12.04.01, 10:14
Gazeto! Zaproponuj dyskusję na temat np. "Jaką ksiażkę właśnie czytasz (lub
przeczytałeś)?". Wiele osób nie chce rozmawiać tylko o BB, Małyszu i innych
tego typu sprawach. Pzdr:)
Obserwuj wątek
    • robuloc Re: książki 12.04.01, 15:47
      I to jest bardzo dobry pomysł. Ludzie fascynują się różnymi rzeczmi: jedni
      hodują znaczki, drudzy zbierają papużki.
      Wyjdźcie na przeciwko zapotrzebowaniom (na razie 2).
      • Gość: Dorota Re: książki IP: *.de.deuba.com 12.04.01, 17:08
        prawie skonczylam Madame Antoniego Libery. Polecam, dawno w literaturze polskiej nie bylo takiej pozycji.
        • Gość: bolo Re: książki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 21:01
          a czy to jest forum na temat ksiazek ?!

proponojcie tematy na forum ogolnym
          • fibin Re: książki 13.04.01, 08:27
            Wystraszyłeś się trochę, co? Wiesz w ogóle co to jest książka? I z czym się to
            je? W BB pewnie tez nie wiedzą... Pzdr:)
            • Gość: Gigi Re: książki IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 13.04.01, 14:55
              Hmmm...Po co od razu niegrzecznie czyli cytuję:"Wiesz w
              ogóle co to jest książka? I z czym się to je?"
              Wyobraź sobie że niektórzy wiedzą, co to jest...Czytują,
              nawet bardzo często. A mimo to lubią sobie pogapić się na
              BB, po dniu ciężkiej umysłowej pracy, włączyć mały luz
              mózgu...Wszystko jedno jak to uzasadniają.
              To, że czytasz nie oznacza wyższości nad innymi. I
              rzeczywiście jest to racja - takie tematy proponuje się na
              Forum Ogólnym. Pozdrawiam
              • fibin Re: książki 14.04.01, 08:46
                Oczywiście masz rację i... prawo wyboru. Na tym między innymi polega wolność.
                Martwi mnie tylko to, ze wielu ludzi ogląda różne badziewie nie PO lub OBOK ale
                ZAMIAST i WYŁĄCZNIE. Ani mi w głowie wywyższać się z tego powodu, że czytam
                ksiażki. Ja to po prostu bardzo lubię. I wcale nie musi to być literatura tzw.
                najwyższych lotów, która często jest beznadziejna. Żal mi tylko tych, którym
                życie upływa na oglądaniu BB, seriali i teledurnieji. Pzdr:)
    • maas Re: książki 17.04.01, 14:28
      Zapraszamy na forum "Podyskutuj o ulubionych ksiazkach" - link jest na stronie
      glownej Forum w kategorii Polecamy.
      • Gość: Malina Re: książki IP: 193.91.75.* 17.04.01, 15:26
        Apropo: kiedy wreszcie ukaze sie ksiazka o Big Brother?
        :-)
    • fibin Re: książki 04.03.02, 12:58
      Dzięki Gazeto za forum o książkach! Niedługo będzie roczek:) A może ktoś z
      miłośników BB również tam zajrzy? Jedno chyba nie przeszkadza drugiemu? Pzdr:)
      • Gość: maya Re: książki IP: *.adsl.hansenet.de 04.03.02, 14:15
        fibin napisał(a):

> Dzięki Gazeto za forum o książkach! Niedługo będzie roczek:) A może ktoś z
        > miłośników BB również tam zajrzy? Jedno chyba nie przeszkadza drugiemu? Pzdr:)

,,,nie przeszkadza na pewno czytanie ksiazek w ogladaniu BB i BB w czytaniu, ja
        to doskonale godze, BB trwa zaledwie 45 min. dziennie, a ksiazki czytam
        najczesciej cala noc po obejrzeniu BB.
        Jakby sie kto pytal, to koncze Solzenicyna "Archipelag Gulag", na tapecie jako
        nastepna jest "Czarna ksiega komunizmu". A BB pozwala mi sie dobrze bawic ...i
        nie widze w tym nic zlego.
        • fibin Re: książki 04.03.02, 15:55
          Mąż chyba nie za bardzo zdowolony z tego, że całą noc czytasz? Pzdr:)
          • Gość: maya Re: książki IP: *.adsl.hansenet.de 04.03.02, 15:59
            fibin napisał(a):

> Mąż chyba nie za bardzo zdowolony z tego, że całą noc czytasz? Pzdr:)

...zadowolniony jest, a jakze, bo czytam najczesciej w lozku :))Pozdro.
            • fibin Re: książki 04.03.02, 19:05
              I nie przeszkadza Ci w tym czytaniu? Ja bym nie wytrzymał:) Pzdr:)
    • Gość: libra Re: książki IP: 192.168.1.* 04.03.02, 14:55
      Programy typu BB moga sluzyc jedynie do tzw wyresetowania mozgu po calym dniu
      ciezkiej umyslowej pracy. Do ksiazek tych lepszych trzeba miec swiezy umysl.
      Pzdr
      • fibin Re: książki 04.03.02, 15:58
        Fajny pomysł z tym resetowaniem mózgu, ale mnie BB bardziej się kojarzy z
        niszczarką niz z komputerem:) Pzdr:)
        • Gość: J Re: książki IP: 62.233.163.* 04.03.02, 16:48
          Po calym dniu pracy i w dodatku po ogladnieciu BB ma sie zmeczony mozg! Ja
          nawet w stanie skrajnego wyczerpania wole siegnac choc na chwile po ksiazke niz
          puscic telewizje!!
          • fibin Re: książki 04.03.02, 19:10
            Ja też uważam, że ksiażki są znacznie bardziej wartościowe niż telewizja, ale
            każda reguła ma wyjątki:) Polecam wszystkim środowy wieczór w TVP1 i cykl
            filmowy Okruchy życia. Naprawde warto obejrzeć! Jedna z niewielu dobrych i
            madrych rzeczy w telewizji:) Pzdr:)
    • fibin Re: książki 06.03.02, 10:24
      Słyszeliście kiedyś o misjonarzach? Idą w najstraszniejszą dzicz, żeby tam
      zanieść kaganek oświaty i nawracać zagubione dusze:) I czasem niestety zostają
      zjedzeni! Mam nadzieje, ze mnie to nie spotka, choć Bebolandia to przerażająca
      kraina!
      Serdecznie zapraszam na forum o książkach. Wpadnijcie w przerwie programu...
      Wróżka też jest niezła:) Możecie zapytac, którego Bebolaka najpierw nominują
      (czy jak to sie nazywa). Pzdr:)

• fibin Krucjata 11.03.02, 12:41
      Drodzy Bebowcy i szlachetni Misjonarze! Zwróćcie uwagę na datę pierwszego postu
      o książkach na tym nieszczęsnym Bebeforum. Za miesiąc minie rok krucjaty (z
      przerwami na nabranie sił) i musze przyznać,ze efekty sa dość mizerne, choć nie
      zerowe. Niestety z żalem stwierdzam, że ilość postów na forum BB kilkakrotnie
      przekracza ilość postów na forum książki! Ale gdyby wziać pod uwagę jakość to
      proporcje byłyby zdecydowanie odwrotne, nieprawdaż? Pzdr:)
      • Gość: Kaj Re: Krucjata ---------do Fibina IP: *.gazeta.pl 11.03.02, 14:48
        Sądzac z ilości postów pisanych przez Ciebie ty wcale nie czytasz książek -
        całymi dniami siedzisz przed kompem i czytasz forum Gazety - ejj Fibin a
        pisałeś że szkoda Ci czasu na oglądanie BBB - że wolisz czytać - a nie szkoda
        Ci czasu na oglądanie literek przez monitor ;-)
        pozdr.
        ......pomiędzy forum BB a forum Książki.......
        • fibin Re: Krucjata ---------do Kaja 11.03.02, 16:04
          Mam bardzo stresującą prace przy kompie, więc zabawa na forum pomaga mi
          odreagować stres:)
          Literki to literki:) Tu nie tylko czytam (niektóre posty są bardzo ciekawe),
          ale i piszę, a przy okazji wymieniam poglądy i wiele się od Was wszystkich
          uczę:)
          I tak niektórzy mi zarzucają, że nie odpowiadam na wszystkie posty:)
          Pzdr:)
    • Gość: Misiu Re: książki IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:54
      Co ty wciąsz z tymi ksionszkami palancie? Tu sie muwi o powaznych sprawach a
      nie o jakiejs makulatuże! Jak hcesz to se czytaj (tfu) ale pożąndnym ludziom
      daj spokuj! Obejrzyj se lepiej jakis serial, Moda na sekces jest super!!!
      Kurna, czemu to pisanie jest takie trudne?
      Misiu
    • fibin Re: książki 18.03.02, 10:10
      Żeby Gonitwie było łatwiej szukać:)
      • Gość: telewidz Re: książki IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 10:57
        przeczytaj se program telewizyjny.
        • fibin Re: książki 20.03.02, 09:57
          Doskonały pomysł, dobry człowieku:) Powiem Misiowi, może siostra oddziałowa w
          przerwach między BB, Barem i serialami mu pozwoli. Zawsze czytanie to czytanie:)
          • camerton Re: książki 20.03.02, 10:22
            namolny z ciebie gość, fibin
            i gruboskórny
            nie lubią cie ludzie w realu, prawda ?
            tu też
            • vwdoka Re: książki 20.03.02, 10:44
              camerton napisał(a):

> namolny z ciebie gość, fibin
              > i gruboskórny
              > nie lubią cie ludzie w realu, prawda ?
              > tu też
              Myślę dogi Camertonioe, iż się mylisz, moim skromnym zdaniem fibin da się lubić.

Pozdrawiam,
              vwdoka

• Gość: jaro Re: książki IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 10:44
              fibin, byl tu juz w czasie drugiej edycji taki namolny kolo jak ty, i mniej
              wiecej przy takim nateżeniu niecheci forumowiczow zdal sprzet i poszedl sobie.
              licze, ze jestes rozsadnym chlopcem i zrobisz to samo. kazdy folklor jest
              przyjemny ale do czasu.
            • fibin Re: książki 23.05.02, 12:43
              A co to jest real? Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to Real Madryt, ale tam
              mnie nie znają, wiec trudno, zeby mnie lubili bądź odwrotnie, czyż nie?
              • iaffelos Re: ksia˛z˙ki 25.05.02, 20:34
                fibin napisa?(a):

> A co to jest real? Jedyny jaki mi przychodzi do g?owy to Real Madryt, ale
                tam
                > mnie nie znaja˛, wiec trudno, zeby mnie lubili ba˛dz´ odwrotnie, czyz˙ nie?
                > Pzdr:)

moze to jakis slang bebe?
                • fibin Re: ksia˛z˙ki 26.05.02, 08:57
                  Pewnie tak, bo często tu piszą o jakimś realu, ale z małej litery. Nie
                  chciałbym być w ich skórze, gdyby sie hiszpańscy kibice dowiedzieli! A tam
                  Realów jak psów:)
          • bigbrada Re: książki 20.03.02, 10:43
            Nie wiem kolego jak u Ciebie z tym czytaniem. Z tego co widzę spędzasz bardzo
            dużo czasu na pisanie nie na temat na forum.
            Idź do apteki i kłóć się czemu nie sprzedają chleba, może na jakiś czas
            znikniesz z netu, trollu.
    • egzorcysta Re: książki 20.03.02, 12:16
      fibin napisał(a):

> Gazeto! Zaproponuj dyskusję na temat np. "Jaką ksiażkę właśnie czytasz (lub
      > przeczytałeś)?". Wiele osób nie chce rozmawiać tylko o BB, Małyszu i innych
      > tego typu sprawach. Pzdr:)

Gazeto! Zaproponuj dyskusję na temat np. "Dlaczego fibin jest tak popierdolony?"
      i "Dlaczego lekarze z oddziału psychiatrycznego wypuścili psychola ze szpitala?".
      Wiele osób chętnie pozna te sprawy.

Proponuję donieść do prokuratury donos na MEN, że nie nauczyli czytać fibina.

Jeszcze raz beznadziejna imitacjo penisa o inteligencji meduzy . NIKT CIĘ TU NIE
      LUBI I NIE CHCE Z tobą DYSKUTOWAĆ. TU JEST FORUM BB, A NIE KSIĄZKOWE. jeśli
      czegoś nie rozumiesz to powiedz czego, a spróbujemy ci to wytłumaczyć.

Aha, czy zrobiłem teraz jakiś błąd ortograficzny panie uczycielu fibin? Staram
      się.
      • Gość: Thorgal Re: książki IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 15:08

> Aha, czy zrobiłem teraz jakiś błąd ortograficzny panie uczycielu fibin? Staram
        > się.

No kilka niestety znów zrobiłeś. Ale spokojnie, nikt nie ma ci tego za złe. Już
        sam fakt, że szczerze nad sobą pracujesz, bardzo nas cieszy. Nie ustawaj w
        wysiłkach przyjacielu, a może kiedyś doszlusujesz do lower-middle class? Ojciec
        będą z ciebie dumni!

• Gość: jaro Re: książki IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 15:16
          doradzasz koledze spokój, ale sam najwyraźniej go nie zachowales poniewaz
          pytanie nie bylo skierowane do ciebie

• Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 15:29
            oczywiscie ze jeses nudny, a co gorsze nic do ciebie nie dociera, bo przeciez
            jezeli jest juz takie forum BB to wiadomo ze nikt tu nie mowi o Umberto
            Ecko.Watpie zeby na forum o ksiazkach mieli podobnego truciciela, ktory by ich
            zanudzal losami bohaterow BB.Moze ja przyjme na siebie to zadanie?
            • Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 15:37
              Gość portalu: pp napisał(a):

> oczywiscie ze jeses nudny, a co gorsze nic do ciebie nie dociera, bo przeciez
              > jezeli jest juz takie forum BB to wiadomo ze nikt tu nie mowi o Umberto
              > Ecko.Watpie zeby na forum o ksiazkach mieli podobnego truciciela, ktory by ich
              > zanudzal losami bohaterow BB.Moze ja przyjme na siebie to zadanie?

Już piszę, tylko przestanę się śmiać z Umberto "Ecko"! :-)) :-)) :-))
              No więc dobrze, zapraszamy cię kolego na forum ksiązki! Mamy nadzieję, że obcując
              z ludźmi takimi jak my nabierzesz troszkę ogłady i przestaniesz wegetować na
              nizinach cywilizacji europejskiej. Troszkę się tylko obawiam, czy wytrzymasz
              długo w towarzystwie takich "nudnych fiutów" jak dyskutanci na forum książki. No
              ale próbuj, do odważnych świat należy!

• Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 15:46
                no widzisz jestem debilem, takich sie nie nawraca, takim trzeba dac spokoj,
                dlaczego tak trudno to wam zrozumiec? dla mnie to ten Umberto moze miec na
                nazwisko nawet Eco czy jeszcze inaczej. to mi kolo knota lata, ale kurwa nie
                moge po prostu nie moge zrozumiec jaki jest powod ze wchodzisz na to forum.
                napisz mi szczerze nie silac sie na ironie
              • Gość: jaro Re: nudny fiut IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 15:54
                oprócz tego, ze jestescie nudnymi fiutami to jeszcze zarozumiałymi a to juz
                mnie najbardziej wkurwia
                tłumaczylem juz temu drugiemu szarakowi fibinowi, ze swoją postawą zniechęcacie
                do czytania ksiązek wiec wbij to sobie w koncu do swojego durnego lba i
                wypierdalaj z tego forum, bo przynosisz wszystkim czytającym ksiazki wiecej
                szkody niz pozytku
                clear?
                • Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:02
                  zgadzam sie w 1000% brawo jaro!!!!
                • Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 16:06
                  Szczerze? No to ok. Totalnie mnie to nie obchodzi czy czytacie książki czy też
                  nie! A właściwie to nawet wolę, żebyście tego nie robili, bo byłoby mi przykro
                  wiedząc, jak traktujecie przedmioty, które ja bardzo szanuję, cenię i
                  egzystencje moją sobie nimi ubarwiam. A piszę na to forum przede wszystkim
                  dlatego, że wspaniale się bawię obserwując jak bardzo was to irytuje. Uwielbiam
                  czytać te wasze wypociny, pełne wulgaryzmów i jednocześnie jakiejś takiej
                  bezsilności. ;-) To po prostu fantastyczne, jak usiłując z nami polemizować,
                  sami potwierdzanie moją o was opinię! Nie ukrywam, że każdy wasz post jest dla
                  mnie źródłem świetnej zabawy, choć, nie ukrywam, że zabarwionej nutką goryczy,
                  że do takich troglodytów jak wy należy przyszłość. Ale cóż, jak już ktoś
                  powiedział: "obyś żył w ciekawych czasach". No i stało się.
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: jaro Re: nudny fiut IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 16:21
                    skoro ksiazki ubarwiaja ci zycie, ksztaltuja twoją egzystencje i tak ecetera to
                    po co wchodzisz na forum i denerwujesz ludzi? nie wystarczy ci czytanie? a moze
                    nie masz z kim porozmawiać? nie masz przyjaciól? czujesz sie nie zrealizowany?
                    czego sie nauczyles z tych ksiazek? zeby denerwować innych ludzi i sie nad nimi
                    wywyzszac? a moze jestes malym chlopcem ktory chcialby komus dogryźć tylko w
                    realu sie troche boi i probuje w internecie? nie zauwazyles,ze cos jest z tobą
                    nie tak? czy twoi znajomi wchodzą na forum bb i tam sie wymądrzają? czy moze
                    zyją normalnie swoim zyciem i nie mieszają sie do zycia innych...
                    kiepski jesteś, ale kiepscy tez są potrzebni dla kontrastu
                  • Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:24
                    no wlasnie tak myslalem ty poprostu lubisz nas wkurwiac no dobra! a tak sie
                    jeszcze spytam z ciekawosci skad ty mieszkasz? bo moze bysmy poczytali razem w
                    realu?
                    • Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 16:29

> no wlasnie tak myslalem ty poprostu lubisz nas wkurwiac no dobra! a tak sie
                      > jeszcze spytam z ciekawosci skad ty mieszkasz? bo moze bysmy poczytali razem w
                      > realu?

"Skąd ty mieszkasz"... poezja po prostu! Z Warszawy mieszkam chłopcze.
                      • Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:34
                        a o czym ty do mnie rozmawiasz? dawno nie byles na dworze, masz problem z
                        miejscowymi blokersami prawda?
                      • Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:36
                        mam pytanie zupelnie serio- interesujesz się tochę literaturą afrykańską-bo ja
                        tak
                        • Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 16:59

> mam pytanie zupelnie serio- interesujesz się tochę literaturą afrykańską-bo ja
                          > tak

Gratuluję ci serdecznie! Ja nie interesuję się literaturą afrykańską, ale z
                          nieskrywaną przyjemnością poznam twoje, bez wątpienia bardzo głębokie, refleksje
                          na jej temat.
                          • Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 17:02
                            a to nie tutaj kolego to jest forum BB musisz sie udac na forum ksiazki i
                            znajdziesz tam moja opinie na ten temat. pozdrawiam wasz reporter pp
                            • Gość: jaro Re: do thorbala IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 09:46
                              widze ze ni huja sie do mojego posta nie ustosunkowales.
                              wracaj zatem do budy burku...
                              • Gość: Thorgal Re: do thorbala IP: *.pentor.com.pl 21.03.02, 10:53
                                Gość portalu: jaro napisał(a):

> widze ze ni huja sie do mojego posta nie ustosunkowales.
                                > wracaj zatem do budy burku...

Cóż... Mimo, że młody talent literacki Jaro jest już na tyle samodzielnym i
                                ukształtowanym twórcą, aby tworzyć nie oglądając się uwagi marudnych krytyków,
                                którzy nie dorośli do jego wyrafinowanej prozy, ośmielę się krótko zrecenzować
                                ostatni wytwór jego... hmm... no dobrze: intelektu. Otóż Jaro: na wstępie
                                chciałbym zaznaczyć, że użycie wulgaryzmów jest znanym i często stosowanym
                                zabiegiem literackim. Spotkać je możemy już u pionierów literatury w naszym
                                ojczystym jeżyku, że przywołam tu tylko Jana Kochanowskiego czy Andrzeja Frycza
                                Modrzewskiego. Słowa uważane za „nieprzystojne” pojawiały się również w
                                twórczości Adama Mickiewicza czy innych romantyków.. Obecnie wulgaryzmy stosowane
                                są przez przez wielu literatów, że wspomnę tylko, z pewnością dobrze ci znanych,
                                Andrzeja Stasiuka, Krzysztofa Vargę czy samego Pilcha Jerzego. Ale Jaro! Stosując
                                podobne chwyty literackie musisz pamiętać o dwóch rzeczach: po pierwsze wulgaryzm
                                musi zostać umieszczony w jakimś szerszym semantycznym kontekście - sam w sobie
                                mówi jeszcze niewiele i nie niesie ze sobą takiego ładunku znaczeniowego jaki
                                mógłby. No i po drugie Jaro: no jednak ortografia... Pisanie „aortograficzne” to
                                raczej domena awangardowej poezji, a przecież ty Jaro jesteś prozaikiem! Poprawny
                                kształt użytego przez ciebie zwrotu to „ni chuja”. Tak! To tak często stosowane
                                słowo piszemy przez „ch”! A więc zapamiętaj chłopcze: zawsze „chuj” a nie „huj”!
                                Powodzenia na dalszej drodze kariery!

PS. Jak sobie wyobrażasz moje ustosunkowanie się do twojego zarzutu, że „jestem
                                kiepski”? No mogę oczywiście napisać, że „nie jestem kiepski”, tylko co z tego
                                wyniknie? :-)
                                • Gość: jaro Re: do thorbala again IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 12:47
                                  No toś teraz burku dopierdolil juz na maks...
                                  co to do huja za recenzja? czy ja cie prosilem o jakąś recenzje, bo sobie nie
                                  przypominam? zjebalem cie a ty recenzujesz? czy jak ktos ci przyjebie na ulicy
                                  to tez recenzujesz jego zachowanie? czy jak kupujesz bulki w sklepie to tez
                                  recenzujesz? czy istotą twojego nieudacznego zycia jest recenzowanie? czy twoja
                                  wąska pierdolona perspektywa poznawcza pozwala ci dostrzegac cos poza ksiazką?
                                  moze ta buda w ktorej siedzisz burku przeszkadza ci w szerszym postrzeganiu
                                  swiata? a moze lancuch za mocno uciska ci szyje co wplywa niekorzystnie na
                                  funkcjonowanie twojego malego mozgu...
                                  bracie, masz problemy i ja to rozumiem, ale nie rozwiązuj ich wywyższając sie i
                                  szydząc z innych. nie kazdemu uklada sie w zyciu, tobie sie nie ulozylo i
                                  musisz przyjac to do wiadomosci. widzisz, na swiecie juz tak jest,ze jedni
                                  odnosza sukces a inni nie. ty do tej pierwszej grupy niestety przyjacielu nie
                                  nalezysz.gdyby kazdy odnosil sukces ludzie tacy jak ja nie mieliby na czyim tle
                                  blyszczec. tak bylo na swiecie, jest i bedzie. my ludzie sukcesu oczywiscie
                                  akceptujemy nieudacznikow i udajemy, ze jestescie ok, dopoki siedzicie cicho i
                                  nie zaczynacie ujadac, a ty niestety zacząłeś ujadać, bo przeczytales za duzo
                                  ksiazek i wszystko ci sie w glowce popierdolilo...
                                  i nie merdaj ogonem jak do ciebie mowie...

• Gość: Thorgal Re: do thorbala again IP: *.pentor.com.pl 21.03.02, 13:05
                                    Czy po skonstruowaniu takiej wypowiedzi nie będzie ci czasem potrzebne
                                    skierowanie do sanatorium? Taka szalona ekspresja musiała zaiste wyczerpać twe
                                    siły witalne! Dlatego nie mam ci za złe chaotycznego stylu wypowiedzi i nieco
                                    bełkotliwego jej charakteru. Nie ukrywam jednak, że bardzo cieszą mnie twoje
                                    postępy. Zaczynałeś od prostych, jednozdaniowych wypowiedzi i zaledwie po kilku
                                    dniach stać cię na prawdziwie długą, pełną werwy i ekspresji mowę. Może będę
                                    nieskromny, ale przypisuje sobie sporą część zasług w twojej edukacji.
                                    Oczywiście, treść którą zawarłeś w swojej wypowiedzi sensu nie ma żadnego i
                                    komentować jej nie warto, niemniej jednak sam fakt, że czytasz i nawet piszesz
                                    to już wielki postęp! Pozwolę sobie się rozmarzyć i wyobrazić sobie ciebie za 5
                                    lat oglądającego Pegaz! A kto wie, może nawet Teatr Telewizji? Może troszkę na
                                    wyrost nazywasz się człowiekiem sukcesu, ale cieszy mnie, że aspirujesz aż tak
                                    wysoko! Będę ci nadal kibicował! W każdej beczce miodu jest jednak zawarta
                                    łyżka dziegciu: jest dobrze, ale byłoby jeszcze lepiej jakbyś uważniej czytał
                                    moje teksty! Jaro, przyjacielu! Wszak już ci pisałem: nie „huj” a „chuj”! :-)
                                    • Gość: jaro Re: do thorbala again IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 13:16
                                      widze, ze troszeczke lepiej sie dogadujemy i wiecej kumasz z moich wypowiedzi.
                                      zadalem ci pytanie, czy istotą twojego nieudacznego zycia jest recenzowanie i
                                      raczyles odpowiedziec. to juz jest cos.
                                      widze rowniez, ze spusciles nieco z tonu i juz sie nie wywyzszasz w sposob tak
                                      bezczelny jak to drzewiej bywalo. to kolejny sukces. jak tak dalej pojdzie z
                                      rotwailera zamienisz sie w malego kundelka merdającego ogonem z pozytkiem dla
                                      siebie i dla wszystkich, ktorzy przebywaja w twoim towarzystwie.
                                      spocznij...
                                      • Gość: Thorgal Re: do thorbala again IP: *.pentor.com.pl 21.03.02, 13:21
                                        Eee... To ci słabe wyszło, nie chcę mi się odpowiadać. Wymyśl coś bardziej
                                        charakternego Jareczku, to może ci odpiszę! :-)
                                        • Gość: jaro Re: do thorbala again IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 13:25
                                          ooooops, co widze? w kundelka zamieniles sie szybciej niz przypuszczalem i
                                          uciekasz z pola bitwy.

• egzorcysta Re: książki 21.03.02, 10:01
          Oprócz literówki to jakie są te błędy. Nie chcię ich popełnić w przyszłości.
          • Gość: pp Re: książki IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.03.02, 13:33
            do Thorgala- kolezko mielismy podyskutowac na forum ksiazki o literaturze
            afrykanskiej co jest z toba, dawno tam chyba nie zagladales, ja tam teraz
            jestem misjonarzem i bede was nawracac na BB.
    • fibin Do Amisa 12.08.02, 16:01
      Poczytaj sobie (jesli masz ochotę) dobry człowieku i zwróć szczogólną uwagę na
      datę założenia wątku:)
      Kilka dni później powstało forum książki, którego (bardzo nieskromnie zresztą)
      czuję się ojcem chrzestnym:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka