dodę Elektrodę, wpakował w jej zobowią
                                    > zania oraz próby reanimacji kariery miliony złotych, a potem został porzucony,
                                    > to chyba nie pisano by, że chciałem się na niej wypromować.

To mógłbyś mieć pretensje tylko do siebie 😉 Chyba Pamela A. wywinęła taki numer całkiem niedawno jakiemuś nieszczęśnikowi.
                              • morekac Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 20:45
                                Akurat Riki ma - moim zdaniem - sporo racji. Jakkolwiek MR jest nad wyraz irytująca i bez umiaru kłapie dziobem (nie szanując prywatności nawet własnych dzieci), to w tej sytuacji to ona najgorzej na tym wszystkim wyszła, nie Zbysio.
                            • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:33
                              Przypominam że ta wyjumana żona, już wcześniej też pana wyjumała innej
                              • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:34
                                Odnaleźli sie: wielbiciel i wielbicielka konserwatywnej rodziny.
                          • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 01:42
                            "Monika Z. wpompowała w obce, nieporadne życiowo dzieci ponad milion złotych własnych pieniędzy!!! Która e-matka gotowa by była na takie poświęcenie dla jakiegokolwiek mężczyzny??? "

Który mężczyzna przyjąłby takie poświęcenie i traktował, jako coś normalnego, oczywistego?!?
                            • taniarada Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 06:21
                              iwles napisała:

> "Monika Z. wpompowała w obce, nieporadne życiowo dzieci ponad milion złotych wł
                              > asnych pieniędzy!!! Która e-matka gotowa by była na takie poświęcenie dla jakie
                              > gokolwiek mężczyzny??? "
                              >
                              >
                              > Który mężczyzna przyjąłby takie poświęcenie i traktował, jako coś normalnego,
                              > oczywistego?!?
                              >
                              > Niektóre ten milion oglądały w lotto.Są jeszcze tacy mężczyźni.
                          • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:48
                            Ale to nie jej sprawa czy te dzieci są poradne czy nie. Jeżdżenie po cudzych dzieciach jest chamstwem i tyle. Poza tym dlaczego robisz z niej biedną porzuconą? Przecież bardzo szybko się pocieszyła tym nowym kolesiem-bankrutem i równie szybko pokazała go światu. O ile zakład, że Monika wtopi i w niego ( o ile będzie miała z czego) a potem wyleje pomyje publicznie?
                            • alpepe Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:33
                              Oby nie, ja tam jej kibicuję, mam podobne odczucia jak riki.
              • rosapulchra-0 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 18:31
                elaflorek napisała:

> riki_i napisał:
                >
                > > elaflorek napisała:
                > >
                >
                > A ktoś jej kazał? Jak była kretynką to buliła o ile to w ogóle jest prawda. Ona
                > dużo pieprzy i równie dużo zmyśla.

Wypowiedź z klasą.
            • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:07
              Pieniądze nie śmierdzą gdy się z nich korzysta, fochy można stroić później. Dla mnie on jest obleśny i nie ma skrupułów. Monia nie jest najmądrzejsza ale w tym wypadku on jest....ujkiem.
              • ursydia Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:49
                100/10
                • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 20:28
                  Też w pełni popieram.
    • la_bonne_cusine Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:10
      O pierwszym mezy chyba nic nie mówiła.
      Btw. Pan Zamachowski raczej nie jest zbyt ogarnięty na tyle by zastrzec choćby wywlekanie spraw prywatnych na forum. Trudno.
      • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:19
        la_bonne_cusine napisał(a):

> O pierwszym mezy chyba nic nie mówiła.
        > Btw. Pan Zamachowski raczej nie jest zbyt ogarnięty na tyle by zastrzec choćby
        > wywlekanie spraw prywatnych na forum. Trudno.

O Richardsonie? Oczywiście, że mówiła.
      • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:05
        Jak nie mówiła jak mówiła.
        • la_bonne_cusine Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:22
          A to sorry. Nie doszło do mnie.
          • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 22:30
            bo nikt tego męża nie kojarzył wiec żadna ciekawostka. za to Bulbe wszyscy kojarza
    • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:25
      Nie umie.
      Będzie.
    • nenia1 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:28
      To rodzaj narcyzmu. Uwielbia mówić o sobie i potrzebuje widowni. To nie minie, zwłaszcza, że osiąga taki poziom żenady że stale budzi zainteresowanie. Coś jak była Marcinkiewicza.
      • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:39
        Byłej Marcinkiewicza chyba sąd pomógł w zamilknięciu..?
        • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 20:29
          Raczej wyszarpanie pieniędzy w końcu pomogło.
          • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 21:17
            Dostała sądowy zakaz wypowiadania się o Marcinkiewiczu.
            • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 21:49
              O, nie wiedziałem. Dzięki za info.
              • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 22:53
                Zauważ, że kobita zniknęła jak kamfora. Nie ma insta, nie widać jej w SM, nie bawi się w zasięgi.
                Gdzieś tam próbowała podsrywać na YT jako gość szurskich programów. Nawet niektórzy spekulowali że zajmie się polityką i nagle nic, cisza radiowa.
    • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:42
      Bulbo jak kot zawsze na cztery łapy spada. Nowa partnerka bardzo sympatycznie wyglada. tez bym brała.
      • kandyzowana3x Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 17:54
        i tago samego zyczmy Monice, pewnie im sie jeszcze niejedna wiwlka milosc trafi
    • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:05
      No jednak nie przepracowała Pani tego rozstania...Taka niby ponad to wszystko a widać, ze nadal ma kwas.
    • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:08
      Podejrzewam, że kluczowy jest ten fragment wpisu:
      "Dopóki nie będzie chciał zabrać moim dzieciom i mnie mieszkania, w którym żyjemy, nie mam już do niego nic."

Interpretowałabym to: Zbysiu, odpitol się od mieszkania, albo wydam wspomnienia.
      • la_bonne_cusine Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:25
        I to popieram. Prawnik kosztuje, ostrzeżenie publiczne nie. Już za dużo wydała.
    • turbinkamalinka Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 18:43
      Pewnie umie, ale nic się tak nie sprzedaje jak zdrada. Myślę, że ona chciałaby wyskakiwać nawet z lodówki jak Rozenkowa, tylko niestety nikt jej kupić nie chce, nie ma małego synka, którego można sprzedać i niezbyt lotnego umysłowo męża też nie ma. Więc chwali się lub żali (wedle interpretacji).
    • mia_mia Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 19:13
      Jest żenująca do bólu, ale to nie tajemnica, więc panowie też rozumem nie grzeszą wiążąc się z nią.
    • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 21:06
      Tak jak jej nie lubię, tak tu całkowicie popieram że doyebała muminowi. Za to co jej zrobił, powinna go bardziej dojechać.
      • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 18.09.21, 21:47
        cruella_demon napisała:

> Tak jak jej nie lubię, tak tu całkowicie popieram że doyebała muminowi. Za to c
        > o jej zrobił, powinna go bardziej dojechać.
        >
        >

Ale wczesniej doyebywała jego rodzinie, pamiętam to opluwanie Justy, opowieści, że " Zbynio był meblem w domu" czy wyśmiewanie jego dzieci. Dno.
        • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 05:24
          Ale jakoś pieniążki od niej im nie śmierdziały.
          • vessss Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 10:49
            Nie od niej, od ojca zobowiązanego przez sąd do płacenia. A skąd je brał to już jego bajka.
            • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:02
              Nie , nie jego bajka. Ona płaciła, a nie on.

• ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:12
                nie wiemy kto płacił - równie dobrze on mógł płacić a ona go w 100% utrzymywała.
                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:40
                  Na pewno tak było. smile
          • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:05
            Tez mnie to bawi - J. dostała pieniądze jakie widziała tylko przez krotki czas swojego małżeństwa I dalej mogła cierpieć nie pracując.
            • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:10
              No chyba jednak coś tam pracowała

www.fakt.pl/kobieta/plotki/monika-zamachowska-msci-sie-na-bylej-zonie-zbyszka/5kqvhc2
              • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:16
                Prosze Cie smile))
                • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:22
                  thank_you napisała:

> Prosze Cie smile))

O co? 🙄
                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:39
                    Ciężko mi to nawet skomentować. smile Do teatru chodzisz, prawda? Role w teatrze są różne, prawda?
                    Więc ok, jeśli pracowałabym na 1/10 etatu i zarabiała 300 zł to w sumie też nie można by było powiedzieć o mnie, że nie pracuję. Wszak pracuję. smile
                    • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:47
                      To jeszcze przypomnijmy, że J. poświęciła swoją karierę dla ZZ, bo pan wielki artysta miał wizję konserwatywnej rodziny.
                      • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:56
                        Proszę Cię, te gadki o poświęceniu kariery. Czy Ty znasz choć JEDNĄ kobietę, która robiła KARIERĘ i poświęciła ją dla faceta? big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin Albo choć jedną, która przestała pracować, bo została do tego zmuszona? To DOROSŁA kobieta, sama decydowała o swoim życiu.
                        • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:03
                          Tak samo Monika to DOROSŁA kobieta, która zdecydowała się bulić na alimenty za misia.
                          • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:07
                            Nooo, dokładnie. Tylko gdyby nie zechciała, to pani J. musiałaby zejść na ziemię. I tylko o tym mówię. smile
                            • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:11
                              Alimenty zasądził sąd nie pani J.
                              • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:13
                                Wysokość alimentów zaproponował Z. (bo wtedy chwilowo dobrze zarabiał i myślał, że to udźwignie) i sąd klepnął.
                                Alimenty można otrzymywać także w ramach ugody, nie tylko w procesie.

• borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:30
                                  No i fajnie. ZZ zaproponował, sąd klepnął a M. płaciła. I gdzie tu problem?
                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:35
                                    Problem jest w tym, że na koniec wszystkie strony stwierdziły, że wcale nie tak miało być i wszyscy wszystkim życie zmarnowali.
                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:38
                                    W niczym, tak tylko mnie bawi.
                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:42

> No i fajnie. ZZ zaproponował, sąd klepnął a M. płaciła. I gdzie tu problem?

W tym, że M. wydała z własnej kasy 1,3 mln , a ZZ podziękował kopniakiem w dupe .
                                    • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:46
                                      Jaki kopniak w dupę. 10 lat związku ludzi z kompletnie innej bajki. I tak oboje przebili wszelkie przewidywania, w życiu bym im tyle nie dała.
                                      • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:50
                                        Ona przebiła, tkwiąc w bagnie. A jemu było po prostu wygodnie. Do czasu, gdy nie ujawniła się kolejna ochotniczka.
                              • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:54

> Alimenty zasądził sąd nie pani J.

Ja już nie pamiętam, ale to chyba było tak, że J. walnęła kwotą z sufitu, a ZZ ze wzmożeniem na członku skwapliwie sie zgodził, coby jak najszybciej otrzymać upragniony rozwód. A sąd klepnął.

• cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:49

> Tak samo Monika to DOROSŁA kobieta, która zdecydowała się bulić na alimenty za
                            > misia.
                            >

Zakochana kobieta.
                            Niejedna ematka z miłości głupotę zrobiła.
                            Państwo mieli ślub, pani panu ufała, bo małżonkowi się jednak ufa. A pan ją wyrzucił jak niepotrzebny śmieć, w momencie jak już kaska nie była potrzebna.
                            Monika mogła być mądrzejsza, sądząc po tym jak pan poprzednie żony po brzytwie spuścił, ale jednak to pan jest żałosną, złamaną kutasiną.
                            Pal licho jakby ją tylko zdradził i porzucił, ale on ją wydrenował do cna, a z wpisu można wywnioskować że wyciąga łapy po resztki, które jej z majątku zostały.
                            Dno.
                            • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:56
                              I wyciągną docelowo jego dzieci - wszak wejdzie to w skład masy spadkowej.
                              • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:05
                                Jak na razie to właśnie nie słychać aby Mumin zająknął się na temat mieszkania, post bardzo wyraźnie jest zapobiegawczo/ostrzegawczy. I to w pięknym stylu.
                                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:33
                                  On się nie musi zająknąć, dzieci po jego śmierci się zająkną, przecież im się należy.
                                  • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:41
                                    thank_you napisała:

> On się nie musi zająknąć, dzieci po jego śmierci się zająkną, przecież im się n
                                    > ależy.

A nie należy? Bo tak jakoś zabrzmiało sarkastycznie.
                        • mmoni Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:50
                          thank_you napisała:

> Proszę Cię, te gadki o poświęceniu kariery. Czy Ty znasz choć JEDNĄ kobietę, kt
                          > óra robiła KARIERĘ i poświęciła ją dla faceta? big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

Grace Kelly.
                          • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 08:36
                            GKzmarła 40 lat temu... wbrew pozorom to bardzo dobry przykład, jeśli już rezygnują kariery to nie sprzedają jej za siedzenie w domu. tongue_out
                        • morekac Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 20:54
                          Ojej, a ja pamiętam jakiś wywiad ZZ, w ktorym mówił o swoim przywiązaniu do tradycyjnych, konserwatywnych wartości. W rezultacie nie dość, że tradycyjnie zostawił żonę i dzieci, to równie tradycyjnie zrzucił na kolejną kobietę koszty utrzymania owych dziatek.
                          • alpepe Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 21:01
                            To był zapewne ten wywiad w Twoim Stylu z Justą i dziećmi w dużym mieszkaniu w kamienicy.
              • 35wcieniu Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:17
                Pracowała. Gra w teatrze i od czasu do czasu w serialach.
                Nie wiem też co dziwnego że brała pieniądze. Po pierwsze nie są dla niej tylko dla dzieci, po drugie nie jest to ich osobiste ustalenie tylko wyrok sądu, po trzecie już widzę którąś z ematek nieprzyjmującą alimentów bo były nie zarobił na nie sam tylko wziął od nowej kobiety. Mhm.
                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:38
                  Odróżniajmy pracę od hobby. smile W ciągu 16 lat byłam pewnie na 90% przedstawień w TN. Naprawdę wiem kto, w czym i co grał.
                  Zbysio to jełop, który zaproponował 4 tys. alimentów na dziecko - akurat w tym krótkim czasie tyle zarabiał, potem skończył a mimo to alimenty nie zostały mu obniżone (on jełop, adwokat jełop? kto wie). Ona jego jełopowatość wykorzystała i przerzuciła 100% utrzymania dzieci na niego. Dla mnie to słabe.
                  Ja ojca swojego dziecka nie pozwałam nawet o alimenty, takżeten, jeszcze sporo przed tobą.
                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:43
                    Jak dla mnie to oni wszyscy siebie warci. Bez wyjątku.
                  • 35wcieniu Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:47
                    Nie pozywałaś to nie pozywałaś, Twoja sprawa. On ma sądownie ustalone, więc nie wiem na jakiej podstawie ona miałaby ich nie brać.
                    • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:49
                      Honorem miała się najeść 🙄
                      I jeszcze zagryźć ciągłymi upokorzeniami serwowanymi przez kochankę byłego męża. Smacznego normalnie 🤦‍♀️
                      • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:55
                        Nie honorem. Ale gdyby nie ta kochanka to jednak musiałaby zakasać rękawy i pójść do normalnej pracy, bo Zbysio hajsu nie nadrukuje. A tak to mogła żyć przyjemnie i komfortowo za pieniądze od kochanki. Smaczne, c'nie?
                        • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:04
                          Polecę klasykiem, że za te wszystkie upokorzenia to ta kasa jej się zwyczajnie należała.
                          • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:08
                            Alimenty NA DZIECI to nie jest zadośćuczynienie dla matki.
                            • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:13
                              thank_you napisała:

> Alimenty NA DZIECI to nie jest zadośćuczynienie dla matki.

No moment sama piszesz w kontekście, że J. się wielce obłowiła.
                              • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:14
                                Piszę teraz o tym, co ty napisałaś.
                        • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:10
                          thank_you napisała:

> Nie honorem. Ale gdyby nie ta kochanka to jednak musiałaby zakasać rękawy i pój
                          > ść do normalnej pracy, bo Zbysio hajsu nie nadrukuje. A tak to mogła żyć przyje
                          > mnie i komfortowo za pieniądze od kochanki. Smaczne, c'nie?

Do jakiej normalnej pracy? Przecież Justa pracowała- grała w teatrze ( a na widownię przyłaziła specjalnie Monisia), w serialach. Aktor to nie jest urzędnik, który siedzi za biurkiem- tylko jego praca uzależniona jest od wielu innych czynników. I nie zapominaj, że jednak dom i tę czworkę dzieci też musiała ogarnąć. A sąd zasądza alimenty wg zarobków tatusia, widać Zamachowski miał je na tyle duże, że na 16 tys miesięcznie mu starczało. I co Wy z tym płaceniem przez Monisię? Bo ona tak powiedziała?
                          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:37
                            elaflorek napisała:

> Do jakiej normalnej pracy? Przecież Justa pracowała- grała w teatrze ( a na wid
                            > ownię przyłaziła specjalnie Monisia)

Napisała Ci Thank_you, jaka to była praca. Lightowa to mało powiedziane. Dupokrytka/hobby , ale nie praca.

> A sąd zasądza alimenty wg zarobków tatusia, widać Zamachowski miał je na tyle
                            > duże, że na 16 tys miesięcznie mu starczało.

Przez chwilę, w momencie rozwodu był jurorem w gównianym show i dużo zarabiał. Sąd na tej podstawie przypakował mu gigantyczne alimenty. On się zgodził, bo chciał jak najszybszego rozwodu. Nie myślał. Potem wielokrotnie starał się w sądzie o obniżkę alimentów, przedkładał dowody, że zarabia 5000 zł w teatrze , ale Sąd był już na to głuchy. Bo wcześniej pokazał swoje możliwości zarobkowe.

I co Wy z tym płaceniem przez Moni
                            > się? Bo ona tak powiedziała?

Wielokrotnie mówiła, on ani razu nie zaprzeczył. Tak, płaciła za niego, pieniędzmi uzyskanymi z wynajmu własnej rezydencji w Konstancinie.
                            • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:06
                              Taki niby obyty jesteś w srodowisku artystycznym i showbiznesowym, a nie wiesz od czego zależy praca aktora? Od ukladów i propozycji, ktore dostaje. Może Justa nie miała wielu propozycji, ale to też nie jej wina. Poza tym naprawdę trudno jest kobiecie z czwórką dzieci robić wieeelką karierę zawodową. Natomiast wielki plus dla niej, że po porzuceniu przez Zbynia- kobieta po prostu milczała i nie ganiała po mediach. Nawet jak ją jakiś dziennikarz przyhaczył na ten temat, to powiedziała " Nie bede o tym rozmawiać, nie mam potrzeby epatowania sobą". Klasa.
                              • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:48
                                @ elaflorek

Aktor który ma etat w teatrze jest na pozycji uprzywilejowanej, ponieważ ma taki bieda-punkt stałego zaczepienia i jakieś tam niewielkie pieniądze wypłacane regularnie co miesiąc. Do tego zusy, ubezpieczenie itp. a na samym końcu pewien prestiż.

Niewielu aktorów ma etat w teatrze, podobnie jak niewielu dziennikarzy telewizyjnych ma etat w danej tv. Ale jest to forma pewnego uprzywilejowania.

J. zdaje się taki etat (lub jego cząstkę) posiada(ła) i wykorzystywała ów status do grania okazjonalnych ogonów (piszę za lepiej obeznaną w temacie koleżanką Thank_you).

Wyżej opisany status zawodowy J. to zupełnie co innego niż bieganie z rozwianym włosem i obłędem w oczach od castingu do castingu, co jest chlebem powszednim większości aktorek i aktorów.
                          • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:56
                            NIe czytałaś? Thank widziała 90% repertuaru....normalnie bilet stałego klienta ma wykupiony.
                            • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:10
                              A co Cie dziwi? Ktoś ci zabrania chodzić do teatru czy co?
                        • primula.alpicola Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:29
                          " Smaczne, c'nie?"

Bardzo. Zemsta doskonała.
                    • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 11:53
                      Oczywiście, ze moja sprawa - napisałam ci to jako ciekawostkę a propos rezygnacji z alimentów. No więc czasami to się zdarza.

Ona ma sądownie ustalone i gdyby nie Richardson to by ich na oczy nie zobaczyła, bo Zbysio jeszcze nie ma drukarki z hajsem. A Richardson płaciła, bo kochała i nie chciała komornika ani Zbysia w pierdlu.
                      • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:11
                        thank_you napisała:

> Oczywiście, ze moja sprawa - napisałam ci to jako ciekawostkę a propos rezygnac
                        > ji z alimentów. No więc czasami to się zdarza.
                        >
                        > Ona ma sądownie ustalone i gdyby nie Richardson to by ich na oczy nie zobaczyła
                        > , bo Zbysio jeszcze nie ma drukarki z hajsem. A Richardson płaciła, bo kochała
                        > i nie chciała komornika ani Zbysia w pierdlu.

A Richardson ma drukarkę z hajsem? Hahahaha.
                        • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:16
                          Drukarki nie, ale ona jedna zarabiała więcej niż byli małżonkowie razem.
                        • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:20
                          Te alimenty nie były wyliczone przez sąd, to musiała być ugoda alimentacyjna - chcieli szybkiego rozwodu, to dali taką kwotę. Potem z tego trudno się wygrzebać, trudniej niż obniżyć zasądzone alimenty.

Gdyby Monika nie skompromitowała Mumina, to tę kasę by wychalturzył, znalazłyby się reklamy itp. Ale ta żenująca kobieta załatwiła go na amen, gość wizerunkowo już nigdy się z tego nie wygrzebie.

Połasiła się na klasyczny mebel i jak nie sprzedał się po przemalowaniu na różowo to zaczęły się jazdy suspicious
                          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:40
                            Ten mebel nie dawał się przemalować na różowo. Ona ciągała go do śniadaniówek, nawet załatwiła jakąś fuchę prowadzącego ten shit, ale on odzywał sie monosylabami, po drugiej próbie mu podziękowali.
                            • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:46
                              riki_i napisał:

> Ten mebel nie dawał się przemalować na różowo. Ona ciągała go do śniadaniówek,
                              > nawet załatwiła jakąś fuchę prowadzącego ten shit, ale on odzywał sie monosyla
                              > bami, po drugiej próbie mu podziękowali.

Czyli taki raczej mało elastyczny, jeśli chodzi o pracę, nawet w bardzo pokrewnych do wyuczonego zawodach.
                              Nie najlepiej to o nim świadczy.
                          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 12:48
                            geez_louise napisała:

> Gdyby Monika nie skompromitowała Mumina, to tę kasę by wychalturzył, znalazłyby
                            > się reklamy itp.

No nie wiem. On już od lat zaliczał wtopy zawodowe, różne "złote maliny" itp. Coś a la "wujek Czarek" Pazura. Pamiętam koszmarną rolę ZZ w jakimś gniocie , chyba Miłość na wybiegu czy coś takiego. Wartość ZZ na rynku, już na długo przed poznaniem M. ostro pikowała.

W innym wątku na temat tej pary któraś z forumowiczek napisała, że ona się zakochała w swoim wyobrażeniu o ZZ ze swoich czasow licealnych.
                            • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:19
                              Ona się zakochała w swoim wyobrażeniu Zbynia, który zacznie błyszczeć po tym, jak ona będzie jego muzą i menagerką.

Po prostu musiała pokazać światu jak to ona umie lepiej.

Już kiedyś pisałam, że „moja” neksia była z charakteru identyczna, na szczęście brzydka. Latała, szczerzyła się, obgadywała mnie, mamiła eksa i wszystkich dookoła kadzeniem i obiecywanie milionowych zysków, niech tylko ona im pokaże, co można zrobić z ich talentami i zasobami.

Powiozła finansowo wszystkich dookoła, jej międzynarodowe biznesy zakończyły się obecnie na byciu szeregową pracownicą agencji nieruchomości. Po drodze w internecie pokazały się papiery amerykańskiego sądu - baba stamtąd zwiała po wyroku za oszustwa.

Ile krwi napsuła, to tylko ja wiem.
                              • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:24
                                Współczuję.
                              • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:26
                                A utrzymywała Ciebie i Twoje dzieci przez 10 lat?
                                • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:34
                                  Zrobiła skok na opiekę nad moim dzieckiem. Na szczęście trafiłam na bystrą sędzię i miałam najlepszego prawnika. Ona nie żałowała wtedy pieniędzy, nawet robiła darowizny na rzecz szkoły naszych dzieci, organizowała im wyjazdy i rozrywki. Mam być wdzięczna?
                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:48
                                    Nie jest to odpowiedź na moje pytanie, ale ok. smile
                                    • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 14:26
                                      Dlaczego? Pokazuje mechanizm. Pani tak się zapędza, że angażuje w końcu swoje pieniądze i to duże sumy. Nie z dobroci serca, tylko próbując pokazać wyższość, podporządkować, przeciągnąć na swoją stronę, ugrać coś po swojemu, pokazać misiowi jak to dobra kobieta go odciąża, a zła chce pieniędzy.

Z perspektywy matki alimentowanego dziecka - paszła, babo, nie wtrącaj się i nie epatuj swoją krwawicą. Powinno cię w ogóle nie być przy sprawie o alimenty i tematach okolodzieciowych.
                                      • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 14:53
                                        geez_louise napisała:

> Z perspektywy matki alimentowanego dziecka - paszła, babo, nie wtrącaj się i ni
                                        > e epatuj swoją krwawicą. Powinno cię w ogóle nie być przy sprawie o alimenty i
                                        > tematach okolodzieciowych.

Paszła babo, zamiast 1, 3 mln będę miała po 500 zł z funduszu alimentacyjnego i będę szczęśliwa. To chcesz nam przekazać?
                                        • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:23
                                          Tia, bo aktor z krajowej czołówki podchodzi pod fundusz alimentacyjny. Niech idzie grać w Mjak miłość i reklamuje środki na potencję na insta, to będzie go stać na utrzymanie dzieci.

Monia sama się pchała w te układy. Jak widać teraz tez jej wspólnota majątkowa z misiem wyszła bokiem. To kto będzie teraz odpowiadać za losy jej mieszkania? Gabriela Muskała?
                                          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:28
                                            geez_louise napisała:

> Tia, bo aktor z krajowej czołówki podchodzi pod fundusz alimentacyjny.

W sądzie twierdził, że gra tylko w teatrze i pokazywał żenujący etat.

Niech id
                                            > zie grać w Mjak miłość i reklamuje środki na potencję na insta, to będzie go st
                                            > ać na utrzymanie dzieci.

To nie jest takie proste.

> Monia sama się pchała w te układy. Jak widać teraz tez jej wspólnota majątkowa
                                            > z misiem wyszła bokiem. To kto będzie teraz odpowiadać za losy jej mieszkania?
                                            > Gabriela Muskała?

Dobra wola Z. i jego strach przed osądzeniem przez opinię publiczną. W innym przypadku sądzę , że domagał by się połowy tego lokum.
                                            • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:34
                                              A do utrzymania dzieci to tylko jedna strona? big_grin
                                              • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:43
                                                thank_you napisała:

> A do utrzymania dzieci to tylko jedna strona? big_grin

Zawsze mógł wnioskować, żeby dzieci były przy nim na co dzień 🙂
                                                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:50
                                                  No mógłby, ale czy pani J. dałaby radę płacić takie alimenty? smile))
                                              • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:50
                                                Do utrzymania wlicz się też pracę przy dzieciach i w domu, jeżeli jedna osoba wykonuje 100% opieki i prac domowych, to druga może mieć zasądzone 100% finansowania.

Ale znam to, jak miś jest przy żonie, to na czworo dzieci 8 sportów, treningi do mistrzostw Polski i olimpiad, szkoła muzyczna, 5 języków, wszystkie zajęcia doszkalające, wyrównujące i rehabilitacje, lekarz tylko profesor z odległego miasta, logopeda, ortodonta, kupne wędliny to rakotwórcze zło, codziennie obiad z 2 dań i śniadanie ma ciepło.

Przy rozwodzie won nierobie do pracy, dzieci są samodzielne, obiady w stołówkach, zajęcia w świetlicy szkolnej, a leczenie w POZ.
                                                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:54
                                                  No jakoś matka musi usprawiedliwić swoje niepracowanie, prawda? To usprawiedliwia wożeniem dzieci na 8 sportów, treningi do mistrzostw, szkoly muzyczne. Ja to się zastanawiam jakim cudem dzieci matek pracujących nie zasilają szeregów Monaru? Może Ty wiesz?
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:00
                                                    Wiem jakie warunki w domu miałam ja, moje rodzeństwo i nasz ojciec. Pewnie, można było żyć tak jak wiele innych rodzin, ale to nie znaczy, że matka nie pracowała bardzo ciężko i że co najmniej połowa wymagań nie szła od naszego ojca.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:04
                                                    Przepracuj swoje dzieciństwo i małżeństwo - naprawdę, nie każdy ma tak jak ty.
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:08
                                                    Och strasznie mam przepracować, a na razie będę się wypowiadać tylko na tematy, w których nie mam zbliżonych doświadczeń. Pozostaną za to celne i nienacechowanych własnymi traumami wrzuty o niewystępowaniu o alimenty.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:13
                                                    Moja wrzutka miała być przykładem, ze takie kobiety występują i mają swoje powody - napisałam o tym dokładnie w jednym poście, bez dorabiania do tego ideologii i rozszerzania na wszystkie matki i ojców. smile
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:22
                                                    A w pozostałych postach ciągniesz ku temu samemu. Podoba Ci się to czy nie, to nie wymysły forumek, ale polskie orzecznictwo, że ocenia się nie dochody ale możliwości zarobkowe, wlicza się pracę przy dzieciach i domu oraz raczej dąży się do utrzymania sytuacji jaką dzieci miały wcześniej. Oraz że po ugodzie nie tak łatwo krzyknąć „tylko żartowałem, nie mam tyle”
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:32
                                                    Że niby gdzie ciągnę? big_grin

No więc te dzieci miały tylko przez moment Zbysia zarabiającego w talent show, dzieci miały min. 10 lat (i więcej), więc matka spokojnie może pracować, polskie orzecznictwo ocenia możliwości zarobkowe ojców - ale te się zmieniają (Zbysio jest tego najlepszym przykładem).

A fakty są takie, że gdyby nie Richardson, to J. w życiu nie miałaby takiego poziomu. Nie miałaby go także wtedy, gdyby mąż jej nie rzucił.

A z pustego i Salomon nie naleje.
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:37
                                                    Gdyby nie Richardson, to zamachowski nie straciłby kontraktów reklamowych i bycia jurorem w talent show.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:42
                                                    A czemu Szapołowska, Bohosiewicz, Titus i Zielińska przestali być jurorami w tym talent show?
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:44
                                                    Dodam tylko, że Zbysio był w drugiej edycji, a talent show zakończyło się na trzech. Do sprawdzenia w Wikipedii. Mumin nawet w śniadaniowce sobie nie poradził - to tez wina Richardson?
                                                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:45
                                                    Bo telewizja stawia młodych i pozbywa się leśnych dziadków, więc wszystkie teorie o wysokich zarobkach w reklamach i telewizji można odłożyć na półkę bajdurzeń?
                                                  • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:50
                                                    lauren6 napisała:

> Bo telewizja stawia młodych i pozbywa się leśnych dziadków, więc wszystkie teor
                                                    > ie o wysokich zarobkach w reklamach i telewizji można odłożyć na półkę bajdurze
                                                    > ń?

Reklamodawcy raczej stawiają na znane twarze, nie na nowicjuszy.

Swoją drogą Richardson młodziutka nie jest, a jakoś kasę zarabiać potrafi.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:54
                                                    To i Justa może. big_grin
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 17:10
                                                    A moja kuzynka po ASP sprzeda swoje ponure obrazki za tyle co Beksiński.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 17:29
                                                    No widzisz, idealnie, jak na osobę ciemiężoną trzymaniem w domu, która wcale sama tego nie chciała - może się wykazać.
                                                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 17:28
                                                    Potrafi czy potrafiła? Jeżeli teraz faktycznie drą koty z ZZ o klitkę na Żoliborzu (sama tak nazwała to mieszkanie) to chyba przypływ kasy nie jest już taki jak kiedyś.
                                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 18:08
                                                    lauren6 napisała:

> Potrafi czy potrafiła? Jeżeli teraz faktycznie drą koty z ZZ o klitkę na Żolibo
                                                    > rzu (sama tak nazwała to mieszkanie) to chyba przypływ kasy nie jest już taki j
                                                    > ak kiedyś.

Wynajmowali 85 metrów w starej kamienicy i to lokum M. nazywała klitką . Z tego co wywnioskowałem z postów innych osób, po sprzedaży rezydencji M. kupiła mieszkanie w nowym budownictwie . Ilości metrów nie znam, podejrzewam ,że koło 100-120 m.
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:54
                                                    Tia, Kondrat, Majewski bieda, bieda… i nikt by o nim nie pamiętał gdyby nie Monisia 🤣 Ani o Łapickim gdyby nie ostatnia żona.

Zamachowski miał mnóstwo możliwości zarobkowych. Wykłady na uczelniach, firmy szkoleniowe, eventy. Reklamy urwały się wraz z rozwodem, tuż przed było kilka dużych akcji i to z prestiżowego sektora - bank, telefonia. Był niedaleko szczytu wartości reklamowych wyliczanych przez firmy.
                                                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:43
                                                    To są akurat tylko i wyłącznie twoje domysły. Być może podstarzały aktor nie jest takim chodzącym słupem reklamowym jak ci się wydaje.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:45
                                                    Kto o nim w ogóle by pamiętał, gdyby nie romans z Richardson?
                                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:48
                                                    thank_you napisała:

> A fakty są takie, że gdyby nie Richardson, to J. w życiu nie miałaby takiego po
                                                    > ziomu. Nie miałaby go także wtedy, gdyby mąż jej nie rzucił.

Pozwoliłem sobie wytłuścić to stwierdzenie. Czysta prawda.
                                                  • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:34
                                                    A w pozostałych postach ciągniesz ku temu samemu. Podoba Ci się to czy nie, to nie wymysły forumek, ale polskie orzecznictwo, że ocenia się nie dochody ale możliwości zarobkowe, wlicza się pracę przy dzieciach i domu oraz raczej dąży się do utrzymania sytuacji jaką dzieci miały wcześniej. Oraz że po ugodzie nie tak łatwo krzyknąć „tylko żartowałem, nie mam tyle”
                                                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:55
                                                  100% opieki i pracy przy dzieciach przechodzi przy niemowlęciu i 1,5 roczniaku, potem to sądy już coraz mniej łykają, chyba, że ojciec nie wyraża sprzeciwu.
                                      • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:13
                                        Pomyślmy:
                                        - ZZ nie było stać na 14k alimentów, bo zarabiał poniżej 10k
                                        - ZZ odchodząc od żony zostawił jej cały majątek. Wyszedł z tego małżeństwa goły i wesoły. Komornik nie miałby z czego licytować, bo willa w Konstancinie to był przedmałżeński majątek Richardson.
                                        - ZZ szybko urósłby dług względem dzieci, którego nie mógłby już spłacić nawet biorąc kolejne fuchy.
                                        - co dalej by go czekało? Więzienie? Bankructwo? Bezrobocie? Z czego w międzyczasie żyłyby te dzieci? Z ciężkiej pracy matki w teatrze?

Nie wiem po co porównujesz swoją sytuację z tamtą, bo to są zupełnie różne historie.
                                        • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:24
                                          Ja doskonale rozumiem, że dla wielu ematek M. jest totalnie niestrawna, a jej zachowania mega drażniące. Ale tak jak pisze lauren6, M. uratowała tylek Panu Artyście, powyższy scenariusz jest wielce prawdopodobny
                                          • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:29
                                            Dlatego śmiać mi się chce, że J. miała rację cisnąć - aha, jasne, jakby się Richardson wypięła, to niestety p. J musiałaby powrócić do dawnego poziomu, a przede wszystkim, do zap.... na dzieci. Ale wtedy zapewne okazałoby się, że utrzymanie dzieci nie kosztuje 4k na sztukę.
                                          • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:32
                                            riki_i napisał:

> uratowała tylek Panu
                                            > Artyście,

Najwyraźniej jej zawsze chodziło tylko o jego tyłek.
                                        • geez_louise Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:29
                                          Mój miś też przy rozwodzie zaczął zarabiać ułamek tego co kiedyś. Takie jakieś fatum rozwodzących się.

Moja matka tez miała czwórkę dzieci, męża na wyjazdach, ktoś musiał ogarniać dom, żeby dzieci mie skończyły w bylejakich szkołach i żeby pan domu „miał warunki do pracy”. Nie wyśmiewaj pracy takich kobiet.
                                          • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 18:07
                                            No takiej zaciętej obrony misia przed płaceniem alimentów i udowadniania jakie ma niskie możliwości zarobkowania to na forum nie było od czasów Kijowskiego. Wtedy ematki udowadniały, że informatyk nie ma jak zarobić kasy, teraz jak się okazuje biedny jest znany aktor big_grin
                                            Urocze...Zbyszek jest po prostu leniwym gnomem, któremu nie chciało się zarobić na własne dzieci, więc siedział cicho jak nexia obrażała je i ich matkę, bo przecież sypała kasą. I nie ma takiej kasy, która by wynagrodziła dzieciom publiczne upokarzanie ich i ich matki.
                                            A jeśli Monika naprawdę kupiła mieszkanie z kasy że sprzedaży swojego domu jako współwłasność ze Zbyszkiem to znaczy, że jest tak bezdennie głupia, że aż żal to komentować. Teraz zresztą znalazła sobie kolejnego leniwego gołodupca, którego chce ratować. Może ma jeszcze jakiś majątek, którym się może podzielić z nowym ukochanym?? Kobieta jest po prostu niewyuczalna, bez śladu autorefleksji, cały czas popełnia te same błędy. A w międzyczasie jej syn- maturzysta z zaburzeniami ze spektrum ogłasza publicznie, że cierpi na alkoholizm. Czyli młody pil na umor i w efekcie nie zdał matury. Ale biedna jest Monisia - dorosła, toksyczna baba- narcyz.
                                            • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 18:27
                                              Kto broni alimenciarza?Alimenty powinien płacić alimenciarz, a nie jego kochanka. Gdyby kochanki nie było stać, to także matka musiałaby spuścić z tonu i przyznać, ze do tej pory dzieci żyły za trochę mniej niż 16 k a i w pewnym wieku wypada dorzucić się jednak do utrzymania tych dzieci.
                                              Ale jak już pisałam - w tym układzie wszyscy siebie warci, przy czym finansowo wyrolowana została nie ta osoba, co trzeba.
                                              • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 18:41
                                                No jak to kto?? Mam cytować wypowiedzi, w których udowadniacie dzielnie, jakie to ma kiepskie możliwości zarobkowania??
                                                Alimenty ma płacić ojciec, a skąd on bierze kasę to nie interesuje ani żony ani dzieci (o ile nie jest to kasa z przestepstwa). Znalazł Panią, która hojnie płaciła za niego alimenty nawet kosztem swoich dzieci?? Niech się cieszy. To zupełnie nie jest problem byłej żony.
                                                Monika nie została wyrokowania, skąd taki pomysł?? Zmusił ją do tego, żeby płaciła za niego te alimenty, sprzedawała willę albo robiła sobie z nim współwłasnośc?? Za głupotę się płaci, a mówimy o wykształconej, bogatej kobiecie, z dobrej rodziny, po dwóch rozwodach. Stać ją na prawników. Nie ma co żałować, zaraz będzie dotowała kolejnego pana, wszak ma już kolejnego zadłużonego.
                                                • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 18:45
                                                  No właśnie, nie jest to też problem kochanki, gdyby nie płaciła, to pani J. miałaby problem. Tego nie rozumiesz?
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:04
                                                    Ale czego tu można nie rozumieć. Płaciła z własnej woli, jakby alimenty nie były płacone to wtedy byłaby inna sytuacja. Dopóki były płacone to ani żony ani dzieci nie interesuje jak tatuś opłaca swoje zobowiązania.
                                                  • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:51
                                                    thank_you napisała:

> No właśnie, nie jest to też problem kochanki, gdyby nie płaciła, to pani J. mia
                                                    > łaby problem. Tego nie rozumiesz?

Nie, problem miałby Zamachowski.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:54
                                                    Zamachowski miałby komornika, a Justa nie miałaby kasy - więc kto miałby problem?
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:00
                                                    Zbyszek, media by zjadły jego i Monikę. Raz, dwa by się ogarnął i zaczął gdzieś chalturzyć. Nie musiał, bo miał hojną ukochaną.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:42
                                                    No to by zjadły, i? smile)) Nagle okazałoby się, że pani J. musi zacząć pracować pełnoetatowo, a nie tylko hobbystycznie i wziąć odpowiedzialność za współutrzymanie dzieci - zakład, ze okazałoby się, że 4k na głowę to fanaberia? Rozumiesz, że także w trakcie trwania małżeństwa ludzie tracą pracę i co, miała oczekiwać od Zbyszka że zapewni jej dzieciom poziom życia, do którego przyzwyczaił ich przez chwilkę? Zejdź na ziemię. Moi znajomi płaca i po kilkanaście tys zł na JEDNO dziecko, ale ich na to STAĆ.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:54
                                                    Ciekawe jak udałoby jej sie utrzymać ten poziom, gdyby Mumin wyciągnął kopyta...
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:02
                                                    Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem. Widzę, że bardzo próbujesz udowodnić, że ex Zbyszka powinna być głęboko wdzięczna Monice za ten jej dar dobroci. Powtórzę: facet ma zasądzone alimenty i dopóki nie ma wyroku zmniejszającego to ma je płacić jeśli nie chce mieć komornika na karku. A byłej żony nie interesuje skąd facet ma kasę na te alimenty. Zapewniam Cię, że jakby Zbyszka porwali kosmici to też by przezyli, ale tak jakby to nie jest ta sytuacja. Masz męża, który ma leniwą exie, że tak przeżywasz, że Zbyszek musiał płacić zasądzone alimenty??
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:06
                                                    A ty jestes leniwa eks żona, która musi utrzymywać kochanka byłego męża, ze tak bronisz braku wkładu finansowego p. J.?
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:18
                                                    Wkład finansowy i logistyczny został ustalony przez sąd. Widać wkład logistyczny matki był tak duży, że ojciec przejął alimentacje. Zresztą sam się na taki podział zgodził, czego tu można nie rozumieć???
                                                    Co do mnie to od 16 lat jestem w jednym zwiazku, eksow, nexow i kochanków ani kochanek brak, więc nie trafiłaś.
                                                    No ale naprawdę zastanawiające jest ile razy piszesz w tym wątku powtarzając w zasadzie to samo: leniwa exia, która żyła na koszt nexi/ jakie to kiepskie możliwości zarobkowania ma znany aktor/ co to by było gdyby?
                                                    Możesz napisać to jeszcze sto razy, ale nie zmieni to faktu, że za alimenty odpowiada osoba, która ma je zasądzone. Zbyszek mógłby je wygrać w totka, to naprawdę nie ma dla rodziny znaczenia. Znaczenie miało niestety dla samego Zbyszka, bo dlatego że nie chciało mu się pracować i ochoczo korzystał z kasy Moni to nic nie robił przy jej kolejnych żenujących medialnych występach.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:28
                                                    Niesamowite, nie trafiłam? A ty myślałaś, ze trafiłaś? Czy co miał oznaczać ten zabieg w poprzednim poscie sugerujący mi posiadanie leniwej eks?

Zbyszek był idiota, ze na to sie zgodził, pani J. wyjątkowo tolerancyjna, skoro nie wykopała Mumina przy poprzednim JAWNYM romansie. Warunki życia sie zmieniają i nie są dane na zawsze. Mumin szybciutko stracił prace w talent show i niestety pani J. - jako żona - wyżej niż to co Mumin przyniósł do domu, nie podskoczylaby.

Nie rozśmieszaj mnie z tym wkładem logistycznym i finansowym ustalonym przez sad. W sadzie tez pracują kobiety a ich dzieci Zapewne nie są zaniedbana patologia.
                                                    Alimenty to nie kara, alimenty to nie zadośćuczynienie skrzywdzonej małżonce.

Za alimenty odpowiada osoba, która ma je zasadzone. I czasami bywa tak, ze np. Umiera. Albo traci prace. I - ojej - jak wtedy żyć?
                                                  • triss_merigold6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:41
                                                    Ale wiesz, że gdyby Mumin naprawdę kwestionował wysokość alimentów, mógł co pół roku składać pozew o obniżenie i stosownie uzasadniać m.in. zmianą swojej sytuacji zawodowo-zarobkowej?

Za alimenty odpowiada osoba, która ma je zasadzone. I czasami bywa tak, ze np. Umiera. Albo traci prace. I - ojej - jak wtedy żyć?
                                                    Umiera. - spadek, renta
                                                    traci prace - szuka nowej
                                                    Problem solved.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:49
                                                    Ale wiesz, ze nie zawsze sie da, bo przecież te słynne możliwości?

Umiera - spadek, renta dzielona na CZWORO dzieci (czyli pewnie 500 zł na głowę)
                                                    Traci prace - znalazł nowa, nie tak dobrze płatna

Ludzie tracą prace także bedac w związku

Nie zawsze da sie wskoczyć na poziom, ktory z zasady mógł trwać tylko chwile
                                                  • triss_merigold6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:56
                                                    Da się, da. Mógł przynajmniej spróbować, a nawet takiego wysiłku nie wykonał.

Umiera - spadek, renta dzielona na CZWORO dzieci (czyli pewnie 500 zł na głowę) - wysokość renty zależy od wysokości udokumentowanych dochodów

Traci prace - znalazł nowa, nie tak dobrze płatna - pozew o obniżenie alimentów

Ludzie tracą prace także bedac w związku - niemniej, to nie problem byłej małżonki czy byłego małżonka

Nie zawsze da sie wskoczyć na poziom, ktory z zasady mógł trwać tylko chwile - oczywiście. To wciąż nie problem byłej żony. Po stronie płatnika alimentów leżało udowodnienie, że zasądzone są absurdalnie wysokie. Muminowi się nie chciało, bo miał zamożną idiotkę w charakterze bankomatu.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:02
                                                    Czego nie wykonał? Przecież oni cały czas sie sądzą.
                                                    I na 100% sprawa idzie o „możliwości”.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:06
                                                    Wysokość emerytów polskich artystów jest od lat szeroko komentowana przez nich samych w mediach, stad założyłam 500 zł zl na glowe, ale masz racje, byc moze przeszarzowalam.
                                                    Fajnie, ze znajdujesz takie banalne rozwiazania - jesli umrze, to renta, zgrabnie pomijając przepasc miedzy wysokością alimentow a takiej renty.

Jesli straci prace to jest to problem małżonki, bo dzieci jesc wołają. I na te zajęcia dodatkowe tez chcą. Przecież matka nie odmówi. No i jeszcze zawiezc 16-latka i 14-łatkę musi. Jak nic - musi spadać z nieba!
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:11
                                                    *emerytur
                                                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:13
                                                    Przecież Richardson już dawno temu pisała, że szarpią się z Justą po sądach o te alimenty. Nawet próbowali się z dziećmi dogadać za plecami matki, ale się nie udało. Chyba nawet ugrali jakąś obniżkę typu z 16k miesięcznie do 14k.
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:46
                                                    thank_you napisała:

> Niesamowite, nie trafiłam? A ty myślałaś, ze trafiłaś? Czy co miał oznaczać ten
                                                    > zabieg w poprzednim poscie sugerujący mi posiadanie leniwej eks?

Ja się spytałam, bo prostu dziwne wydaje mi się ten twoj atak na leniwą eksie.

>
                                                    > Zbyszek był idiota, ze na to sie zgodził, pani J. wyjątkowo tolerancyjna, skoro
                                                    > nie wykopała Mumina przy poprzednim JAWNYM romansie. Warunki życia sie zmienia
                                                    > ją i nie są dane na zawsze. Mumin szybciutko stracił prace w talent show i nies
                                                    > tety pani J. - jako żona - wyżej niż to co Mumin przyniósł do domu, nie podskoc
                                                    > zylaby.

Może tak, może nie. Nikt nie wie co byłoby gdyby Monia koncertowo nie ośmieszała go w mediach.
                                                    >
                                                    > Nie rozśmieszaj mnie z tym wkładem logistycznym i finansowym ustalonym przez sa
                                                    > d. W sadzie tez pracują kobiety a ich dzieci Zapewne nie są zaniedbana patologi
                                                    > a.
                                                    > Alimenty to nie kara, alimenty to nie zadośćuczynienie skrzywdzonej małżonce.
                                                    >

No więc właśnie, i takie alimenty zostały zasądzone przez sąd. Pretensje miej do Zbyszka, że się na to zgodził a nie do Justy z że nie protestowała. I nie ma co lekceważyć wkładu logistycznego i wychowawczego przy czwórce dzieci. Kasa to nie wszystko, co widać dokładnie po synu Moniki. Chłopak był zaniedbany przez rodzicow, depresję leczył alkoholem i w efekcie zawalił maturę.

> Za alimenty odpowiada osoba, która ma je zasadzone. I czasami bywa tak, ze np.
                                                    > Umiera. Albo traci prace. I - ojej - jak wtedy żyć?

Normalnie, tak jak żyją tysiące matek w tym kraju. Tylko co sytuacja wdowy ma wspólnego z sytuacją kobiety po rozwodzie, która ma zasądzone alimenty i są one płacone przez byłego męża??
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:55
                                                    iuscogens napisał:

> thank_you napisała:

> Ja się spytałam, bo prostu dziwne wydaje mi się ten twoj atak na leniwą eksie.

Argumentowanie, z którym sie nie zgadzasz, to jeszcze nie atak.

>
                                                    > No więc właśnie, i takie alimenty zostały zasądzone przez sąd. Pretensje miej do Zbyszka, że się na to zgodził a nie do Justy z że nie protestowała. I nie ma
                                                    co lekceważyć wkładu logistycznego i wychowawczego przy czwórce dzieci. Kasa to nie wszystko, co widać dokładnie po synu Moniki. Chłopak był zaniedbany przez
                                                    rodzicow, depresję leczył alkoholem i w efekcie zawalił maturę.

Dlatego w jednym z moich pierwszych postów napisałam, ze to jelop, który godził sie na wszystko, bo przez chwile miał na to warunki finansowe. Wkład logistyczny przy czwórce dzieci moze sie zmienić i zmienia sie wraz z ich dorastaniem.
                                                    Chłopak zdał amerykańska maturę.
                                                    Skąd wiesz, ze był zaniedbany wychowawczo? Myśle, ze życie z dzieckiem, które ma Aspergera nie jest łatwe i nieraz można na uszach stanąć a i tak nic z tego nie bedzie.
                                                    >
                                                    > > Za alimenty odpowiada osoba, która ma je zasadzone. I czasami bywa tak, z
                                                    > e np.
                                                    > > Umiera. Albo traci prace. I - ojej - jak wtedy żyć?
                                                    >
                                                    > Normalnie, tak jak żyją tysiące matek w tym kraju. Tylko co sytuacja wdowy ma w
                                                    > spólnego z sytuacją kobiety po rozwodzie, która ma zasądzone alimenty i są one
                                                    > płacone przez byłego męża??

Placone przez kochanke męża. Gdyby kochanki nie było - alimenty nie byłyby płacone w takiej wysokosci. Juz pisałam - z pustego to i Salomon nie naleje, chocbys tupała noga. Myślisz, ze wtedy pani J pokryłaby różnice?
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:21

> Chłopak zdał amerykańska maturę.
                                                    > Skąd wiesz, ze był zaniedbany wychowawczo? Myśle, ze życie z dzieckiem, które m
                                                    > a Aspergera nie jest łatwe i nieraz można na uszach stanąć a i tak nic z tego n
                                                    > ie bedzie.

Sugerujesz, że to ten właśnie przypadek?? Że i tak nic z tego nie będzie?? Dużo znasz osób z zespołem Aspergera??
                                                    Matury polskiej nie zdał z matematyki, korepetycje zaczął 2 tygodnie przed maturą i tutaj szok, te dwa tygodnie nie wystarczyły. Wcześniej pisał, że miał depresję, którą zapijał alkoholem. I nie, nie wynika to z tego, że ma Aspergera, bardziej z tego że nowy mąż mamy też miał taki problem (swojego czasu Monika sugerowała, że Zbysio to alkoholik).

>
                                                    > Placone przez kochanke męża. Gdyby kochanki nie było - alimenty nie byłyby płac
                                                    > one w takiej wysokosci. Juz pisałam - z pustego to i Salomon nie naleje, chocby
                                                    > s tupała noga. Myślisz, ze wtedy pani J pokryłaby różnice?

Gdyby kochanki nie było to może w ogóle nie byłoby alimentów. Co by zrobiła pani J nie wiem, tak samo zresztą jak ty.
                                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:10
                                                    Nie chodzi o "dar dobroci" tylko o całokształt sytuacji i o to, kto odniósł z niej korzyści i czyim kosztem.

Chyba nikt przytomny nie ma wątpliwości , że jeśli chodzi o finanse beneficjentką jest Justa, dalej Zbysio, a osobą poszkodowaną i wyxujaną - Monia.
                                                  • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:12
                                                    Wyxujaną na własne życzenie dodaj.
                                                  • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:20
                                                    riki_i napisał:

>
                                                    > Chyba nikt przytomny nie ma wątpliwości , że jeśli chodzi o finanse beneficjent
                                                    > ką jest Justa, dalej Zbysio, a osobą poszkodowaną i wyxujaną - Monia.

Nie. Jedynym beneficjentem jest Zamachowski, bo Richardson spłacała JEGO zobowiązania. I nie ważne, czy to długi wobec ex żony, dzieci czy banku za kredyt hipoteczny.
                                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:47
                                                    Iwles, koleżanka Thank_you już z 10 razy to napisała. Beneficjentem nr 1 jest Justa, ponieważ choćby skały srały ZZ nigdy przenigdy nie zarobiłby 16 tysięcy złotych na swoją progeniturę. Miał krótki pik wysokich zarobków, który przeminął jak sen złoty. Nawet gdyby się nie rozwiódł z Justą, nie byłoby go stać na zapewnienie dzieciom (i małżonce przy okazji) takiego poziomu życia. Przecież oprócz tych 16 kafli na dzieci musiałby mieć jeszcze minimum z 5 na siebie. Czyli razem 21 tysięcy netto, ciurkiem przez 10 lat. O czym my mówimy? Toż to był poziom nieosiągalny, zwłaszcza dekadę temu.
                                                  • triss_merigold6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:50
                                                    I to powinien był wykazać przed sądem, wnosząc o obniżenie alimentów do bardziej realistycznej poziomu, a nie pozwalać blond mopsikowi krytykować jego dzieci w mediach.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:58
                                                    Ależ tak wielki aktor miał MOŻLIWOŚCI. Myślisz, ze on tak na złość odrzucał milionowe oferty reklamowe czy po prostu teoria rozjechała sie z praktyka?
                                                  • iwles Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 00:33
                                                    thank_you napisała:

> Ależ tak wielki aktor miał MOŻLIWOŚCI. Myślisz, ze on tak na złość odrzucał mil
                                                    > ionowe oferty reklamowe czy po prostu teoria rozjechała sie z praktyka?

Myślę, że jego artystyczna próżność nie pozwoliła mu na przyznanie się, że nie jest autorem tej wielkości, co by chciał.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:00
                                                    Tiki, nie mam juz siły, odpadam. Nawet moje przymusowe leżenie nie usprawiedliwia ilości czasu, który tu spędziłam.
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:21
                                                    Nikt przytomny nie ma wątpliwości, że poszkodowane są dzieci Moniki.
                                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:42
                                                    iuscogens napisał:

> Nikt przytomny nie ma wątpliwości, że poszkodowane są dzieci Moniki.

To też, oczywiście.

• riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:58
                                                    thank_you napisała:

> No to by zjadły, i? smile)) Nagle okazałoby się, że pani J. musi zacząć pracować
                                                    > pełnoetatowo, a nie tylko hobbystycznie i wziąć odpowiedzialność za współutrzym
                                                    > anie dzieci - zakład, ze okazałoby się, że 4k na głowę to fanaberia?

Oczywiście, że tak by było.
                                                • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:00
                                                  No dobra, zmieniłam zdanie, są tu wyrolowani finansowo. To dzieci Moniki, które tak załatwiła ona sama. Syn z takimi problemami a ona się zabawia w dobrą panią i rozpirza kasę, żeby zadowolić Mumina.
                                                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:21
                                                    Jej syn przy takich problemach być może nigdy nie będzie w stanie sam się utrzymywać. Mając niepełnosprawne dziecko rodzic powinien myśleć o zabezpieczenia mu przyszłości, a nie rozpieprzać oszczędności na kochanków.
                                                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:53
                                                    Fakt jest faktem, że 10 lat z ZZ sczyściło finansowo Monikę do cna.
                                                  • elaflorek [...] 19.09.21, 19:58
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:07
                                                    Jej syn ma zdiagnozowany zespół Aspergera, wypowiadał się w mediach że miał depresję i duże problemy z alkoholem. Teraz na dodatek oblał maturę. No ale mama szczęśliwie zakochana w nowym zadłużonym panu, więc w sumie wszystko gra.
                                                  • elaflorek [...] 19.09.21, 20:09
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:14
                                                    Nie pierdolniety, ale zaniedbany wychowawczo chłopak, który wymagał szczególnej pomocy ze względu na swoje problemy w funkcjonowaniu.
                                                    Jeśli komuś tutaj można współczuć to jemu.
                                                  • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:26
                                                    Chory, zaniedbany przez oboje rodziców dzieciak, praktycznie pozostawiony samemu sobie, a ty piszesz bierdolniety? Sama jesteś bierdolnięta.
                                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:02
                                                    Muszę przyznać, że to dla mnie niepojęte.
                  • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:53
                    NIe ma się czym chwalić - ograbiłaś własne dzieci.
                    • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:13
                      Z czego? 😂🤣 Nie tylko nie ograbilam, ale moja taktyka pozwoliła mi na posiadanie SPOKOJU - a to wiecej warte niż jakiekolwiek alimenty. smile))
      • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:40
        A co on jej takiego zrobił? Po raz nty zostawił jedna dla drugiej...tak smao zostawił poprzednią żonę dla niej...
        • 35wcieniu Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 13:48
          Tylko że ta z 4 dzieci.
          • zuleyka.z.talgaru Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 15:43
            Dała sobie tyle zrobić. Jest to pewnego rodzaju idiotyzm jak się ma męża artystę a nie właściciela dużej perspektywicznej firmy.
          • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:54
            Ja akurat komentowałam krzywdę jaką niby zrobił Monice.Z nią chyba żadnych dzieci nie miał.
            • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:01
              hanusinamama napisała:

> Ja akurat komentowałam krzywdę jaką niby zrobił Monice.Z nią chyba żadnych dzie
              > ci nie miał.
              >
              Ale ją wydoił z kasy do zera.
              Naprawdę.
              Tamtą zostawił z 4 dzieci -gnój. Tą wydoił z kasy. Poszedł do następnej.
              Naprawdę tych oszukanych, porzuconych kobiet należy się czepiać, czy cwanego mumina?
              • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:54
                Ależ ja od poczatku uważałam, ze to on zostawił żonę nr 1, potem żonę nr 2 a nastęnie Monikę.
                Z tym dojeniem to jednak Minika sama sobie winna. Chciała szybkiego rozwodu wiec on zgodził sie na duze alimenty. Sorry ale nie musiała ich płacić. Mogła Panu wystawić walizki za drzwi.
              • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:55
                Ja nie z tych, które uważają ze kochanka męża siłą porywa smile
        • berdebul Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 17:01
          Ciągnął kasę? Willa sprzedana, mieszkanie kupione w trakcie trwania małżeństwa, jak się nie zBezpieczyła, to będą dzielić na pół + kasa na dziubdziusie pana.
      • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:21
        Mumin już wcześniej był znudzony małżeństwem z J. i dziećmi, romansował z A. Glińską ale dostał kopa bo nie chciała żonatego a on bał się rozwodu. Trafił na ratowniczkę Monikę, dzięki niej mógł się rozwieść i przetrwać trudny okres. Kopnął ją w zadek gdy już była niepotrzebna i może świrować z Muskałą, za moment będzie wolny jak ptak, bez zobowiązań. W tym szaleństwie jest metoda. Morał z tego taki, że nie warto finansować cudzych dzieci w imię miłości i ratować panów, niektóre panie w wątku zachwycone bo głupia Monia plecie iJuście się należało za straty moralne... Wiać od takich układów gdzie pieprz rośnie.
        • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:57
          Juście sie nie należało za straty moralne. Należało się...bo się pan zdecydował tyle płacić. Chciał szybkiego rozwodu wiec sie zgodził.
          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 00:01
            Tyle że zgodził się na cudzy koszt, przyjemniaczek.
    • mimfa Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 04:26
      Mam do niej tyle sympatii i wyrozumiałości, że aż się dziwię. Oby jej się wiodło.
    • kropkacom Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 07:30
      No co? Daje pożywkę pleciugom oraz serwisom plotkarskim. Ematka nie docenia? wink Ojej...
      • apallosa Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 16:48
        No to muszę przyznać,że co poniektóre forumki tu obecne zagięły mnie małym palcem lewej nogi 😄..
        Po pierwsze- pojęcia zielonego nie miałam,że p.Monika była aż tak hmmm nierozsądna,aby kosztem dobrostanu własnego i własnych dzieci płacić alimenty .Zeby poświęcić aż!!! willę w Konstancinie?
        Pamiętam ,jak w czasach kiedy miała za męża szkockiego pilota,chwaliła się że jej tata zrobił im projekt tejże willi.Mnie byłoby po prostu cholernie szkoda pozbyć się nieruchomości w prestiżowym,pięknym,zielonym miejscu..no za nic.
        No ale ja Jestem romantyczna jak dętka od roweru 🤑,to co ja tam mogę wiedzieć?
        • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 19:54
          Tak to jest jak kobieta myśli, że może zmienić dorosłego człowieka I czuje się lepsza od eksi, bo to zła kobieta była i misio się dusił.
        • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:07
          Monika była trochę chowana pod kloszem niezwykle ustosunkowanej rodziny. Pamiętam jak pracowałem w TVP, a jej matka była tam szarą eminencją. Wszyscy jej się bali. Monice wszystko przychodziło łatwo, również kariera w mediach, bo holowały ją rodzinne układy i znajomości (oczywiście nie tylko, pewne własne talenty również posiadała). Wydawało jej się, że tak będzie zawsze. A nawet jeśli coś się schrzani to tylko chwilowo, a potem kariera znowu odbije. Może dlatego Monika nie wahała się podejmować bardzo ryzykownych kroków, typu finansowanie zobowiązań ZZ.

Notabene mamusia wygląda na bardzo trzeźwo myślącą.
          rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/565060,monika-zamachowska-barbara-trzeciak-pietkiewicz.html
          • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:11
            Czyli mamy schemacik. Po pierwszym rozwodzie szybciutko drugi ślub, potem szaleńcza miłość do Zbysia, kolejny ślub i teraz kolejny szybki związek i big love. A w tle rozpirzanie majątku i zaniedbane dziecko.
            • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:25
              Dzieci. O synu już wiemy, o problemach młodszej córki pewnie jeszcze się dowiemy.
              • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:56
                Pewnie tak. A najlepsze jest to, że wielokrotnie się chwaliła, że w stosunku do Zbyszka jest wręcz nadopiekuńcza. Nie pojmuję tych priorytetów: latać za dorosłym chłopem, wszystko za niego robi, skacze nad nim a jej dziecko, które naprawdę wymaga pomocy i wsparcia kończy z oblaną maturą i problemem alkoholowym.
                • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:26
                  Też dla mnie niepojęta. Jak i to, że Minka zbiera jeszcze za to wszystko jakieś okruchy współczucia.
                  • iuscogens Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:50

> Też dla mnie niepojęta. Jak i to, że Minka zbiera jeszcze za to wszystko jakieś
                    > okruchy współczucia.
                    >

No tego właśnie nie rozumiem. Ale nie ma co współczuć, Monika teraz jest szczesliwa, mówiła też, że nie wyklucza czwartego ślubu. Ciekawe tylko czy ma jeszcze jakiś majątek, którym może obdarować kolejnego pana??
                    • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:56
                      iuscogens napisał:

> Monika teraz jest szczes
                      > liwa, mówiła też, że nie wyklucza czwartego ślubu. Ciekawe tylko czy ma jeszcze
                      > jakiś majątek, którym może obdarować kolejnego pana??

Powinna wziąć Marcina Miazgę po Biedrzyńskiej i Trojanowskiej. Ten "inwestor" szybko i skutecznie pozbawi ją jego resztek. wink
                      • triss_merigold6 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:00
                        Typ, który zrobił dzieciaka Marysi Seweryn, ścigany komorniczo za niepłacenie alimentów na stado bachorów z pięcioma babami, jest wolny.
                        • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:10
                          triss_merigold6 napisała:

> Typ, który zrobił dzieciaka Marysi Seweryn, ścigany komorniczo za niepłacenie a
                          > limentów na stado bachorów z pięcioma babami, jest wolny.

No coś Ty, skąd wiesz?
                        • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:12
                          Marysia Seweryn się z nim rozstała? Jakoś cicho o tym było.
                          • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:26

> Marysia Seweryn się z nim rozstała? Jakoś cicho o tym było.

Bo Seweryn nie napierd... la do mediów jak Monisia.
                            >
          • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:12
            To musisz być bardzo stary i dawno tem pracowales. Od połowy lat 90 mamusia była w Polsacie. A Monika przyszła do pracy na Woronicza własnie w l. 90 i pracowała z moją koleżanką. Dobrego zdania o Monisi w TVP nie miał nikt-przemądrzała i zarozumiała.
            • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:16
              Wiki podaje, że mamusia w Polsacie była od 2003. A ja piszę o 2000
              • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:30
                riki_i napisał:

> Wiki podaje, że mamusia w Polsacie była od 2003. A ja piszę o 2000

W wiki jest w takim razie błąd. Monika przyszła na Woronicza w połowie l.90 i jej matki już tam nie było. W TVP2 panowala Nina T. Moja koleżanka z Moniką siedziały w jednym pokoju.
                • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 20:55
                  Hm, faktycznie. Z TVP odeszła w 1991 r. No to nie wiem, może mnie zmyliły jakieś korytarzowe ploty.
            • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:00
              elaflorek napisała:

> Dobrego zdania o Monisi w TVP nie miał nikt-przemądrzała i zarozumiała.

Nie ona jedna taka była. Vide Agata Konarska.
              • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:01
                To może moją koleżankę znasz?
                • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:11
                  Jeśli już, to znałem. Z obiegu wypadłem prawie 20 lat temu.
                  • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:18
                    riki_i napisał:

> Jeśli już, to znałem. Z obiegu wypadłem prawie 20 lat temu.

A skąd wiesz, że znałeś?
                    • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:50
                      Sformułowanie "Jeśli już" użyte w tym kontekście, nie oznacza, że znałem. Oznacza 'być może'. Dopowiem jeszcze do tego - 'raczej nie'.

Albowiem ponieważ w ogóle nie znałem nigdy Moniki, ani żadnej osoby która by mi o niej opowiadała. A zakładam, że dziewczyna która siedziała z nią w jednym pokoju, a byłaby moją znajomą, musiałaby przy jakiejś tam okazji napomknąć o tym fakcie.
        • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 11:03
          myśle ze jej zwyczajnie nie było stać na utrzymanie tej willi - zreszta dzieci dorosły sama miała w tym domu siedzieć? dobrze ze się kupiec znalazł - jak dla mnie w środku większość do wymiany www.plotek.pl/plotek/56,79592,13872023,richardson-sprzedaje-swoja-obledna-wille-w-wilanowie-zobacz.html
          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 11:12
            Wnętrze oczywiście z perspektywy roku 2021 miejscami trochę przestarzałe, ale dom w środku ładny.

Natomiast co do kosztów utrzymania. Wbrew pozorom one nie są jakieś masakryczne. Najwięcej kosztują remonty, co w przypadku obiektu względnie nowego i wykonanego porządnie po nadzorem papy architekta na pewno nie stanowiło problemu.
            • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 11:49
              To nie jest kwestia przestarzałości, ale robienia wystroju pod konkretny gust. Dla mnie te brązy w sypialni są nie do przyjęcia. Jadalnia też bardzo mi się nie podoba. Reszta spoko.
              Są domy i mieszkania, które może nie są projektowane przez papę architekta, ale są wizualnie bardziej neutralne i trafiają w gust szerszego grona kupujących.
              • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 17:18
                Mnie zupełnie nie zachwyca. Nie ma tam żadnego efektu wow, ale też nic obciachowego jak u Beaty K.
                Przyuważcie za to że w komentarzach ktoś dopytuje o bidet 🤣
    • fornita111 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:33
      A ja ja zaczynam lubic. Wreszcie wali w osobe, ktora sobie na to w pelni zasluzyla wink
      • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 21:58
        fornita111 napisała:

> A ja ja zaczynam lubic. Wreszcie wali w osobe, ktora sobie na to w pelni zasluz
        > yla wink

No właśnie.
        Tu większość wali albo w Justę albo w Richardson.
        Szkoda że nikt nie wali w tego złamanego uja dziecioroba i urwiarza. Ten to się dopiero urządził.
        • fornita111 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:03
          I co te wszystkie kobiety w nim widzialy i widza? On jest nie tylko uj bez krzty honoru, ale tez oblech.
          • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:09
            Nooo, jakiś czas temu stałam za Muskałą w warzywniaku i głupie myśli przechodziły mi przez głowę, ale sie powstrzymałam.
          • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:11
            fornita111 napisała:

> I co te wszystkie kobiety w nim widzialy i widza? On jest nie tylko uj bez krzt
            > y honoru, ale tez oblech.

A To fakt, że oblech. Gruby karzeł o wzroście 150 cm w kapeluszu.
          • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:16
            Mnie to też dziwi ale na forum też zgodnym chórem panie mu kibicują i żałują kartofla. Przed Justą miał żonę, romans z Glińską, potem Monisia i teraz Muskała. Justa została z dużym domem i dziećmi na utrzymaniu, Monika sfinansowała mu alimenty i ułatwiła rozwód i następne stoją w kolejce zamiast ostentacyjnie go olewać. A on paraduje z brzuchem i obrazem Bulby, bez jaj.
            • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:29

> Mnie to też dziwi ale na forum też zgodnym chórem panie mu kibicują i żałują ka
              > rtofla. Przed Justą miał żonę, romans z Glińską, potem Monisia i teraz Muskała.
              > Justa została z dużym domem i dziećmi na utrzymaniu, Monika sfinansowała mu al
              > imenty i ułatwiła rozwód i następne stoją w kolejce zamiast ostentacyjnie go ol
              > ewać. A on paraduje z brzuchem i obrazem Bulby, bez jaj.

No jeszcze przed Justą była pierwsza żona Anna Komornick. I to nie jest tak, że panie mu kibicują. Mnie tylko zniesmacza zachowanie Moniki, która od lat wywleka wszystkie brudy ze swojego życia do mediów. Problemy z synem, bratem ćpunem, mężami, ex żonami tych mężów, nawet wszyscy wiedzą, kiedy z muminem sex uprawiała.
          • cruella_demon Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:33
            Każda potwora znajdzie swego amatora.
            A w przypadku facetów nawet łatwiej, bo ratowniczek biednych misiów nie brakuje.
            Nie ważne że wygląda jak obleśny, tłusty mumin, grunt że trzeba go ratować, bo biduś.
            Ciekawe kiedy Muskałę wyuja i pudel się będzie grzał.
        • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:08
          Ale to oczywista oczywistość, ze to uj nad uje.
        • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:27
          Ale jakby to kobieta odstawiła taki numer, to odsądziłyby od czci i wiary a jak ładna i szczupła jeszcze to pastwiłyby się nad każdym najdrobniejszym szczegółem jej wyglądu. A Zbysiowi współczują...
        • hanusinamama Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 22:59
          Walą, walą. Tylko przy tym wszystkim dziwi, co kolejna baba w nim widzi
          • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:00
            Rozczulający newsik z dzisiaj
            gwiazdy.wp.pl/zamachowski-nie-najlepiej-znosi-rozstanie-z-richardson-do-tej-pory-to-ona-sie-tym-zajmowala-6684955939974112a
            • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:16
              riki_i napisał:

> Rozczulający newsik z dzisiaj
              > gwiazdy.wp.pl/zamachowski-nie-najlepiej-znosi-rozstanie-z-richardson-do-tej-pory-to-ona-sie-tym-zajmowala-6684955939974112a

" Na Żywo" i wszystko jasne. Monisia znów wygenerowała kolejne bzdety w mediach. Przecież on mieszka z Muskałą
              • elaflorek Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:23
                Taki ten Zbysiu niezaradny, nic nie umie, a po rozstaniu z Monisią działalność gospodarczą założył:
                prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=7109f35d-50a4-4747-b6b8-70607040fd89
                • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:38
                  A owszem zaradny, ogarnął rozwód I alimenty cudzym kosztem to teraz może w końcu pożyć bez balastu.
              • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 19.09.21, 23:53
                Nie wiem co chcesz osiągnąć, może i Monia jest infantylna, kłapie dziobem ale żyje na własny koszt, dobrze wygląda i wystarczy nie czytać jej wypocin. Zbysio za to roluje kobiety pozując na malosprytnego, uciśnionego misia, nie dba o siebie i zostawia swoje kobiety z problemami. Ma na koncie parę fajnych ról ale jako człowiek i mężczyzna jest beznadziejny.
          • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 10:47
            Ja się nie dziwię co kolejne baby w nim widzą. Sama kilka miesięcy byłam w związku z niezbyt wyględnym panem artystą. Tyle, że ja wiedziałam, że to jest związek z deadlinem: kilka miesięcy miło spędzamy czas, a potem ewakuuję się, bo nie zamierzam wiązać przyszłości z nieżyciowy kolesiem bujającym w obłokach.
            Dokładnie ten błąd popełniły i Justa, i Richardson. Jest duża szansa, że Muskała ma realne oczekiwania wobec ZZ i traktuje go w kategorii umilacza czasu, a nie partnera życiowego. Bo partnerem to on nigdy nie będzie.
            • alpepe Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 10:55
              Jeśli M. się zachwycała, jaki to z niego artysta, to raczej idzie w ślady R.
            • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 11:04
              Rosumiem chwilowy zachwyt artystą, też kiedyś tak miałam ale on był przystojny, do dziś miło wspominam. A Zbysio??? Gdyby jeszcze o siebie zadbał bo twarzy się nie wybiera i nie o to chodzi, dla mnie jest aseksualny.
              • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 11:45
                Dla Ciebie aseksualny, a MR czuła się w obowiązku poinformować całą Polskę, że ją rano porządnie wygrzmocił. Widocznie facet zyskuje na bliższym poznaniu, dużo bliższym wink
                • fornita111 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 11:54
                  No Kalisz tez znalazl chetna, ale to jest nadal kategoria "nie do pomyslenia" dla mnie. Facet jest nie tyle aseksualny, co autentycznie oblesny, takie przerosniete, tluste niemowle.
                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 12:01
                    Ale ta jego żona raczej nie pije że szczęścia małżeńskiego.

Dużo większym fenomenem jest dla mnie JKM i jego najnowsza żona.
                    • fornita111 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 12:06
                      Zaburzonych nie brakuje. Tylko wlasnie kolejne kobiety Zamachowskiego nie wydaja sie na pierwszy rzut oka desperatkami szukajacymi jakichkolwiek meskich gaci i dlatego mam zgrzyt. Atrakcyjne, mocno dorosle i urzadzone zyciowo babki biorace sie za takiego odpada to dla mnie wielka zagadka.
                    • aandzia43 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 13:07
                      >
                      > Dużo większym fenomenem jest dla mnie JKM i jego najnowsza żona.

Połączenie skłonności do starszych facetów z dużym elementem ideowości w odbiorze atrakcyjności erotycznej samców (jedna może tylko z księdzem, inna z wodzem wielbionej partii) i z narcystycznym parciem na eksponowane półki (przynajmniej w ramach swojego środowiska). Innymi słowy sprany beret. Samo parcie na zaszczyty i kasę nie tłumaczy dobrowolnego uprawiania seksu z czym pokroju JKM.
                      • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 13:19
                        Dorosła pani może robić i sypiać z kim chce.
                        Gorzej, że mają na stanie dorastającą córkę, która pewnie całym tym syfem przesiąka.
                        • gama2003 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 16:44
                          Otóż to.
                          Monia Monią, jaka jest, każdy widzi.
                          Kocha całym sercem i każdym słowem.
                          Umie zarabiać, organizować i ogarniać codzienność.

Ale jeśli to prawda, że syn ma aż takie problemy, że alkohol, depresja, w tle asperger a matka oddalona od tego, bo miłość ją zaslepia do portek, to bardzo źle.
                          Córka też pewnie zbiera atmosferę rikoszetem. Z pewnością to nie spływa i nie znika.

Co nie zmienia faktu, że nieporadne spojrzenie ZZ kryje cwaniaka spadającego na cztery łapy. To nie jest żaden życiowy niemota. Tylko leń i spryciula.

I serio taki wybitny aktorsko ?
                          Chyba nie do końca, ma sukcesy, nie neguję, ale nie jest elastyczny zawodowo, raczej role podobne klimatem mu wychodzą.
                          A najlepiej mu wychodzi stawianie na swoim i robienie co chce, życiowo i prywatnie.
                          Bez oglądania się za siebie.
                          • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 16:49
                            bez przesady - choćby na głowie stanęła dziecko będzie mieć tego aspergera - do tego ma bogata medialna matkę i ojca cudzoziemca - depresja czy to ze zdarzyło mu się wypić nie jest żadna wina Moniki.
                            • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 16:51
                              do tego urodził się po ciężkim porodzie z dużym niedotlenieniem jak twierdziła sama Richardson.
                            • gama2003 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 17:20
                              No wlaśnie, ktoś wspomniał o alkoholizmie a nie zdarzyło wypić. Czyli kaliber inny, niż imprezowy nastolatek.
                              • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 17:21
                                Ktoś wspominal, ze nie zdał matury - no, polskiej nie zdał, a amerykańska już tak.
                                • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:09
                                  dokładniej nie zdał matmy. A SAT chyba nie da się nie zdać bo tam są punkty - ile masz tyle masz to uniwersytety ustalają swoje progi.
                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:25
                                    Aha, nie wnikałam w to, dzięki za wyjasnienie
                                • sanciasancia Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:28
                                  Nie ma czegoś takiego jak amerykańska matura. Pewnie mu chodziło o GED.
                              • ichi51e Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:17
                                alkoholikiem to jest syn Martyniuka. syn Richardson to takie tam popijanie
                                "Okazało się jednak, że ostatnimi czasy w życiu chłopaka nie było tak kolorowo. 19-latek wyznał na instagramowej relacji, że miał problemy z alkoholem. Wszystko przez rozstanie z dziewczyną.
                                Jedna z osób zapytał Tomka Malcolma, dlaczego nie ma dziewczyny. "Czy masz? Taki przystojny chłopak!". Tomek zareagował na to pytanie i udzielił długiej odpowiedzi. "Nie zawsze daję na mediach, kiedy jestem w związkach, ale... sprawa wygląda tak: nie byłem świetnym chłopakiem. Niektóre z moich dziewczyn zdradzały mnie i po zerwaniu na początku 2020 r. byłem w depresji i emocjonalnie zamknięty. Wszystkie stereotypy okropnych chłopaków. Więc chciałem się uporządkować, zanim zacznę cokolwiek z kimkolwiek. Zacząłem dużo pić. Pomyślałem: 'To kolejny powód, aby z nikim się nie angażować'. Nie chciałem, żeby jakakolwiek dziewczyna była ze mną w tym bałaganie" - wyznał Tomek."
                                • triss_merigold6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:28
                                  Dlaczego ów młody człowiek stosuje tak potworną składnię, matka dziennikarka nie miała czasu na wpojenie dziecku zasad poprawności językowej?
                                  • fornita111 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:33
                                    Omg, naprawde ten mlody czlowiek ma wieksze problemy w zyciu, niz niepoprawne wyslawianie sie. Zreszta, w pewnych kregach mowienie "po polskiemu" jest modne tongue_out
                                    • triss_merigold6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:42
                                      Niewątpliwie. Oblał maturę, nie ma wykształcenia ani pracy, mamusia z ADHD puściła kasę na bachory kolejnego męża i co się odezwie, to robi oborę publicznie.
                                  • thank_you Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:34
                                    Kalka z angielskiego.
                                  • lauren6 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 18:50
                                    Patrząc na Instagrama to ten młody człowiek od dłuższego czasu siedzi w UK z ojcem, macochą.
                  • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 12:09
                    Kalisz to nawet dwie chętne znalazł, które mu dzieci prawie równolegle urodziły 😉
                  • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 12:49
                    fornita111 napisała:

> No Kalisz tez znalazl chętną

Jak się utrzymuje we krwi 2 promile z rana , to można być I z Kaliszem
                    • figa_z_makiem99 Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 15:51
                      Też tak myślę.
                      • apallosa Re: Żenująca Monia Richardson 20.09.21, 21:46
                        Ja też tak myślę, chociaż...chyba nie ma takiej ilości wina,abym mogła się z Kaliszem czy JKM w łóżku znaleźć 👹A fuuujj.
                        Ki czort z tym Muminek,ja go pamiętam jako naprawdę niezłego aktora z filmów Kieślowskiego czy w roli ,, Potejto" w ,, Szczęśliwego Nowego Yorku".Był naprawdę świetny.A teraz? Licho wie..
                        Chętnie obejrzalabym go w teatrze..
                        A że ze wszystkimi swoimi żonami postąpił przepodle- to święta prawda.
    • riki_i Re: Żenująca Monia Richardson 22.09.21, 19:38
      Monika publicznie obwieszcza, że sobie nie radzi i chodzi na terapię.
      gwiazdy.wp.pl/monika-richardson-zdobyla-sie-na-wyznanie-ta-wiadomosc-zaskoczyla-wszystkich-6685968125032960a/komentarze
      • ursydia Re: Żenująca Monia Richardson 22.09.21, 19:58
        No i dobrze
      • sanciasancia Re: Żenująca Monia Richardson 23.09.21, 07:49
        I to się jej chwali, może kogoś przekona do terapii.
      • borsuczyca.klusek Re: Żenująca Monia Richardson 23.09.21, 08:29
        A to akurat dobrze. Może uda jej się w końcu prawidłowo ustawić priorytety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka