Dodaj do ulubionych

serialowe przeboje

25.01.05, 11:53
seriale oglądam zazwyczaj w zwiastunach, jako audiotele i może czasem
wysłuchuje początkowej piosenki. właśnie: macie jakiś ranking serialowych
piosenek?
dla mnie całkiem znośna jest ta z "Plebanii", "Samo Życie".
szczyt kiczu: "M jak Miłość".
dodaję, że sympatia dla piosenki nie jest u mnie jednoznaczna z sympatią dla
serialu, czy oceną jego wartości.
ktoś podrzuci jeszcze jakieś oceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: serialowe przeboje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 12:00
      piosenka z Labiryntu jest świetna (Markowski), lubilam też piosenke z Sukcesu
      śpiewana przez Korę.
      • Gość: e Re: serialowe przeboje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 12:08
        najlepsza jest z "pierwszej miłości":):):):)
        • lilith76 Re: serialowe przeboje 25.01.05, 12:12
          tej nie słyszałam :)
          ale po zwiastunach widzę, że jedyne czego brakuje tej telenoweli, to
          hiszpańskiego, czy portugalskiego dubbingu...
          • Gość: romcia.pl Re: serialowe przeboje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 14:03
            "Miasteczko" miało fajną piosenkę.
    • Gość: peen.doll Re: serialowe przeboje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:34
      Najlepszy jest serial "LOST", bo nie ma własnej "piosenki". Ma za to świetną
      ścieżkę dźwiękową i od czasu do czasu wykorzystuje znane kawałki (Patsy Cline,
      Joe Purdy, Willie Nelson). :P

www.lost-zagubieni.prv.pl
      • Gość: P-77 Re: serialowe przeboje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:52
        W ogóle najbardziej podoba mi się piosenka z "Gilmore Girls".
        Najgorsze z polskich to:
        "Na dobre i na złe" zresztą ex aequo z miniserialem "Matki, żony i kochanki"( w
        obu wypadkach ten sam zestaw - tekst: Skubikowski, muzyka Dębski, wykonanie
        Jurksztowicz)
        Nieemitowane już "Adam i Ewa" z Polsatu (wykonanie Krzysztof Cugowski z jakąś
        kobieta "Ona i on, morze i ląd, jedność i odmienność" ) oraz Miasteczko" z TVN
        (wykonanie Ewa Bem "Miasteczko i miasto, miasto i miasteczko, Czas płynie zbyt
        wolno albo i nie, albo i nie")
        Natomiast podobają mi się piosenka "Złoty środek" ze Złotopolskich" i piosenka
        Krajewskiego z "Rodziny zasępczej". Również piosenka Krawczyka z "Na Wspólnej"
        da się znieść.
        • Gość: P Re: serialowe przeboje IP: 195.205.170.* 25.01.05, 15:06
          Polskie: "Stawiam na Tolka Banana" , "Zmiennicy" i temat z filmu "Prawo i
          Piesc" (Fetting)
        • lilith76 Re: serialowe przeboje 25.01.05, 15:50
          > Nieemitowane już "Adam i Ewa" z Polsatu (wykonanie Krzysztof Cugowski z jakąś
          > kobieta "Ona i on, morze i ląd, jedność i odmienność" )

"Adam i Ewa" gdzieś chyba na Pulsie mi migneli. wiem, że to upiorne, ale gdy
          słyszę tę piosenkę, to zamiast słów "ona i on, siła i grom" wychodzi mi "ona i
          on, siła i zgon".
    • michal_82 Re: serialowe przeboje 25.01.05, 15:06
      "Szmacianki-gałganki" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka