u.kowalski 31.01.05, 22:43 Czy ktoś pamięta ZChDCP? Czy może będzie gdzieś jakaś powtórka albo wiadomo czy można gdzieś to kupić na VHS, CD, DVD albo ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Za chwilę dalszy ciąg programu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:45 ja pamiętam, wychowałam się na tym:) przedtem był inny program z głowy czy jakoś tak, ale to juz jak prze mgłę:) tez był to chciała gdzieś na półeczce mieć Odpowiedz Link Zgłoś
u.kowalski Re: Za chwilę dalszy ciąg programu... 31.01.05, 22:57 właśnie, też bym sobie to czasmi włączył... Potem był chyba MdM ale nie byłjuż tak "Głupi" jak Za chwilę... jak dla mnie za dużo różności iosób niepotrzebnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Za chwilę dalszy ciąg programu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:39 p2p - jest do sciagniecia Odpowiedz Link Zgłoś
u.kowalski Re: Za chwilę dalszy ciąg programu... 01.02.05, 00:40 Gość portalu: t napisał(a): > p2p - jest do sciagniecia Ale o co chodzi? Proszę o wyjaśnienie, gdyż nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Za chwilę dalszy ciąg programu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:08 chyba chodzi o peer to peer (w skrócie p2p) - programy do ściągani czy jak to tam się fachowo nazywa. ja się osobiście kompletnie na tym nie znam, ale chyba w skrócie rozchodzi się o to, że jeden uzytkownik internetu udostępnia swoje 'archiwum' innym. e-mule chyba sie do tego kwalifikuje, ale po bardziej szczegółowe inforamcej odsyłam do bardziej zorintowanych internautów... też bym chciała za chwilę, więc jak Ci się uda, to daj znać:) dobranoc, a. Odpowiedz Link Zgłoś