Gość: TN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.01, 21:04 Waldemar Ogiński 4+ M2 4- Gumitycy 2+ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: 212.75.107.145, 212.75.100.* 23.03.01, 00:25 Bardzo się rozczarowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścigany Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 09:08 Trochę niezłych filmów. Przy czym zwraca uwagę sięganie po filmy z ... PRLu ( seria z panem Anatolem) co w kontekście tej stacji nieco dziwi. Publicystyka na różnym poziomie. Ogiński rozczarowujący. To nie jest osobowość telewizyjna. Mann i Materna za często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: *.mtp.com.pl 23.05.01, 14:50 Gość portalu: TN napisał(a): > Waldemar Ogiński 4+ > M2 4- > Gumitycy 2+ Patrzę z dużą dozą sympatii pod ocenami podpisuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: 171.128.64.* 29.05.01, 13:50 Wiadomosci o 22 sa w porzadku - tzn znacznie lepsze od skomunizowano peeselowskiej sztywniackiej TVP i totalnie skomercjalizowanych Faktów TVN (gdzie niusem jest wysoka ogladalnosc BB czy wygrana w milionerach). Informacje Polsatu pomijam, to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 00:06 hehe ... czy ktos to oglada?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: *.wan.pol.pl 01.06.01, 10:35 ZAUROCZYŁA MNIE TV PULS W POPRZEDNI WEEKAND-BO TO BYŁ 1SZY RAZ OGLĄDANIA.PROGRAM O ŚMIERCI KLINICZNEJ(SORRY NI E PAMIĘTAM TYTUŁU),WYWIAD Z MUŃKIEM Z T.LOVE-BARDZO CIEKAWY,O WIELE OD WYWIADU Z WAMPIREM ITP, PŁYTKICH WYWIADÓW... POZA TYM FILMY :KOMEDIE , BIOGRAFICZNY O J.CUSTO. i FNATASTYCZNE I UROCZE KRÓTKIE FILMIKI NP. O DELFINACH ITP. A POZA TYM REKLAMY NIE KATUJĄ.TV PULS W WEEKAND JEST SUPER!W TYGODNIU RACZEJ NIE OGLĄDAM TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Telewizja PULS - próba oceny IP: *.echostar.pl 03.06.01, 17:35 Mi się podoba np. program ,,Piątka u Semki" .Jest prowadzony obiektywnie, nie ma atmosfery przerywania, przekrzykiwania itd. Odpowiedz Link Zgłoś