Gość: zuzka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:40 Na Onecie napisali, ze naszego Poniedzialka nie bedzie juz w MjM :(((. Podobno woli sie realizowac w teatrze... Ale troche szkoda.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 15:42 mi tam Tulipana nie szkoda on był ciotowaty papuga rozlazła nic fajnego by z tego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do NIOMY o Poniedzialku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:44 dziewczyny, on wam sie naprawdę podoba ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 15:48 w życiu!!melepeta jakich mało! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 15:49 ludzie toż to metroseksualny! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 15:50 Raczej homo... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 15:51 wieslawa-siemiankowska napisała: > Raczej homo... ...genizowany:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do NIOMY o Poniedzialku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:53 odetchłam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Do NIOMY o Poniedzialku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:12 a mi sie nawet podobal tylko te teksty mnie jakos oslabialy a Nioma pewnie z zalu pije Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 18:30 Zastanawiam się pod jakim nickiem pisuje teraz Nioma po swej "smierci" na stosie ;) W każdym bądź razie pozdrawiam :) BTW-> Sama nie wiem, czy wole Tulipana, czy cebulookiego ;) Tak źle i tak niedobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 18:34 dla Marty tylko Roman Lasota! albo ktos na jego obraz i podobienstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Do NIOMY o Poniedzialku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:36 a wyobrazacie sobie obudzic sie tak obok Oczy_jak_cebule, gdy ma te oczy otwarte i przyglada sie wzrokiem psychopaty? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Do NIOMY o Poniedzialku 01.02.05, 18:49 Toż to można zejść na zawał, to prawie jakby Bazyliszek jaki w oczy spoglądał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Do NIOMY o Poniedzialku IP: *.future-net.pl 02.02.05, 18:33 Podoba i to bardzo! A i aktor z niego świetny! Proszę nic na niego nie mówić tylko gnać do Teatru Rozmaitości i popatrzeć sobie na dobre przedstawienie z Jego udziałem! Odpowiedz Link Zgłoś