Dodaj do ulubionych

Rybak i winda (mjm)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 22:45
Tak sie jakos zaczelam zastanawiac nad jednym: Rybak zjawia sie jakby nigdy
nic po drzwiami Papugi na tym swoim wozeczku, a mnie sie wydaje, ze u niej w
klatce windy nie ma...Przypomnialam sobie pare scen : Papuga wyciaga listy ze
skrzynki, ktos sie na nia czai w klatce, nawet calkiem niedawno Papup na
Mamunie pod drzwiami czekał i bylo wyraznie pokazane: mieszkaja na pietrze a
w klatce windy NIE MA!No chyba, ze zle kombinuje...Ktos zwrocil uwage?
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:48
      operatorzy go wnieśli, zaraz po wniesieniu kamer;)
      • lisa_simpson Re: Rybak i winda (mjm) 01.02.05, 22:54
        Jacy operatorzy...Sam sobie wniósł wózek...Nic prostszego ;)
    • Gość: Zojka Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:58
      Bylam kiedyś w takim wieżowcu, gdzie do windy wchodziło sie na półpiętrze. Tak
      więc koło skrzynki na listy jej nie było.
      • Gość: romcia.pl Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 23:14
        Na skrzydłach miłości wefrunął;)
    • mallina Re: Rybak i winda (mjm) 01.02.05, 23:14
      ogolnie mozna rzec, ze facet bardzo mocno zaradny, albo sasiedzi papugi tacy
      uczynni;-)))
      te ich rozmowy to jak mlodziezy licealnej;-))))
      dorosli ludzie tak nie gadaja;-)
      • xemxija Re: Rybak i winda (mjm) 01.02.05, 23:21
        najlepsze jest to, ze Norbert sie chyba juz zorientowal, ze matka jego dziecka,
        dorosla bylo nie bylo kubita, na stanowisku, miastowa od dawna, jest kompletnie
        niezdolna do samodzielnej egzystencji we wlasnym mieszkaniu, wiec jak Mlody
        daje dyla, to jej proponuje pokoj.
    • Gość: Zuluska Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 23:23
      He He! Skrzydla milosci mi sie podobaja!! Ale mam tez inna teorie: moze
      wozeczek Rybaka to tylko sciema. Koles prazy na nozkach i wszystko spoko luz
      ale wykumal sobie, ze Papuga dobra dusza zlituje sie nad kaleka i zaopiekuje
      sie nim, niestety sie przeliczyl, ale w klamstwo musi brnac nadal. A z wjazdem
      na luzaku na drugie pietro w bloku gdzie windy nie ma to troche przesadzil.
      Chociaz moze wie, ze Papuga do szczegolnie kumatych nie nalezy (vide: sprawa z
      telefonem Mlodego Zboczucha i wiele innych)to sie facet wyluzowal i chrzani
      pozory
    • Gość: romcia.pl Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 23:24
      po mojemu to raczej wykorzystuje sytuację by opuszczoną przez wszystkich papugę zaciągnąc do wyra.
      • xemxija Re: Rybak i winda (mjm) 01.02.05, 23:26
        Gość portalu: romcia.pl napisał(a):

> po mojemu to raczej wykorzystuje sytuację by opuszczoną przez wszystkich
        papugę
        > zaciągnąc do wyra.

no siur, ale pretekstu uzyl innego. jakby moj ex wysunal taka propozycje, to
        bym mu sie chyba badawczo przyjrzala.
        • lisa_simpson Re: Rybak i winda (mjm) 02.02.05, 07:51
          Ale jego metoda okaże się nad wyraz skuteczna ;)
          • Gość: rambo Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:35
            to szalenie proste , on sie albo TELEPORTUJE, albo oglądał na zwolnionych
            obrotach Matrixa i nieco zmodyfikował ten pomysł z telefonami.
            Kilka razy już tego dokonał w serialu.
            • Gość: Zuluska Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.crowley.pl 02.02.05, 08:40
              He He!! Dobre!!
              • irenka82 Re: Rybak i winda (mjm) 02.02.05, 10:09
                troche nieladnie ze strony spoldzielni mieszkaniowej dac niepelnosprawnemu na
                wozku mieszkanie na 5 pietrze....bo jak sie winda zespuje to kiszka
                • scoutek Re:osiedle papug 02.02.05, 10:12
                  a tak w ogole to nie wiem czy zauwazyliscie, ze to jakies specyficzne papuzie
                  osiedle... w NDiNZ w niedziele mecenas, maz dyrektor Agaty Kwiecinskiej,
                  wsiadal do wlasnego (znaczy filmowego) auta pod blokiem Papugi z MjM....
                  • Gość: gość Re:osiedle papug IP: 195.117.255.* 02.02.05, 14:50
                    A jaki uraz ma RYbak bo niewiem, jaką ma nieruchomośc?
                    • gocha221 Re:osiedle papug 02.02.05, 15:26
                      chyba od pasa w dól jest unieruchomiony, no ale z pewnym wyjatkiem, jak nas
                      ostanio Klara uświadomiła.
    • Gość: DagnyJuel Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:24
      heeee.Jak ogladałam wczoraj sceny z Papuga i Rybakiem to cały czas
      intonowałam "swoje" dialogi...ogólnie ten serialik przyjemnie oglądać ze
      znajomi w następujacy sposób: wyłączyć fonię i przydzielić role postaci z
      serialu a nastepnie pójść na żywioł.I jeszcze jedno :skoro młody Papug usuwa
      się w cień a Papuga i Rybak szaleją z bólu po wyjeżdzie syna i z tego bólu
      płodzą następna latorośl to dobrze byłoby <to uwaga dla p.Ł- scenarzystki> żeby
      to następne dziecie było płci żeńskiej bo moglibyśmy je nazwać :"Córka
      Rybaka"...
    • Gość: wiem Re: Rybak i winda (mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:40
      wiem!!! wnieśli go fachowcy od baterii łazienkowych!!!
      mnie przerażały te listy, spisy, katalogi potrzebne papudze przy pakowaniu...
      • lisa_simpson Re: Rybak i winda (mjm) 02.02.05, 16:44
        To ty nie robisz listy kiedy się pakujesz? Dziwny jesteś ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka