fibin 12.04.01, 10:14 Gazeto! Zaproponuj dyskusję na temat np. "Jaką ksiażkę właśnie czytasz (lub przeczytałeś)?". Wiele osób nie chce rozmawiać tylko o BB, Małyszu i innych tego typu sprawach. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robuloc Re: książki 12.04.01, 15:47 I to jest bardzo dobry pomysł. Ludzie fascynują się różnymi rzeczmi: jedni hodują znaczki, drudzy zbierają papużki. Wyjdźcie na przeciwko zapotrzebowaniom (na razie 2). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: książki IP: *.de.deuba.com 12.04.01, 17:08 prawie skonczylam Madame Antoniego Libery. Polecam, dawno w literaturze polskiej nie bylo takiej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: książki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 21:01 a czy to jest forum na temat ksiazek ?! proponojcie tematy na forum ogolnym Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 13.04.01, 08:27 Wystraszyłeś się trochę, co? Wiesz w ogóle co to jest książka? I z czym się to je? W BB pewnie tez nie wiedzą... Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: książki IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 13.04.01, 14:55 Hmmm...Po co od razu niegrzecznie czyli cytuję:"Wiesz w ogóle co to jest książka? I z czym się to je?" Wyobraź sobie że niektórzy wiedzą, co to jest...Czytują, nawet bardzo często. A mimo to lubią sobie pogapić się na BB, po dniu ciężkiej umysłowej pracy, włączyć mały luz mózgu...Wszystko jedno jak to uzasadniają. To, że czytasz nie oznacza wyższości nad innymi. I rzeczywiście jest to racja - takie tematy proponuje się na Forum Ogólnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 14.04.01, 08:46 Oczywiście masz rację i... prawo wyboru. Na tym między innymi polega wolność. Martwi mnie tylko to, ze wielu ludzi ogląda różne badziewie nie PO lub OBOK ale ZAMIAST i WYŁĄCZNIE. Ani mi w głowie wywyższać się z tego powodu, że czytam ksiażki. Ja to po prostu bardzo lubię. I wcale nie musi to być literatura tzw. najwyższych lotów, która często jest beznadziejna. Żal mi tylko tych, którym życie upływa na oglądaniu BB, seriali i teledurnieji. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: książki 17.04.01, 14:28 Zapraszamy na forum "Podyskutuj o ulubionych ksiazkach" - link jest na stronie glownej Forum w kategorii Polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: książki IP: 193.91.75.* 17.04.01, 15:26 Apropo: kiedy wreszcie ukaze sie ksiazka o Big Brother? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 04.03.02, 12:58 Dzięki Gazeto za forum o książkach! Niedługo będzie roczek:) A może ktoś z miłośników BB również tam zajrzy? Jedno chyba nie przeszkadza drugiemu? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: książki IP: *.adsl.hansenet.de 04.03.02, 14:15 fibin napisał(a): > Dzięki Gazeto za forum o książkach! Niedługo będzie roczek:) A może ktoś z > miłośników BB również tam zajrzy? Jedno chyba nie przeszkadza drugiemu? Pzdr:) ,,,nie przeszkadza na pewno czytanie ksiazek w ogladaniu BB i BB w czytaniu, ja to doskonale godze, BB trwa zaledwie 45 min. dziennie, a ksiazki czytam najczesciej cala noc po obejrzeniu BB. Jakby sie kto pytal, to koncze Solzenicyna "Archipelag Gulag", na tapecie jako nastepna jest "Czarna ksiega komunizmu". A BB pozwala mi sie dobrze bawic ...i nie widze w tym nic zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 04.03.02, 15:55 Mąż chyba nie za bardzo zdowolony z tego, że całą noc czytasz? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: książki IP: *.adsl.hansenet.de 04.03.02, 15:59 fibin napisał(a): > Mąż chyba nie za bardzo zdowolony z tego, że całą noc czytasz? Pzdr:) ...zadowolniony jest, a jakze, bo czytam najczesciej w lozku :))Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 04.03.02, 19:05 I nie przeszkadza Ci w tym czytaniu? Ja bym nie wytrzymał:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: książki IP: 192.168.1.* 04.03.02, 14:55 Programy typu BB moga sluzyc jedynie do tzw wyresetowania mozgu po calym dniu ciezkiej umyslowej pracy. Do ksiazek tych lepszych trzeba miec swiezy umysl. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 04.03.02, 15:58 Fajny pomysł z tym resetowaniem mózgu, ale mnie BB bardziej się kojarzy z niszczarką niz z komputerem:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: książki IP: 62.233.163.* 04.03.02, 16:48 Po calym dniu pracy i w dodatku po ogladnieciu BB ma sie zmeczony mozg! Ja nawet w stanie skrajnego wyczerpania wole siegnac choc na chwile po ksiazke niz puscic telewizje!! Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 04.03.02, 19:10 Ja też uważam, że ksiażki są znacznie bardziej wartościowe niż telewizja, ale każda reguła ma wyjątki:) Polecam wszystkim środowy wieczór w TVP1 i cykl filmowy Okruchy życia. Naprawde warto obejrzeć! Jedna z niewielu dobrych i madrych rzeczy w telewizji:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 06.03.02, 10:24 Słyszeliście kiedyś o misjonarzach? Idą w najstraszniejszą dzicz, żeby tam zanieść kaganek oświaty i nawracać zagubione dusze:) I czasem niestety zostają zjedzeni! Mam nadzieje, ze mnie to nie spotka, choć Bebolandia to przerażająca kraina! Serdecznie zapraszam na forum o książkach. Wpadnijcie w przerwie programu... Wróżka też jest niezła:) Możecie zapytac, którego Bebolaka najpierw nominują (czy jak to sie nazywa). Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Krucjata 11.03.02, 12:41 Drodzy Bebowcy i szlachetni Misjonarze! Zwróćcie uwagę na datę pierwszego postu o książkach na tym nieszczęsnym Bebeforum. Za miesiąc minie rok krucjaty (z przerwami na nabranie sił) i musze przyznać,ze efekty sa dość mizerne, choć nie zerowe. Niestety z żalem stwierdzam, że ilość postów na forum BB kilkakrotnie przekracza ilość postów na forum książki! Ale gdyby wziać pod uwagę jakość to proporcje byłyby zdecydowanie odwrotne, nieprawdaż? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaj Re: Krucjata ---------do Fibina IP: *.gazeta.pl 11.03.02, 14:48 Sądzac z ilości postów pisanych przez Ciebie ty wcale nie czytasz książek - całymi dniami siedzisz przed kompem i czytasz forum Gazety - ejj Fibin a pisałeś że szkoda Ci czasu na oglądanie BBB - że wolisz czytać - a nie szkoda Ci czasu na oglądanie literek przez monitor ;-) pozdr. ......pomiędzy forum BB a forum Książki....... Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Krucjata ---------do Kaja 11.03.02, 16:04 Mam bardzo stresującą prace przy kompie, więc zabawa na forum pomaga mi odreagować stres:) Literki to literki:) Tu nie tylko czytam (niektóre posty są bardzo ciekawe), ale i piszę, a przy okazji wymieniam poglądy i wiele się od Was wszystkich uczę:) I tak niektórzy mi zarzucają, że nie odpowiadam na wszystkie posty:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: książki IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:54 Co ty wciąsz z tymi ksionszkami palancie? Tu sie muwi o powaznych sprawach a nie o jakiejs makulatuże! Jak hcesz to se czytaj (tfu) ale pożąndnym ludziom daj spokuj! Obejrzyj se lepiej jakis serial, Moda na sekces jest super!!! Kurna, czemu to pisanie jest takie trudne? Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: książki IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 10:57 przeczytaj se program telewizyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 20.03.02, 09:57 Doskonały pomysł, dobry człowieku:) Powiem Misiowi, może siostra oddziałowa w przerwach między BB, Barem i serialami mu pozwoli. Zawsze czytanie to czytanie:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: książki 20.03.02, 10:22 namolny z ciebie gość, fibin i gruboskórny nie lubią cie ludzie w realu, prawda ? tu też Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: książki 20.03.02, 10:44 camerton napisał(a): > namolny z ciebie gość, fibin > i gruboskórny > nie lubią cie ludzie w realu, prawda ? > tu też Myślę dogi Camertonioe, iż się mylisz, moim skromnym zdaniem fibin da się lubić. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: książki IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 10:44 fibin, byl tu juz w czasie drugiej edycji taki namolny kolo jak ty, i mniej wiecej przy takim nateżeniu niecheci forumowiczow zdal sprzet i poszedl sobie. licze, ze jestes rozsadnym chlopcem i zrobisz to samo. kazdy folklor jest przyjemny ale do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: książki 23.05.02, 12:43 A co to jest real? Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to Real Madryt, ale tam mnie nie znają, wiec trudno, zeby mnie lubili bądź odwrotnie, czyż nie? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
iaffelos Re: ksia˛z˙ki 25.05.02, 20:34 fibin napisa?(a): > A co to jest real? Jedyny jaki mi przychodzi do g?owy to Real Madryt, ale tam > mnie nie znaja˛, wiec trudno, zeby mnie lubili ba˛dz´ odwrotnie, czyz˙ nie? > Pzdr:) moze to jakis slang bebe? Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: ksia˛z˙ki 26.05.02, 08:57 Pewnie tak, bo często tu piszą o jakimś realu, ale z małej litery. Nie chciałbym być w ich skórze, gdyby sie hiszpańscy kibice dowiedzieli! A tam Realów jak psów:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: książki 20.03.02, 10:43 Nie wiem kolego jak u Ciebie z tym czytaniem. Z tego co widzę spędzasz bardzo dużo czasu na pisanie nie na temat na forum. Idź do apteki i kłóć się czemu nie sprzedają chleba, może na jakiś czas znikniesz z netu, trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
egzorcysta Re: książki 20.03.02, 12:16 fibin napisał(a): > Gazeto! Zaproponuj dyskusję na temat np. "Jaką ksiażkę właśnie czytasz (lub > przeczytałeś)?". Wiele osób nie chce rozmawiać tylko o BB, Małyszu i innych > tego typu sprawach. Pzdr:) Gazeto! Zaproponuj dyskusję na temat np. "Dlaczego fibin jest tak popierdolony?" i "Dlaczego lekarze z oddziału psychiatrycznego wypuścili psychola ze szpitala?". Wiele osób chętnie pozna te sprawy. Proponuję donieść do prokuratury donos na MEN, że nie nauczyli czytać fibina. Jeszcze raz beznadziejna imitacjo penisa o inteligencji meduzy . NIKT CIĘ TU NIE LUBI I NIE CHCE Z tobą DYSKUTOWAĆ. TU JEST FORUM BB, A NIE KSIĄZKOWE. jeśli czegoś nie rozumiesz to powiedz czego, a spróbujemy ci to wytłumaczyć. Aha, czy zrobiłem teraz jakiś błąd ortograficzny panie uczycielu fibin? Staram się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: książki IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 15:08 > Aha, czy zrobiłem teraz jakiś błąd ortograficzny panie uczycielu fibin? Staram > się. No kilka niestety znów zrobiłeś. Ale spokojnie, nikt nie ma ci tego za złe. Już sam fakt, że szczerze nad sobą pracujesz, bardzo nas cieszy. Nie ustawaj w wysiłkach przyjacielu, a może kiedyś doszlusujesz do lower-middle class? Ojciec będą z ciebie dumni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: książki IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 15:16 doradzasz koledze spokój, ale sam najwyraźniej go nie zachowales poniewaz pytanie nie bylo skierowane do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 15:29 oczywiscie ze jeses nudny, a co gorsze nic do ciebie nie dociera, bo przeciez jezeli jest juz takie forum BB to wiadomo ze nikt tu nie mowi o Umberto Ecko.Watpie zeby na forum o ksiazkach mieli podobnego truciciela, ktory by ich zanudzal losami bohaterow BB.Moze ja przyjme na siebie to zadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 15:37 Gość portalu: pp napisał(a): > oczywiscie ze jeses nudny, a co gorsze nic do ciebie nie dociera, bo przeciez > jezeli jest juz takie forum BB to wiadomo ze nikt tu nie mowi o Umberto > Ecko.Watpie zeby na forum o ksiazkach mieli podobnego truciciela, ktory by ich > zanudzal losami bohaterow BB.Moze ja przyjme na siebie to zadanie? Już piszę, tylko przestanę się śmiać z Umberto "Ecko"! :-)) :-)) :-)) No więc dobrze, zapraszamy cię kolego na forum ksiązki! Mamy nadzieję, że obcując z ludźmi takimi jak my nabierzesz troszkę ogłady i przestaniesz wegetować na nizinach cywilizacji europejskiej. Troszkę się tylko obawiam, czy wytrzymasz długo w towarzystwie takich "nudnych fiutów" jak dyskutanci na forum książki. No ale próbuj, do odważnych świat należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 15:46 no widzisz jestem debilem, takich sie nie nawraca, takim trzeba dac spokoj, dlaczego tak trudno to wam zrozumiec? dla mnie to ten Umberto moze miec na nazwisko nawet Eco czy jeszcze inaczej. to mi kolo knota lata, ale kurwa nie moge po prostu nie moge zrozumiec jaki jest powod ze wchodzisz na to forum. napisz mi szczerze nie silac sie na ironie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: nudny fiut IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 15:54 oprócz tego, ze jestescie nudnymi fiutami to jeszcze zarozumiałymi a to juz mnie najbardziej wkurwia tłumaczylem juz temu drugiemu szarakowi fibinowi, ze swoją postawą zniechęcacie do czytania ksiązek wiec wbij to sobie w koncu do swojego durnego lba i wypierdalaj z tego forum, bo przynosisz wszystkim czytającym ksiazki wiecej szkody niz pozytku clear? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:02 zgadzam sie w 1000% brawo jaro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 16:06 Szczerze? No to ok. Totalnie mnie to nie obchodzi czy czytacie książki czy też nie! A właściwie to nawet wolę, żebyście tego nie robili, bo byłoby mi przykro wiedząc, jak traktujecie przedmioty, które ja bardzo szanuję, cenię i egzystencje moją sobie nimi ubarwiam. A piszę na to forum przede wszystkim dlatego, że wspaniale się bawię obserwując jak bardzo was to irytuje. Uwielbiam czytać te wasze wypociny, pełne wulgaryzmów i jednocześnie jakiejś takiej bezsilności. ;-) To po prostu fantastyczne, jak usiłując z nami polemizować, sami potwierdzanie moją o was opinię! Nie ukrywam, że każdy wasz post jest dla mnie źródłem świetnej zabawy, choć, nie ukrywam, że zabarwionej nutką goryczy, że do takich troglodytów jak wy należy przyszłość. Ale cóż, jak już ktoś powiedział: "obyś żył w ciekawych czasach". No i stało się. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: nudny fiut IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 16:21 skoro ksiazki ubarwiaja ci zycie, ksztaltuja twoją egzystencje i tak ecetera to po co wchodzisz na forum i denerwujesz ludzi? nie wystarczy ci czytanie? a moze nie masz z kim porozmawiać? nie masz przyjaciól? czujesz sie nie zrealizowany? czego sie nauczyles z tych ksiazek? zeby denerwować innych ludzi i sie nad nimi wywyzszac? a moze jestes malym chlopcem ktory chcialby komus dogryźć tylko w realu sie troche boi i probuje w internecie? nie zauwazyles,ze cos jest z tobą nie tak? czy twoi znajomi wchodzą na forum bb i tam sie wymądrzają? czy moze zyją normalnie swoim zyciem i nie mieszają sie do zycia innych... kiepski jesteś, ale kiepscy tez są potrzebni dla kontrastu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:24 no wlasnie tak myslalem ty poprostu lubisz nas wkurwiac no dobra! a tak sie jeszcze spytam z ciekawosci skad ty mieszkasz? bo moze bysmy poczytali razem w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 16:29 Gość portalu: pp napisał(a): > no wlasnie tak myslalem ty poprostu lubisz nas wkurwiac no dobra! a tak sie > jeszcze spytam z ciekawosci skad ty mieszkasz? bo moze bysmy poczytali razem w > realu? "Skąd ty mieszkasz"... poezja po prostu! Z Warszawy mieszkam chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:34 a o czym ty do mnie rozmawiasz? dawno nie byles na dworze, masz problem z miejscowymi blokersami prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:36 mam pytanie zupelnie serio- interesujesz się tochę literaturą afrykańską-bo ja tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: nudny fiut IP: *.pentor.com.pl 20.03.02, 16:59 Gość portalu: pp napisał(a): > mam pytanie zupelnie serio- interesujesz się tochę literaturą afrykańską-bo ja > tak Gratuluję ci serdecznie! Ja nie interesuję się literaturą afrykańską, ale z nieskrywaną przyjemnością poznam twoje, bez wątpienia bardzo głębokie, refleksje na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nudny fiut IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 17:02 a to nie tutaj kolego to jest forum BB musisz sie udac na forum ksiazki i znajdziesz tam moja opinie na ten temat. pozdrawiam wasz reporter pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do thorbala IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 09:46 widze ze ni huja sie do mojego posta nie ustosunkowales. wracaj zatem do budy burku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: do thorbala IP: *.pentor.com.pl 21.03.02, 10:53 Gość portalu: jaro napisał(a): > widze ze ni huja sie do mojego posta nie ustosunkowales. > wracaj zatem do budy burku... Cóż... Mimo, że młody talent literacki Jaro jest już na tyle samodzielnym i ukształtowanym twórcą, aby tworzyć nie oglądając się uwagi marudnych krytyków, którzy nie dorośli do jego wyrafinowanej prozy, ośmielę się krótko zrecenzować ostatni wytwór jego... hmm... no dobrze: intelektu. Otóż Jaro: na wstępie chciałbym zaznaczyć, że użycie wulgaryzmów jest znanym i często stosowanym zabiegiem literackim. Spotkać je możemy już u pionierów literatury w naszym ojczystym jeżyku, że przywołam tu tylko Jana Kochanowskiego czy Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Słowa uważane za „nieprzystojne” pojawiały się również w twórczości Adama Mickiewicza czy innych romantyków.. Obecnie wulgaryzmy stosowane są przez przez wielu literatów, że wspomnę tylko, z pewnością dobrze ci znanych, Andrzeja Stasiuka, Krzysztofa Vargę czy samego Pilcha Jerzego. Ale Jaro! Stosując podobne chwyty literackie musisz pamiętać o dwóch rzeczach: po pierwsze wulgaryzm musi zostać umieszczony w jakimś szerszym semantycznym kontekście - sam w sobie mówi jeszcze niewiele i nie niesie ze sobą takiego ładunku znaczeniowego jaki mógłby. No i po drugie Jaro: no jednak ortografia... Pisanie „aortograficzne” to raczej domena awangardowej poezji, a przecież ty Jaro jesteś prozaikiem! Poprawny kształt użytego przez ciebie zwrotu to „ni chuja”. Tak! To tak często stosowane słowo piszemy przez „ch”! A więc zapamiętaj chłopcze: zawsze „chuj” a nie „huj”! Powodzenia na dalszej drodze kariery! PS. Jak sobie wyobrażasz moje ustosunkowanie się do twojego zarzutu, że „jestem kiepski”? No mogę oczywiście napisać, że „nie jestem kiepski”, tylko co z tego wyniknie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do thorbala again IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 12:47 No toś teraz burku dopierdolil juz na maks... co to do huja za recenzja? czy ja cie prosilem o jakąś recenzje, bo sobie nie przypominam? zjebalem cie a ty recenzujesz? czy jak ktos ci przyjebie na ulicy to tez recenzujesz jego zachowanie? czy jak kupujesz bulki w sklepie to tez recenzujesz? czy istotą twojego nieudacznego zycia jest recenzowanie? czy twoja wąska pierdolona perspektywa poznawcza pozwala ci dostrzegac cos poza ksiazką? moze ta buda w ktorej siedzisz burku przeszkadza ci w szerszym postrzeganiu swiata? a moze lancuch za mocno uciska ci szyje co wplywa niekorzystnie na funkcjonowanie twojego malego mozgu... bracie, masz problemy i ja to rozumiem, ale nie rozwiązuj ich wywyższając sie i szydząc z innych. nie kazdemu uklada sie w zyciu, tobie sie nie ulozylo i musisz przyjac to do wiadomosci. widzisz, na swiecie juz tak jest,ze jedni odnosza sukces a inni nie. ty do tej pierwszej grupy niestety przyjacielu nie nalezysz.gdyby kazdy odnosil sukces ludzie tacy jak ja nie mieliby na czyim tle blyszczec. tak bylo na swiecie, jest i bedzie. my ludzie sukcesu oczywiscie akceptujemy nieudacznikow i udajemy, ze jestescie ok, dopoki siedzicie cicho i nie zaczynacie ujadac, a ty niestety zacząłeś ujadać, bo przeczytales za duzo ksiazek i wszystko ci sie w glowce popierdolilo... i nie merdaj ogonem jak do ciebie mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: do thorbala again IP: *.pentor.com.pl 21.03.02, 13:05 Czy po skonstruowaniu takiej wypowiedzi nie będzie ci czasem potrzebne skierowanie do sanatorium? Taka szalona ekspresja musiała zaiste wyczerpać twe siły witalne! Dlatego nie mam ci za złe chaotycznego stylu wypowiedzi i nieco bełkotliwego jej charakteru. Nie ukrywam jednak, że bardzo cieszą mnie twoje postępy. Zaczynałeś od prostych, jednozdaniowych wypowiedzi i zaledwie po kilku dniach stać cię na prawdziwie długą, pełną werwy i ekspresji mowę. Może będę nieskromny, ale przypisuje sobie sporą część zasług w twojej edukacji. Oczywiście, treść którą zawarłeś w swojej wypowiedzi sensu nie ma żadnego i komentować jej nie warto, niemniej jednak sam fakt, że czytasz i nawet piszesz to już wielki postęp! Pozwolę sobie się rozmarzyć i wyobrazić sobie ciebie za 5 lat oglądającego Pegaz! A kto wie, może nawet Teatr Telewizji? Może troszkę na wyrost nazywasz się człowiekiem sukcesu, ale cieszy mnie, że aspirujesz aż tak wysoko! Będę ci nadal kibicował! W każdej beczce miodu jest jednak zawarta łyżka dziegciu: jest dobrze, ale byłoby jeszcze lepiej jakbyś uważniej czytał moje teksty! Jaro, przyjacielu! Wszak już ci pisałem: nie „huj” a „chuj”! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do thorbala again IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 13:16 widze, ze troszeczke lepiej sie dogadujemy i wiecej kumasz z moich wypowiedzi. zadalem ci pytanie, czy istotą twojego nieudacznego zycia jest recenzowanie i raczyles odpowiedziec. to juz jest cos. widze rowniez, ze spusciles nieco z tonu i juz sie nie wywyzszasz w sposob tak bezczelny jak to drzewiej bywalo. to kolejny sukces. jak tak dalej pojdzie z rotwailera zamienisz sie w malego kundelka merdającego ogonem z pozytkiem dla siebie i dla wszystkich, ktorzy przebywaja w twoim towarzystwie. spocznij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: do thorbala again IP: *.pentor.com.pl 21.03.02, 13:21 Eee... To ci słabe wyszło, nie chcę mi się odpowiadać. Wymyśl coś bardziej charakternego Jareczku, to może ci odpiszę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do thorbala again IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.03.02, 13:25 ooooops, co widze? w kundelka zamieniles sie szybciej niz przypuszczalem i uciekasz z pola bitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
egzorcysta Re: książki 21.03.02, 10:01 Oprócz literówki to jakie są te błędy. Nie chcię ich popełnić w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: książki IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.03.02, 13:33 do Thorgala- kolezko mielismy podyskutowac na forum ksiazki o literaturze afrykanskiej co jest z toba, dawno tam chyba nie zagladales, ja tam teraz jestem misjonarzem i bede was nawracac na BB. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Do Amisa 12.08.02, 16:01 Poczytaj sobie (jesli masz ochotę) dobry człowieku i zwróć szczogólną uwagę na datę założenia wątku:) Kilka dni później powstało forum książki, którego (bardzo nieskromnie zresztą) czuję się ojcem chrzestnym:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś